Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hmm asszem PWillt meg fogom venni, 99es, jól fog jönni 😀tenorx
nekem is eléggé jól jönne, de sajnos lehetetlen, hogy addig meglegyen az elegendő kártyám :/Stez
Nekem még 300 hiányzik 😀
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én már megvettem. A 91es Ruudot váltotta. És ha összejön akkor lehet Rayt is megveszem a heti kártyákból. 😀 Gyenge az LB sorom.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
nekem is eléggé jól jönne, de sajnos lehetetlen, hogy addig meglegyen az elegendő kártyám :/

több mint 13 éve
Hmm asszem PWillt meg fogom venni, 99es, jól fog jönni 😀
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
mai card flipping egész korrekt volt, 6 flipből +50 kártya, ez nálam már már csoda, mindig csak elveszi a kártyákat 😊Stez
én letoltam 21et mert nyertem egy kártyát is hozzá, de összesen nyertem 220 kártyát, 3 game changert és 1000 coins-t

JT Daniels fan
több mint 13 éve
mai card flipping egész korrekt volt, 6 flipből +50 kártya, ez nálam már már csoda, mindig csak elveszi a kártyákat 😊

több mint 13 éve
okés, köszi 😊
jött is egy 78as Torain, de mindenki befért a kezdőbe

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egy silver pack kerül 20.000.be, most vagyok 4.szinten érdemes az ilyeneket megvenni?Habi
Természetesen, hiszen azzal fejlődsz.Egyelőre szerintem ne vegyél a stadionba semmit, inkább vegyél pakkokat.Aztán ha már sok a silver playa akkor vegyél aranyat, ha sok az arany platinumot és így szorítsd ki a gyengébb playákat😉Szerintem akkor kezd el az NFL 1. ligát, ha minimum minden játékosod arany.Aztán majd a többiek még okosabbat fognak írni 😀
Nehogy beleess abba a hibába, mint barátnőm.Volt vagy 100ezre és elbaszta a stadionra, most meg szenved h gyenge a csapata 😀
több mint 13 éve
egy silver pack kerül 20.000.be, most vagyok 4.szinten érdemes az ilyeneket megvenni?

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Érdemes kiváltanom flippingben Patrick Willis-t, ha van egy LB 90+1, LB 86+1 meg egy LB97esem?Szerintem inkább várok.OL sorban van még 2db 90es
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én nem szaroztam, megvettem Willist 😊Laki
Én is. 1500-at simán megér. Most már legalább 99-97-94-es LB sorom van 😊
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Én nem szaroztam, megvettem Willist 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Nekem még 96 silver hiányzik 😀
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mer vegyél silvert, majd az elitek jók lesznek a csapatodba 😀
636 collectionben :cool:tenorx
én biztos rosszul csinálok valamit, mert 470 körül még ugyanannyink volt, nekem meg még mindig csak 518 😀
mondjuk vettem két ultit is, az 15 silver pack lehetett volna, de az jó esetben is csak ~50 új kártya 😀
mennyi pénzt kapsz egy győzelemért?kaszo
Tomlinnal 4200t. Egyébként nagyon nagy a szerencse faktor is, pl. nekem már csak 1 bronz hiányzik, meg most elég jól jönnek collectionba az emberek 😀
Sajnos a maxos Steelershez továbbra is még 11 kell 😕tenorx
bronz nekem már kb egy hónapja megvan mind 😀 sőt asszem a 60-61-62-63-asok is. mégis hiányzik még 139 silver 😀
felette levőekből viszont még nagyon kevés van bent, pedig ott még ennél is lassabban fogok haladni, mire összejön egy csomag ára 😀
mondjuk én Harbough-val is csak 2813-at kapok.
több mint 13 éve
megint egy ultimate, a héten a második, egyikben sem volt egy darab upgrade semStez
én biztos rosszul csinálok valamit, mert 470 körül még ugyanannyink volt, nekem meg még mindig csak 518 😀
mondjuk vettem két ultit is, az 15 silver pack lehetett volna, de az jó esetben is csak ~50 új kártya 😀
mennyi pénzt kapsz egy győzelemért?kaszo
Tomlinnal 4200t. Egyébként nagyon nagy a szerencse faktor is, pl. nekem már csak 1 bronz hiányzik, meg most elég jól jönnek collectionba az emberek 😀
Sajnos a maxos Steelershez továbbra is még 11 kell 😕
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
megint egy ultimate, a héten a második, egyikben sem volt egy darab upgrade semStez
mennyi pénzt kapsz egy győzelemért?
több mint 13 éve
ja, csak egy év, mire összejön az elitekre a sok kártya 😀

több mint 13 éve
636 collectionben :cool:
több mint 13 éve
megint egy ultimate, a héten a második, egyikben sem volt egy darab upgrade sem

több mint 13 éve
Viccelsz? 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
74. szintre lépéskor +25 flipping card! wow!Laki
Behoztál? 😀
több mint 13 éve
74. szintre lépéskor +25 flipping card! wow!

több mint 13 éve
csak pár szóban, mit érdemes eleinte csinálnom ebben a játékban?Habi
játssz meccseket(a season meccseket, a pro leaguet szerintem még ne kezdd el), gyűjtsd a pénzt. ezen kívül tudsz küldeni az ismerőseidnek ajándékot, azt is érdemes, mert ha küldenek vissza, az jó neked. meg naponta egyszer tudsz kérni fant meg ticketet, azt is tedd meg. és a scrimmageket is játszd le, mert az nem kerül ticketbe, de kapsz 30 pénzt érte, meg néha ticketet is (1 nap max 3at). meg van ez a flipping, azt is csináld, ott is 2 óránként kapsz ticketet, mint a meccshez
ha meg akármi kérdésed van, írd be ide, és válaszolunk 😊 (ja, és olvasd el az info fül mögött található dolgokat 😛)Szobi22
köszi szépen, máris érthetőbbé váltak a dolgok!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
csak pár szóban, mit érdemes eleinte csinálnom ebben a játékban?Habi
játssz meccseket(a season meccseket, a pro leaguet szerintem még ne kezdd el), gyűjtsd a pénzt. ezen kívül tudsz küldeni az ismerőseidnek ajándékot, azt is érdemes, mert ha küldenek vissza, az jó neked. meg naponta egyszer tudsz kérni fant meg ticketet, azt is tedd meg. és a scrimmageket is játszd le, mert az nem kerül ticketbe, de kapsz 30 pénzt érte, meg néha ticketet is (1 nap max 3at). meg van ez a flipping, azt is csináld, ott is 2 óránként kapsz ticketet, mint a meccshez
ha meg akármi kérdésed van, írd be ide, és válaszolunk 😊 (ja, és olvasd el az info fül mögött található dolgokat 😛)

több mint 13 éve
csak pár szóban, mit érdemes eleinte csinálnom ebben a játékban?

JT Daniels fan