Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Annak fényében, hogy a Ferrari már meglépte, tehát tény, így kicsit álszent... Egyébként miért ne tehetnék meg? A Ferrari is tagadta, hogy ilyesmi volt, majd a Red Bull is fogja. Egyébként is "csak" 100.000$-ba van....
több mint 14 éve
nem értem mi a probléma.Ez egy kicsit álszent Alonso-tól.... LinkapeszosEz a nyilatkozat Alonsotól 😂 Ha nem tudnám, hogy ő mondja még komoylan is venném, de az ő szájából ez különösen vicces.FViktor93
"A Red Bull azzal töltötte az elmúlt hónapokat, hogy egyenlőségről prédikált, úgyhogy most ki kellene tartaniuk emellett a filozófia mellett"
itt a lényeg, szerintem teljesen igaza van, az egész red bull, hornerrel az élen, eddig két kézzel verte a mellét hogy mekkora királyok és hogy ebben a csapatban ilyen sose fordulna elő, hogy az egyik pilóta elengedje a másikat, meg hogy fúj ferrari mekkora undorító és fúj alonso mocskoscsaló bagázs.
másfelől meg nyilvan ez a dolga, hogy basztassa a redbullt még ebben a pár napban 😀
child please!
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Hatásvadász egy cím. Abban marhára igaza van hogy a Red Bull bort iszik vizet prédikál ha Vettel elengedi. Mondjuk jó duma ez a "pilóták tudják mi a dolguk" Hornertől, igazi tökös gyerek, elhárít minden felelősséget...Ez egy kicsit álszent Alonso-tól.... LinkapeszosEz a nyilatkozat Alonsotól 😂 Ha nem tudnám, hogy ő mondja még komoylan is venném, de az ő szájából ez különösen vicces.FViktor93
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Na jó, az ínyenceknek megfelelő előzés tényleg nem nagyon volt ami a 3 éllovast illeti. De azért két csapattárs között ritkán van, és egy majdnem volt 😀Ez a komment egyébként egy olyan vita közepében hangzott el ahol a téma Hülkenberg nehézkes megelőzése volt. A jelenlegi szabályokkal egy másfélmásodperccel lassab autót is alig tudnak megelőzni korántsem ügyetlen versenyzők. Ilyen alapon soha az életben nem lesznek előzgetések az élmezőnyben.
Alono vs RedBull viszonylatban meg általában annyival jobb volt az RB, h legtöbbször utol se lehetett őket érni. Fordított helyzet meg amikor volt, azaz alono az rb-k előtt, akkor vagy az autó nem volt egészséges, vagy vezetői hiba miatt nem jöhetett össze (pl Webbernél) vagy valami büntetés miatt. Egy futam volt, ahol Vettel végig Alonso nyomában volt, tudott vele menni, mindkét autó egészséges volt. Akkor Vettel nem tudta megelőzni Alonsot. Itt viszont azt is figyelembe kell venni, h városi pályán, Alonso jó autóban ül: -> max repülővel lehet leelőzni őt 😊Black_Adder
több mint 14 éve
Na jó, az ínyenceknek megfelelő előzés tényleg nem nagyon volt ami a 3 éllovast illeti. De azért két csapattárs között ritkán van, és egy majdnem volt 😀Alono vs RedBull viszonylatban meg általában annyival jobb volt az RB, h legtöbbször utol se lehetett őket érni. Fordított helyzet meg amikor volt, azaz alono az rb-k előtt, akkor vagy az autó nem volt egészséges, vagy vezetői hiba miatt nem jöhetett össze (pl Webbernél) vagy valami büntetés miatt. Egy futam volt, ahol Vettel végig Alonso nyomában volt, tudott vele menni, mindkét autó egészséges volt. Akkor Vettel nem tudta megelőzni Alonsot. Itt viszont azt is figyelembe kell venni, h városi pályán, Alonso jó autóban ül: -> max repülővel lehet leelőzni őt 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
micsoda izgalmak lehettek azon az előzéseken..."Hárman vívnak ádáz küzdelmet a világbajnoki címért, mindezt úgy hogy pályán egymást egyetlen egyszer sem előzték meg 19 verseny körülbelül 1300 körén."És nem is igaz, Alonso pl rögötn az első versenyen megelőzte versenyben Vettelt. Igaz, akkor már köhögött a német motorja, de befejezte a versenyt.
