Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kész a Pro Season 1.1!! Végre! 😀
több mint 14 éve
engem a tetves ajándékküldés b@sz fel agyilag...10szer kell próbálkozni, hogy kiküldje az ajándékokat, vagy többször...HabiEz engem is idegesít, no meg az is, hogy Season 1.1-be az utolsó meccset a Super Bowl előtt (Packers) simán megnyerem, a neve nincs Season 45-ben meg kikapok.
bfrenk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
engem a tetves ajándékküldés b@sz fel agyilag...10szer kell próbálkozni, hogy kiküldje az ajándékokat, vagy többször...HabiEz engem is idegesít, no meg az is, hogy Season 1.1-be az utolsó meccset a Super Bowl előtt (Packers) simán megnyerem, a neve nincs Season 45-ben meg kikapok.
több mint 14 éve
engem a tetves ajándékküldés b@sz fel agyilag...10szer kell próbálkozni, hogy kiküldje az ajándékokat, vagy többször...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
nálatok is tölt 10 percig aztán timeout-ol, ha meccselni akartok? a gameticket-et persze levonja, rohadt idegesítő..vmi szerverhiba lehetett, már jó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pl 2.2ben mettől meddig terjednek a csapatok ratingei? Mennyi a supebowl?
több mint 14 éve
Bazz covert védekeztem PL1ben a Colts ellen+nyomtam a futást is,erre vagy 5 kickoff returnt el kellett bas*nom és így is egy auto fgvel nyertem :mad:JoeyPorterEgy szint után plben tök mindegy,milyen taktikát tolsz,csak game changerrel tudsz pontot szerezni
több mint 14 éve
Bazz covert védekeztem PL1ben a Colts ellen+nyomtam a futást is,erre vagy 5 kickoff returnt el kellett bas*nom és így is egy auto fgvel nyertem :mad:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jártam egy örömtáncot, az úgy jó? 😀
több mint 14 éve
Nyitottam egy 5-Star Packot és végre volt benne 3 High Card!! Haladás... 😀bfrenkMehet is a hálaadás 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyitottam egy 5-Star Packot és végre volt benne 3 High Card!! Haladás... 😀
több mint 14 éve
Amúgy aki gondolja: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001822708436bfrenk
én még tolom a 11et, vegyél fel, küldök 😊JSanyoakkor bejelöltelek mindkettőtöket 😊
több mint 14 éve
hogy álltok a PL2-vel?Nem tudom, hogy a pl 2 hogy van, de én tegnap végeztem 1.1-el, és amikor rákattintottam az 1.2-re, akkor megkérdezte, hogy biztos el akarom-e kezdeni.
ha lenyomom a 2.1 szériát, utána automatikusan indul a 2.2 vagy lehet vele várni? (mert én azt olvastam fórumon, hogy várhatsz vele)Habi
több mint 14 éve
végre kész a collection a '11-ben 😀 a rewardok begyűjtögetése után lett 2 millióm (bár az LE-ket még nem váltottam be, amíg gauntlet-ezek, az is 1 misi lesz majd), vettem 4 legend packot, jött belőlük 5 legend játékos, ez meglepett. 2 packban is 2 volt. de ment collectionbe mind, nem fértek volna be.én még tolom a 11et, vegyél fel, küldök 😊
gauntletből meg 1 meccs kivételével le tudom játszani mindet, az a nyavalyás 200 ticketes acsi nincs meg, de még a közelében sem járok, ma lett meg a századik :rolleyes:kaszo
több mint 14 éve
hogy álltok a PL2-vel?ha lenyomom a 2.1 szériát, utána automatikusan indul a 2.2 vagy lehet vele várni? (mert én azt olvastam fórumon, hogy várhatsz vele)

JT Daniels fan
több mint 14 éve
végre kész a collection a '11-ben 😀 a rewardok begyűjtögetése után lett 2 millióm (bár az LE-ket még nem váltottam be, amíg gauntlet-ezek, az is 1 misi lesz majd), vettem 4 legend packot, jött belőlük 5 legend játékos, ez meglepett. 2 packban is 2 volt. de ment collectionbe mind, nem fértek volna be. gauntletből meg 1 meccs kivételével le tudom játszani mindet, az a nyavalyás 200 ticketes acsi nincs meg, de még a közelében sem járok, ma lett meg a századik :rolleyes:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mindenkinek köszi a jelölést! 😊
több mint 14 éve
jaa, nem néztem, hogy a '11ről van szó 😀Én azt kaptam egyet packból is, meg a PL II. után is egy Roy Williams PotW jött. 😊 De most is az van a flipben, Hillis.szabaNa vééégre jött egy LE a '11-ben... Meg is van a coloros achi.szabanekem nincs potw-m 😕Szobi22
több mint 14 éve
Én azt kaptam egyet packból is, meg a PL II. után is egy Roy Williams PotW jött. 😊 De most is az van a flipben, Hillis.Na vééégre jött egy LE a '11-ben... Meg is van a coloros achi.szabanekem nincs potw-m 😕Szobi22
több mint 14 éve
Na vééégre jött egy LE a '11-ben... Meg is van a coloros achi.szabanekem nincs potw-m 😕
több mint 14 éve
300k-t elvertem mert gondoltam most hogy 2 Ulti garantál majd jó packokat kapok...na ja

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Na vééégre jött egy LE a '11-ben... Meg is van a coloros achi.