NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Jövőre valószínűleg kiderül, hogy mennyit ér a tehetsége a nagyok között.A srác már tavaly is olyat ment az AutoGP-ben, amit sokan a 20-as éveik közepén nem tudnának. Az egyik legtehetségesebb, legelszántabb fiatal pilóta, sokkal jobb lesz, mint Petrov valaha volt.shawnka
Nagyon hasonlít Putyinra!
Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!laccoo74
Vettelovics lesz, vagy Chiltonovics?
több mint 12 éve
de a lényeg, hogy akkor is eljátszanád, ha nem lennél tisztában vele. Már csak a blöff kedvéért is.Jól látod.Schlecknyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.Amadeus91http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpgTe láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?Schleck
Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!laccoo74
több mint 12 éve
Jól látod.nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.Amadeus91http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpgTe láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?Schleck
Lehet, hogy rokonok?
több mint 12 éve
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpgTe láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?Schleck
Lehet, hogy rokonok?
több mint 12 éve
A srác már tavaly is olyat ment az AutoGP-ben, amit sokan a 20-as éveik közepén nem tudnának. Az egyik legtehetségesebb, legelszántabb fiatal pilóta, sokkal jobb lesz, mint Petrov valaha volt.
Lehet, hogy rokonok?
több mint 12 éve
http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpgTe láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?
Lehet, hogy rokonok?
több mint 12 éve

Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!
több mint 12 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/szirotkin-lehet-a-kovetkezo-raikkonen-csak-szimat-es-tehetseg-kell/tekintve, hogy az apja életben tartotta a Saubert, Oroszországnak meg kell egy pilóta, hogy lehessen kinek csápolni Szocsiban, így érthető, hogy benyomják. A többi pedig csak rajta múlik.
Szergej kicsit lenni fiatalka a Forma-1!Nyet?
De most komolyan, ennyire nem gondolkodik senki sem a Saubernél, sem az oroszoknál?
A gyerek jövőre lesz 18 éves.Még cigit sem vehetne a tlafikban, és már vezetni akar a királykategóriában?
Csúnya bukta lesz ennek a vége, csak bízni tudok benne, hogy NEM halálos!
Csak szimat, és tehetség, meg pénz és sárm!laccoo74
több mint 12 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/szirotkin-lehet-a-kovetkezo-raikkonen-csak-szimat-es-tehetseg-kell/Szergej kicsit lenni fiatalka a Forma-1!Nyet?
De most komolyan, ennyire nem gondolkodik senki sem a Saubernél, sem az oroszoknál?
A gyerek jövőre lesz 18 éves.Még cigit sem vehetne a tlafikban, és már vezetni akar a királykategóriában?
Csúnya bukta lesz ennek a vége, csak bízni tudok benne, hogy NEM halálos!
Csak szimat, és tehetség, meg pénz és sárm!
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/forma-1/2013/07/15/orosz-penzekkel-menekult-meg-a-sauber/Az oroszok már
több mint 12 éve
A két MotoGP éllovas kényszerpihenőre kényszerült (Lorenzo már biztosan nem, de Pedró talán elindulhat a holnapi versenyen - nem tudni, hogy mennyire súlyosak a sérülései), így - mondhatni a várható "papírforma" szerint - Marquez indulhat az élről a talpon maradt Yamakka delegációval a hátában (Cruchlow és Rossi), míg a 4.helyről a homie Bradl indul a szatellit Hondával. Egyébként; a német pálya rendesen megtréfálta a mezőnyt, mindhárom kategóriában ritka mennyiségű esést produkáltak a szabadedzéseken illetve az időmérőn. A verseny - ennek tudatában - nem várt izgalmakat is tartogathat; különösen a 11-es ("Sztálin kanyar") lehet majd vicces kedvében a felemásan melegedő gumik miatt...
több mint 12 éve
Meggyőződésem, ha 2008-ban Massa nyer, nem ez lenne a felállás. Ott nagyon eltört valami benne.apeszosHát szerintem ez nem 1 hanem 3 tényezős dolog.