Ezt egy kommentben olvastam, mennyire igaz. És erről nem a pilóták tehetnek hanem a szabályalkotók. Milyen cirkuszról beszélünk?JayB
De volt olyan is h a rajtnál előzte be Vettelt, kb az 1. kanyarban...Black_Adder
több mint 14 éve
JéBé
7 024
😊"Hárman vívnak ádáz küzdelmet a világbajnoki címért, mindezt úgy hogy pályán egymást egyetlen egyszer sem előzték meg 19 verseny körülbelül 1300 körén."És nem is igaz, Alonso pl rögötn az első versenyen megelőzte versenyben Vettelt. Igaz, akkor már köhögött a német motorja, de befejezte a versenyt.
Ezt egy kommentben olvastam, mennyire igaz. És erről nem a pilóták tehetnek hanem a szabályalkotók. Milyen cirkuszról beszélünk?JayB
De volt olyan is h a rajtnál előzte be Vettelt, kb az 1. kanyarban...Black_Adder
Rendes, nem rajt utáni, két egészséges autóval való test-test elleni küzdelem nem volt, nekem legalábbis nem rémlik.
több mint 14 éve
Majd ha Webber átül Vettel kocsijába, Alonso Webberébe stb. ezek permutációja, akkor tudhatnánk ki kinél gyorsabb, mert ugyan csapaton belül elvileg ugyanaz a kocsi, de mégsem... Úgy meg fölösleges mondani, hogy xy gyorsabb zsz-nél. Jonatán és Idared alma hasonlítgatása.Egy dolgot a ki a gyorsabb dologhoz: szerintem hagyjuk ezeket, majd ha mindegyik vezeti a másik kocsiját akkor derül ki a tuti, hogy ki miben tudós, nem Raikkönen...???eaglesmcnabb
Addig nekem ez nem teccetős duma😀kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
"Hárman vívnak ádáz küzdelmet a világbajnoki címért, mindezt úgy hogy pályán egymást egyetlen egyszer sem előzték meg 19 verseny körülbelül 1300 körén."És nem is igaz, Alonso pl rögötn az első versenyen megelőzte versenyben Vettelt. Igaz, akkor már köhögött a német motorja, de befejezte a versenyt.
De volt olyan is h a rajtnál előzte be Vettelt, kb az 1. kanyarban...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
JéBé
7 024
"Hárman vívnak ádáz küzdelmet a világbajnoki címért, mindezt úgy hogy pályán egymást egyetlen egyszer sem előzték meg 19 verseny körülbelül 1300 körén." Ezt egy kommentben olvastam, mennyire igaz. És erről nem a pilóták tehetnek hanem a szabályalkotók. Milyen cirkuszról beszélünk?
több mint 14 éve
jajj 😀Sehogy, csak a "ki mi" .. .tudom szar, de mindig ez jut eszembe a finn névről😊kishasziEgy dolgot a ki a gyorsabb dologhoz: szerintem hagyjuk ezeket, majd ha mindegyik vezeti a másik kocsiját akkor derül ki a tuti, hogy ki miben tudós, nem Raikkönen...Hogy jon ide Raikkonen? O rallyzik. 😀endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Egy dolgot a ki a gyorsabb dologhoz: szerintem hagyjuk ezeket, majd ha mindegyik vezeti a másik kocsiját akkor derül ki a tuti, hogy ki miben tudós, nem Raikkönen...???
