Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Azért Dovi most verheti a fejét a falba, a jerezi(mégha ott vétlen is volt), a le mansi és a katalán versenyek miatt. Három nullázás, ha ezekből csak egyet megnyert volna, a másik kettőn meg bejön legalább a legjobb ötben, most teljesen nyitott lenne a bajnokság. Ráadásul úgy, hogy jelenleg már szerintem a Ducati a legjobb gép a rajtrácson.Így meg van még hat verseny, meg 67 pont előnye Marqueznek. Még csak nyomás alá sem tudja helyezni a spanyolt. Ha innen egy versenyt nem nyerne már( nagyon meglepődnék) idén, akkor is jó eséllyel bajonokká koronáznák Valenciában.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
NASCAR doubleheader from Indianapolis on Monday = 😍Ha a Cup Series verseny csak fele annyira izgalmas lesz, mint az Xfinity Series verseny első 79 köre, akkor nagyon jó verseny lesz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Nem hogy eltiltották és a mostani csapata szerződést bontott Fenatival, de még a jövőbeni MV Augusta csapat is kiállt a szerződésből. Jól elintézte ezt.
több mint 7 éve
El kellene tiltani az idei meg jövő évi futamokról.amint CK lejjebb kifejtette, nem az első alkalom, hogy elmennek a csávónak otthonról.Mikor még régen bringáztunk, akkor jó poén volt. Kb. 15 km/óránál.Milyen gondolkodásmód kell ehhez, azt a kurva....
De ilyen sebességnél... óvoda.
Sobri Jóska
Amadeus
viszont ha tényleg ennyire fasz, akkor meg nem szabad pályára engedni.
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
amint CK lejjebb kifejtette, nem az első alkalom, hogy elmennek a csávónak otthonról.Mikor még régen bringáztunk, akkor jó poén volt. Kb. 15 km/óránál.Milyen gondolkodásmód kell ehhez, azt a kurva....
Sobri Jóska
Amadeus
viszont ha tényleg ennyire fasz, akkor meg nem szabad pályára engedni.
több mint 7 éve
Mikor még régen bringáztunk, akkor jó poén volt. Kb. 15 km/óránál.Milyen gondolkodásmód kell ehhez, azt a kurva....
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Mikor még régen bringáztunk, akkor jó poén volt. Kb. 15 km/óránál.De ilyen sebességnél... óvoda.
több mint 7 éve
Fenati undorító... amúgy jövőre pont abban a csaparban fog versenyezni, amelyik motorján meghúzta a fékett... csak 2 verseny?Ráadásul nem az első ilyen agyelborulása, mondjuk a legdurvább az biztos. A VR46 akadémiáról is “viselkedési gondok” miatt lett kirakva anno.
Heisman Trophy
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Fenati undorító... amúgy jövőre pont abban a csaparban fog versenyezni, amelyik motorján meghúzta a fékett... csak 2 verseny?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
ő2 futamra eltiltották Fenatit. Olcsón megúszta.ő húzta meg a másik fékjét?
Coolearie
Amadeus
több mint 7 éve
2 futamra eltiltották Fenatit. Olcsón megúszta.ő húzta meg a másik fékjét?
Coolearie
több mint 7 éve
2 futamra eltiltották Fenatit. Olcsón megúszta.
több mint 7 éve
A hülyegyerek. Most jó pontot tett a karrierjére az tuti.Ilyet se láttam még soha, mint ma a Moto2-ben...célegyenesben 200+-os tempónál átnyúlni és meghúzni a másik versenyző fékkarját....bmeg!!! Örökre eltiltani...nem célegyenes amúgy, de tényleg Fenati egy idióta!!!
bogec7
twitter.com/chevalrick/status/1038744622976118784
NB2
több mint 7 éve
Ilyet se láttam még soha, mint ma a Moto2-ben...célegyenesben 200+-os tempónál átnyúlni és meghúzni a másik versenyző fékkarját....bmeg!!! Örökre eltiltani...nem célegyenes amúgy, de tényleg Fenati egy idióta!!!
bogec7
twitter.com/chevalrick/status/1038744622976118784
több mint 7 éve
Igen, a BK Racing kalandjai is érdekesek voltak, de ugye több csapat is csökkentette az autói számát az elmúlt 1-2 évben anyagi okok miatt.Truex Jr. nézhet új csapat után, mivel a Furniture Row Racing megszűnik év végén, mert nem találtak új szponzorokat a kiszálló 5-Hour Energy helyére.Intő jel is lehet a többi csapatnak (azért mostanában vannak ilyen gondok).
