NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ki mire tett a predictorban e héten?
több mint 13 éve
Ticketteket még, de semmi mást. Mondjuk mindenből kaptam bőven, mert vereség nélkül sikerült letudni és így elég jó volt a streak-es plusz is.Mindegy, végülis egyik játékos se lenne nagy upradge a csapatnak. Kivégeztem a Pro League 1-et végre. 😀Shadowt5XP-n és pénzen kívül kaptál valamit?Farky
több mint 13 éve
Mindegy, végülis egyik játékos se lenne nagy upradge a csapatnak. Kivégeztem a Pro League 1-et végre. 😀Shadowt5XP-n és pénzen kívül kaptál valamit?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Mindegy, végülis egyik játékos se lenne nagy upradge a csapatnak. Kivégeztem a Pro League 1-et végre. 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
én úgy próbálom összerakni, hogy megnézem mennyire jó maga a player, és mennyire gyenge az ellenfél azon csapategysége amely ellen a játékos játszik. pl QB/QR vs sec stb... Aztán reménykedem, hogy ne dőljön a papír forma.kapják be akkor...Eheti 5x5 nálam: Rivers, Peterson, Branch, Olsen, Johnson.Hát, most, hogy megemelték 125 pontra, good luck!Sztyopa
Remélem most meglesz a kártyához szükséges pontszám. 😀Shadowt5
attól hogy A-Rod 50-60 pontokat hoz néha, a többiek marhára nem fognak.kaszo
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
kapják be akkor...Eheti 5x5 nálam: Rivers, Peterson, Branch, Olsen, Johnson.Hát, most, hogy megemelték 125 pontra, good luck!Sztyopa
attól hogy A-Rod 50-60 pontokat hoz néha, a többiek marhára nem fognak.
több mint 13 éve
5*Pack FUCKYEAH :cool: "Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Eheti 5x5 nálam: Rivers, Peterson, Branch, Olsen, Johnson.Hát, most, hogy megemelték 125 pontra, good luck!
Why so serious?
több mint 13 éve
FantasyHassey(2) - Foster(10) - VJ(10) - Greg Olsen(4) - Mario Williams(4)
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Eheti 5x5 nálam: Rivers, Peterson, Branch, Olsen, Johnson.Remélem most meglesz a kártyához szükséges pontszám. 😀
több mint 13 éve
na igen, én már a 86-osok ellen is sokat szopok a 74-es irányítómmal, meg a 62-63-as WR-jeimmal, hiába ulti az egész OL például... vissza is álltam most 4 csillagos packokra, amíg nem jön valami értelmes játékos ezekre a posztokra.Azért eléggé baj, mert a zömével 90es csapatok akik jönnek a bajnokságban rommá vernek az 56-os irányítómmal..SztyopaNa jó...Így az elején még annyira nem baj szerintem,ha már szinte mindenhol ulti playered lesz majd akkor 😊JoeyPorter
Zsinórban a harmadik olyan 5*-os packom, amiben EGY 5 csillagos kártya van, az is KR..Hol lehet a készítőket hivatalosan elküldeni melegedni?Ilyen nincs...Sztyopa
több mint 13 éve
Nekem már csak 3 platinum van a csapatban (egy S, egy DE és egy DT). Jöhetne már azokra is ulti, ami azt illeti 😊
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Azért eléggé baj, mert a zömével 90es csapatok akik jönnek a bajnokságban rommá vernek az 56-os irányítómmal..Na jó...Így az elején még annyira nem baj szerintem,ha már szinte mindenhol ulti playered lesz majd akkor 😊JoeyPorter
Zsinórban a harmadik olyan 5*-os packom, amiben EGY 5 csillagos kártya van, az is KR..Hol lehet a készítőket hivatalosan elküldeni melegedni?Ilyen nincs...Sztyopa
Why so serious?
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Na jó...Így az elején még annyira nem baj szerintem,ha már szinte mindenhol ulti playered lesz majd akkor 😊
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Na jó...Zsinórban a harmadik olyan 5*-os packom, amiben EGY 5 csillagos kártya van, az is KR..Hol lehet a készítőket hivatalosan elküldeni melegedni?Ilyen nincs...
Why so serious?
több mint 13 éve
csak 85 pont felett jár kártya, én se kaptam hála Boldin egyetlen nyamvadt elkapásának.Nekem meg csak money meg ticket jött, kártya nem. Na mind1. A snickerst téma engem is érdekelne.szabaEz az 5x5 hogy van? Minél több pont annnál jobb kártya? MErt nekem is 125pont de nem rodgerst kaptam hanem c johnsont.hunterroprandom kártya abból a felállásból amit raktálkaszo
több mint 13 éve
én speciel 2 kártyát is kaptam és 6 ticketet isGresham+Ruud
de hogy mennyi pontot gyűjtöttem az x... 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
szaba
10 547
Nekem meg csak money meg ticket jött, kártya nem. Na mind1. A snickerst téma engem is érdekelne.Ez az 5x5 hogy van? Minél több pont annnál jobb kártya? MErt nekem is 125pont de nem rodgerst kaptam hanem c johnsont.hunterroprandom kártya abból a felállásból amit raktálkaszo
több mint 13 éve
Ez az 5x5 hogy van? Minél több pont annnál jobb kártya? MErt nekem is 125pont de nem rodgerst kaptam hanem c johnsont.hunterroprandom kártya abból a felállásból amit raktál
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Snickers cuccot h lehet szerezni?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez az 5x5 hogy van? Minél több pont annnál jobb kártya? MErt nekem is 125pont de nem rodgerst kaptam hanem c johnsont.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
akkor jövőhétre:Rivers, Peterson, Branch, Olsen, Johnson
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
109 pont 1000 + 1 ticketja, az a predictor....
másik meg 109 pont szintén 😀 3ticket + Winfield
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
125 pont. Három tikett és Aaron Rodgers! :cool:
több mint 13 éve
bogjosi
1 496
124 pont---> ARod yeah! :cool:
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!