Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Kb egyetlen időmérő ahol Alonso reálisan bemehetett volna akár 2-nak is Webber miatt, erre keménnyel kell szenvedni 😀
több mint 12 éve
Gyerekek Schumachert Vettelhez hasonlítani viselkedésben... elég nagy pofátlanság... MS ha 6szor újraszületik se lesz ilyen ellenszenves, elég megnézni hogy vettelt mennyien szeretik így hogy mindekit szétaláz, és mennyien szerették anno (és még most is) MSt... Ti se gondoltátok komolyan 😉eaglesmcnabbSchumit soha nem szerettem, ellenszenves volt valamiert. Most mar birom, hogy nem versenyez, bar a fene se erti, hogy miert. Valoszinuleg mar nem allitattja le Barichellot a celegyenesben, hogy mar azon versenyen VB legyen. Mindig elismertem, hogy orias versenyzo volt, de mondjuk ezt az ellenszenvet, amit Vettel irant erzek, azt soha nem tudta elerni. 😀 Oszinten, mikor halottuk Schumit vb. nyereskor elsirni magat es fejhangon nyafizni a kocsiban, mint egy 5 eves elkenyeztett kisfiu?

Mindkettoben benne van a fembetetes bakkancsal kepen rugni faktor, de Vettel messze vezeti ezt a versenyt is. 😀 Mindenesetre en nem erre koncentralok, hanem arra, hogy Kimi ujra VB legyen. Amugy meg mellette meg Mansell for life! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Gyerekek Schumachert Vettelhez hasonlítani viselkedésben... elég nagy pofátlanság... MS ha 6szor újraszületik se lesz ilyen ellenszenves, elég megnézni hogy vettelt mennyien szeretik így hogy mindekit szétaláz, és mennyien szerették anno (és még most is) MSt... Ti se gondoltátok komolyan 😉eaglesmcnabbNem is tudom már hol, de olvastam egy cikket erről. A lényeg: MS az újságírók szerint egy nagyképű, ellenszenves ember volt, mégis a szurkolók imádták. Vettel ezzel szemben igazi úriember minden körülmények között, őt meg nem szeretjük.
Én meg nem mondom mi a különbség, mert bár anno régen én Schumachert se szerettem, de elismertem a tudását. Ezzel szemben Vettelt az elején még szerettem, de aztán egyre ellenszenvesebbé vált, főleg amiatt amit Webberel művelt a RedBull. A tudása meg biztos megvan, de eddig nem nagyon kellett mutogatnia. Na azok a faszmákok amik összejönnek neki, az meg mindennek a teteje. Szóval nem érzem úgy hogy megérdemli ezt a fölényt. Pluszban még maga az F-1 is sokkal sterilebb lett, a technikai versenyt teljesen kiölték, azzal hogy nem lehet tankolni, meg még én, néző kérjek elnézést, hogy van öt kerékcsere, és izgalom... Szóval egyrészt már kicsit se érdekel ki nyeri a VB-t, és a versenyeken sem érdekel ki nyer, sokkal inkább szurkolok a Sauber-Force India futottak még vonalnak, hogy csípjenek el minél jobb helyet.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Gyerekek Schumachert Vettelhez hasonlítani viselkedésben... elég nagy pofátlanság... MS ha 6szor újraszületik se lesz ilyen ellenszenves, elég megnézni hogy vettelt mennyien szeretik így hogy mindekit szétaláz, és mennyien szerették anno (és még most is) MSt... Ti se gondoltátok komolyan 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
végülis Oroszország is piac, méghozzá nem is kicsi.Eddig azt hittem hogy ha van kiscsapat ahova tehetséggel kell bekerülni az a Torro Rosso, hiszen pénz a Red Bull révén van. Tévedtem. Csóró DaCosta.JayBEz, szerintem azt jelenti, hogy a bikáknak hosszú évekig nem lesz szükségük új pilótára.
Tehát, a 2014től érvényes pilótapáros nem egy-két évre van tervezve.Ha nem így lenne, akkor mást választottak volna.
Ha, meg némi rubel is becsurog a kasszába, azt nem hiszem, hogy nagyon zokon vennék.laccoo74
aztán majd jön a Krasznij Bik a Toro Rosso helyett.
több mint 12 éve
Eddig azt hittem hogy ha van kiscsapat ahova tehetséggel kell bekerülni az a Torro Rosso, hiszen pénz a Red Bull révén van. Tévedtem. Csóró DaCosta.JayBEz, szerintem azt jelenti, hogy a bikáknak hosszú évekig nem lesz szükségük új pilótára.
