NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Nagyon hasonlít Putyinra!
Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!laccoo74
A srác már tavaly is olyat ment az AutoGP-ben, amit sokan a 20-as éveik közepén nem tudnának. Az egyik legtehetségesebb, legelszántabb fiatal pilóta, sokkal jobb lesz, mint Petrov valaha volt.shawnka
Jövőre valószínűleg kiderül, hogy mennyit ér a tehetsége a nagyok között.
Vettelovics lesz, vagy Chiltonovics?
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 214
http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpg
Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!laccoo74
Te láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?Schleck
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.Amadeus91
Jól látod.Schleck
de a lényeg, hogy akkor is eljátszanád, ha nem lennél tisztában vele. Már csak a blöff kedvéért is.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpg
Lehet, hogy rokonok?
Te láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?Schleck
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.Amadeus91
Jól látod.

több mint 12 éve
Lehet, hogy rokonok?
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek

Lehet, hogy rokonok?
A srác már tavaly is olyat ment az AutoGP-ben, amit sokan a 20-as éveik közepén nem tudnának. Az egyik legtehetségesebb, legelszántabb fiatal pilóta, sokkal jobb lesz, mint Petrov valaha volt.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Lehet, hogy rokonok?
Te láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?

több mint 12 éve

Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/szirotkin-lehet-a-kovetkezo-raikkonen-csak-szimat-es-tehetseg-kell/

Szergej kicsit lenni fiatalka a Forma-1!Nyet?
De most komolyan, ennyire nem gondolkodik senki sem a Saubernél, sem az oroszoknál?
A gyerek jövőre lesz 18 éves.Még cigit sem vehetne a tlafikban, és már vezetni akar a királykategóriában?
Csúnya bukta lesz ennek a vége, csak bízni tudok benne, hogy NEM halálos!
Csak szimat, és tehetség, meg pénz és sárm!laccoo74
tekintve, hogy az apja életben tartotta a Saubert, Oroszországnak meg kell egy pilóta, hogy lehessen kinek csápolni Szocsiban, így érthető, hogy benyomják. A többi pedig csak rajta múlik.
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/szirotkin-lehet-a-kovetkezo-raikkonen-csak-szimat-es-tehetseg-kell/

Szergej kicsit lenni fiatalka a Forma-1!Nyet?
De most komolyan, ennyire nem gondolkodik senki sem a Saubernél, sem az oroszoknál?
A gyerek jövőre lesz 18 éves.Még cigit sem vehetne a tlafikban, és már vezetni akar a királykategóriában?
Csúnya bukta lesz ennek a vége, csak bízni tudok benne, hogy NEM halálos!
Csak szimat, és tehetség, meg pénz és sárm!
több mint 12 éve
 sport.hir24.hu/forma-1/2013/07/15/orosz-penzekkel-menekult-meg-a-sauber/

Az oroszok már a spájzban Svájcban vannak!
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A két MotoGP éllovas kényszerpihenőre kényszerült (Lorenzo már biztosan nem, de Pedró talán elindulhat a holnapi versenyen - nem tudni, hogy mennyire súlyosak a sérülései), így - mondhatni a várható "papírforma" szerint - Marquez indulhat az élről a talpon maradt Yamakka delegációval a hátában (Cruchlow és Rossi), míg a 4.helyről a homie Bradl indul a szatellit Hondával. Egyébként; a német pálya rendesen megtréfálta a mezőnyt, mindhárom kategóriában ritka mennyiségű esést produkáltak a szabadedzéseken illetve az időmérőn. A verseny - ennek tudatában - nem várt izgalmakat is tartogathat; különösen a 11-es ("Sztálin kanyar") lehet majd vicces kedvében a felemásan melegedő gumik miatt...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Meggyőződésem, ha 2008-ban Massa nyer, nem ez lenne a felállás. Ott nagyon eltört valami benne.apeszos
Hát szerintem ez nem 1 hanem 3 tényezős dolog.
1.bukta a VB-t
2.majdnem ott maradt a pályán
3. Hiába tett meg mindent , verte el Kimit nyakara hozták Alonsot
Massa mindig is kurva jo versenyzo volt viszont már a pályája elején is látszott ha fejbe nincs rendben eldobálja az autót. És ő 1-2 versenyre tudja összeszedni magát.
Év végén meglepődnék ha nem válna meg tőle a Ferka.
Mondjuk én Domenicalli féle bagázst is elküldeném a picsába mert eddig szar autó volt az év elején arra cogták hogy nem lett VB cím. Idén top2 autóban benne volt a Ferka az első 4-5 futamon es elkúrták...
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ki van a képen?
laccoo74
Kesjar Csaba. De ha nem tudnam, akkor is tuti mgneznem a kep filenevet.. 😀endorphyn
Vajon neki lett volna esélye bekerülni a száguldó cirkuszba?laccoo74
Tesztelgetett, de szerintem nagyon sok penz kellett volna hozza, ami nem hinnem, hogy megvolt neki. Valoszinuleg nagyreszt ilyen kirakat versenyzonk volt a vilag fele, mert kellett a hirveres a Hungaroringnek. Vagy forditva. A F1 probalt eloszedni valaki helyi figurat. Most a tehetsegrol nem beszelek, mert volt neki, de hogy elegendo-e a F1-hez az mar egy mas kerdes.
De igazabol csak talalgatok.

