Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Czolner jól mondta, Webbernek a panaszkodáson kívül nemártana ha lenyomná Sebet, ez mostanság nagyon nemsikerül. Most is azt nyilatkozta hogy jól jött volna egy csapatutasítás 😒JayBEbben mondjuk Gyulamnak igaza van.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Czolner jól mondta, Webbernek a panaszkodáson kívül nemártana ha lenyomná Sebet, ez mostanság nagyon nemsikerül. Most is azt nyilatkozta hogy jól jött volna egy csapatutasítás 😒
több mint 14 éve
Miért is nem? Ezek szerint Hamilton is arra faragott rá, hogy Button a csapattársa?apeszosnem faragott rá...kicsit szarul fogalmaztam, annyit szerettem volna mondani, hogyha pl. Vettel lenne Alonso csapattársa, régen nem állna így összetettben. az én értelmezésem szerint a csapattárs azért CSAPATtárs, hogy segítse a másikat, Vettel esetében erről szó sincs, sőt ha az egész szezont nézzük, és összegezzük szerintem Webbernek többet ártott mint bármelyik másik versenyzőnek a mezőnyből... a RBR-k már régen meg kellett volna nyerni a VB-t, annyival jobbak, és azt hogy egyenlőre Alonso a legnagyobb esélyes a VB címre, csakis maguknak köszönhetik...
félre ne értsetek, Alonso egy kivételes képességű versenyző de annyival van gyengébb a Ferrari, hogy a szezon folyamán simán ki kellett volna jönni a technika közti különbségnek... mondom ezt úgy hogy Ferrari fan vagyok amióta az eszemet tudom...
a másik meg hogy a vak is látta hogy anno amikor az ominózus futamon Massa elengedte Alonsot... nyilván szarabbul állt összetettben, és nem sok esélye volt a VB-címre, és ez is volt a dolga, hogy segítse a csapattársát, de sokszor ilyen kis dolgok döntik el a VB-cím sorsát... Lehet hogy ezt a Vb-t ez fogja Alonso javára billenteni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
hat meg itt nem az Alonso fele hisztirol van szo, amit anno lenyomott McLarennel.én úgy vagyok vele hogy Webber kivételével bárki megnyerheti. Idén annyira unszimpatikussá vált a sok sírás miatt hogy hihetetlen.manuszka86lehet hogy unszimpatikus neked a sok sírás, de bárki más lenne a csapattársa már régen megnyerte volna a vb-t... ha Alonso csapattársát nem Massának hívnák, már ő se lenne versenyben...eaglesmcnabb
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Miért is nem? Ezek szerint Hamilton is arra faragott rá, hogy Button a csapattársa?én úgy vagyok vele hogy Webber kivételével bárki megnyerheti. Idén annyira unszimpatikussá vált a sok sírás miatt hogy hihetetlen.manuszka86lehet hogy unszimpatikus neked a sok sírás, de bárki más lenne a csapattársa már régen megnyerte volna a vb-t... ha Alonso csapattársát nem Massának hívnák, már ő se lenne versenyben...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
lehet hogy unszimpatikus neked a sok sírás, de bárki más lenne a csapattársa már régen megnyerte volna a vb-t... ha Alonso csapattársát nem Massának hívnák, már ő se lenne versenyben...eaglesmcnabb??
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
JéBé
7 024
ha vettel nyer, webber 2. és alonso csak 5., akkor mindhármuknak ugyanannyi pontja lenne, és Vettelnek meg Alonsonak ugyanannyi győzelme is lenne. És ez még csak nem is annyira lehetetlen befutó, csak az kell hozzá, h a mclaren jobb legyen mint a ferrari.Akkor jönne a második helyek száma, ami 2-2, harmaidk helyek száma 3-2 Vettelnek.
Nagyon hosszú hét lesz ez, nagyon izgulok. Jó lenne az időmérőn elkapni valamelyik RedBullt...Black_Adder
Szerk: a mostanit nem számoltam bele, a harmadik helyek is 3-3 😀 Viszont Vettelnek 3 4. helye van, Alonsonak csak 2.
több mint 14 éve
én úgy vagyok vele hogy Webber kivételével bárki megnyerheti. Idén annyira unszimpatikussá vált a sok sírás miatt hogy hihetetlen.manuszka86lehet hogy unszimpatikus neked a sok sírás, de bárki más lenne a csapattársa már régen megnyerte volna a vb-t... ha Alonso csapattársát nem Massának hívnák, már ő se lenne versenyben...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szerintem is, bárki megnyerheti, csak Alonso legyen a VB. 😀
több mint 14 éve
na fasza kis verseny volt, remélem változtatnak a lekörözöttek szabályán, mert ez hányinger volt. Szerencsére nem dőlt el semmi, most kivételesen nem volt vészes a Gyula-Wéber páros, egész jó volt.Nem lenne semmi, ha a majd' 0 kilométeres ferrari motor beadná a kulcsot egy hét múlva (húúú mit kapok ezért 😀)
több mint 14 éve
én úgy vagyok vele hogy Webber kivételével bárki megnyerheti. Idén annyira unszimpatikussá vált a sok sírás miatt hogy hihetetlen.
több mint 14 éve
ha vettel nyer, webber 2. és alonso csak 5., akkor mindhármuknak ugyanannyi pontja lenne, és Vettelnek meg Alonsonak ugyanannyi győzelme is lenne. És ez még csak nem is annyira lehetetlen befutó, csak az kell hozzá, h a mclaren jobb legyen mint a ferrari.Nagyon hosszú hét lesz ez, nagyon izgulok. Jó lenne az időmérőn elkapni valamelyik RedBullt...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Na ez most nagyon Webbernek néz ki... Alonso már csak Vettelben bízhat 😀Black_AdderÍgy van, gyakorlatilag semmit nem jelent az a 8 pont. Le kell nyomni Webbert bármi áron. Vettel Webber Alonso idén már biztos nem lesz, ennyire Horner sem töketlen.
több mint 14 éve
Na ez most nagyon Webbernek néz ki... Alonso már csak Vettelben bízhat...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
JéBé
7 024
sebastian, webber is faster than you, webber is faster than you 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Hülye szabály,hogy nem veszik ki a lekörözötteket.Jó szabály volt, ésszerű volt, ki kellet venni 😀
Ez a vége.Bazzani
több mint 14 éve
ez a jelenlegi SC szabály eléggé hát hogy is fogalmazzak pocsék...esetleg arra gondoltam hogy izgalmas lehet a vége, de így hogy mindenki bent maradt Alonsonak semmi sansza nem volt az újra rajtnál.
több mint 14 éve
Hülye szabály,hogy nem veszik ki a lekörözötteket.Ez a vége.
több mint 14 éve
Algessuari, Sutil, Heitfeld es Buemi se teljesen normalis. Nem engedik el az elsoket?
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Ennyi láma idióta faszttt.
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Na most akkor le is inthetnénk.
több mint 14 éve
Mindjárt nézem inkább külföldi streamen mint hogy 40 körön át hallgassam gyuszi Webbert el kell engedni dumáját.
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Nyáááád :o szivemnek nem tesz jót
több mint 14 éve
Hulkemberg osztrak nemzeti hos lesz 😀
-- TIME I'AM! --