Tehát, a 2014től érvényes pilótapáros nem egy-két évre van tervezve.Ha nem így lenne, akkor mást választottak volna.
Ha, meg némi rubel is becsurog a kasszába, azt nem hiszem, hogy nagyon zokon vennék.
több mint 12 éve
meg persze Ducatival sem, azt talán csak Stoner tudta rendesen megülni a MotoGP-benA srácok arra gondolnak, hogy egy gyengébb autóval is hozná az eredményeket, akkor elismerik, hogy jó versenyző.Vettelnek ez nem egészen így alakult.....csi77És ezért miért Vettel a hibás? Ha egyszer van a segge alatt egy domináns autó, akkor sokat nem tud ellene tenni. Vagy azt várjátok tőle, hogy direkt igazoljon át valami gyengébb csapatbas csak, hogy ő is szívjon kicsit mint a többiek?FViktor93
Engem mondjuk ültethetnének a RBR-be nem lennék vb győztes😊 Szóval azért Vettel valamit tud!
Jó példa Valentino Rossi, aki kb csak Mopeddel nem lett világbajnok😊NB2
több mint 12 éve
Itt az nem kérdés hogy jó versenyző e. Itt az a kérdés és azon lehet joggal fennakadni hogy már legenda, már mindenidők egyik legjobbja stb. Itt még marhára nem tartunk. Marha ügyes, marha gyors de az hogy nem rontja el 4 éve a világbajnokságát még nem legenda státusz.JayBHát pedig ahány VB-t fog nyerni hamarosan azért a sportágának meghatározó alakja lesz és sokáig az évkönyvekben fogják számontartani az eredményeit. A görögök is EB-t nyertek és nagyívben letojják, hogy nem álomszép játékkal. De EB-t nyertek és ezzel ők már történelmet irtak.
több mint 12 éve
Itt az nem kérdés hogy jó versenyző e. Itt az a kérdés és azon lehet joggal fennakadni hogy már legenda, már mindenidők egyik legjobbja stb. Itt még marhára nem tartunk. Marha ügyes, marha gyors de az hogy nem rontja el 4 éve a világbajnokságát még nem legenda státusz.A srácok arra gondolnak, hogy egy gyengébb autóval is hozza az eredményeket, akkor elismerik, hogy jó versenyző.Vettelnek ez nem egészen így alakult.....csi77És ezért miért Vettel a hibás? Ha egyszer van a segge alatt egy domináns autó, akkor sokat nem tud ellene tenni. Vagy azt várjátok tőle, hogy direkt igazoljon át valami gyengébb csapatbas csak, hogy ő is szívjon kicsit mint a többiek?FViktor93
Engem mondjuk ültethetnének a RBR-be nem lennék vb győztes😊 Szóval azért Vettel valamit tud!NB2
több mint 12 éve
A srácok arra gondolnak, hogy egy gyengébb autóval is hozná az eredményeket, akkor elismerik, hogy jó versenyző.Vettelnek ez nem egészen így alakult.....csi77És ezért miért Vettel a hibás? Ha egyszer van a segge alatt egy domináns autó, akkor sokat nem tud ellene tenni. Vagy azt várjátok tőle, hogy direkt igazoljon át valami gyengébb csapatbas csak, hogy ő is szívjon kicsit mint a többiek?FViktor93
Engem mondjuk ültethetnének a RBR-be nem lennék vb győztes😊 Szóval azért Vettel valamit tud!
Jó példa Valentino Rossi, aki kb csak Mopeddel nem lett világbajnok😊
több mint 12 éve
Nem ő a hibás. De azért én fenntartom magamnak a jogot, hogy utáljam.... 😊Vettelnek ez nem egészen így alakult.....csi77És ezért miért Vettel a hibás? Ha egyszer van a segge alatt egy domináns autó, akkor sokat nem tud ellene tenni. Vagy azt várjátok tőle, hogy direkt igazoljon át valami gyengébb csapatbas csak, hogy ő is szívjon kicsit mint a többiek?FViktor93
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Vettelnek ez nem egészen így alakult.....csi77És ezért miért Vettel a hibás? Ha egyszer van a segge alatt egy domináns autó, akkor sokat nem tud ellene tenni. Vagy azt várjátok tőle, hogy direkt igazoljon át valami gyengébb csapatbas csak, hogy ő is szívjon kicsit mint a többiek?