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
"Ha a helyzet a brazil futamon úgy hozta volna, hogy Fernando vezeti a versenyt, akkor Sebastian természetesen már most figyelembe vette volna a csapat érdekeit. De ez persze az ő saját döntése lett volna."Na mostmár elmegy a f@szomba Horner. Csapatérdek nem = a csapatutasítással mi.... ??
saját döntése bazmeg, ilyet mondani komolyan
több mint 14 éve
Sehogy, csak a "ki mi" .. .tudom szar, de mindig ez jut eszembe a finn névről😊Egy dolgot a ki a gyorsabb dologhoz: szerintem hagyjuk ezeket, majd ha mindegyik vezeti a másik kocsiját akkor derül ki a tuti, hogy ki miben tudós, nem Raikkönen...Hogy jon ide Raikkonen? O rallyzik. 😀endorphyn
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Egy dolgot a ki a gyorsabb dologhoz: szerintem hagyjuk ezeket, majd ha mindegyik vezeti a másik kocsiját akkor derül ki a tuti, hogy ki miben tudós, nem Raikkönen...Hogy jon ide Raikkonen? O rallyzik. 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Egy dolgot a ki a gyorsabb dologhoz: szerintem hagyjuk ezeket, majd ha mindegyik vezeti a másik kocsiját akkor derül ki a tuti, hogy ki miben tudós, nem Raikkönen...Addig nekem ez nem teccetős duma😀
több mint 14 éve
........és sok pénzt tennék rá, ha fordítva állt volna a mai futam előtti helyzet, Seb drága sokkal jobban sikítozott volna fürdős qrva módjára, hogy miért nem segít neki a csúnya Webber...N-DrewAzért mert Webber sem mentős. A Red Bull Magyarországi képviselője, Czollner Gyula által készített "The Red Bull saga" kis film a futam előtt mindent megmutatott, kivéve Vettel kézmozdulatát Törökországban. Aki ilyet megenged magának -ráadásul a saját "csapattárs" ellenében- az egy éretlen gyerek, és kokit érdemelne, nem VB-t. Hornerék meg magyarázzák a bizonyítványt, és ez jellemző a nagy arcú "mindent megmagyarázok" Hornerre. Ki hiszi azt el, hogy nem fontos az egyéni VB cím? Nagyon is fontos, csak az nem mindegy hogy a kis cukorfalatkája, vagy az ő segítésére szerződtetett "másodpilóta" nyeri. Az, hogy Webber ott áll ahol, javarészt a dédelgetett pelenkás balfaszkodásai miatt van. Ha -isten megadja- Alonso nyer, nagyon kiröhögném a bikás bagázst. És Hornerrel kezdeném. Ki garantálja, hogy jövőre is ekkora előnye lesz az RB-nek? Lehet, hogy most volt utoljára ilyen esélyük.
Mondjuk a rajtnál szerintem simán megtörténhet hogy mondjuk Webber megtorpedózza mindhármukatCowboykarcsiAz lenne a csúcs.... Ha a három éllovas kipottyanna, egyetlen ponttal Hamilton lenne a VB. 😀 Feltéve, hogy megnyeri a futamot. Vizuális típus lévén, el tudom képzelni a három fickó arcát a monitorok előtt, hogy imádkoznak egy villámcsapásért, földrengésért, árvízért és lehetőleg egyszerre.... 😀 Massa hogy vadászna a McLarenre.... 😀
több mint 14 éve
A Red Bull a Jaguar csapat jogutódja. A vezetőket leszámítva a legtöbb alkalmazott a régi gárda legjobb tudomásom szerint. A székhely is maradt Milton Keynes-ben. A Jaguar értékelhető eredményeit Irvine után Webber szállította anno. Volt utána pár éve más vasakkal, aztán ment vissza a régi-új csapatához. Az addig rendben van, hogy Vettel baromi tehetséges pilóta, jó eséllyel fog VB-címet nyerni pár éven belül. Amit csapattársként mutat az viszont egy nagy kövér nulla. Webber 34 éves, ez valószínű az utolsó sansza, összességében kiegyensúlyozottabb volt egész évben és egyelőre jóval többet tett a csapatért. Akkor is itt nyomta, mikor még max. középmezőnybe volt jó a Red Bull (és voltak is jó eredményei). Koreát cefetül elszabta ez tény, emiatt került szar helyzetbe, ezt valóban magának köszönheti, ezzel nem vitatkozom.Mit is mondhatnek, eleg szepen kifejtetted. 😀
