NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Habi bazeg 😀 Egyáltalán nem akarsz nyerni? 😀 Brandao jelen pillanatban maximum Lencsével küzdhet a 4. csatár büszke címéért 😊 Alves, Nikolics és Vujovics mindenféleképpen előtte van a listán még 😊 Legalább 2-3 forduló mire egyáltalán pályát lát szerintem.fetomySzerintem Alves a BL kiesés után elmegy/eladják.
Vujovicsnál meg nem nehéz jobbnak lenni.
Lencsét hagyjuk.
Gondolom nem 5. csatárnak vették,sztem pár héten belül kezdő lesz.
több mint 13 éve
v szurkolói portált.Tök jó egyébként h a legtöbb csapat honlapján semmi nincs arról h ki sérült és ki nem.Farkypróbálj keresni inkább csapatfórumot a neten. némelyikhez lehet találnifetomy
|
több mint 13 éve
Tök jó egyébként h a legtöbb csapat honlapján semmi nincs arról h ki sérült és ki nem.Farkypróbálj keresni inkább csapatfórumot a neten. némelyikhez lehet találni
több mint 13 éve
kedvenc képem a témában:ennyi, látszik mennyire "profi" csapatok, hogy szegény fantasy játékosokra nem gondolnakFarkyTök jó egyébként h a legtöbb csapat honlapján semmi nincs arról h ki sérült és ki nem.Farkyja minden edzés után kötelezővé kell kiadatni egy probable-questionable-doubtful-out listát 😀Höri
több mint 13 éve
"a disznó vastagbeleibe töltött, vágott és fűszerezett hús": akkor lesznek frissítve a rosterek is majd? 😊Schleckpersze, mindjárt megcsinálom
több mint 13 éve
ennyi, látszik mennyire "profi" csapatok, hogy szegény fantasy játékosokra nem gondolnakTök jó egyébként h a legtöbb csapat honlapján semmi nincs arról h ki sérült és ki nem.Farkyja minden edzés után kötelezővé kell kiadatni egy probable-questionable-doubtful-out listát 😀Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Tök jó egyébként h a legtöbb csapat honlapján semmi nincs arról h ki sérült és ki nem.Farkyja minden edzés után kötelezővé kell kiadatni egy probable-questionable-doubtful-out listát 😀
több mint 13 éve
Tök jó egyébként h a legtöbb csapat honlapján semmi nincs arról h ki sérült és ki nem.FarkySajnos az NB1-ben annak is kell örülni, hogy a legtöbb csapatnak van egyáltalán egy éppkézláb honlapja....
több mint 13 éve
Tök jó egyébként h a legtöbb csapat honlapján semmi nincs arról h ki sérült és ki nem.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
farky-val kemény, hogy ugyanazt a manővert csináltuk meg fordított leosztásbanHöriépp most figyeltem én is 😀
több mint 13 éve
"a disznó vastagbeleibe töltött, vágott és fűszerezett hús": akkor lesznek frissítve a rosterek is majd? 😊
több mint 13 éve
farky-val kemény, hogy ugyanazt a manővert csináltuk meg fordított leosztásban
több mint 13 éve
Habi bazeg 😀 Egyáltalán nem akarsz nyerni? 😀 Brandao jelen pillanatban maximum Lencsével küzdhet a 4. csatár büszke címéért 😊 Alves, Nikolics és Vujovics mindenféleképpen előtte van a listán még 😊 Legalább 2-3 forduló mire egyáltalán pályát lát szerintem.
több mint 13 éve
na és mit mondjak én a szar örökölt auto draftos csapatban így még a vártnál is szarabb 😀OrkFarkyé is autodraftos 😀
több mint 13 éve
na és mit mondjak én a szar örökölt auto draftos csapatban így még a vártnál is szarabb 😀Orkenyém is auto draftos 😛
több mint 13 éve
na és mit mondjak én a szar örökölt auto draftos csapatban így még a vártnál is szarabb 😀
több mint 13 éve
Akkor így az 1/7-es Bozovic-om kuka 😀 Akkor drukkolhatok h Tujvel sérüljön le 😛Bozovic-csal mi van h nem ő véd a vidiben? Sérült v csak az edző nem szereti?Farkyszerintem el fogjuk adni, és inkább már mielőbb berakja Tujveltfetomy
több mint 13 éve
Bozovic-csal mi van h nem ő véd a vidiben? Sérült v csak az edző nem szereti?Farkyszerintem el fogjuk adni, és inkább már mielőbb berakja Tujvelt
több mint 13 éve
Bozovic-csal mi van h nem ő véd a vidiben? Sérült v csak az edző nem szereti?
több mint 13 éve
A Vidi meccs szünetéig lehet waiverezni
több mint 13 éve
köszönöm szépen a választ!Augusztus előtt nem fog elindulni a játék. Így pl. az első pár magyar fordulóra nem is lehet csapatot összeállítani majd. Írnak majd mailt mikor indul meyik bajnokság, illetve az ottani fórumon lehet figyelgetni a híreket. Nem kell semmilyen ligába belépned amúg, csak simán össze kell rakni a csapatot.zavi27A bowl.hu-n jelenleg futó nb1 fantasynek semmi köze a magic11-hez.empty taxivágom, csak gondoltam valaki lehet jelen van ott is. Soccer témába nem akartam írni ilyesmit 😊gamerkr
több mint 13 éve
Augusztus előtt nem fog elindulni a játék. Így pl. az első pár magyar fordulóra nem is lehet csapatot összeállítani majd. Írnak majd mailt mikor indul meyik bajnokság, illetve az ottani fórumon lehet figyelgetni a híreket. Nem kell semmilyen ligába belépned amúg, csak simán össze kell rakni a csapatot.vágom, csak gondoltam valaki lehet jelen van ott is. Soccer témába nem akartam írni ilyesmit 😊gamerkrmegjött a kedvem az NB1 fantasyhoz, beregeltem a magic11-re..A bowl.hu-n jelenleg futó nb1 fantasynek semmi köze a magic11-hez.empty taxi
kérdésem az lenne, hogy csapatot csak azután tudok összeállítani, miután felvettek valamelyik ligába? beadtam a jelentkezést, de semmi.. a liga létrehozójának kéne cselekednie ilyenkor?gamerkr
több mint 13 éve
Ne offoljá vazze' 😛 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
vágom, csak gondoltam valaki lehet jelen van ott is. Soccer témába nem akartam írni ilyesmit 😊megjött a kedvem az NB1 fantasyhoz, beregeltem a magic11-re..A bowl.hu-n jelenleg futó nb1 fantasynek semmi köze a magic11-hez.empty taxi
kérdésem az lenne, hogy csapatot csak azután tudok összeállítani, miután felvettek valamelyik ligába? beadtam a jelentkezést, de semmi.. a liga létrehozójának kéne cselekednie ilyenkor?gamerkr