Atlétika
12 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/sport/atletika/2020/08/13/marton_anita_gyerekvallalas/Nyenyenye, én már egy hete tudom 💪
Grat.! 😊 👏
nagir
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
index.hu/sport/atletika/2020/08/13/marton_anita_gyerekvallalas/Grat.! 😊 👏

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Hát pedig...Szerintem meg lesz tartva, és ha soccer mehet nézők előtt, akkor annál magasabb színvonalú atlétika miért ne?YES, Dafne Schippers is jön idén a Gyulai Memorialra.Tuti hogy egy hónap múlva ez meg lesz tartva, pláne nézők előtt?
iktriad
warr_b
iktriad
index.hu/sport/2020/08/07/atletika_nagydij_szekesfehervar_futball/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mert az atlétikát nem szereti Orbán 😀Szerintem meg lesz tartva, és ha soccer mehet nézők előtt, akkor annál magasabb színvonalú atlétika miért ne?YES, Dafne Schippers is jön idén a Gyulai Memorialra.Tuti hogy egy hónap múlva ez meg lesz tartva, pláne nézők előtt?
iktriad
warr_b
iktriad
több mint 5 éve
Szerintem meg lesz tartva, és ha soccer mehet nézők előtt, akkor annál magasabb színvonalú atlétika miért ne?YES, Dafne Schippers is jön idén a Gyulai Memorialra.Tuti hogy egy hónap múlva ez meg lesz tartva, pláne nézők előtt?
iktriad
warr_b
több mint 5 éve
YES, Dafne Schippers is jön idén a Gyulai Memorialra.Tuti hogy egy hónap múlva ez meg lesz tartva, pláne nézők előtt?
iktriad

több mint 5 éve
YES, Dafne Schippers is jön idén a Gyulai Memorialra.kemény h nyaka szélesebb mint a feje
iktriad
több mint 5 éve
YES, Dafne Schippers is jön idén a Gyulai Memorialra. több mint 5 éve
Lol...Új értelmet kap a klasszikus “mennyit futsz százon?” kérdés. 85-t. 😊
m.nemzetisport.hu/atletika/video-lyles-megdontotte-bolt-vilagcsucsat-de-van-egy-kis-bokkeno-2771955
warr_b
több mint 5 éve
Lol...m.nemzetisport.hu/atletika/video-lyles-megdontotte-bolt-vilagcsucsat-de-van-egy-kis-bokkeno-2771955

több mint 6 éve
index.hu/sport/atletika/2020/02/22/yulimar_rojas_harmasugras_vilagrekord/

több mint 6 éve
Duplantis vajon még a fedett szezonban ugrik világcsúcsot vagy csak majd szabadtéren?Meg is van.
empty taxi