A címvédők, akik az elmúlt két és fél évben szinte végig domináltak.
Ez azért elég erős.
| Pletyka: Truex Jr. => #19 JGR Toyota (Suárez => #95 LFR Toyota) |
Mikey
♉gaben♉
A motorsports.com pedig azt írja, hogy Truex Jr. meg is állapodott Gibbsékkel. Azért a Busch, Truex Jr., Hamlin, Jones négyes kvázi fantasy lineup. 😀
több mint 7 éve
Truex Jr. nézhet új csapat után, mivel a Furniture Row Racing megszűnik év végén, mert nem találtak új szponzorokat a kiszálló 5-Hour Energy helyére.Intő jel is lehet a többi csapatnak (azért mostanában vannak ilyen gondok).
A címvédők, akik az elmúlt két és fél évben szinte végig domináltak.
Ez azért elég erős.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Truex Jr. nézhet új csapat után, mivel a Furniture Row Racing megszűnik év végén, mert nem találtak új szponzorokat a kiszálló 5-Hour Energy helyére.A címvédők, akik az elmúlt két és fél évben szinte végig domináltak.
Ez azért elég erős.
több mint 7 éve
Most nézem a Southern 500-et. Kyle Busch folytatja ámokfutását, most a tökutolsó Gase-t rakta ki a pályáról. Most komolyan, neki mindent szabad??szerk.: a pit lane-en meg Harvickot lökdösi 40-nel a vége előtt sárga zászló alatt, elképesztő.
Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
Hamilton vérprofi és úgy versenyzik mint egy 4x es VB, Vettel meg úgy mintha agyonnyomná az, hogy a Ferrariból neki kéne VB címet hoznia.
több mint 7 éve
1. Vettel oltári hülye volt, ponthátrányból nem így versenyzünk!2. Megint és megint és megint a merci csapatként működött az egyik finn hozta azt amit megkövetelt a csapat, a másik ismét nem!
3. 1-2-nek sürgősen változni kell, vagyis Vettelnek ésszel és Kiminek ferraris versenyzőként kell mennie, mert különben vége lesz a dalnak.
Egy picit amúgy azt érzem, mint a Hami-Rosberg csatánál. Az elején úgy tűnt esélye van Rozinak, de aztán sima Hami győzelem lett, utána már tényleg harcban voltak, de fejben nem bírta, majd a 3. év hozta el neki a győzelmet. Vettelnél is lehet jövőre lesz a nyerő év.
Végül két kép:

több mint 7 éve
Most akkor azért ekézed kimit, mert nem ment neki hamiltonnak? Amúgy mind2 ferrari gumiját kinyírta a pálya, szal valszeg vettel se tudott volna mit kezdeni a mercivel.Ez mind igaz, de ettől még engem zavar, hogy amíg Bottas tényleg harcol Ham győzelméért, Kimiben abszolút nem érzek ilyet. Mindig szépen vigyáz a versenyére...csak nem tudom, hogy neki a 2. hellyel mennyivel lesz jobb. Az egész versenyen jobb volt amúgy a merci, csak Vettel nyerhetett volna, Kiminél nem érzem, hogy ez benne lenne...mintha nem akarná az egészet és nem is véletlen, hogy emberemlékezet óta nem nyert versenyt sajnosLátszott, hogy Hamilton legalább fél, de inkább egy másodperccel gyorsabb körönként. Semmi értelme nem lett volna keménykedni, főleg ezekben a szűk sikánokban. Kimi kihozta szerintem a maxot, Vettel és Verstappen meg egy balfasz.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Szerintem ezt megint a Ferrari kúrta el, ha lehet így mondani, bár annyira nagy hiba nem volt, mint megszoktuk tőlük. Az első kerékcsere előtt ők voltak lépéselőnyben, míg a Mercedes kényszerhelyzetben, hogy valamit lépjen. Erre a Ferrari lépett először, több lehetőséget hagyva a Mercinek.
