Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát...Ha összetett hetedik hely meglenne szerintem az nem lenne annyira gáz. Ez a két verseny mondjuk túl sokat nem számít, bár végre kapott Gábor egy új vázat, és nem sérülttel kell mennie... :rolleyes: Top5 eredmény meglehet.Hmm második szabadedzés behúzva. :cool: Így kéne majd folytatni is...AsbeeRemélem én is, hogy a hétvégén szerencséje lesz Talmának. Nagyon kellene már egy igazán jó eredmény.
Főleg a jövő évi lehetőségek és az önbizalma miatt...
Ez az év úgyis egy nagy kalap kaka volt sajna.Sonics
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Newey megtervezte azt amire évek óta kiváncsi vagyok, hol tartana egy forma1-es autó korlátok nélkül? Kib*szott druva.Durva lenne ha ilyennel versenyeznének 😛
http://www.f1hirek.hu/hir/Adrian_Newey_alomautoja__Red_Bull_X1_Prototype_201010300800JayB
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Newey megtervezte azt amire évek óta kiváncsi vagyok, hol tartana egy forma1-es autó korlátok nélkül? Kib*szott druva.http://www.f1hirek.hu/hir/Adrian_Newey_alomautoja__Red_Bull_X1_Prototype_201010300800
több mint 14 éve
Hmm második szabadedzés behúzva. :cool: Így kéne majd folytatni is...AsbeeRemélem én is, hogy a hétvégén szerencséje lesz Talmának. Nagyon kellene már egy igazán jó eredmény.
Főleg a jövő évi lehetőségek és az önbizalma miatt...
Ez az év úgyis egy nagy kalap kaka volt sajna.
több mint 14 éve
A Mercedes? Ahogy nézem az eredményeiket, igen.Vagy raikkönennek nem kellett a mclaren annyi pénzért, amennyit kínáltak neki. A mclaren akarta volna, ha oda megy Raikkönen X milliáért, Raikkönen annyiért nem akart. ezért írtam, h kicsit válogatós lett ami az autót és a pénzt érinti. Ha eléggé akart volna, maradt volna a forma1ben sok csapat örült volna neki...
A McLarennek pedig nem kellett olyan feltételekkel, amilyeneket szabott. Ha jól emlékszem.Mikey
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hmm második szabadedzés behúzva. :cool: Így kéne majd folytatni is...
több mint 14 éve
Mikey
18 709
Hagyjuk, de még előtte egy kérdés: kit nem bírok, és ezért kit degradálok le?
több mint 14 éve
A Mercedes jo volt meg akkor es most sem rossz. Egy-ket ev es bejohetnek az elsok koze. A McLaren is akarta Ot, de az meg gazdasagi dolog, hogy egy VB-nek sem fizetnenek X millaval tobbet, ha toredekeert kapnanak egy masikat, aki raadasul az elozo evben volt az. Szoval ezek nem ervek, max nem birod az embert es ezert ledegradalod. Szerintem hagyjuk is, mert folosleges a szocseples!
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Mikey
18 709
A Mercedes? Ahogy nézem az eredményeiket, igen.A McLarennek pedig nem kellett olyan feltételekkel, amilyeneket szabott. Ha jól emlékszem.
több mint 14 éve
Tehat a McLaren es a Mercedes szerinted rossz csapat? Ne mar 😊Öööö, igen. A jó csapatoknak nem kellett.Éjáóóóóóöööö, nem raikkönen nem kellett senkinek, hanem inkább raikkönennek nem kellett senki. Kicsit válogatós lett ami a csapatokat illeti, meg egy kicsit sok pénzt akart. Megtehette volna azt, mint Alonso, h egy két évet egy kisebb csapatnál tölt, amivel nem harcolhat a VB címért, abból ő nem kért, inkább elment ralizni...Black_Adder
Egyszer már kirakták a szűrét az F1-ből, nem kellett senkinek, szóval ki is ábrándulnék belőle, ha visszamenne egy ilyen helyre.Mikey
Megtehette volna. De nem tette, mert ő annyira nem szereti az F1-et, mint Alonso.
