Atlétika

12 feliratkozó

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
 index.hu/sport/atletika/2020/08/13/marton_anita_gyerekvallalas/
Grat.! 😊 👏
nagir
Nyenyenye, én már egy hete tudom 💪

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 483 — Bla, bla, bla
 index.hu/sport/atletika/2020/08/13/marton_anita_gyerekvallalas/
Grat.! 😊 👏

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 910 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
YES, Dafne Schippers is jön idén a Gyulai Memorialra.

iktriad
Tuti hogy egy hónap múlva ez meg lesz tartva, pláne nézők előtt?
warr_b
Szerintem meg lesz tartva, és ha soccer mehet nézők előtt, akkor annál magasabb színvonalú atlétika miért ne?
iktriad
Hát pedig...

index.hu/sport/2020/08/07/atletika_nagydij_szekesfehervar_futball/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 522

iktriad
warr_b
Szerintem meg lesz tartva, és ha soccer mehet nézők előtt, akkor annál magasabb színvonalú atlétika miért ne?
iktriad
Mert az atlétikát nem szereti Orbán 😀

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 697 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
warr_b
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 910 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

iktriad

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

iktriad
kemény h nyaka szélesebb mint a feje

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 697 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 984 — #NoStress
Lol...

m.nemzetisport.hu/atletika/video-lyles-megdontotte-bolt-vilagcsucsat-de-van-egy-kis-bokkeno-2771955
warr_b
Új értelmet kap a klasszikus “mennyit futsz százon?” kérdés. 85-t. 😊

több mint 5 éve
Lol...

m.nemzetisport.hu/atletika/video-lyles-megdontotte-bolt-vilagcsucsat-de-van-egy-kis-bokkeno-2771955

több mint 6 éve
 index.hu/sport/atletika/2020/02/22/yulimar_rojas_harmasugras_vilagrekord/

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 531 — Whoops, looks like something went wrong.
A csavo vilagcsucsot ugrott megint.

Szerkesztette: Stez

több mint 6 éve
Duplantis vajon még a fedett szezonban ugrik világcsúcsot vagy csak majd szabadtéren?
empty taxi
Meg is van.

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 196 — Cowboys fan
Duplantis vajon még a fedett szezonban ugrik világcsúcsot vagy csak majd szabadtéren?
empty taxi
Ha megszorítanák, ugrana.
De ha 6.00-al simán nyerni tud, majd utána próbálkozik a 6.18-al szerintem nem.
Sobri Jóska
Csak sportagban kapcsolodik a temahoz, de emlekszem, anno Iszinbajeva fiatalon akkora idiota, hogy egybol felpakolta a csucskiserletenel plusz 15 centire a lecet, az edzoje meg ugy futott utana az ugrasnal, hogy ne legyen fasz, mert penzt kap a csucsokert, ezert direkt csak aprokat kell emelnie a kiserletein, hiaba ugorja meg a plusz 25 centit is. Aztan mar keso volt, ugrania kellett plusz 15re,az edzoje meg az egesz menedzsmentje ott imadkozott, hogy elbassza, mert egy halom penzt buktak volna el vele. 😀

Csak hat az akkor meg fiatal kiscsaj mindennek egybol nekiment meg, amig le nem nyugtattak.
Stez
pedig csak meg kellett volna kérdeznie Szergejtől, hogy kell ezt csinálni
több mint 6 éve
empty taxi
Sobri Jóska
Csak sportagban kapcsolodik a temahoz, de emlekszem, anno Iszinbajeva fiatalon akkora idiota, hogy egybol felpakolta a csucskiserletenel plusz 15 centire a lecet, az edzoje meg ugy futott utana az ugrasnal, hogy ne legyen fasz, mert penzt kap a csucsokert, ezert direkt csak aprokat kell emelnie a kiserletein, hiaba ugorja meg a plusz 25 centit is. Aztan mar keso volt, ugrania kellett plusz 15re,az edzoje meg az egesz menedzsmentje ott imadkozott, hogy elbassza, mert egy halom penzt buktak volna el vele. 😀

Csak hat az akkor meg fiatal kiscsaj mindennek egybol nekiment meg, amig le nem nyugtattak.
Stez
A 6.18 eggyel van a világcsúcs fölött.
Duplantis tudna 6.00 felettit, de világcsúcsot akar.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 531 — Whoops, looks like something went wrong.
empty taxi
Sobri Jóska

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
empty taxi
Szerintem igen. 😀

több mint 6 éve
empty taxi

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Engem csak az zavar, hogy itt megy a buzizás, hogy a cipő a segítők stb, miközben 100m-n rajtgépből indulnak, olyan talajon futnak ami direkt erre van kitalálva, spéci szögesben.
gabokocka
Végülis csak betiltották az Alphafly-t. Vagyis nem felel meg az előírásoknak.

Azt a modell viszont, amiben Eliud Kipchoge két órán belül futotta le a maratont a tavaly októberi bécsi kísérletben, gyakorlatilag betiltotta a World Athletics. Egyrészt a Nike Alphafly nem mindenki számára hozzáférhető, másrészt nem felel meg az új előírásoknak sem.

index.hu/sport/atletika/2020/01/31/nike_vaporfly_futocipo_atletikai_szovetseg_szabalyozas_eliud_kipchoge/

több mint 6 éve
 m.nemzetisport.hu/atletika/atletika-senki-sem-orul-a-vb-elhalasztasanak-de-jol-tettek-2745107

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 186 — Keep pounding
Engem csak az zavar, hogy itt megy a buzizás, hogy a cipő a segítők stb, miközben 100m-n rajtgépből indulnak, olyan talajon futnak ami direkt erre van kitalálva, spéci szögesben.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Igor
Erről mit gondolsz?

index.hu/sport/atletika/2019/10/19/futocipo_nike_zoom_x_vaporfly_maraton_kipchoge_kosgei_elony_szabalyos/

Végülis a szabály szerint lehetnének pici kerekek vagy rugórendszerek is?
Te elhiszed a 4%-t?
Sobri Jóska
Mondjuk érdekes, hogy azt a futást basztatják ami aszfalton történt, sima talpú cipőben.
A rekortánon a szöges oké? Melyik jelent nagyobb előnyt?
gabokocka
Hát ez az.
Amit én kihámoztam a cikkből (mégiscsak index), hogy tulajdonképpen érdemben nincsenek szabályozva a futócipő paraméterei, specifikációi, adatai.
Vagyis tulajdonképpen csak a jóízlésen múlik ki miben fut, nem egzakt szabályokon.
Ezt nem gondoltam volna.

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 186 — Keep pounding
Igor
Erről mit gondolsz?

index.hu/sport/atletika/2019/10/19/futocipo_nike_zoom_x_vaporfly_maraton_kipchoge_kosgei_elony_szabalyos/

Te elhiszed a 4%-t?
Sobri Jóska
Mondjuk érdekes, hogy azt a futást basztatják ami aszfalton történt, sima talpú cipőben.
A rekortánon a szöges oké? Melyik jelent nagyobb előnyt?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Igor
Erről mit gondolsz?

Te elhiszed a 4%-t?

Felkapott fórum témák