NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
6
4
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 14 éve
Ejj :S köszi a választNekem egy olyan kérdésem lenne h 08 pc-s változatban ha playbookot csinálok hol tudom beállítani egy játékosnál a motiont vagy esteleg egy RB direct snapet? Saját felállást csináltam van már pár play, de most egy wildcat szerűt akarok 😊erősen kétlem, hogy lehet direct snapet csinálniSzobi22
Előre is köszi annak aki tudja.Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
pedig asszem 1-2 csapat playbookjában van RB direct snap.Nekem egy olyan kérdésem lenne h 08 pc-s változatban ha playbookot csinálok hol tudom beállítani egy játékosnál a motiont vagy esteleg egy RB direct snapet? Saját felállást csináltam van már pár play, de most egy wildcat szerűt akarok 😊erősen kétlem, hogy lehet direct snapet csinálniSzobi22
|
több mint 14 éve
Nekem egy olyan kérdésem lenne h 08 pc-s változatban ha playbookot csinálok hol tudom beállítani egy játékosnál a motiont vagy esteleg egy RB direct snapet? Saját felállást csináltam van már pár play, de most egy wildcat szerűt akarok 😊erősen kétlem, hogy lehet direct snapet csinálni
több mint 14 éve
Nekem egy olyan kérdésem lenne h 08 pc-s változatban ha playbookot csinálok hol tudom beállítani egy játékosnál a motiont vagy esteleg egy RB direct snapet? Saját felállást csináltam van már pár play, de most egy wildcat szerűt akarok 😊Előre is köszi annak aki tudja.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Sziasztok!van olyan play, special felállásoknál ,h Spike the ball, ill 2min warning-on belül, kisablakba is felhozza, h melyik gombot kell hozzá megnyomni.
Madden Nfl 08 pc-s verziójában controller-l, hogy lehet az irányitóval a földre dobni a labdát (tudjátok, amikor csak maga elé dobja a disznóbőrt) hogy megállitsam az időt?!GhostLead
|
több mint 14 éve
Iphone-non próbálta valaki a Madden 11-et?
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
GhostLead
295
Sziasztok!Madden Nfl 08 pc-s verziójában controller-l, hogy lehet az irányitóval a földre dobni a labdát (tudjátok, amikor csak maga elé dobja a disznóbőrt) hogy megállitsam az időt?!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kösziAzt hittem a 11-hez kéne 😛Xbox360 vagy PS3?Delete😀 pcIllu
Elvileg itt, de ahogy látom a legfrissebb szeptemberi.Delete
ezt tudtam hogy van de nem tudok regisztrálni mert nem kapom meg a válasz emailt 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😀 pcüdv!Xbox360 vagy PS3?Delete
nem tud valaki friss ropogós rostert a maddenhez? 😊Illu
több mint 14 éve
üdv!Xbox360 vagy PS3?
nem tud valaki friss ropogós rostert a maddenhez? 😊Illu
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
üdv!nem tud valaki friss ropogós rostert a maddenhez? 😊
több mint 14 éve
2 évet toltam le HML B-ben aztán A-ban!Imádtam!
Aztán jött egy idő igényes meló és jó fizetés...az eredmény==>PS3
Aki teheti vegye meg óriási élmény!
Ui: Üdv nektek srácok... és már tudjátok azt is miért nem vagyok MSN-en. 😊
Ha valaki fel akar venni PS3-ra akkor "csizizoli" néven futok!
GO FALCONS!
több mint 14 éve
Valaki nnyomott már végig szezont/szezonokat?
több mint 14 éve
szelim
61
Köszönöm, de azóta sikerült megoldanom. 😊 Ha gondolod tolhatunk pár meccset. Vegyél fel PSN-re: theSzelimValaki nem tudja, hogy miért nem lehet Madden 11-el online játszani?szelimKicsit kevés az infó.
Ps3?
Akkor lehet, hogy magyar account alól próbálod. Próbáld meg uk account alól menni fog.
Én is így tolom.
Játszik valaki az ultimate teammel?csillag13
több mint 14 éve
csillag13
26
Valaki nem tudja, hogy miért nem lehet Madden 11-el online játszani?szelimKicsit kevés az infó.
Ps3?
Akkor lehet, hogy magyar account alól próbálod. Próbáld meg uk account alól menni fog.
Én is így tolom.
Játszik valaki az ultimate teammel?
több mint 14 éve
szelim
61
Valaki nem tudja, hogy miért nem lehet Madden 11-el online játszani?
több mint 14 éve
Na, amikor kérdeztem, akkor csak felmerült, most újra akkor:Madden 08-cal tolnám valamilyen online ligába (amiről adam3577 feljebb írt, az is érdekes), bármelyik csapattal. Esetleg valaki valamit nem tud ajánlani?
több mint 14 éve
hi!tud vki madden 11-re xboxra egy jól működő slidert,amivel reális meccseket lehet játszani AI ellen?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kösz laki mind a 2-öt jó fej vagy biztos hogy beszélünk még mert október 10 cowboys-titans amit szint 100% hogy ad a sport tv mert aba az időbe lesz
több mint 14 éve
valaki létszi küld 1 linket a játékról? mert a you tubon csak 10-est találtamcowboys fanhttp://www.gametrailers.com/video/review-madden-nfl/702629
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
valaki létszi küld 1 linket a játékról? mert a you tubon csak 10-est találtam
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kösz laki
több mint 14 éve
hello meg jelent már xbox-ra az nfl11?cowboys fanmeg bizony
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."