Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Arról lehet tudni valamit, PL 3 után most lesz-e valami PL 4 és ha igen, mikor?Mert nem tudom most, hogy gyűjtögessek-e pénzt, vagy vegyek-e packokat inkább
több mint 13 éve
jól jönne a double coin weekend,80 ticketem van (felviszem addig 100-ig) és akkor aktiválom Tomlintjöhet pénz még a 140k mellé 😊
több mint 13 éve
Ohh, akkor nem tudom :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
De a hetinél is ott van.Lakide ott is a napit jelzi sajnos, megnéztem 😕
több mint 13 éve
De a hetinél is ott van.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
bogjosi
1 499
Ott van alul a számláló.LakiAzt látom, de az a napi váltást jelzi...Harrison meg a heti csomagban van.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
bogjosi
1 499
köszi! 😊24-én reggel írták be ide a topikba először, hogy már Suh van A-Rod helyett, és ha hetente vált, akkor gondolom 30-a, vagyis holnap éjszakáig van még idő.kaszoha jól láttam a leírást, nem mind a négy csapatnál vannak darabok, csak a Chicagonál és a Packersnél. sok sikert 😊mikor fog majd váltani? mert már csak 75 kell Harrisonhoz... :rolleyes:bogec7
közben flippingből én is átléptem az 1100-at, de sajna nem valószínű hogy meglesz az 1400 a cseréig, pedig jó lett volna Harrison.kaszo
több mint 13 éve
Ott van alul a számláló.
több mint 13 éve
24-én reggel írták be ide a topikba először, hogy már Suh van A-Rod helyett, és ha hetente vált, akkor gondolom 30-a, vagyis holnap éjszakáig van még idő.mikor fog majd váltani? mert már csak 75 kell Harrisonhoz... :rolleyes:bogec7nekem van 7 szal lehet rámegyek.Lakiha jól láttam a leírást, nem mind a négy csapatnál vannak darabok, csak a Chicagonál és a Packersnél. sok sikert 😊
közben flippingből én is átléptem az 1100-at, de sajna nem valószínű hogy meglesz az 1400 a cseréig, pedig jó lett volna Harrison.kaszo
több mint 13 éve
bogjosi
1 499
mikor fog majd váltani? mert már csak 75 kell Harrisonhoz... :rolleyes:nekem van 7 szal lehet rámegyek.Lakiha jól láttam a leírást, nem mind a négy csapatnál vannak darabok, csak a Chicagonál és a Packersnél. sok sikert 😊
több mint 13 éve
nekem van 7 szal lehet rámegyek.Lakiha jól láttam a leírást, nem mind a négy csapatnál vannak darabok, csak a Chicagonál és a Packersnél. sok sikert 😊
közben flippingből én is átléptem az 1100-at, de sajna nem valószínű hogy meglesz az 1400 a cseréig, pedig jó lett volna Harrison.
több mint 13 éve
Most ultira mentemjött egy Big AL 97 váltotta Wilforkot, Dielman 95 egy 92-est váltott.
több mint 13 éve
nekem van 7 szal lehet rámegyek.
több mint 13 éve
nekem is 3 van meg de igen valószínű h Raji lesz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Raji
több mint 13 éve
Látszik már h ki lesz az? 😊azt vágjátok h lehet kapni flipping kártyát ajándékba ? 😊Lakihogy?
(remélem nem arra a 20-ra gondolsz, amit mindenki kap naponta 😀 )
közben megjött az új összegyűjtendő elit kártya, NFC North, ebből is csak 3 darabom van meg :rolleyes:kaszo
több mint 13 éve
én is most nézem, az előbb nálam nem ment a játék gondolom ezért
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
azt vágjátok h lehet kapni flipping kártyát ajándékba ? 😊Lakihogy?
(remélem nem arra a 20-ra gondolsz, amit mindenki kap naponta 😀 )
közben megjött az új összegyűjtendő elit kártya, NFC North, ebből is csak 3 darabom van meg :rolleyes:
több mint 13 éve
ahha.
több mint 13 éve
azt vágjátok h lehet kapni flipping kártyát ajándékba ? 😊
több mint 13 éve
fészbukon meghívtak valami madden nfl superstars csoportba, ott írták..Én 50 jegy körül vagyok, de akkor addig nem játszom a PL3-on kívül semmit, rágyúrok ticketre 😀Bálesza timertől kapott 4 ticketet lejátszhatod, az nem halmozódik, csak az extrákat tartsd meg 😊
egyébként jellemző hogy pont ma nem kaptam egy ticketet se a 10 scrimmage győzelemből...
A hétvége állítólag double coinos lesz emgintStezezt hol olvastad? 😀kaszo
nekem csak 10 ticketem van most sajnos, a hétvégéig mondjuk ezt talán feltornázom 30 körülre, meg benn van Tomlin, remélem azért korrekt pénzt ki tudok hozni a duoble coinból, ha valóban az lesz.. Bár az a vicces, hogy elutazom a hétvégére 😀
több mint 13 éve
Én 50 jegy körül vagyok, de akkor addig nem játszom a PL3-on kívül semmit, rágyúrok ticketre 😀Bálesza timertől kapott 4 ticketet lejátszhatod, az nem halmozódik, csak az extrákat tartsd meg 😊
egyébként jellemző hogy pont ma nem kaptam egy ticketet se a 10 scrimmage győzelemből...
A hétvége állítólag double coinos lesz emgintStezezt hol olvastad? 😀
több mint 13 éve
Én 50 jegy körül vagyok, de akkor addig nem játszom a PL3-on kívül semmit, rágyúrok ticketre 😀
több mint 13 éve
Jó lenne, nekem 100 ticketem van 😊Ha doublecoin lesz akkor,ha bent van Tomlin is akkor 4x-es pénzt ad?MattMillerÍgy van. Nem lenne rossz, ha igaz lenne a hír, mert most van 90+ ticketem és Tomlin is megvan már 😀Mev