Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
végre vehettem legend packot a 2011-esben. Volt benne R. Wayne és Megatron (All-Pro) /akik befértek a collectionbe/, de legalább meg lett a Colts teljes csapat. :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megadom a jelszavam ha kell, hogy lásd benne vannak a csapatban... 😒"Szerintem photoshop...Sztyopahttp://ebm.playfishemail.com/c/tag/hBOmFyCB8JIk$B8d8znNsy3oLjC/doc.html?t_params=TOKEN%3Da.g_bFDKnlSiZqUpf5.8mEq5MDOaLtXzDh2XZph0beI4Köszi!! 😛
100 000 coin ingyen. használjátok egészséggel 😊ghstzR
Vettem is egy 5 star packot, tartalma:
+2 ticketbfrenk
több mint 13 éve
köszi 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Szerintem photoshop...http://ebm.playfishemail.com/c/tag/hBOmFyCB8JIk$B8d8znNsy3oLjC/doc.html?t_params=TOKEN%3Da.g_bFDKnlSiZqUpf5.8mEq5MDOaLtXzDh2XZph0beI4Köszi!! 😛
+2 ticketbfrenk
Why so serious?
több mint 13 éve
100 000 coin ingyen. használjátok egészséggel 😊ghstzRén is köszi! 😊 és persze ezt is lehet használni a 2011-hez is, ha átírjátok a link végén a 2012-t 2011-re, ha van még valaki rajtam kívül, aki azt is nyúzza.
vettem is egy 5 csillagos packot, WR-em meg DT-m még mindig nincs egy se.... viszont jött a 98-as Willis, bár ott már mindenki ulti volt amúgy is. Meg még egy OL fért be, de az is csak 3 pont javulás.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://ebm.playfishemail.com/c/tag/hBOmFyCB8JIk$B8d8znNsy3oLjC/doc.html?t_params=TOKEN%3Da.g_bFDKnlSiZqUpf5.8mEq5MDOaLtXzDh2XZph0beI4Köszi!! 😛
+2 ticket
több mint 13 éve
http://ebm.playfishemail.com/c/tag/hBOmFyCB8JIk$B8d8znNsy3oLjC/doc.html?t_params=TOKEN%3Da.g_bFDKnlSiZqUpf5.8mEq5MDOaLtXzDh2XZph0beI4köszi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
vettem is egy 4star packot (15-s vok)Gross 92 OL
McCoy 77 QB (jó is már Schaub helyett-contractos)
Trent Williams 80 OL
Darren Sharper 84 S
Lindell 83 K
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
http://ebm.playfishemail.com/c/tag/hBOmFyCB8JIk$B8d8znNsy3oLjC/doc.html?t_params=TOKEN%3Da.g_bFDKnlSiZqUpf5.8mEq5MDOaLtXzDh2XZph0beI4Danke Schön! 😉
több mint 13 éve
ghstzR
1 279
http://ebm.playfishemail.com/c/tag/hBOmFyCB8JIk$B8d8znNsy3oLjC/doc.html?t_params=TOKEN%3Da.g_bFDKnlSiZqUpf5.8mEq5MDOaLtXzDh2XZph0beI4100 000 coin ingyen. használjátok egészséggel 😊
több mint 13 éve
Az, hogy mennyi pénzt-XPt kapok egy győzelemért mitől függ? A szintemtől vagy az adott kupától?bfrenkattól, hogy hányadik szezonban vagy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az, hogy mennyi pénzt-XPt kapok egy győzelemért mitől függ? A szintemtől vagy az adott kupától?
több mint 13 éve
A heti 5x5 összeállításom: Vick, Foster, Welker, Fasano, Cushing.
több mint 13 éve
na ennek örülök 😊 köszi.nincs időhöz kötve, több mint 1 hete nem játszottam meccset mégis 28as W streakem van.FarkyChargers ellen megszakadt a streakem 😕ez a streak csak akkor számít, ha "egyben" lenyomom a pl1-et, vagy úgy is jó, ha pl. most lejátszok két meccset, aztán egy hét múlva a következőt?kaszo
köszönet a sok szar 5*os pakkért...Habi
több mint 13 éve
nincs időhöz kötve, több mint 1 hete nem játszottam meccset mégis 28as W streakem van.Chargers ellen megszakadt a streakem 😕ez a streak csak akkor számít, ha "egyben" lenyomom a pl1-et, vagy úgy is jó, ha pl. most lejátszok két meccset, aztán egy hét múlva a következőt?kaszo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Chargers ellen megszakadt a streakem 😕ez a streak csak akkor számít, ha "egyben" lenyomom a pl1-et, vagy úgy is jó, ha pl. most lejátszok két meccset, aztán egy hét múlva a következőt?
több mint 13 éve
Chargers ellen megszakadt a streakem 😕köszönet a sok szar 5*os pakkért...
JT Daniels fan
több mint 13 éve
na megjöttek a rookiek 😊
több mint 13 éve
amúgy szerintem teljesen reális volt a 85 pontos határ, csak A-Rod hatszáz td-je miatt azt hitték, hogy kevés lesz, most meg nem tudják mit csináljanak :rolleyes:
több mint 13 éve
nem is figyeltem 😀 akkor meg főleg ideges lettem volna 😀azért ez kva jó, hogy már 105 pont kell már a kártyához...kobalu91Jobb, mint a múlt heti 125Sztyopa
több mint 13 éve
Sztyopa
306
azért ez kva jó, hogy már 105 pont kell már a kártyához...kobalu91Jobb, mint a múlt heti 125
Why so serious?
több mint 13 éve
azért ez kva jó, hogy már 105 pont kell már a kártyához...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogy a választott játékosodnak milyen statisztikája volt a meccsen. De ott az infoba leírja h miért mennyi pontot számít.de mi alapján számol?Amadeus91látom téged is szívat.ha lesz 105 pontod, kapsz. nem random dönti ám elSzobi22
idei hétre az 5x5
Sanchez, McFadden, Holmes, Pettigrew, Lewis
ha ebből nem kapok kártyát akkor pipa leszek.Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
de mi alapján számol?ha lesz 105 pontod, kapsz. nem random dönti ám elSzobi22vettem egy 5* packot és 4 ulti volt benne 3 be is fért, bár az egyik DT-m még mindig csak 59-es...Farkylátom téged is szívat.
idei hétre az 5x5
több mint 13 éve
ha lesz 105 pontod, kapsz. nem random dönti ám elvettem egy 5* packot és 4 ulti volt benne 3 be is fért, bár az egyik DT-m még mindig csak 59-es...Farkylátom téged is szívat.
idei hétre az 5x5