1.bukta a VB-t
2.majdnem ott maradt a pályán
3. Hiába tett meg mindent , verte el Kimit nyakara hozták Alonsot
Massa mindig is kurva jo versenyzo volt viszont már a pályája elején is látszott ha fejbe nincs rendben eldobálja az autót. És ő 1-2 versenyre tudja összeszedni magát.
Év végén meglepődnék ha nem válna meg tőle a Ferka.
Mondjuk én Domenicalli féle bagázst is elküldeném a picsába mert eddig szar autó volt az év elején arra cogták hogy nem lett VB cím. Idén top2 autóban benne volt a Ferka az első 4-5 futamon es elkúrták...
több mint 12 éve
Tesztelgetett, de szerintem nagyon sok penz kellett volna hozza, ami nem hinnem, hogy megvolt neki. Valoszinuleg nagyreszt ilyen kirakat versenyzonk volt a vilag fele, mert kellett a hirveres a Hungaroringnek. Vagy forditva. A F1 probalt eloszedni valaki helyi figurat. Most a tehetsegrol nem beszelek, mert volt neki, de hogy elegendo-e a F1-hez az mar egy mas kerdes.Vajon neki lett volna esélye bekerülni a száguldó cirkuszba?laccoo74Ki van a képen?Kesjar Csaba. De ha nem tudnam, akkor is tuti mgneznem a kep filenevet.. 😀endorphyn
laccoo74
De igazabol csak talalgatok.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Vajon neki lett volna esélye bekerülni a száguldó cirkuszba?Ki van a képen?Kesjar Csaba. De ha nem tudnam, akkor is tuti mgneznem a kep filenevet.. 😀endorphyn
laccoo74
több mint 12 éve
Ki van a képen?Kesjar Csaba. De ha nem tudnam, akkor is tuti mgneznem a kep filenevet.. 😀
laccoo74
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Meggyőződésem, ha 2008-ban Massa nyer, nem ez lenne a felállás. Ott nagyon eltört valami benne.apeszosNem, 2009-ben tört el valami, szó szerint.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Meggyőződésem, ha 2008-ban Massa nyer, nem ez lenne a felállás. Ott nagyon eltört valami benne.
több mint 12 éve
Ne feledjük, hogy 2015-től visszatér a Honda.Vajon mi lesz a pilótapárosítás?
Fiatal versenyzőkkel akarnak operálni, vagy "öreg rókákkal"?
Vagy esetleg a kettő kombinációjával.Vagy megtartják Buttont, és Perezt?
Azt már bejelentették, hogy a bázisuk a Red Bull szomszédságában lesz.
Kíváncsi leszek rájuk a rajtrácson.
több mint 12 éve
Az utolsó 4 versenyen újra összeállt massa baleset előtti tempója, ha a kis hibákat kiiktatja jó lesz ő újra. Annó hakkinennek és barichellonak is 2-3 évbe került h összeszedjék magukat. Az hakkinen-massa bukta közötti időszakban asszem csak burtinak volt olyan esése h közvetlen életveszélyben volt de ő meg top pilóta nem volt soha h ezt lemérhessük
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Massáról évek óta folyamatosan megy a hírgyár, hogy a szezon végén kirúgják, ahhoz képest, még mindig itt van!Amíg ki nem rúgják, hülye lenne lemondani a Ferrariról 😀TocaKimi nem hogy közel van Vettel szintjéhez, hanem, egy ugyanolyan autóban ülve gennyesre szivatná a németet, és miután ezért esetleg lecseszné Horner, egy jó vodkaízűt büfizne a pofájukba.A Red Bull világa nem Kimi világa!Massa az én szemeben egy kiégett pilóta, azt kéne tennie neki is, amit Webber csinált.iktriad
Oda, mármint Vettel csapattársának leginkább Massát tudnám elképzelni, neki már van némi rutinja a "hátvéd" szerepkörben.laccoo74
Jól kijön Alonsoval, néha összecsuk egy versenyautót, magyarul elvan, mint nagyanyámnál az almakompót.