Írtátok, hogy fél másodperc van egy körön a két RB pilóta között. Ez azért nem igaz, mert nem hallottam, hogy Webber új kasztnit kapott volna, miután Valencia-ba egy személyben elvitte a Red Bull Air Race-t és rommátörte a kocsiját... Vettel kasztnija tehát tökéletes, mivel repedttel versenyzett vagy 3 futamot, Webber viszont ezt a repedtet kapta meg. Amikor lezúzták egymást Törökországban, akkor is rögtön Webber volt a f*sz a tulaj liebling-jénél, Helmut Marko-nál. Ott volt a Silverstone-i ügy is. Szembeszélben nehéz hugyozni, úgyhogy Webber joggal panaszkodik. Nem sok más csapat dobna el egy egyéni VB-címet, azért, mert így egy futammal a vége előtt a házi-kedvencnek még van némi esélye. Tartok tőle, hogy a végén Alonso örülhet majd, mert - nem érdemtelenül- ő fogja megnyerni a VB-t, ugyanis a saját remek teljesítménye, meg a RB álszent balfaszkodása összehozza neki. Ja, és sok pénzt tennék rá, ha fordítva állt volna a mai futam előtti helyzet, Seb drága sokkal jobban sikítozott volna fürdős qrva módjára, hogy miért nem segít neki a csúnya Webber...N-Drew
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
A Red Bull a Jaguar csapat jogutódja. A vezetőket leszámítva a legtöbb alkalmazott a régi gárda legjobb tudomásom szerint. A székhely is maradt Milton Keynes-ben. A Jaguar értékelhető eredményeit Irvine után Webber szállította anno. Volt utána pár éve más vasakkal, aztán ment vissza a régi-új csapatához. Az addig rendben van, hogy Vettel baromi tehetséges pilóta, jó eséllyel fog VB-címet nyerni pár éven belül. Amit csapattársként mutat az viszont egy nagy kövér nulla. Webber 34 éves, ez valószínű az utolsó sansza, összességében kiegyensúlyozottabb volt egész évben és egyelőre jóval többet tett a csapatért. Akkor is itt nyomta, mikor még max. középmezőnybe volt jó a Red Bull (és voltak is jó eredményei). Koreát cefetül elszabta ez tény, emiatt került szar helyzetbe, ezt valóban magának köszönheti, ezzel nem vitatkozom.Írtátok, hogy fél másodperc van egy körön a két RB pilóta között. Ez azért nem igaz, mert nem hallottam, hogy Webber új kasztnit kapott volna, miután Valencia-ba egy személyben elvitte a Red Bull Air Race-t és rommátörte a kocsiját... Vettel kasztnija tehát tökéletes, mivel repedttel versenyzett vagy 3 futamot, Webber viszont ezt a repedtet kapta meg. Amikor lezúzták egymást Törökországban, akkor is rögtön Webber volt a f*sz a tulaj liebling-jénél, Helmut Marko-nál. Ott volt a Silverstone-i ügy is. Szembeszélben nehéz hugyozni, úgyhogy Webber joggal panaszkodik. Nem sok más csapat dobna el egy egyéni VB-címet, azért, mert így egy futammal a vége előtt a házi-kedvencnek még van némi esélye. Tartok tőle, hogy a végén Alonso örülhet majd, mert - nem érdemtelenül- ő fogja megnyerni a VB-t, ugyanis a saját remek teljesítménye, meg a RB álszent balfaszkodása összehozza neki. Ja, és sok pénzt tennék rá, ha fordítva állt volna a mai futam előtti helyzet, Seb drága sokkal jobban sikítozott volna fürdős qrva módjára, hogy miért nem segít neki a csúnya Webber...
több mint 14 éve
Na ez kemeny csata volt.Nagyon köszönjük,az egyik kedvenc Ferrari versenyzőm volt,de sajnos ugye ő is tragikusan távozott a forma1ből.
