Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Nem szoktam ide írni, de rendszeresen nézem én is az F1-et és most nem nagyon értek a többséggel egyet. Szerintem simán lehet igazság az elméletben. Pl. a hátsó kerekei biztos, hogy forognak, és itt most nem azon múlik, hogy leérnek-e a földre. Egy ilyen helyzetbe szerintem ha beletapos a fékbe, akkor le kéne blokkolniuk mindenképpen.F.SchleckAz egyértelmű hogy nem fékezett, az a kérdés hogy miért nem. Szerintem a csatt utáni "hogylehetekekkorafasz" gondolat jobban foglalkoztatta mint az hogy gurul és meg kéne álni.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Hát végülis Webber is Briatore védence szóval bármi lehet. 😀
több mint 14 éve
Nem szoktam ide írni, de rendszeresen nézem én is az F1-et és most nem nagyon értek a többséggel egyet. Szerintem simán lehet igazság az elméletben. Pl. a hátsó kerekei biztos, hogy forognak, és itt most nem azon múlik, hogy leérnek-e a földre. Egy ilyen helyzetbe szerintem ha beletapos a fékbe, akkor le kéne blokkolniuk mindenképpen.F.SchleckIgazából már a futamon feltűnt, h nem nagyon szoktak egy ilyen ütközés után visszajönni az autók a pályára így, de továbbra is tartom, h az alatt a pár másodperc alatt senki fejében nem születik ilyen összetett terv, főleg h kb mire észbekapott már útban volt visszafelé.
És amíg nem lehet egyértelműen bizonyítani addig talán nem is kéne mocskolni valaki nevét. Hát Berger tudja...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Nem szoktam ide írni, de rendszeresen nézem én is az F1-et és most nem nagyon értek a többséggel egyet. Szerintem simán lehet igazság az elméletben. Pl. a hátsó kerekei biztos, hogy forognak, és itt most nem azon múlik, hogy leérnek-e a földre. Egy ilyen helyzetbe szerintem ha beletapos a fékbe, akkor le kéne blokkolniuk mindenképpen.
több mint 14 éve
Berger összeesküvés elmélete:Úgy látszik, hogy mostanában eléggé unatkozik Berger ha ilyeneket talál ki... 😊
http://f1hirek.hu/hir/Berger_vadja__Webber_Alonsora_vagy_Hamiltonra_palyazott_201010271159
Ez azért tulzás, Alonso sehol nem volt már a becsapódás után. Azt nem látni ugyan h blokkolnak-e a kerekek, de az tiszta h a kocsi padlója felfeküdt miután kitört a bal hátsó és a jobb első a levegőbe van.
Nem tudni próbált-e ellenkormányozni, de valszeg irányithatatlan is a vas.Chrisdol
Szerintem sincs semmi alapja a történetnek.
Bár mondjuk Piquet eseténél is az elején ezt hittük... 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én sem érzek szándékosságot. nagyon gyorsan odaért Rosberghez, gondolom a gurulás + csúszás kombináció miatt
több mint 14 éve
Berger összeesküvés elmélete:Volt az nso-n is pár napja. Mellesleg Rosberg is azt mondta, h Webber elkerülhette volna az ütközést, telemetriát még nem mutattak, h mennyire nyomta a féket Webber.
http://f1hirek.hu/hir/Berger_vadja__Webber_Alonsora_vagy_Hamiltonra_palyazott_201010271159
Ez azért tulzás, Alonso sehol nem volt már a becsapódás után. Azt nem látni ugyan h blokkolnak-e a kerekek, de az tiszta h a kocsi padlója felfeküdt miután kitört a bal hátsó és a jobb első a levegőbe van.
Nem tudni próbált-e ellenkormányozni, de valszeg irányithatatlan is a vas.Chrisdol
Én se hinném, h Webber ilyet próbált volna, mellesleg épp kiesett, szvsz egészen más járt a fejében, minthogy 'ha már én kiesek magammal viszem valamelyik vetélytársat is.'
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Berger összeesküvés elmélete:F1-live-on a hír mellé volt videó is, meg sem próbált fékezni csak gurult. Mondjuk nemhiszem hogy kiakarta ütni Alonsoékat. (közel voltak hozzá, mire visszajött a falról már rég elmentek) Rosberget sajnálom, ő nyilván úgy számolt hogy Webber lassaban ér keresztbe és elfér.
Nem tudni próbált-e ellenkormányozni, de valszeg iránythatatlan a vas.Chrisdol
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Berger összeesküvés elmélete:http://f1hirek.hu/hir/Berger_vadja__Webber_Alonsora_vagy_Hamiltonra_palyazott_201010271159
Nem tudni próbált-e ellenkormányozni, de valszeg irányithatatlan is a vas.
több mint 14 éve
Toca:Sorry ezen valamiért átugrottam.
