Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
hát ezzel az 5 napos bónusz kártyával megint nem jártam jól. Megint egy RB ráadásul egy 69-es Andre BrownFarky
nekem legalább QB jött, 76-os, eddigi legjobbom 65-ös volt szóval nem olyan rossz 😊

szerk.. belőlem is egy van ha akartok ismerőst aki ezzel tolja jelöljetek 😊 (csak írjátok oda kik vagytok 😀)eaglesmcnabb
Hát egy normális QB-ra még mindig várokFarky
hát arra én is. 93 ovr a csapatom, és van egy 66os QB-m, Feeley 😛

több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
hát ezzel az 5 napos bónusz kártyával megint nem jártam jól. Megint egy RB ráadásul egy 69-es Andre BrownFarky
nekem legalább QB jött, 76-os, eddigi legjobbom 65-ös volt szóval nem olyan rossz 😊

szerk.. belőlem is egy van ha akartok ismerőst aki ezzel tolja jelöljetek 😊 (csak írjátok oda kik vagytok 😀)eaglesmcnabb
Hát egy normális QB-ra még mindig várok

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 435 — je suis poloska

szerk.. belőlem is egy van ha akartok ismerőst aki ezzel tolja jelöljetek 😊 (csak írjátok oda kik vagytok 😀)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Engem is nyugodtan fel vehettek, a nevem ott van a profilomba 😊

több mint 15 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
Hát elkezdtem én is ezt a csodát, elűzi a munkahelyi unalmas perceket 😀
Akinek plusz ismerős az jelöljön nyugodtan, Kovács Ádám Bálint nincs valami sok facebookon szóval megtaláltaok :cool:

több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
Valakinek nincs kedve felvenni ismerősnek? Nincs még meg a 8 ismerősöm, nem tudom a maradék kártyáimat berakni a collectionbe...😊kobalu91
engem bejelölhetsz, a nevem ott van a profilomban, ez mindenkinek szól am aki még nem az ismerősöm 😀kristof
Megvolt, ezer köszi. 😊
több mint 15 éve
hát ezzel az 5 napos bónusz kártyával megint nem jártam jól. Megint egy RB ráadásul egy 69-es Andre Brown

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 169 — Browns GM
Valakinek nincs kedve felvenni ismerősnek? Nincs még meg a 8 ismerősöm, nem tudom a maradék kártyáimat berakni a collectionbe...😊kobalu91
engem bejelölhetsz, a nevem ott van a profilomban, ez mindenkinek szól am aki még nem az ismerősöm 😀

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
Valakinek nincs kedve felvenni ismerősnek? Nincs még meg a 8 ismerősöm, nem tudom a maradék kártyáimat berakni a collectionbe...😊
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Igen.
több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
óóóóó értem 😊 köszönöm Bence 😊 szóval ezek azok bizonyos plusz 1es playák?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
a kékeket? 😀 lehet nagyon tudatlan vagyok de az mi?Laki
Limited Edition PlayerekFarky
olyan játékos, akinek 4 napig van egy bizonyos OVR-e, utána viszont drasztikusan lecsökken. ezen kívül a csapat összértékét is növelik egyel (már amíg tart a 4 nap). a 4 nap lejárta után ezzel tudod újabb 4 napra meghosszabbítani.

több mint 15 éve
a kékeket? 😀 lehet nagyon tudatlan vagyok de az mi?Laki
Limited Edition Playerek

több mint 15 éve
a kékeket? 😀 lehet nagyon tudatlan vagyok de az mi?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Mit csinál a contract card? mielőtt még elszórom vmi hülyeségre. 😀Laki
4 napja meghosszabbítja a kékeket.
több mint 15 éve
Mit csinál a contract card? mielőtt még elszórom vmi hülyeségre. 😀

több mint 15 éve
ha elfogyott a game ticket honnan tudok szerezni?kristof
kapsz 2 óránként egyet, meg tudsz kérni ismerősöktől, illetve ha scrimmaget játszol, néha ott is kapsz.

szerk: küldtem is 😉

több mint 15 éve
ha elfogyott a game ticket honnan tudok szerezni?

több mint 15 éve
Na már Ochocinco a legmagasabb limited edition 92-vel

több mint 15 éve
na én is csináltam így gyorsba egy csapatot
kiváncsi vagyok mennyire jó, ha már ennyien szeretitek

több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
Eddig kinek mi volt a legnagyobb kártya amit kapott az 5 napos bónusszal?kobalu91
Tamme (Colts TE), 68-as 😊

több mint 15 éve
Eddig kinek mi volt a legnagyobb kártya amit kapott az 5 napos bónusszal?kobalu91
Arnaz Battle 😀 de muszáj eldicsekednem vele, hogy bár csak a héten kezdtem a játékot, a haverok közti játékban egyszer valahogy megvertem Szobi csapatát :cool: 😊JJ Tiller
ja, a scrimmage kicsit random módon megy 😛

nekem most van egy Vilma limited 86-os OVR (még Jets-playaként)

több mint 15 éve
Nekem a kezdésnél David Carr volt 😀 Azóta esett egy Asante Samuel is lejárósnak. Lakótársam alapból Sexy Rexyt kapta 😀tenorx
azt hittem kezdésként mindenki Rexyt kapja, mert az jutott nekem meg Hurkának is 😀JJ Tiller
Nekem is Carr jutott.

több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 091 — no es importante
Nekem a kezdésnél David Carr volt 😀 Azóta esett egy Asante Samuel is lejárósnak. Lakótársam alapból Sexy Rexyt kapta 😀tenorx
azt hittem kezdésként mindenki Rexyt kapja, mert az jutott nekem meg Hurkának is 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Nekem a kezdésnél David Carr volt 😀 Azóta esett egy Asante Samuel is lejárósnak. Lakótársam alapból Sexy Rexyt kapta 😀