NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Amikor rádióztak már nem jött volna vissza a többiek elé, arra írtam.GeeriHát jó, de mikor Alonso kiment kellett volna reagalni ra.
több mint 12 éve
Igen , de Webber megkeruli ugyanugy , Rosbereget megnem elozi meg.Ha ugyanúgy azonnal be tudták volna hozni, mint a Ferrari Alonso-t, akkor 2. helyre jött volna vissza friss gumin Rosberg mögé.somoskovigKimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.GeeriMert akkor harmadik így meg 5. ? Ezt hogy hoztad össze ? 😊Toca
több mint 12 éve
Amikor rádióztak már nem jött volna vissza a többiek elé, arra írtam.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Hát Kiminek jól elcsesztek! Nem is tudom, hogy mit gondoltak. Miért a pilótának kell visszakerdeznie..
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ha ugyanúgy azonnal be tudták volna hozni, mint a Ferrari Alonso-t, akkor 2. helyre jött volna vissza friss gumin Rosberg mögé.Kimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.GeeriMert akkor harmadik így meg 5. ? Ezt hogy hoztad össze ? 😊Toca
több mint 12 éve
Újabb McLaren blama.Szépen sikerült tönkretenni a csapatot.
több mint 12 éve
Kimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.Geeriigen a sima dobogót jó ötlet volt elbaszni
több mint 12 éve
Kimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.GeeriMert akkor harmadik így meg 5. ? Ezt hogy hoztad össze ? 😊
több mint 12 éve
Kimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
A Lotus gyönyörűen elbaszta.
több mint 12 éve
Webber kieshetne, hogy keresztbe tegyen Vettelnek. 😂
több mint 12 éve
Friss Pirelli vs kopott/használt Pirelli előzések. Nem nagy művészet.
több mint 12 éve
Alonso előz mindenkit, agresszíven bevág mindenhová, vele párhuzamosan vicces Massát nézni, semmi agresszivitás, mint ha nem is nyomná igazán és ott szenved a középcsapatok pilótái ellen. 😀
több mint 12 éve
Pereznél micsoda bundesliga-séró van.
több mint 12 éve
Már 4. Alonso! Meg lesz az a dobogó 😊
több mint 12 éve
Szujó is szereti, ha verseny van 😀
több mint 12 éve
Pereznek is ledobta. Az emberek rohannak a Pirelli gumikért, nagy kaland volt ez a Forma-1...
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Csodás, bazmeg a végén beküldik megint a safety cart, nehogy legyen verseny az utolsó körökre, inkább becsorognak mögötte. 😀
több mint 12 éve
4
több mint 12 éve
7 korez max 3. Hely lesz Fernandonak de kar az is jo. Csak bene nezze...
több mint 12 éve
Az a durva egyébként, hogy elnézve Rosberg tempóját, hogy végig simán tudta hozni a P2-t LH kiesése után, most már lassan kijelenthetjük, hogy a háromnapos tesztből irgalmatlan profitált a Merci, gyakorlatilag sima dobogóesélyesek bárhol.Mesterséges felzárkóztató program by FIA. Todt és régi reflexek.
több mint 12 éve
évente egyszer ez is megtörténik 😀talán tavaly Valenciában hibásodott meg utoljára Vettel autója
több mint 12 éve
Újraindítják még ezt?BazzaniMekkora blama lenne ha nem tennék? Meg Vettel esetének semmi köze nem volt a gumikrízishez.
Webber vagány.
Mindig jövőre!