"Kiminek az a szezonja es az elozo orias pechsorozat utan minimum megerdemelete azt a VB cimet"
Ez hangzott el. Erre mondtam, hogy nem így működik a dolog😊
kishaszi
Vettel meg kezd Hamiltoni pályára lépni őt is imádtam amíg Forma 1 be nem ért és nem kezdett ilyen nagyképű lenni.
„Mindkettőnk kiesése borzasztóan rosszul jött a csapatnak, de én legalább nyugodtan a tükörbe nézhetek, mert egyáltalán nem tehettem róla, egyszerűen balszerencsém volt”
Azért ehhez a nyilatkozathoz grat ...
A folytonos motorhibákról meg nekem Kiminél is az volt a véleményem hogy ennyiszer nincs peche az embernek túl sokat akar kihozni amit a motor nem bír... mondjuk ezért versenyző 😀
több mint 14 éve
amugy nekem ez a nagydij furcsa volt, mert Gyuláék végig azt hangoztatták ,hogy "amikor le van intve a futam piros zászlóval, azis beleszámít a 2 órás idő intervallumba" és a várakozással együtt végülis 3 órás lett a verseny. nem mintha zavarna, mert hamilton igy értékes pontokat szerzett, de akkor ez most hogy van?EaRlAzt csak addig mondták, amíg állt a futam, aztán valaki felvilágosította őket, h az nem számít bele, és azt el is mondták. Utána már eleve a sötétedéshez számoltak...
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Én ezt arra írtam hogy miért nem kellett Webber mögé felsorakozni hetek óta, hisz ottvan Vettel akinek egy hajszálon múlt a 11 pontos előnye amivel elhalgathatta volt Briattorét és az összes "hülye a redbull hogy nem támogatja webbert" véleményű embert. És még most sincs neki semmi veszve, látjuk mik történhetnek egy-egy verseny alatt.Azt, hogy nem azért nyerte, mert megérdemelte. 😊 Ha így működne a világ, akkor lenne pár emberke, aki sose lett volna világbajnok😛kishasziMár bocs, de szerintem ha valaki a legtöbb pontot gyűjti egy szezonban akkor megérdemli hogy VB legyen 😊
Azért ez az 5 perccel hamarabb véget ér a nagydíj érv a legnagyobb baromság a földön. Jó hogy nem akkor intsük le mikor Vettel vezet. Van egy táv amit le kell menni ... 😀Toca
több mint 14 éve
Toca:"Kiminek az a szezonja es az elozo orias pechsorozat utan minimum megerdemelete azt a VB cimet"
Ez hangzott el. Erre mondtam, hogy nem így működik a dolog😊
---
én tényleg felrúgom ezt a szart, hogy van hsz, amire enged válaszolni, valamelyikre meg nem,...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
amugy nekem ez a nagydij furcsa volt, mert Gyuláék végig azt hangoztatták ,hogy "amikor le van intve a futam piros zászlóval, azis beleszámít a 2 órás idő intervallumba" és a várakozással együtt végülis 3 órás lett a verseny. nem mintha zavarna, mert hamilton igy értékes pontokat szerzett, de akkor ez most hogy van?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A szurkolói hovatartozás, szimpátia a különbség csak sztem.Na ácsi. Ha most Horner kimondja, hogy Webber az első számú pilóta akkor ok. Korrekt mert ezt kell tennie. Ez nyílt ezzel nem lenne bajom.Azert nagy kulonbseg van a ket csapat kozott, hogy Alonso ott eleve elso szamu volt, itt meg a RB-nal nem mondjak azt az evad kozepen mondjuk Vettelnek, vagy Webbernek, hogy Te figyusz, ott az utolso elotti kanyarban engedd mar el a masikat, mert az ugy jo nekunk. Szoval ha meg akarjak nyerni, akkor egy ilyen helyzetben nem annyira gaz, ha hoznak egy dontest az eselyesebb javara.endorphyn😊 A végeredmény tök ugyanaz.
A porhintés ugyanúgy megy ott is.Chrisdol
De amit a Ferrari csinált Németországban az nem volt az. Ott még a futam után se ismerték el, hogy volt team order. Sőt utána jöttek az undorító nálunk nincs csapatsorrend nyilatkozatok.
Abban igazad van, hogy mindkettő team order, de nagy különbség van köztük.FViktor93
A ferrarinál sejthető volt h Alonso-ból akarnak bajnokot csinálni, nálam még el sem kezdődött az idény és máris volt csapatsorrend. Egyszerűen süt róla a győzni akarás, mondom ezt úgy h utáltam a renault-os időszakában.