több mint 12 éve
De azt miért felejtitek el, hogy Vettel is ugyanúgy végigjárta a létrát? A nulla Sauberrel élete első versenyén pontot szerzett, a Toro Rossóval azóta se tud úgy menni senki, ahogy ő és a Red Bull sem volt top autó, amikor először beleült.shawnkaEnnek némileg ellentmond, hogy abban az évben (2009-ben, mikor a Red Bullban Vettel kezdett) a Brawn trükkös változtatásai miatt ugyan megnyerte Button a vb-t, de Vettel eredményei: 4 pole, 4 futamgyőzelem, 8 dobogó, 3 leggyorsabb kör, 84 pont- 2. hely a vb-n
Webber: 1 pole, 2 győzelem, 6 dobogó, 3 leggyorsabb kör, 69,5 pont -4.hely..........
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
De azt miért felejtitek el, hogy Vettel is ugyanúgy végigjárta a létrát? A nulla Sauberrel élete első versenyén pontot szerzett, a Toro Rossóval azóta se tud úgy menni senki, ahogy ő és a Red Bull sem volt top autó, amikor először beleült.
több mint 12 éve
Minden utálatom ellenére Súrmóker legalább kifizette a "tanulópénzt", miután 2x vb-ként beült az akkora taligába és éveken keresztül megküzdött, hogy ilyen autója legyen. A stílusa valóban bicskanyitogató volt, magánemberként pedig nyilván nem ismerem...... 😊Vettelnek ez nem egészen így alakult.....
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
A pályán kívül is az volt, és azon belül is. A nyilatkozatai, viselkedése. Pofozkodás, pökhendi kijelentések - mint anno a Hungaroringen, hogy "kérdezhetnek bármit, a versenyt úgyis én nyerem meg".
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nem szép lassan, Toca, már rég egy elkényeztetett punci/pöcs benyomását kelti, aki a hercegi székben fintorog, csak épp jelenleg nincs min hisztiznie 40 km előnnyel a célegyenesben... Ugyanolyan beképzelt, arrogáns majom lett, mint MS volt.kishaszimár miért lett volna Schumi arrogáns majom?
több mint 12 éve
Nem szép lassan, Toca, már rég egy elkényeztetett punci/pöcs benyomását kelti, aki a hercegi székben fintorog, csak épp jelenleg nincs min hisztiznie 40 km előnnyel a célegyenesben... Ugyanolyan beképzelt, arrogáns majom lett, mint MS volt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nem, ez annak köszönhető hogy szépen lassan ő is felveszi a RB pökhendi nagyképű stílusát. Enélkül semmi gond nem lenne.Ez az ellenszenv annak köszönhető, hogy ezeket a VB címeket nem kiélezett csatákban(szezonokban) nyeri/nyerte. Erről nem Ő tehet, sokkal inkább a mai F1 és Börni. Pont ezért ez a 4 VB cím soha sem fog annyit érni mint Senna 3 VB címe. 😊GreengoFViktor93!Messze nem gondolom, hogy Vettel a valaha volt legjobb. De sajnos az ellenszenv az irányába eljutott addig, hogy bizony sok ember valóban azt gondolja, amit leírtam. Már pedig a következő futamon valószínűleg 4xVB lesz Vettelből, és akár tetszik akár nem, azt nem a szél fújta neki össze.FViktor93
Először is: 😀
Nem kell ám nagy szakértőnek lenni, hogy megmond, nem éppen a világbajnoki címek száma tesz valakit jobb pilótává. Vettel úgy lett 4-szeres VB, hogy nem derült fény arra, hogy egy szintén top zseni mellett mit tud (Alonso, Hamilton és Kimi), egy 2.-3.-4. legjobb autóban hogyan húzza be a futamokat és stb. Nem állítja senki, hogy nem lenne képes rá, mivel még nem láttuk a dolgot, tempója meg azért van a gyereknek kétség kívül. Engem nem zavar 1.2 VB cím könnyebben, de azért 4-szeres vbnek lenni erős mák így, szemben másokkal, akik szintén megcsinálják ezt abban a kocsiban, és máris a valahava volt legjobbnak kiáltja ki néhány ember. Mondjuk Ecclestonnál már a fene sem tudja, hogy a vén fejében mik járnak egyébként is...Eazzy