Inkább ralizik, mert azt jobban szereti.
Teljesen igaza van.Mikey
Amugy meg csinalja azt, amit igazan szeret. Penze annyi van, hogy elete vegeig nem lesz vele gondja, ha csak el nem szorja. VB cim megvan. Johetnek mas dolgok. En azert nagyon fogom sajnalni, hogy ha tobbet nem jonne vissza.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Vettel autójában egy hajtókar tört el. Az hogy bánatba tud csak úgy eltörni kérdem én? Valamit nagyon (nem) tudnak a Renaultnál...
több mint 14 éve
Mikey
18 709
Öööö, igen. A jó csapatoknak nem kellett.öööö, nem raikkönen nem kellett senkinek, hanem inkább raikkönennek nem kellett senki. Kicsit válogatós lett ami a csapatokat illeti, meg egy kicsit sok pénzt akart. Megtehette volna azt, mint Alonso, h egy két évet egy kisebb csapatnál tölt, amivel nem harcolhat a VB címért, abból ő nem kért, inkább elment ralizni...Black_AdderHivatalos: Räikkönen nem tér vissza a Formula-1-be 2011-benmiilannÉjáóóóóó
Egyszer már kirakták a szűrét az F1-ből, nem kellett senkinek, szóval ki is ábrándulnék belőle, ha visszamenne egy ilyen helyre.Mikey
Megtehette volna. De nem tette, mert ő annyira nem szereti az F1-et, mint Alonso.
Inkább ralizik, mert azt jobban szereti.
Teljesen igaza van.
több mint 14 éve
öööö, nem raikkönen nem kellett senkinek, hanem inkább raikkönennek nem kellett senki. Kicsit válogatós lett ami a csapatokat illeti, meg egy kicsit sok pénzt akart. Megtehette volna azt, mint Alonso, h egy két évet egy kisebb csapatnál tölt, amivel nem harcolhat a VB címért, abból ő nem kért, inkább elment ralizni...Hivatalos: Räikkönen nem tér vissza a Formula-1-be 2011-benmiilannÉjáóóóóó
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Aki még nem látta volna Friciék őrületes bukásást, annak itt egy amatőr felvétel a nagy zuhanásról:http://www.indavideo.hu/video/Turanek_balesete
Hát nem volt gyenge....
Jobbulást a srácoknak!!!
több mint 14 éve
Nem kellett senkinek? Mirol beszelsz? 7 millio dollart adtak neki, hogy ne menjen mas csapathoz... 😀Hivatalos: Räikkönen nem tér vissza a Formula-1-be 2011-benmiilannÉjáóóóóó
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Mikey
18 709
Hivatalos: Räikkönen nem tér vissza a Formula-1-be 2011-benmiilannÉjáóóóóó
Egyszer már kirakták a szűrét az F1-ből, nem kellett senkinek, szóval ki is ábrándulnék belőle, ha visszamenne egy ilyen helyre.
több mint 14 éve
Napi Webber: 😀http://sportgeza.hu/forma1/2010/10/28/bergert_az_rbr_berelhette_fel_webber_ellen/
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Szerintem csak meg akarta nyerni a VB-t, ami ala nem tudott autot adni a McLaren. Nem cska motorhibak voltak ugye, hanem rengeteg mechanikai es egyeb cucc.A folytonos motorhibákról meg nekem Kiminél is az volt a véleményem hogy ennyiszer nincs peche az embernek túl sokat akar kihozni amit a motor nem bír... mondjuk ezért versenyző 😀TocaIgen szép eufémizmus arra vonatkozóan, hogy ész nélkül tapossa a gázt😊kishaszi
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
A folytonos motorhibákról meg nekem Kiminél is az volt a véleményem hogy ennyiszer nincs peche az embernek túl sokat akar kihozni amit a motor nem bír... mondjuk ezért versenyző 😀TocaIgen szép eufémizmus arra vonatkozóan, hogy ész nélkül tapossa a gázt😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Egyébként én a megbízhatóságban nem feltétlen csak a motort látom.Vettel meg kezd Hamiltoni pályára lépni őt is imádtam amíg Forma 1 be nem ért és nem kezdett ilyen nagyképű lenni.Hat erre most mit lehet mondani, csak hozza a formajat.