Duff
Klaci79
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ezt ugye viccnek szántad? 80 pontra volt Kimi - Hamilton mögött, úgy hogy csak akkor végzett előtte mikor az kiesett.Engem meg inkább az zavar, hogy ahol egyéni verseny van, ott valaki totál feladni kényszerül saját versenyét, mert csak egy csicskának tartják másodpilótaként. Főleg, hogy még messze a VB vége. Nyilván, ha mondjuk egy csapattárs mögötted van, és sokkal gyorsabb akkor elengeded, és nem tartod fel feleslegesen, de, hogy egy versenyen sok ideig csak úgy kelljen menned, hogy a csapattársadnak jó legyen... nekem inkább ez a visszás. Kimi helyében én se harcolnék Vettel győzelméért, mert még egyáltalán nem tartunk ott, hogy ezt kelljen csinálni. Ráadásul Vettel és Raikkonen között azért kisebb különbség van, mint Hamilton és Bottas között, mivel Hamilton>Vettel, Kimi>Bottas. Szerintem.Ez mind igaz, de ettől még engem zavar, hogy amíg Bottas tényleg harcol Ham győzelméért, Kimiben abszolút nem érzek ilyet. Mindig szépen vigyáz a versenyére...csak nem tudom, hogy neki a 2. hellyel mennyivel lesz jobb. Az egész versenyen jobb volt amúgy a merci, csak Vettel nyerhetett volna, Kiminél nem érzem, hogy ez benne lenne...mintha nem akarná az egészet és nem is véletlen, hogy emberemlékezet óta nem nyert versenyt sajnosLátszott, hogy Hamilton legalább fél, de inkább egy másodperccel gyorsabb körönként. Semmi értelme nem lett volna keménykedni, főleg ezekben a szűk sikánokban. Kimi kihozta szerintem a maxot, Vettel és Verstappen meg egy balfasz.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Szerintem ezt megint a Ferrari kúrta el, ha lehet így mondani, bár annyira nagy hiba nem volt, mint megszoktuk tőlük. Az első kerékcsere előtt ők voltak lépéselőnyben, míg a Mercedes kényszerhelyzetben, hogy valamit lépjen. Erre a Ferrari lépett először, több lehetőséget hagyva a Mercinek.
Duff
Klaci79
Duff
Ha Ferrari VB címet akar akkor Kimit igenis már bekellet volna tolni Vettel mögé.
Persze Vettel ha nem kretenkedne ennyit nem kene mert simán 10 ponttal vezetne, de így muszáj.
több mint 7 éve
Engem meg inkább az zavar, hogy ahol egyéni verseny van, ott valaki totál feladni kényszerül saját versenyét, mert csak egy csicskának tartják másodpilótaként. Főleg, hogy még messze a VB vége. Nyilván, ha mondjuk egy csapattárs mögötted van, és sokkal gyorsabb akkor elengeded, és nem tartod fel feleslegesen, de, hogy egy versenyen sok ideig csak úgy kelljen menned, hogy a csapattársadnak jó legyen... nekem inkább ez a visszás. Kimi helyében én se harcolnék Vettel győzelméért, mert még egyáltalán nem tartunk ott, hogy ezt kelljen csinálni. Ráadásul Vettel és Raikkonen között azért kisebb különbség van, mint Hamilton és Bottas között, mivel Hamilton>Vettel, Kimi>Bottas. Szerintem.Ez mind igaz, de ettől még engem zavar, hogy amíg Bottas tényleg harcol Ham győzelméért, Kimiben abszolút nem érzek ilyet. Mindig szépen vigyáz a versenyére...csak nem tudom, hogy neki a 2. hellyel mennyivel lesz jobb. Az egész versenyen jobb volt amúgy a merci, csak Vettel nyerhetett volna, Kiminél nem érzem, hogy ez benne lenne...mintha nem akarná az egészet és nem is véletlen, hogy emberemlékezet óta nem nyert versenyt sajnosLátszott, hogy Hamilton legalább fél, de inkább egy másodperccel gyorsabb körönként. Semmi értelme nem lett volna keménykedni, főleg ezekben a szűk sikánokban. Kimi kihozta szerintem a maxot, Vettel és Verstappen meg egy balfasz.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Duff
Klaci79
több mint 7 éve
Ez mind igaz, de ettől még engem zavar, hogy amíg Bottas tényleg harcol Ham győzelméért, Kimiben abszolút nem érzek ilyet. Mindig szépen vigyáz a versenyére...csak nem tudom, hogy neki a 2. hellyel mennyivel lesz jobb. Az egész versenyen jobb volt amúgy a merci, csak Vettel nyerhetett volna, Kiminél nem érzem, hogy ez benne lenne...mintha nem akarná az egészet és nem is véletlen, hogy emberemlékezet óta nem nyert versenyt sajnosLátszott, hogy Hamilton legalább fél, de inkább egy másodperccel gyorsabb körönként. Semmi értelme nem lett volna keménykedni, főleg ezekben a szűk sikánokban. Kimi kihozta szerintem a maxot, Vettel és Verstappen meg egy balfasz.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Duff