több mint 12 éve
Ez az ellenszenv annak köszönhető, hogy ezeket a VB címeket nem kiélezett csatákban(szezonokban) nyeri/nyerte. Erről nem Ő tehet, sokkal inkább a mai F1 és Börni. Pont ezért ez a 4 VB cím soha sem fog annyit érni mint Senna 3 VB címe. 😊FViktor93!Messze nem gondolom, hogy Vettel a valaha volt legjobb. De sajnos az ellenszenv az irányába eljutott addig, hogy bizony sok ember valóban azt gondolja, amit leírtam. Már pedig a következő futamon valószínűleg 4xVB lesz Vettelből, és akár tetszik akár nem, azt nem a szél fújta neki össze.FViktor93
Nem kell ám nagy szakértőnek lenni, hogy megmond, nem éppen a világbajnoki címek száma tesz valakit jobb pilótává. Vettel úgy lett 4-szeres VB, hogy nem derült fény arra, hogy egy szintén top zseni mellett mit tud (Alonso, Hamilton és Kimi), egy 2.-3.-4. legjobb autóban hogyan húzza be a futamokat és stb. Nem állítja senki, hogy nem lenne képes rá, mivel még nem láttuk a dolgot, tempója meg azért van a gyereknek kétség kívül. Engem nem zavar 1.2 VB cím könnyebben, de azért 4-szeres vbnek lenni erős mák így, szemben másokkal, akik szintén megcsinálják ezt abban a kocsiban, és máris a valahava volt legjobbnak kiáltja ki néhány ember. Mondjuk Ecclestonnál már a fene sem tudja, hogy a vén fejében mik járnak egyébként is...Eazzy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
FViktor93!Messze nem gondolom, hogy Vettel a valaha volt legjobb. De sajnos az ellenszenv az irányába eljutott addig, hogy bizony sok ember valóban azt gondolja, amit leírtam. Már pedig a következő futamon valószínűleg 4xVB lesz Vettelből, és akár tetszik akár nem, azt nem a szél fújta neki össze.
több mint 12 éve
következetesen továbbra is Schumi.Az mi, hogy Eccleston szerint Vettel már minden idők legjobbja 😀 Veri Sennát is. Hát nyilván 😀Eazzysimán. Vettel most az első helyen áll, Senna hányadikon?! 😊
Pontosan Vettel egy béna szar semmi. Bármelyik hétköznapi pilóta is 4x VB lenne abban az autóban. És bárki akinek nem ez a véleménye, az nem ért a F1hez.FViktor93ez nettó hiszti, már bocs 😊
amúgy elég parttalan vitáknak tartom az ilyen ki-a-jobb-Vettel-vagy-Senna vitákat, meg úgy általában az összes hasonlót. egyébként sem biztos, hogy Senna volt a legjobb versenyző, még a saját időszakában sem. ő csak gyors volt, és agresszív, de pl. Prost meg megbízható volt, és szinte tökéletesen vezetett.
slowmotion
több mint 12 éve
Eclestone mindig az aktuális forma1éért van oda, ennek most a része Vettel ergó ő a legjobb ever, kész pont.
több mint 12 éve
FViktor93!Először is: 😀
Nem kell ám nagy szakértőnek lenni, hogy megmond, nem éppen a világbajnoki címek száma tesz valakit jobb pilótává. Vettel úgy lett 4-szeres VB, hogy nem derült fény arra, hogy egy szintén top zseni mellett mit tud (Alonso, Hamilton és Kimi), egy 2.-3.-4. legjobb autóban hogyan húzza be a futamokat és stb. Nem állítja senki, hogy nem lenne képes rá, mivel még nem láttuk a dolgot, tempója meg azért van a gyereknek kétség kívül. Engem nem zavar 1.2 VB cím könnyebben, de azért 4-szeres vbnek lenni erős mák így, szemben másokkal, akik szintén megcsinálják ezt abban a kocsiban, és máris a valahava volt legjobbnak kiáltja ki néhány ember. Mondjuk Ecclestonnál már a fene sem tudja, hogy a vén fejében mik járnak egyébként is...
Don't talk the walk, Walk the talk!