Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
köszi!41 elkapás, 1057 yard, 25.8 avg, 14 TD, 18 drop, 134 YAC, 34,15% TD, 43,9% Drop, 88 Yard/game, 3.4 catch/ game...fetomycsak érdekességképp, Graham statjait le tudnád nekem írni?lol
.brk: loool, hát igaz, rossz csapat ugye nincs 😂fetomy
Vilma-hoz meg gondoljatok hozzá még 10 tackle-t, 2 sacket, 1 FF-t, a hiányzó Cardinals stat miatt 😀
több mint 13 éve
I've just received an e-mail from the anonymus General Manager. and I QUOTE!!!With the 12. pick of the 2012 III. Bowl.hu Madden league draft! Raven select....the Carolina Panthers!
ui.: Kiment az Eagles és a Chargers is szóval maradt Newton. 😀
több mint 13 éve
Lejátszottam életem első All Madden meccsét:meg a 17 drop... 😛
LeSean McCoy - New York Jets: 24-20
Meccs előtt aszondja zoli, nehezebb sokkal futni All Maddenen. Be is voltam kicsit kakilva. Erre Shady 14 futás 151 yard 😀 1 TD.
Eddig tetszik ez a szint.
OPOY-n pedig aki nem Finleyre szavaz, azt megrugdosom, 92 elkapás elég kiemelkedő TE-től 😀 plusz 1300 yard is, 15 TD, szép szép 😀Eazzy
Nehéz volt O# játékosra szavazni, úgy h ne legyen az 5-ben Colts player 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
41 elkapás, 1057 yard, 25.8 avg, 14 TD, 18 drop, 134 YAC, 34,15% TD, 43,9% Drop, 88 Yard/game, 3.4 catch/ game...fetomycsak érdekességképp, Graham statjait le tudnád nekem írni?lol
.brk: loool, hát igaz, rossz csapat ugye nincs 😂
több mint 13 éve
ó rájöttem, hogy elbasztam a draftot 😕 a free agents 2-t kellett volna választani
több mint 13 éve
...fetomycsak érdekességképp, Graham statjait le tudnád nekem írni?
több mint 13 éve
egész nap meccsképes vagyok, letudtam a vizsgámat, ha valaki meccsezni akar írjon hamán vagy PM-et.eaglesmcnabbírtam hamán 😊
több mint 13 éve
eaglesmcnabb: admin/password-ot próbáld.Vagy keress rá a neten a router nevére, hogy mi ajelszó.
több mint 13 éve
kezdek világvége hangulatban lenni...a várható hátsó csapatok miatt.
több mint 13 éve
csak azt próbáltam 😀 de albiba be se jön csak a hibaüzi . újraindítom és akkoris. sebaj. TE-re nem szavaztam az 5ben, de ha megtettem volna inkább Clark 😛ha otthon írom be a http://192.168.1.1/ -ot a keresőben, otthon bejön a cucc csak nem tudom a jelszót, eaglesmcnabbadmin/admin-t próbáltad? legtöbbször az az alap.kaszo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ha otthon írom be a http://192.168.1.1/ -ot a keresőben, otthon bejön a cucc csak nem tudom a jelszót, eaglesmcnabbadmin/admin-t próbáltad? legtöbbször az az alap.
több mint 13 éve
NANA 😀mondanám h végre egy értelmes ember, de mivel Bears fan vagy ezért nem 😕 😀.brkOn the Clock: kovi470Ám legyen: New Orleans Saintskovi470
Deadline: 2012/01/03 14:57shawnka
Ahogy soha nem fogadok a Bears-re, játszani sem játszok velük 😀 Babona 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
jaja, ki is maradt sok ember (pl. Adrian Wilson a maga 7 INTjével), csak hát olyan sokat rárakni setudok, mert akkor már lényegében ott a táblázat 😀jaj igen 😀 megvastagítottam de a pirosozás kimaradt 😀hát igen, itt azért jóval több játékosból lehet válogatni, sokan megérdemelnék.shawnka
btw azért örömmel látom,hogy jön rendesen olyanra is szavazat, aki nincs a listán 😊fetomy
Meg ezért isvan 5 név, akit küldeni köll. 😊
eazzy: Szerintem passzolni nehezebb maddenen 😊
több mint 13 éve
Lejátszottam életem első All Madden meccsét:LeSean McCoy - New York Jets: 24-20
Meccs előtt aszondja zoli, nehezebb sokkal futni All Maddenen. Be is voltam kicsit kakilva. Erre Shady 14 futás 151 yard 😀 1 TD.