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ki van a képen?
laccoo74
Kesjar Csaba. De ha nem tudnam, akkor is tuti mgneznem a kep filenevet.. 😀endorphyn
Vajon neki lett volna esélye bekerülni a száguldó cirkuszba?
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ki van a képen?
laccoo74
Kesjar Csaba. De ha nem tudnam, akkor is tuti mgneznem a kep filenevet.. 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ki van a képen?
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Meggyőződésem, ha 2008-ban Massa nyer, nem ez lenne a felállás. Ott nagyon eltört valami benne.apeszos
Nem, 2009-ben tört el valami, szó szerint.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Meggyőződésem, ha 2008-ban Massa nyer, nem ez lenne a felállás. Ott nagyon eltört valami benne.
több mint 12 éve
Ne feledjük, hogy 2015-től visszatér a Honda.
Vajon mi lesz a pilótapárosítás?
Fiatal versenyzőkkel akarnak operálni, vagy "öreg rókákkal"?
Vagy esetleg a kettő kombinációjával.Vagy megtartják Buttont, és Perezt?
Azt már bejelentették, hogy a bázisuk a Red Bull szomszédságában lesz.
Kíváncsi leszek rájuk a rajtrácson.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Az utolsó 4 versenyen újra összeállt massa baleset előtti tempója, ha a kis hibákat kiiktatja jó lesz ő újra. Annó hakkinennek és barichellonak is 2-3 évbe került h összeszedjék magukat. Az hakkinen-massa bukta közötti időszakban asszem csak burtinak volt olyan esése h közvetlen életveszélyben volt de ő meg top pilóta nem volt soha h ezt lemérhessük

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kimi nem hogy közel van Vettel szintjéhez, hanem, egy ugyanolyan autóban ülve gennyesre szivatná a németet, és miután ezért esetleg lecseszné Horner, egy jó vodkaízűt büfizne a pofájukba.A Red Bull világa nem Kimi világa!
Oda, mármint Vettel csapattársának leginkább Massát tudnám elképzelni, neki már van némi rutinja a "hátvéd" szerepkörben.laccoo74
Massa az én szemeben egy kiégett pilóta, azt kéne tennie neki is, amit Webber csinált.iktriad
Amíg ki nem rúgják, hülye lenne lemondani a Ferrariról 😀Toca
Massáról évek óta folyamatosan megy a hírgyár, hogy a szezon végén kirúgják, ahhoz képest, még mindig itt van!
Jól kijön Alonsoval, néha összecsuk egy versenyautót, magyarul elvan, mint nagyanyámnál az almakompót.
Hülye lenne önként távozni, de most komolyan, ha te, vagy én lennénk a helyébe, másként csinálnánk?Mást döntenénk?Én tuti, hogy nem.
több mint 12 éve
Kimi nem hogy közel van Vettel szintjéhez, hanem, egy ugyanolyan autóban ülve gennyesre szivatná a németet, és miután ezért esetleg lecseszné Horner, egy jó vodkaízűt büfizne a pofájukba.A Red Bull világa nem Kimi világa!
Oda, mármint Vettel csapattársának leginkább Massát tudnám elképzelni, neki már van némi rutinja a "hátvéd" szerepkörben.laccoo74
Massa az én szemeben egy kiégett pilóta, azt kéne tennie neki is, amit Webber csinált.iktriad
Amíg ki nem rúgják, hülye lenne lemondani a Ferrariról 😀Toca
már rég ki kellett volna.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Amíg ki nem rúgják, hülye lenne lemondani a Ferrariról 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Massa az én szemeben egy kiégett pilóta, azt kéne tennie neki is, amit Webber csinált.
több mint 12 éve
Kimi nem hogy közel van Vettel szintjéhez, hanem, egy ugyanolyan autóban ülve gennyesre szivatná a németet, és miután ezért esetleg lecseszné Horner, egy jó vodkaízűt büfizne a pofájukba.A Red Bull világa nem Kimi világa!laccoo74
Viszont azért abba is gondoljunk bele, hogy Vettel lassan elfog kezdeni kifele kacsingatni az RB-ből. Kimi odahozásával lesz végre kis verseny csapaton belül, illetve ha Vettel elmegy is marad egy ász pilóta.Toca
Kimi is gyakran, túlságosan gyakran hangoztatja azt, hogy olyan rettentően sokáig már nem akar a cirkusz részese lenni.A bikák pedig hosszútávú szerződésben gondolkodnak., nyakon öntve bőségesen pr tevékenységgel, szimulátoros teszteléssel.
Van annyira öntörvényű, hogy egy szép nap reggelén arra ébred, hogy szivesebben lenne lékhorgász, mint forma1-es pilóta.
Meg mondjuk ki azt is, hogy relative öreg már!laccoo74
Kimi egyszer itthagyta már a cirkuszt és megbukott. Elvan ő a Lotusnál, de azért alapjába véve kurvára szeret nyerni és már töke kivan a 2.-3. helyekkel szóval hidd el tud olyan ajánlatot mondani a RB ami miatt átmegy.
Ráadásul jövőre a gyári(bb) autóknak előnye lesz a turbómotorok elején ebben biztos vagyok és ezek egyelőre RBR,Ferrari,Mercedes hármas, McLaren meg 2014-tőlToca
Van az a pénz, amiért elkezd az ember haja korpásodni.😀
Kicsit gondolkodtam, de nekem úgy rémlik, hogy pillanatnyilag,Webbert leszámítva, aki jövőre ugye nem lesz ő a legidősebb a mezőnyben.
A 2014-es szezon szerinte még mindenkinek homály.Az sem bizos, hogy lesz ennyi csapat.Sauber, Marussia rezeg a léc!