„Mindkettőnk kiesése borzasztóan rosszul jött a csapatnak, de én legalább nyugodtan a tükörbe nézhetek, mert egyáltalán nem tehettem róla, egyszerűen balszerencsém volt”
Azért ehhez a nyilatkozathoz grat ...
A folytonos motorhibákról meg nekem Kiminél is az volt a véleményem hogy ennyiszer nincs peche az embernek túl sokat akar kihozni amit a motor nem bír... mondjuk ezért versenyző 😀Toca
Kiminel ez egy csodas legenda, amivel illik idonkent elohozakodni, hogy ha meg akarjak magyarazni a McLaren megbizhatattlan motorjat. 😊endorphyn
Érdekes mód van egy személy aki mindkét autó összerakásában komoly szerepet vállalt és aki amúgyis szeret kockáztatni néha a megbízhatóság árán ...
több mint 14 éve
Jo hat osztrak, megprobalta sietettni Webber kirugasat. Ekkora baromsagot... 😊Berger összeesküvés elmélete:Úgy látszik, hogy mostanában eléggé unatkozik Berger ha ilyeneket talál ki... 😊
http://f1hirek.hu/hir/Berger_vadja__Webber_Alonsora_vagy_Hamiltonra_palyazott_201010271159
Ez azért tulzás, Alonso sehol nem volt már a becsapódás után. Azt nem látni ugyan h blokkolnak-e a kerekek, de az tiszta h a kocsi padlója felfeküdt miután kitört a bal hátsó és a jobb első a levegőbe van.
Nem tudni próbált-e ellenkormányozni, de valszeg irányithatatlan is a vas.Chrisdol
Szerintem sincs semmi alapja a történetnek.
Bár mondjuk Piquet eseténél is az elején ezt hittük... 😀Sonics
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Vettel meg kezd Hamiltoni pályára lépni őt is imádtam amíg Forma 1 be nem ért és nem kezdett ilyen nagyképű lenni.Hat erre most mit lehet mondani, csak hozza a formajat.
„Mindkettőnk kiesése borzasztóan rosszul jött a csapatnak, de én legalább nyugodtan a tükörbe nézhetek, mert egyáltalán nem tehettem róla, egyszerűen balszerencsém volt”
Azért ehhez a nyilatkozathoz grat ...
A folytonos motorhibákról meg nekem Kiminél is az volt a véleményem hogy ennyiszer nincs peche az embernek túl sokat akar kihozni amit a motor nem bír... mondjuk ezért versenyző 😀Toca
Kiminel ez egy csodas legenda, amivel illik idonkent elohozakodni, hogy ha meg akarjak magyarazni a McLaren megbizhatattlan motorjat. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Horner megvédte VebbertVettel viszont egy kicsit piszkálta őt...
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Erről objektívan csak a versenyzők tudnának nyilatkozni. Ők azok akik átéltek ilyeneket. Szerintem biztos, hogy egy ilyen esés után már csak reflexből is benne van a versenyzőben az, hogy fékezzen.Nem szoktam ide írni, de rendszeresen nézem én is az F1-et és most nem nagyon értek a többséggel egyet. Szerintem simán lehet igazság az elméletben. Pl. a hátsó kerekei biztos, hogy forognak, és itt most nem azon múlik, hogy leérnek-e a földre. Egy ilyen helyzetbe szerintem ha beletapos a fékbe, akkor le kéne blokkolniuk mindenképpen.F.SchleckAz egyértelmű hogy nem fékezett, az a kérdés hogy miért nem. Szerintem a csatt utáni "hogylehetekekkorafasz" gondolat jobban foglalkoztatta mint az hogy gurul és meg kéne álni.JayB