több mint 6 éve
pedig csak meg kellett volna kérdeznie Szergejtől, hogy kell ezt csinálniCsak sportagban kapcsolodik a temahoz, de emlekszem, anno Iszinbajeva fiatalon akkora idiota, hogy egybol felpakolta a csucskiserletenel plusz 15 centire a lecet, az edzoje meg ugy futott utana az ugrasnal, hogy ne legyen fasz, mert penzt kap a csucsokert, ezert direkt csak aprokat kell emelnie a kiserletein, hiaba ugorja meg a plusz 25 centit is. Aztan mar keso volt, ugrania kellett plusz 15re,az edzoje meg az egesz menedzsmentje ott imadkozott, hogy elbassza, mert egy halom penzt buktak volna el vele. 😀Duplantis vajon még a fedett szezonban ugrik világcsúcsot vagy csak majd szabadtéren?Ha megszorítanák, ugrana.
empty taxi
De ha 6.00-al simán nyerni tud, majd utána próbálkozik a 6.18-al szerintem nem.
Sobri Jóska
Csak hat az akkor meg fiatal kiscsaj mindennek egybol nekiment meg, amig le nem nyugtattak.
Stez
több mint 6 éve
A 6.18 eggyel van a világcsúcs fölött.Csak sportagban kapcsolodik a temahoz, de emlekszem, anno Iszinbajeva fiatalon akkora idiota, hogy egybol felpakolta a csucskiserletenel plusz 15 centire a lecet, az edzoje meg ugy futott utana az ugrasnal, hogy ne legyen fasz, mert penzt kap a csucsokert, ezert direkt csak aprokat kell emelnie a kiserletein, hiaba ugorja meg a plusz 25 centit is. Aztan mar keso volt, ugrania kellett plusz 15re,az edzoje meg az egesz menedzsmentje ott imadkozott, hogy elbassza, mert egy halom penzt buktak volna el vele. 😀Duplantis vajon még a fedett szezonban ugrik világcsúcsot vagy csak majd szabadtéren?Ha megszorítanák, ugrana.
empty taxi
Sobri Jóska
Csak hat az akkor meg fiatal kiscsaj mindennek egybol nekiment meg, amig le nem nyugtattak.
Stez
Duplantis tudna 6.00 felettit, de világcsúcsot akar.
több mint 6 éve
Csak sportagban kapcsolodik a temahoz, de emlekszem, anno Iszinbajeva fiatalon akkora idiota, hogy egybol felpakolta a csucskiserletenel plusz 15 centire a lecet, az edzoje meg ugy futott utana az ugrasnal, hogy ne legyen fasz, mert penzt kap a csucsokert, ezert direkt csak aprokat kell emelnie a kiserletein, hiaba ugorja meg a plusz 25 centit is. Aztan mar keso volt, ugrania kellett plusz 15re,az edzoje meg az egesz menedzsmentje ott imadkozott, hogy elbassza, mert egy halom penzt buktak volna el vele. 😀Duplantis vajon még a fedett szezonban ugrik világcsúcsot vagy csak majd szabadtéren?Ha megszorítanák, ugrana.
empty taxi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Duplantis vajon még a fedett szezonban ugrik világcsúcsot vagy csak majd szabadtéren?Szerintem igen. 😀
empty taxi
több mint 6 éve
Duplantis vajon még a fedett szezonban ugrik világcsúcsot vagy csak majd szabadtéren?Ha megszorítanák, ugrana.
empty taxi
több mint 6 éve
Duplantis vajon még a fedett szezonban ugrik világcsúcsot vagy csak majd szabadtéren?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Engem csak az zavar, hogy itt megy a buzizás, hogy a cipő a segítők stb, miközben 100m-n rajtgépből indulnak, olyan talajon futnak ami direkt erre van kitalálva, spéci szögesben.Végülis csak betiltották az Alphafly-t. Vagyis nem felel meg az előírásoknak.
gabokocka
Azt a modell viszont, amiben Eliud Kipchoge két órán belül futotta le a maratont a tavaly októberi bécsi kísérletben, gyakorlatilag betiltotta a World Athletics. Egyrészt a Nike Alphafly nem mindenki számára hozzáférhető, másrészt nem felel meg az új előírásoknak sem.
index.hu/sport/atletika/2020/01/31/nike_vaporfly_futocipo_atletikai_szovetseg_szabalyozas_eliud_kipchoge/
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/atletika/atletika-senki-sem-orul-a-vb-elhalasztasanak-de-jol-tettek-2745107

több mint 6 éve
Engem csak az zavar, hogy itt megy a buzizás, hogy a cipő a segítők stb, miközben 100m-n rajtgépből indulnak, olyan talajon futnak ami direkt erre van kitalálva, spéci szögesben.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Hát ez az.Mondjuk érdekes, hogy azt a futást basztatják ami aszfalton történt, sima talpú cipőben.IgorErről mit gondolsz?
index.hu/sport/atletika/2019/10/19/futocipo_nike_zoom_x_vaporfly_maraton_kipchoge_kosgei_elony_szabalyos/
Végülis a szabály szerint lehetnének pici kerekek vagy rugórendszerek is?
Te elhiszed a 4%-t?
Sobri Jóska
A rekortánon a szöges oké? Melyik jelent nagyobb előnyt?
gabokocka
Amit én kihámoztam a cikkből (mégiscsak index), hogy tulajdonképpen érdemben nincsenek szabályozva a futócipő paraméterei, specifikációi, adatai.
Vagyis tulajdonképpen csak a jóízlésen múlik ki miben fut, nem egzakt szabályokon.
Ezt nem gondoltam volna.
több mint 6 éve
Mondjuk érdekes, hogy azt a futást basztatják ami aszfalton történt, sima talpú cipőben.IgorErről mit gondolsz?
index.hu/sport/atletika/2019/10/19/futocipo_nike_zoom_x_vaporfly_maraton_kipchoge_kosgei_elony_szabalyos/
Te elhiszed a 4%-t?
Sobri Jóska
A rekortánon a szöges oké? Melyik jelent nagyobb előnyt?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
IgorErről mit gondolsz?
Te elhiszed a 4%-t?