Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
A 23 emberemből:
-11 ultimate
-11 platina
és
-1 gold, de az Alualu! 😀

Mondjuk most költök rendesen gamechangerre, de remélem a következő ultimate packom darálni fog 😛
több mint 15 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ott vannak a limited editionok. azok is egyenként egyet dobnak rajta 😊kobalu91
Az oké, de Limited edition kártyáknak alapból nem nagy az értékük szerződéssel is 92 a legnagyobb amit láttam. Mindegy kb lehetetlen összehozni ezt az acsit 😀Farky
épp pár napja kopiztam Bradyt, aki 98, akkor gondolom van több hasonló is 😊
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Az oké, de Limited edition kártyáknak alapból nem nagy az értékük szerződéssel is 92 a legnagyobb amit láttam. Mindegy kb lehetetlen összehozni ezt az acsit 😀Farky
egyrészt tlg kb lehetetlen. másrészt viszont nem csak limiteddel meg elite-el lehet. akko lehetne csak azokkal, ha a csapat rating a játékosok ratingjeinek az átlaga lenne. viszont egyértelműen nem az. nézzük példának az én csapatomat:
OVR 96-os vagyok, úgy, hogy a csapatomban van 4 olyan játékos, aki min 96-os, a többiek alacsonyabb szintűek.
najó, kiszámoltam, az offensem 92,5, D 93 átlagban, ez csapatátlagban kb 92,7. ehhez jön hozzá +1 a limitedből, de ez így messze nem 96. Tehát az edzés még emel rajta. Szóval a 105-höz nyilván kell limited/elite, de nem feltétlenül rengeteg. persze ha a csapat csak 99-es játékosokból áll 😛

több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
Egyszerű, kell 2-3 elite card, azaz 3 csapat összes játékosa meg kell, hogy legyen collectionban 😀tenorx
amire azt összegyűjtjük nem lesz már Fb 😀eaglesmcnabb
ott vannak a limited editionok. azok is egyenként egyet dobnak rajta 😊kobalu91
Az oké, de Limited edition kártyáknak alapból nem nagy az értékük szerződéssel is 92 a legnagyobb amit láttam. Mindegy kb lehetetlen összehozni ezt az acsit 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
Egyszerű, kell 2-3 elite card, azaz 3 csapat összes játékosa meg kell, hogy legyen collectionban 😀tenorx
amire azt összegyűjtjük nem lesz már Fb 😀eaglesmcnabb
ott vannak a limited editionok. azok is egyenként egyet dobnak rajta 😊
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 041 — je suis poloska
amire azt összegyűjtjük nem lesz már Fb 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Egyszerű, kell 2-3 elite card, azaz 3 csapat összes játékosa meg kell, hogy legyen collectionban 😀
több mint 15 éve
de azok az Elite Cardok gondolom, abból még egyet nem láttam senkinél sem 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 47 498 — Whoops, looks like something went wrong.
Én azon gondolkodtam, h ha a legmagasabb játékos overall 99, és van olyan acsi h 105 or higher team rating, az mégis h jön ki? Hiszen ha jól láttam nincs is minden posztra 99es player pl.Farky
van gondolom csomó játékos, aki ugye alapból +2-es overall ratinget ad..
ha meg szerzel pár ilyet, akkor meglehet biztos a 105

több mint 15 éve
Én azon gondolkodtam, h ha a legmagasabb játékos overall 99, és van olyan acsi h 105 or higher team rating, az mégis h jön ki? Hiszen ha jól láttam nincs is minden posztra 99es player pl.

több mint 15 éve
megint nem tudok tovább menni 😕 pedig a főmeccs lenne és megvan a 11. kupám is 😕 Egyszerűen az offensem szar már ehez a szinthez, de nem tudok mit csinálni ha nem kapok kártyákat... igy is mot gyengébb csapatok ellen nyomatom (max 1100 dollár-t keresek és van 22000-rem, szóval gyűjthetek még bőszen 90-ig). De akkor lesz a szívás ha következő 90ezres pakknál is védelmi embereket kapok... akkor lesz igazán ideges...

A qb kártya meg vicc... 30-40 esetben van egy kártya vagy mi? :mad: Modt egy 61-es Drew Stantonnal nyomjam váégig a játékot?Ventura
kickoff return game chancerStez
szegény vagyok. nekem nincsenek ilyenekVentura
én is, még sem siránkozom 😊
a legutóbbi 4 ultimate packból kb 3 játékos jött, aki upgrade, ráadásul abból jött egy 89es Elisha, amire rögtön utána jött a 90-es Romo. 😀
nagy upgrade.. na meg Ocho már ezredszerre jött ki kb

több mint 15 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 648 — 🏈🐬🐂🤘🏽
megint nem tudok tovább menni 😕 pedig a főmeccs lenne és megvan a 11. kupám is 😕 Egyszerűen az offensem szar már ehez a szinthez, de nem tudok mit csinálni ha nem kapok kártyákat... igy is mot gyengébb csapatok ellen nyomatom (max 1100 dollár-t keresek és van 22000-rem, szóval gyűjthetek még bőszen 90-ig). De akkor lesz a szívás ha következő 90ezres pakknál is védelmi embereket kapok... akkor lesz igazán ideges...

