NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
utolsó egy körre gyönyörűen elment az áram. köszönjük a áramszolgáltatónak.sebaj, lényeg a kettős dobogó, jó futam, defektek nélkül.
több mint 12 éve
Affene. Érik az a 4. Vettelnek. 😕iktriadsebaj, csak nem lesz meg neki a 7.
több mint 12 éve
Affene. Érik az a 4. Vettelnek. 😕
több mint 12 éve
Kiminek ezt elcseszték, volt köztük 16mp nem hozták ki, 14nél igen.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Gyerünk Lotus, szívassátok meg Vettelt!
több mint 12 éve
Fenébe már hogy megint nem működik a válasz 😡Monaco még a kabaré kategória volt, Kanadában tényleg nem volt semmi amire ezt érthettem volna.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Akkor nem szóltam.azt hittem a kabaré alatt Geeri a botrányt érti.Amadeus91Ez a kettő valahogy nem kompatibilis. Vagy te a fekete humor alatt mást értesz, mint mások?iktriadMonacoban volt egy akkora bukó, hogy lebontotta a pályát. Kanadában meg meghalt az egyik pályamunkás.Amadeus91Minden hétvégére jut valami kabaréGeeriMonte Carlóban és Montrealban nem volt semmi.iktriad
több mint 12 éve
azt hittem a kabaré alatt Geeri a botrányt érti.Ez a kettő valahogy nem kompatibilis. Vagy te a fekete humor alatt mást értesz, mint mások?iktriadMonacoban volt egy akkora bukó, hogy lebontotta a pályát. Kanadában meg meghalt az egyik pályamunkás.Amadeus91Minden hétvégére jut valami kabaréGeeriMonte Carlóban és Montrealban nem volt semmi.iktriad
több mint 12 éve
Ez a kettő valahogy nem kompatibilis. Vagy te a fekete humor alatt mást értesz, mint mások?Monacoban volt egy akkora bukó, hogy lebontotta a pályát. Kanadában meg meghalt az egyik pályamunkás.Amadeus91Minden hétvégére jut valami kabaréGeeriMonte Carlóban és Montrealban nem volt semmi.iktriad
több mint 12 éve
Monacoban volt egy akkora bukó, hogy lebontotta a pályát. Kanadában meg meghalt az egyik pályamunkás.Minden hétvégére jut valami kabaréGeeriMonte Carlóban és Montrealban nem volt semmi.iktriad
több mint 12 éve
ilyet még nem láttam, durva 😀
több mint 12 éve
Minden hétvégére jut valami kabaréGeeriMonte Carlóban és Montrealban nem volt semmi.
több mint 12 éve
Minden hétvégére jut valami kabaré
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Végre egy izgalmas futam. 😀
több mint 12 éve
most szóltak le Rosbergnek, hogy feltartja Hamiltont.
több mint 12 éve
Basszus ilyen mikor az emberi hibákra nem lehet felkészülni. Innentől a kamerások is siskban lesznek... Remélem csak törött pár dolog.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
@iktriad; RTL stream jöhet?Amadeus91Nein, danke.
több mint 12 éve
Ó bazmeg... faszi remélem megmarad!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Szegény operatőr, remélem nem lesz súlyosabb baja.
több mint 12 éve
remélem a kamerás túléli
több mint 12 éve
@iktriad; RTL stream jöhet?
több mint 12 éve
rosbergék jol elkurták...4 hellyel még ki is egyeznék. Szvsz most Hamilton nagyobb vb esélyes mint Alonso vagy Raikonen.
nehéz lesz amugy vettelt megvernie alonsóéknak ha konstans 4-5 hellyel hátrébb rajtolnak nálabraxa88
több mint 12 éve
rosbergék jol elkurták...nehéz lesz amugy vettelt megvernie alonsóéknak ha konstans 4-5 hellyel hátrébb rajtolnak nála