Hülye lenne önként távozni, de most komolyan, ha te, vagy én lennénk a helyébe, másként csinálnánk?Mást döntenénk?Én tuti, hogy nem.
több mint 12 éve
már rég ki kellett volna.Amíg ki nem rúgják, hülye lenne lemondani a Ferrariról 😀TocaKimi nem hogy közel van Vettel szintjéhez, hanem, egy ugyanolyan autóban ülve gennyesre szivatná a németet, és miután ezért esetleg lecseszné Horner, egy jó vodkaízűt büfizne a pofájukba.A Red Bull világa nem Kimi világa!Massa az én szemeben egy kiégett pilóta, azt kéne tennie neki is, amit Webber csinált.iktriad
Oda, mármint Vettel csapattársának leginkább Massát tudnám elképzelni, neki már van némi rutinja a "hátvéd" szerepkörben.laccoo74
több mint 12 éve
Amíg ki nem rúgják, hülye lenne lemondani a Ferrariról 😀Kimi nem hogy közel van Vettel szintjéhez, hanem, egy ugyanolyan autóban ülve gennyesre szivatná a németet, és miután ezért esetleg lecseszné Horner, egy jó vodkaízűt büfizne a pofájukba.A Red Bull világa nem Kimi világa!Massa az én szemeben egy kiégett pilóta, azt kéne tennie neki is, amit Webber csinált.iktriad
több mint 12 éve
Kimi nem hogy közel van Vettel szintjéhez, hanem, egy ugyanolyan autóban ülve gennyesre szivatná a németet, és miután ezért esetleg lecseszné Horner, egy jó vodkaízűt büfizne a pofájukba.A Red Bull világa nem Kimi világa!Massa az én szemeben egy kiégett pilóta, azt kéne tennie neki is, amit Webber csinált.
több mint 12 éve
Van az a pénz, amiért elkezd az ember haja korpásodni.😀Kimi egyszer itthagyta már a cirkuszt és megbukott. Elvan ő a Lotusnál, de azért alapjába véve kurvára szeret nyerni és már töke kivan a 2.-3. helyekkel szóval hidd el tud olyan ajánlatot mondani a RB ami miatt átmegy.Kimi is gyakran, túlságosan gyakran hangoztatja azt, hogy olyan rettentően sokáig már nem akar a cirkusz részese lenni.A bikák pedig hosszútávú szerződésben gondolkodnak., nyakon öntve bőségesen pr tevékenységgel, szimulátoros teszteléssel.Kimi nem hogy közel van Vettel szintjéhez, hanem, egy ugyanolyan autóban ülve gennyesre szivatná a németet, és miután ezért esetleg lecseszné Horner, egy jó vodkaízűt büfizne a pofájukba.A Red Bull világa nem Kimi világa!laccoo74Viszont azért abba is gondoljunk bele, hogy Vettel lassan elfog kezdeni kifele kacsingatni az RB-ből. Kimi odahozásával lesz végre kis verseny csapaton belül, illetve ha Vettel elmegy is marad egy ász pilóta.Toca
Van annyira öntörvényű, hogy egy szép nap reggelén arra ébred, hogy szivesebben lenne lékhorgász, mint forma1-es pilóta.
Meg mondjuk ki azt is, hogy relative öreg már!laccoo74
Ráadásul jövőre a gyári(bb) autóknak előnye lesz a turbómotorok elején ebben biztos vagyok és ezek egyelőre RBR,Ferrari,Mercedes hármas, McLaren meg 2014-tőlToca
Kicsit gondolkodtam, de nekem úgy rémlik, hogy pillanatnyilag,Webbert leszámítva, aki jövőre ugye nem lesz ő a legidősebb a mezőnyben.
A 2014-es szezon szerinte még mindenkinek homály.Az sem bizos, hogy lesz ennyi csapat.Sauber, Marussia rezeg a léc!

laccoo74