NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Sajnos én sem belül vagyok.........Csak idéztem a standard kommenteket. de gondolom arról is a Red Bull és Vettel tehet, hogy nyAli csak a 7. 😀Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀somoskovigJa, a hetedik helyen.....csi77
Csak kurva vicces így kívülről olvasgatni ezt a sztorit. Egyébként remélem, hogy jól rábaszik nyAli is erre a cserére, és Kimi ott tud maradni a 2. helyen. 😀somoskovig
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Azert annyira jol kijott Alonso hogy ha var amig bejon az sc es megy megegy kort kb 3 pozicioval van elorebb...
több mint 12 éve
Vettelt tényleg fújolták? 😮 Azért ez durva.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
oh bassza meg
több mint 12 éve
Csak idéztem a standard kommenteket. de gondolom arról is a Red Bull és Vettel tehet, hogy nyAli csak a 7. 😀Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀somoskovigJa, a hetedik helyen.....csi77
Csak kurva vicces így kívülről olvasgatni ezt a sztorit. Egyébként remélem, hogy jól rábaszik nyAli is erre a cserére, és Kimi ott tud maradni a 2. helyen. 😀
több mint 12 éve
" mèg jó , hogy a Pirelli nem gyárt óvszert ..."Amadeus91nem, de legalább az Inter mezszponzora, és ők elég jól tolják.
oh, wait....
több mint 12 éve
Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀somoskovigJa, a hetedik helyen.....
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Veeeeeegreeeeee ....Ferrari gyorsan reagalt , mik vannak 😀
Hat tul gyorsan... Faszom
több mint 12 éve
Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀
több mint 12 éve
És a nézőtéren tapsoltak! 😀Mikor romlott el utoljára a Red Bull?
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Baszki Toca, ezt te csináltad! 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
hogy tapsol mindenki annak, hogy Vettel kiszáll 😀
több mint 12 éve
" mèg jó , hogy a Pirelli nem gyárt óvszert ..."
több mint 12 éve
Button-nak jól jött, hogy kiállt a SC, mert még azt sem tudná megelőzni... Tragédia.BazzaniHamilton volt a csapat, vitte magával. 😀
több mint 12 éve
Button-nak jól jött, hogy kiállt a SC, mert még azt sem tudná megelőzni... Tragédia.
több mint 12 éve
Na akkor eddig volt érdekes a futam, innentől Vettel nyert is.ekkora mákja volt Vettelnek:
Nincs akkora szerencsém, hogy a gumi, vagy az autó meghaljon alatta.Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na akkor eddig volt érdekes a futam, innentől Vettel nyert is.Nincs akkora szerencsém, hogy a gumi, vagy az autó meghaljon alatta.
több mint 12 éve
ha valakinek a SC mögött durran szét a gumija és úgy előzik meg, akkor az szabályos?Amadeus91Nem, majd beáll mögé 20 autó, de követik a boxba is, nehogy megelőzzék.
több mint 12 éve
ha valakinek a SC mögött durran szét a gumija és úgy előzik meg, akkor az szabályos?Amadeus91Igen. Ugyanaz a szitu, mintha elromolna valami más a kocsin.
több mint 12 éve
ha valakinek a SC mögött durran szét a gumija és úgy előzik meg, akkor az szabályos?
több mint 12 éve
Szánalmas ami itt a gumikkal megy már a Forma 1ben, teljesen tönkreteszi.zavi27Legalább valami történik is. 😊
több mint 12 éve
Szánalmas ami itt a gumikkal megy már a Forma 1ben, teljesen tönkreteszi.zavi27hogy lehet tönkretenni, ami alapból gané? 😊 én most kapcsoltam oda, ezek az igazi izgalmak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szánalmas ami itt a gumikkal megy már a Forma 1ben, teljesen tönkreteszi.zavi27Itt nem csak a gumihelyzet szánalmas. Már egy jó ideje...