Eddig tetszik ez a szint.
OPOY-n pedig aki nem Finleyre szavaz, azt megrugdosom, 92 elkapás elég kiemelkedő TE-től 😀 plusz 1300 yard is, 15 TD, szép szép 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
jaj igen 😀 megvastagítottam de a pirosozás kimaradt 😀hát igen, itt azért jóval több játékosból lehet válogatni, sokan megérdemelnék.
btw azért örömmel látom,hogy jön rendesen olyanra is szavazat, aki nincs a listán 😊fetomy
több mint 13 éve
jaj igen 😀 megvastagítottam de a pirosozás kimaradt 😀 btw azért örömmel látom,hogy jön rendesen olyanra is szavazat, aki nincs a listán 😊
több mint 13 éve
ez a port forwarding még mindig nem megy, tudom tudom én vagyok a BALFASZ, de akkor sem sikerül.ha otthon írom be a http://192.168.1.1/ -ot a keresőben, otthon bejön a cucc csak nem tudom a jelszót, itt az albiban meg kijön egy oldalas hibaüzi és nem tudok továbbmenni 😀
Stafford mellől kispóroltad a 98754521643872161 futott yardot, és nem pirosoztad ki Best szaros 2 fumbliját de sebaj, aki nem Kálvinra szavaz az bekaphatja 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
😂mondanám h végre egy értelmes ember, de mivel Bears fan vagy ezért nem 😕 😀.brkOn the Clock: kovi470Ám legyen: New Orleans Saintskovi470
több mint 13 éve
el is mentek a voksaim, lehet majd búzni 😀
több mint 13 éve
mondanám h végre egy értelmes ember, de mivel Bears fan vagy ezért nem 😕 😀On the Clock: kovi470Ám legyen: New Orleans Saintskovi470
több mint 13 éve
Nos. Hátravan még a Defensive Player of The Year és az Offensive Player of The Year. Az alábbi 1-1 képen vannak az általam érdemlegesnek tartott jelöltek, DE ha valaki olyanra akarna szavazni, aki nincs a listán, nyugodtan megteheti, ott a statos oldal, bárkit lehet 😊 Azért a komolyságot igyekezzünk betartani 😀 Sajátra továbbra is lámaság szavazni, és kihirdetem ha valaki megteszi 😀Szavazás menete:
5, vagyis ÖT nevet kéne írni nekem PM-ben (természetesen lehet kevesebbet, ha valaki nem akar, de azért jó lenne köszi) mindegyik kategóriában! Tehát 5 offense és 5 defense playerre lehet maximum szavazni.
1. 7 pont
2. 5 pont
3. 3 pont
4. 2 pont
5. 1 pont
Jah, kiegészítés: A defense-nél található Rtg* kategória a defensive rating, amit én találtam ki, tehát kicsit sem hivatalos, úgyhogy úgy nézzétek 😂
A világos hátterű, pirossal írt mutató pedig azért olyan, mert a játékos abban a statban egyedül, vagy többen, de első.

több mint 13 éve
ideje volt végre Breeséknek is távozniuk, nagyon szép/okos pickOn the Clock: Raven17
Deadline: 2012/01/03 15:33
több mint 13 éve
On the Clock: kovi470Ám legyen: New Orleans Saints
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Hehe Duff kihúzta a legjobb csapatot. Ügyes húzás. Aki leszólja annak a tudatában hogy a Houston pl. jóval hamarabb kiment, hát magára vessen. All-Maddenen felértékelődik a futás, TOP 5 OL, TOP5 futó. Jó választás, drukkolok is nekik. 😊
továbbá vicc, de Locker mindig megtalálja az elkapót, és még futni is tud. A D se szar.
egész nap meccsképes vagyok, letudtam a vizsgámat, ha valaki meccsezni akar írjon hamán vagy PM-et.