A qb kártya meg vicc... 30-40 esetben van egy kártya vagy mi? :mad: Modt egy 61-es Drew Stantonnal nyomjam váégig a játékot?Ventura
kickoff return game chancerStez
szegény vagyok. nekem nincsenek ilyenek

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 15 éve

kickoff return game chancer

több mint 15 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 648 — 🏈🐬🐂🤘🏽

A qb kártya meg vicc... 30-40 esetben van egy kártya vagy mi? :mad: Modt egy 61-es Drew Stantonnal nyomjam váégig a játékot?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
na, nyitottam egy ultimatet, és nem valami jó, meg egy QB is igazán jöhetne már:
Chris Snee (96) - Gurode (92) helyére - OL-ből már van 2-3 90-es meg 91-es is collectionben
Woodley (91) - majd a 90-es Bart Scott limited helyére
Megatron 91 (kevés, megvan collectionben is)
Meriweather 88(dettó)
Tanard Jackson 88 (legalább collectionbe jó)
+egy contract

több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 781 — no es importante
Jets, Saints, Chiefs, Packers
vigyázzatok, mert amennyire nem követem az nfl-t, playoff tippeldében évek óta verhetetlen vagyok 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
Indy, Baltimore, New Orleans és Titletown. Majdnem mindenhol a papírforma 😀
több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Én a biztosabbra megyek 😊
IND, BAL, PHI, igaz Seahawks fan vagyok de most a NO-ra raktam, de reménykedek hogy Seahawks nyer 😊

Most mennyit lehet hibázni?

több mint 15 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
akkor csak én gondolom hogy a Jets nyer? 😊
több mint 15 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ki mire fogadott? 😛
Ki kockáztatta meg a Seattle-t? 😛

NO-SEA --> NO-ra tettem, habár valójában a Seattle-nek szurkolok, de lássuk be, hogy kinek van nagyobb esélye győzni...
BAL-KC --> BAL-ra tettem, habár valójában a Kansas-nek szurkolok, de lássuk be,...
NYJ-IND --> IND-re tettem. Alap, hogy nem teszek csoportriválisra 😀
GB-PHU --> PHU-ra tettem. Nem kérdés, hogy arra teszem ami a második kedvenc csapatom 😊Ventura
NO, Bal, Ind, GBStez
akkor én most meglepetést okozok 😊

NO KC IND GB
több mint 15 éve
milyen nfl branding, és mihez kell? 😮Szobi22
Azok a zászlók amin a csapat lógok vannak és a Pro Liga 2. szezonjához elkezdéséhez kell az NFC West-nél.habib

Team BrandingLaki
Basszus facepalm magamnak nagyon elolvastam, köszi 😊

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
NO, BAL, IND, GB

de szerintem szar, hogy 25-25-25-25, lenne inkább mondjuk 35-30-20-15 vagy ilyesmi, 100 pont így is meglenne
több mint 15 éve
Ki mire fogadott? 😛
Ki kockáztatta meg a Seattle-t? 😛

NO-SEA --> NO-ra tettem, habár valójában a Seattle-nek szurkolok, de lássuk be, hogy kinek van nagyobb esélye győzni...
BAL-KC --> BAL-ra tettem, habár valójában a Kansas-nek szurkolok, de lássuk be,...
NYJ-IND --> IND-re tettem. Alap, hogy nem teszek csoportriválisra 😀
GB-PHU --> PHU-ra tettem. Nem kérdés, hogy arra teszem ami a második kedvenc csapatom 😊Ventura
NO, Bal, Ind, GB

több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Miért ilyen drága az a NFL branding 5 nap alatt nem tudom össze szedni a 100 ezret. Csak ez miatt nem tudok játszanihabib
Azok a zászlók amin a csapat lógok vannak és a Pro Liga 2. szezonjához elkezdéséhez kell az NFC West-nél.habib

Team Branding

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Miért ilyen drága az a NFL branding 5 nap alatt nem tudom össze szedni a 100 ezret. Csak ez miatt nem tudok játszanihabib
Azok a zászlók amin a csapat lógok vannak és a Pro Liga 2. szezonjához elkezdéséhez kell az NFC West-nél.