Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 14 éve
várjátok meg, amíg bekerülnek Daniels statisztikái az utolsó 2 fordulóról 😊A legtöbb elkapott yard pedig Dicksoné (igaz, a TD-k számában nem ütős annyira) 😊Báleszkhm...Farky+1.
Tény hogy Clark Lényegesen kevesebbet dropol ( 5-ször, míg Finley 14-szer), és többet blokkol mint Finley 😀 Szóval annyira nem biztos hogy helytálló a megállapítás.eaglesmcnabb
muhhahhaa 😂
több mint 14 éve
A legtöbb elkapott yard pedig Dicksoné (igaz, a TD-k számában nem ütős annyira) 😊+1.A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀Eazzykhm...Farky
Tény hogy Clark Lényegesen kevesebbet dropol ( 5-ször, míg Finley 14-szer), és többet blokkol mint Finley 😀 Szóval annyira nem biztos hogy helytálló a megállapítás.eaglesmcnabb

több mint 14 éve
Sisko kapitány. Imádom azt a sorozatot.böffAmadeus91lol
több mint 14 éve
+1.A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀Eazzykhm...Farky
Tény hogy Clark Lényegesen kevesebbet dropol ( 5-ször, míg Finley 14-szer), és többet blokkol mint Finley 😀 Szóval annyira nem biztos hogy helytálló a megállapítás.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
böffAmadeus91
több mint 14 éve
A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀Eazzykhm...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
tradelnék az 1/1re mindent, házat, bankszámlát, draft picket 😀...Amadeus91Ezt már megvitattuk párszor, ha sikerülne kiharcolnod az FA-igazolásokat akkor se esne le Hozzád T.O. (valamiért mindenki Őt akarja :rolleyes: :cool: )Rataxes
több mint 14 éve
...Amadeus91Ezt már megvitattuk párszor, ha sikerülne kiharcolnod az FA-igazolásokat akkor se esne le Hozzád T.O. (valamiért mindenki Őt akarja :rolleyes: :cool: )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
megfűztem Fetomyt és marad a ligában. 😀 őt kérem a rosteremre karácsonyra, hogy teljes legyen a szívemben az ünnep :rolleyes: 😀
több mint 14 éve
A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀Eazzyés következő szezonban pláne milyen jó lesz 😀
több mint 14 éve
Grat Amadeus, király vagy 😀lol és Bálesz pedig nyerjetek ám nekem uccsó héten, nem akarok az első lenni, aki lemaradt a PO-ról 😀
Alsó házi PO mint korábban is említettem nem érdekel.
A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
böffAz lett volna a fura, ha egy rendes bocsánatkérést beböfög.lol ellen nagyon dühös voltam...lagggggg. brk-nak respect, nagyon jó ellenfél volt.Amadeus91de ez nem miattam volt.. utána még játszottam fetomy-val és zolival is, és egyikük se panaszkodott..
szóval nem volt túl fair ez felőled.. legalább utólag rámírhattál volna.
és az is elég fura, h több nap alatt nem sikerült beírnod ide bármit is, na de hagyjuk..lol
Egyébként lol, hétfőn este 11-ig szerintem egész nap ráérek, kedden szintén, szerdán csak 19:00-ig, utána meg megyek haza, ott kegyetlen lassú a net. Ha ezek nem lennének jók neked, akkor 26, 27 este talán, vagy utána valamikor.Deny
több mint 14 éve
Ha Megatron nem lesz OPoY akkor elmentek ám a rákba. 😛 Az egész szezonomat erre építettem fel. 😀ja és egy Kicker van aki még nem hibázott idén 😛 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Így megkapunk majd egy sorrendet minden posztra, és értelemszerűen az elsők nyerik a díjakat. Először az MVP lesz megszavazva, hogy aki azt nyeri, az már nem vesz részt a többi kategóriában. (asszem IRL is így van)fetomyNincs így.
több mint 14 éve
jó, hát így nincs értelme 😀a draft eleje tehát kész 😀
több mint 14 éve
Köszi a választ de Madden 12 és PS3-ról lenne szó....PakoGabiElvileg ott is az elkapás gombbal lehet jelezni. (azt hiszem háromszög)
több mint 14 éve
szívesen játszanék az alsóházi playoff-ban ha úgy van, de ha senki nem jön akkor.... :/
több mint 14 éve
én részt vennék alsóházi PO-ban, de nem tudok, szóval -1következő szezonban viszont számíthattok jelenlétemre
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi a választ de Madden 12 és PS3-ról lenne szó....
több mint 14 éve
nyilván velem beszélted ezt 😛
több mint 14 éve
- PakoGabi: E-betűvel ha jól emlékszem (elkapás)- Köszi, a Harvingyereket javítom, gyorsan csináltam, ezek szerin lemaradt egy szám 😀
- Az alsóházi PO-ban én nem szeretnék részt venni.
- Ha más nem ír, és amadeuson kívül mást is érdekel, én szívesen írok róla.
- Mivel lassan vége az alapszakasznak, ideje beszélni a díjakról:
MVP, OPOY, DPOY, STPOY, ROY díjak lesznek. Shawnkával (vagy talán eazzyvel?!?) beszéltük, hogy Heisman alapon lenne megszavaztatva. Vagyis kijelölünk mindegyikre mondjuk 5 embert, mindenki PM-ben szavaz úgy, hogy az 5 emberből csinál egy sorrendet.
1. hely: 3pont,
2.hely: 2 pont,
3. hely: 1 pont,
4-5. hely:0 pont.
Így megkapunk majd egy sorrendet minden posztra, és értelemszerűen az elsők nyerik a díjakat. Először az MVP lesz megszavazva, hogy aki azt nyeri, az már nem vesz részt a többi kategóriában. (asszem IRL is így van)
- All-Pro csapatot végigszavaztatni szerintem nincs értelme, inkább aki szeretne a válogatásban részt venni, azokkal összeülünk egy chatszobában és összeállítjuk.
- Az egyéni statokból pedig fogok csinálni egy szezon végi kialegfaszább listát megint 😊
több mint 14 éve
Sziasztok!E gombbal, ha Madden 08-ről és billentyűről van szó 😀
Megmondaná valaki hogy miként kell Fair catchet jelezni a meccsen?Előre is köszi...PakoGabi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Megmondaná valaki hogy miként kell Fair catchet jelezni a meccsen?Előre is köszi...
több mint 14 éve
hétfő vagy kedd tökéletes 😊