Arra azért kiváncsi leszek ha sors úgy hozza, Hornerék hogy oldják meg a helycserét. Az is ugyanolyan ámítás lesz, csak mint említettem nézőpont kérdése.
több mint 14 éve
Azt, hogy nem azért nyerte, mert megérdemelte. 😊 Ha így működne a világ, akkor lenne pár emberke, aki sose lett volna világbajnok😛kishasziMár bocs, de szerintem ha valaki a legtöbb pontot gyűjti egy szezonban akkor megérdemli hogy VB legyen 😊
Azért ez az 5 perccel hamarabb véget ér a nagydíj érv a legnagyobb baromság a földön. Jó hogy nem akkor intsük le mikor Vettel vezet. Van egy táv amit le kell menni ... 😀
több mint 14 éve
Azt, hogy nem azért nyerte, mert megérdemelte. 😊 Ha így működne a világ, akkor lenne pár emberke, aki sose lett volna világbajnok😛kishasziAzt, hogy megerdemelete, azt csak mellekesen irtam. Megnyerte, mert akkor osszessegeben O volt a legjobb.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Azt, hogy nem azért nyerte, mert megérdemelte. 😊 Ha így működne a világ, akkor lenne pár emberke, aki sose lett volna világbajnok😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Na de most akkor ezzel mit is akartal mondani? Semmifele meres nincs, Kimi megnyerte a VB-t.Barki barmit probal belemagyarazni, vagy probalja kissebbiteni, Kiminek az a szezonja es az elozo orias pechsorozat utan minimum megerdemelete azt a VB cimet!endorphynEz szép és jó, de a sport meg az élet nem így működik. Nem erre "mérik" . . .kishaszi
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Basszus... Friciék nem kicsit estek!!! :o Jobbulást!
több mint 14 éve
csapatutasítás v sorrend ide v oda , webber már fél lábbal VB volna , ha nem lenne ez a gusztustalan vettel hype red bulléknál...webbert nagyon fogom sajnálni ha nem jön neki össze , mert gyak. bármelyik másik csapatnál (talán mclaren kivétel) összejött volna neki simán a VB , de a red bullon nagyon fogok röhögni...am. hamcsi lesz a VB! 😀peachKettejük közül inkább Webbernek szurkolnék, de ha van két pilótád, az egyik 34 éves a másik 23, és mindkettő versenyben van a VB címért TÖRVÉNYSZERŰEN összebalhéznak, az egyiknek mennie kell. Kit választasz, az aki még jó 10évig versenyben lehet nálad a VB címért vagy aki 1-2 éven belül visszavonul?
A döntés annyira egyértelmű, h ezt még Webbernek is meg kell értenie. Egy dolog ha nem tudja elfogadni, hisz neki ez az utolsó esélye világbajnoknak lenni.
De hogy a magyar szurkolók jelentős része miért lepődik meg ezen, miért nem értik ezt, azt rohadtul nem értem...
több mint 14 éve
JéBé
7 024
csapatutasítás v sorrend ide v oda , webber már fél lábbal VB volna , ha nem lenne ez a gusztustalan vettel hype peachVettel már telljes lábbal VB lenne ha nem csesz ki vele a technika újra és újra, Alonso már telljes lábbal VB lenne ha nem fordítják meg a rajtnál, nem mennek neki vagy a Ferrari értelmezni tudja az eső fogalmát, Hamilton már telljes lábbal VB lenne ha nem erőszakoskodik feleslegesen stb.
Nemértem miért is kellet volna Webbert támogatni, ha 5 perccel hamarabb ér véget Korea most Vettell lenne a VB gigatoronymagas esélyese és 11 ponttal több pontja lenne mint Webbernek.
több mint 14 éve
Barki barmit probal belemagyarazni, vagy probalja kissebbiteni, Kiminek az a szezonja es az elozo orias pechsorozat utan minimum megerdemelete azt a VB cimet!endorphynEz szép és jó, de a sport meg az élet nem így működik. Nem erre "mérik" . . .
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
csapatutasítás v sorrend ide v oda , webber már fél lábbal VB volna , ha nem lenne ez a gusztustalan vettel hype red bulléknál...webbert nagyon fogom sajnálni ha nem jön neki össze , mert gyak. bármelyik másik csapatnál (talán mclaren kivétel) összejött volna neki simán a VB , de a red bullon nagyon fogok röhögni...am. hamcsi lesz a VB! 😀peachHát senki nem kérte, hogy dobja el a vasat most Koreában vagy, hogy simán kikapjon Suzukában meg Szingapúrban Vetteltől. Bármelyik pilóta lesz a VB a másik kettő-három nem hibáztathat senki mást csak saját magát.
több mint 14 éve
csapatutasítás v sorrend ide v oda , webber már fél lábbal VB volna , ha nem lenne ez a gusztustalan vettel hype red bulléknál...webbert nagyon fogom sajnálni ha nem jön neki össze , mert gyak. bármelyik másik csapatnál (talán mclaren kivétel) összejött volna neki simán a VB , de a red bullon nagyon fogok röhögni...am. hamcsi lesz a VB! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...