http://auto.indavideo.hu/video/Arnoux_vs_Vileneuveendorphyn
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Mondjuk a rajtnál szerintem simán megtörténhet hogy mondjuk Webber megtorpedózza mindhármukat 😀Oké, értem. De Vettelnek is van sansza VB-nek lenni, és ez autóverseny azért valahol... Az a Red Bull külön problémája, hogy két ilyen versenyzőjük van. És mivel minden megtörténhet az utolsó versenyen, és annak az ellenkezője is, bármelyik nyerhet a három közül. Hamilton ugye kiszállt. Az hogy mindhárman kiessenek az araboknál, sansztalan, bár nagyot röhögnék.... az volna az igazi csattanó...apeszosMiért is nem? Ezek szerint Hamilton is arra faragott rá, hogy Button a csapattársa?apeszosnem faragott rá...kicsit szarul fogalmaztam, annyit szerettem volna mondani, hogyha pl. Vettel lenne Alonso csapattársa, régen nem állna így összetettben. az én értelmezésem szerint a csapattárs azért CSAPATtárs, hogy segítse a másikat, Vettel esetében erről szó sincs, sőt ha az egész szezont nézzük, és összegezzük szerintem Webbernek többet ártott mint bármelyik másik versenyzőnek a mezőnyből... a RBR-k már régen meg kellett volna nyerni a VB-t, annyival jobbak, és azt hogy egyenlőre Alonso a legnagyobb esélyes a VB címre, csakis maguknak köszönhetik...
félre ne értsetek, Alonso egy kivételes képességű versenyző de annyival van gyengébb a Ferrari, hogy a szezon folyamán simán ki kellett volna jönni a technika közti különbségnek... mondom ezt úgy hogy Ferrari fan vagyok amióta az eszemet tudom...
a másik meg hogy a vak is látta hogy anno amikor az ominózus futamon Massa elengedte Alonsot... nyilván szarabbul állt összetettben, és nem sok esélye volt a VB-címre, és ez is volt a dolga, hogy segítse a csapattársát, de sokszor ilyen kis dolgok döntik el a VB-cím sorsát... Lehet hogy ezt a Vb-t ez fogja Alonso javára billenteni...eaglesmcnabb
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Oké, értem. De Vettelnek is van sansza VB-nek lenni, és ez autóverseny azért valahol... Az a Red Bull külön problémája, hogy két ilyen versenyzőjük van. És mivel minden megtörténhet az utolsó versenyen, és annak az ellenkezője is, bármelyik nyerhet a három közül. Hamilton ugye kiszállt. Az hogy mindhárman kiessenek az araboknál, sansztalan, bár nagyot röhögnék.... az volna az igazi csattanó...Miért is nem? Ezek szerint Hamilton is arra faragott rá, hogy Button a csapattársa?apeszosnem faragott rá...kicsit szarul fogalmaztam, annyit szerettem volna mondani, hogyha pl. Vettel lenne Alonso csapattársa, régen nem állna így összetettben. az én értelmezésem szerint a csapattárs azért CSAPATtárs, hogy segítse a másikat, Vettel esetében erről szó sincs, sőt ha az egész szezont nézzük, és összegezzük szerintem Webbernek többet ártott mint bármelyik másik versenyzőnek a mezőnyből... a RBR-k már régen meg kellett volna nyerni a VB-t, annyival jobbak, és azt hogy egyenlőre Alonso a legnagyobb esélyes a VB címre, csakis maguknak köszönhetik...
félre ne értsetek, Alonso egy kivételes képességű versenyző de annyival van gyengébb a Ferrari, hogy a szezon folyamán simán ki kellett volna jönni a technika közti különbségnek... mondom ezt úgy hogy Ferrari fan vagyok amióta az eszemet tudom...
a másik meg hogy a vak is látta hogy anno amikor az ominózus futamon Massa elengedte Alonsot... nyilván szarabbul állt összetettben, és nem sok esélye volt a VB-címre, és ez is volt a dolga, hogy segítse a csapattársát, de sokszor ilyen kis dolgok döntik el a VB-cím sorsát... Lehet hogy ezt a Vb-t ez fogja Alonso javára billenteni...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Na ez kemeny csata volt.http://auto.indavideo.hu/video/Arnoux_vs_Vileneuve
-- TIME I'AM! --