Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Most látom, hogy Woodhead kétszer van benne a colectionben 😛 (Jetsnél meg Patsnél is)

a nagy Packers-pack bontogatás közben véletlenül vettem egy ultit is, de jött Clady (98), úgyhogy nem bántam meg

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
627 a collectionben :cool:
több mint 13 éve
stitch90 256
na ultinyitás, 1 kivételével mindegyik befért, volt egy +1-es is ,így már kettő van a csapatomban. ezenkívül még volt 3 contract és egy Titans edző is.

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Nyitottam egy ultit, aki normális belőle az Chris Snee 96 OL.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
PM ugyan nem jött és csak két ulti volt a csomagban, de azok nem rosszak:

+ 3 contract

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ááá +3-as limited PM. Akarooom! 😀
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
1700+ flipping és még van 4 tartalék ticket hozzá. de még várok erősebb playára.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
persze, megint azután jön a minden szezon után flipping card akció, miután lejátszottam 100+ ticketet.. ez így meg szopó, hogy nincs dupla team pack akció, bár várok még pár napot, hátha, jó lenne azzal az 1,2 millióval 😛

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
a color explosion achievementnél, mikor minden fajta kártyából egynek a csapatban kell lenni, elég csak berakni őket egyszer, vagy ki is kellene kapnom velük? 😀stitch90
Elég ha a csapatban vannak.

több mint 13 éve
stitch90 256
a color explosion achievementnél, mikor minden fajta kártyából egynek a csapatban kell lenni, elég csak berakni őket egyszer, vagy ki is kellene kapnom velük? 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na mivel nem lett dupla team pack akció, vettem egy ultit, szokás szerint 2 ulti+3 platinum.... 95-ös Asante váltott egy 93-as CB-t, többi collection :rolleyes:
ilyenkor mindig arra gondolok, hogy inkább vettem volna 8 silver packot az árából 😀 aztán eszembe jut hogy azokban is csak 1-1 új játékos lett volna úgyis, úgyhogy tökmindegy 😀

így legalább tuti hogy nem kell Woodson, bár amúgy se vettem volna meg valszeg. már több mint 1600 flippingem van 😊 és most már lehet kapni szintlépésre (25-öt) meg szezongyőzelemért is. jöjjön az a Tony Gonzalez heti kártya 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ja, csak egyet.
több mint 13 éve
stitch90 256
Én is még csak most léptem át az 1000-et , pedig kellett volna Woodson. Bár ha még két napig marad, akkor kis mázlival megvan.
PL3-ban így minden nap csak egyet lehet lépdelni?

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
unatkoztam,ezért az NFC Northot és AFC Northot lenyomtam egy 10 perc alatt,így jöhetett a PL3
több mint 300000 pénzem a Rams-ig volt elég (stadionfejlesztés+fanok) 😀

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Flipping cardokból vettem egy Addait ő még nem volt meg így tovább gyarapodott a Colts gyűjteményem.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
stitch90 256
köszi 😊

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
De történt, nézd meg az aktuális meccsednél a hátralévő időt. A timeout +24 órát hozzátesz.
Az instant replay pedig a már lejárt, elveszített meccsek újrajátszására szolgál.

De ezek benne vannak az infoban is 😛

több mint 13 éve
stitch90 256
Mi az az instant replay meg timeout? kíváncsiságból ellőttem egy timeoutot, de semmi változás nem volt 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
nekem S, LB v DE jöhetne

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én még csak a bűvös ezrest léptem át, szóval a jó játékosok még várjanak 😀
Bár TE jöhet miattatok, az úgysem kell annyira, jó nekem a 96-os Clark egy darabig 😊

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
én is ma léptem át az 1400-at,egy jóféle TE vagy OL jöhetne jövőhéten,QB-nak majd jó lesz Rodgers PL3 után 😊Newman
Akkor már ketten vagyunk, mert nekem is TE vagy OL kellene 😀Mev
hárman 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is ma léptem át az 1400-at,egy jóféle TE vagy OL jöhetne jövőhéten,QB-nak majd jó lesz Rodgers PL3 után 😊Newman
Akkor már ketten vagyunk, mert nekem is TE vagy OL kellene 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
én is ma léptem át az 1400-at,egy jóféle TE vagy OL jöhetne jövőhéten,QB-nak majd jó lesz Rodgers PL3 után 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na most már van 1400 flipping cardom. Lehetne valami jó kis játékos már. 96-os Woodson nem lenne nagy upgrade, úgyhogy várok egy kicsit.
több mint 13 éve
egy újabb sz*r ultin vagyok túl, lassan tényleg csak Colts packot veszek