Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Na, én is elkezdtem újra ezt a jó kis gémet, régen már nyomattam, csak töröltem azt a facebookom, szal most kezdhetem nulláról 😀 Aki tolja és bejelölhetem az irjon.
Ja és köszi eaglesmcnabb a gifteket 😛

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
még 9000 pénz kell a Colts packhoz, de remélem nem túl sok dupla benne, olyanról aki meg befér a csapatba már nem is álmodok 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
33-nál tartok.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Én is Vikes packot vettem, mert onnan van a legtöbb ulti, ami nincs meg. Mondom hátha a két csomagban lesz egy. Hát nem lett, legalább collectionbe jó volt egy kivételével az összes 😊 (mivel a vásárlás előtt csak 9 Vikings-játékosom volt, így nem olyan meglepő)

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
De ez mekkora buziság: 2 Vikings pack: 0 collection wtf???Laki
ejha, pedig én is arra gyűjtök épp...
mennyi vikinged van eddig?
több mint 13 éve
De ez mekkora buziság: 2 Vikings pack: 0 collection wtf???

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
k.va anyjukat, hogy kb. a 4. csoportellenfelemet nem bírom megverni 1-re :/

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
most vagyok 8as szinten, kb mikortól kellene kezdenem a stadiont is építgetnem? és azon belül is nagyjából mire ruházzak be?Habi
majd ha eljutsz odáig, hogy kezdenéd a pro leauge 1-et. Húzd minél tovább, én 20-25 feletti szintet javaslok.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
652 collectionben 😀
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Király úgyis Colts packot akartam venni, 130k van most és Harbaugh aktív így csak meglesz a 200 az akció alatt.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
most vagyok 8as szinten, kb mikortól kellene kezdenem a stadiont is építgetnem? és azon belül is nagyjából mire ruházzak be?

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
nah nyitottam egy ultit
92-es Saturday befért a 90-es Ferguson helyére, 95-ös Wilfork befért 93-mas Rogers helyére, 95-ös Bethea befért a 92-es Atogwe helyére, 4. kártya lószar, 90-es Dansby, meg +1 LE Marshall 91-es kártya, azzal is kitörölhetem, Marshall kezd nálam amúgy is, 94-es 😀
Meg jött Morris coach card, plusz 3 contract
így a sok szar után ez korrekt legalább, habár 3 kis upgrade, de a semminél jobbak ezek is.
Már csak egy platinum van a csapatomban, a 85-ös Ray Edwards, oda nem ártana valami állat kártya 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mégiscsak van +1 ingyen team pack akció.kaszo
baszódjanak megSzobi22
hatalmas plusz egy. a csóró fajtámra tekintetve sokáig erre kuporgattam és nem elég h csak 3an fértek be a collectionbe, most megint nem lesz egy ideig olyan h nekem pénzem van, náluk meg ilyen akció 😕
több mint 13 éve
baszódjanak megSzobi22
hát kb.
ráadásul gondolom csak pár nap, szal össze se gyűlik addigra annyi pénz újra, mielőtt kiveszik.kaszo
4 napSzobi22
hát ahogy számolgattam most, talán meglehet utolsó napra, ~30 meccset kell nyernem
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
baszódjanak megSzobi22
hát kb.
ráadásul gondolom csak pár nap, szal össze se gyűlik addigra annyi pénz újra, mielőtt kiveszik.kaszo
4 nap

több mint 13 éve
baszódjanak megSzobi22
hát kb.
ráadásul gondolom csak pár nap, szal össze se gyűlik addigra annyi pénz újra, mielőtt kiveszik.
több mint 13 éve
baszódjanak meg

több mint 13 éve
mégiscsak van +1 ingyen team pack akció.
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
NA ilyen is nagyon rég volt már. Ulti pakk és mindenki befért legalább a collectionbe.peti46
Mázlista. Ultimate pack. A kezdőbe befért a limitált ember, mert ad +1et, de más senki és ráadásul mindenki megvolt a collectionbe is. Kidobott pénz.

több mint 13 éve
peti46 124
NA ilyen is nagyon rég volt már. Ulti pakk és mindenki befért legalább a collectionbe.

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De a +1-eseket folyton aktiválod?
Én nem nagyon költök ilyenre contractból, csak edzőkre. Szóval ha összejön a maradék 250 (és nem bukok 500-at 😀 ), akkor szerintem én is megveszem Willist 😊 Packból úgyse lenne meg szinte soha.Bálesz
Persze aktiválom.35 Contractom van, nem költök edzőkre.Majd talán ha sok ticketem összegyűlik nyomok egy double coint 😊
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
De a +1-eseket folyton aktiválod?
Én nem nagyon költök ilyenre contractból, csak edzőkre. Szóval ha összejön a maradék 250 (és nem bukok 500-at 😀 ), akkor szerintem én is megveszem Willist 😊 Packból úgyse lenne meg szinte soha.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha kiváltanám Willist, nőne eggyel a ratingem?Mégiscsak majdnem 100as..Emerico
ezt innen nem igazán lehet megmondani.Szobi22
Ugye a +1esek azt jelentik, hogy a csapat ratingjén dobnak egyet.Nekem van 2db +1es LB meg egy sima 97es.Szerintem esetemben felejtős Willis.
több mint 13 éve
Ha kiváltanám Willist, nőne eggyel a ratingem?Mégiscsak majdnem 100as..Emerico
ezt innen nem igazán lehet megmondani.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha kiváltanám Willist, nőne eggyel a ratingem?Mégiscsak majdnem 100as..