Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Webber Alonso mögül rajtol...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem semmi pókerarca van Fernandonak.... halál nyugott(nak látszik)!Jó lesz ez!!
több mint 14 éve
Az a 0,03 mp. nem túl combos előny Vettelnek... Ha Hamilton besegít Vettelnél (tekintettel 2008-ra) Alonsonak csak maga mögött kell tartania Webbert... 😀
több mint 14 éve
Ez igy eddig nagyon jó Alonso szempontjából. 😊 Holnap valakit be fog darálni Webber van akkora gyökér favágó.
több mint 14 éve
Hoho Fernandonak áll a zászló. Mark betlizett...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az milyen volt már, Michael Schumacher jön (üvöltve!!)..... és 8. 😂 😂 Nekem pont fordítva volt, idény elején idegesített a RedBull imádata, mostanra már furcsa kimondani de elviselem.
Na jöjjenek azok a nyilt lapok!!
több mint 14 éve
A q 1 presztizs kérdésre kicsit jobban rápörgött mint kellene, de csak az utolsó futam, na. 😊 Izgatott, lelkes én behalok mindig rajta.ChrisdolAz elején (mármint az idény elején) még én is röhögtem rajta, de most már enyhén szólva idegesítő az ember....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A q 1 presztizs kérdésre kicsit jobban rápörgött mint kellene, de csak az utolsó futam, na. 😊 Izgatott, lelkes én behalok mindig rajta.
több mint 14 éve
Idáig hallom a TV-ből a fitymacsattogást. A Red Bull szóvivő rántja a recskát izgalmában: "szebasztián fetteeeel".....
több mint 14 éve
Hogy fél mp-el lassabb... 😛 Egyébként az a hátrány nem lenne annyi, mert Hamilton szinte minden körében hibázott. Jobban aggaszt Alonso közel 0,8-as hátránya....He he.... Hamilton is tud valamit:az a fél másodperc a szabadedzésen is megvan... nyilván javulnak ha felrakják a friss lágy szettet... de minden csapat ezt csinálja, nem értem mi az amit Hamilton tudhat... 😉eaglesmcnabb
"Az autót jónak érzem, ezért bízom egy szép időmérőben holnap. Természetesen nehéz dolgunk lesz, hiszen a Red Bull-ok hajlamosak fél másodpercet elővarázsolni a Q3-ban...."apeszos
több mint 14 éve
He he.... Hamilton is tud valamit:az a fél másodperc a szabadedzésen is megvan... nyilván javulnak ha felrakják a friss lágy szettet... de minden csapat ezt csinálja, nem értem mi az amit Hamilton tudhat... 😉
"Az autót jónak érzem, ezért bízom egy szép időmérőben holnap. Természetesen nehéz dolgunk lesz, hiszen a Red Bull-ok hajlamosak fél másodpercet elővarázsolni a Q3-ban...."apeszos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Az a 0,5 mp...... Alonsonak nagyon össze kell kapnia magát, mert Hamilton nem nagyon tud segíteni neki.....
több mint 14 éve
Három flash link (chanel 1-2-3) van alul, az egyik csak megy...stream: http://vipstands.com/ szabadedzés 3apeszosnekem nem mükszikCowboykarcsi
ez biztos megy: http://www.boxlive.tv/channels/banban12
több mint 14 éve
Itt is keresgélhetsz....stream: http://vipstands.com/ szabadedzés 3apeszosnekem nem mükszikCowboykarcsi
http://f1-live.hu/hirek/hirajanlo/24998/29/abu_dhabi_nagydij_harmadik_szabadedzes__1100_elokep/
több mint 14 éve
stream: http://vipstands.com/ szabadedzés 3apeszosnekem nem mükszik
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
He he.... Hamilton is tud valamit:Én megértem a RedBullt minek tönkreverni a többieket a szabadedzéseken. Egyrészről így elhihetetik a többiekkel, hogy van esélyük így még édesebb számukra az, hogy még sincs. Plusz ha már a szabadedzéseken így mennének ki nézné meg az időmérőt? 😀
több mint 14 éve
KGB
79
He he.... Hamilton is tud valamit:ott szokták feltenni a lágy keveréket
több mint 14 éve
He he.... Hamilton is tud valamit:"Az autót jónak érzem, ezért bízom egy szép időmérőben holnap. Természetesen nehéz dolgunk lesz, hiszen a Red Bull-ok hajlamosak fél másodpercet elővarázsolni a Q3-ban...."
több mint 14 éve
Az nem semmi volt.... 😀 Szegény Massa, nem tudom a jóisten mely testrészét fogja, de nem a lábát az biztos. 😛 Azóta is a rossz oldalán áll....
több mint 14 éve
Nem, nem keverem. Glock-ot csak az utolsó körben előzte meg. Előtte négy körrel viszont Vettel ment el Hamilton mellett, és ha marad a sorrend, akkor Massa lett volna a VB.Jó a memóriád, nekem ez már homályba veszett 😉 Az volt nagyon előttem, mikor Massa családja örömtáncot lejt, majd megtudják rá fél percre, hogy Hamilton megelőzte Glock-ot. Hát nem voltak túl boldogok...
http://www.youtube.com/watch?v=9l1rMaoRRacapeszos
több mint 14 éve
Nem, nem keverem. Glock-ot csak az utolsó körben előzte meg. Előtte négy körrel viszont Vettel ment el Hamilton mellett, és ha marad a sorrend, akkor Massa lett volna a VB.Lesz itt fölény. Az időmérőn megint találnak a pult alatt 4-5 tizedet, oszt kész. Hamilton bekavarhat, de inkább Vettellel tegye.... Eszembe jutott 2008 Brazília, ahol Vettel majdnem elvette Hamiltontól a VB-t. 😀 Most visszaadhatná....apeszosNem Glock-al kevered? Ő ment száraz pályás gumikkal Hamilton előtt, csak az újra rákezdő eső miatt nem tudott kigyorsítani az utolsó kanyarnál és Lewis le tudta előzni, így a végelszámolásban megelőzte Massa-t.
Pedig abban az évben nagyon megérdemelte volna a brazil a címet! Hungaroringen rajt-cél győzelem lett volna, erre megállt az uccsó körben a motorja (ez mondjuk benne van), de Szingapúr-ban - Domenicali-ék faszsága miatt - ment el a VB-cím (lámpa a "nyalókás ember" helyett... jól megváltották vele a világot).N-Drew
http://www.youtube.com/watch?v=9l1rMaoRRac
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Hát azért Hornert van egy csapatfőnök aki veri magasan 😀Mondjuk Törökországban. És a folyamatos nyilatkozatok.... "Nálunk nincs csapatsorrend...." Ja, nincs. Mégis Vettelt tolták, amennyire csak lehetett, minden mozdulatuk azt sugallta, hogy Vettel a király. Ezzel nem is lenne baj, ha mondjuk az elején elmondják, hogy Vettel a favorit. Akkor most csak Vettelen röhögnénk, hogy megveri a "másodpilóta". Így az egész csapaton, hogy milyen balf@szok. Meg azon a farok csapatfőnökön. Már csak a Czollner hiányzik a stábjukból.... 😛apeszosHornerrel? Az a hatalmas erkölcsössége, és óriásira fejlesztett (talán azt is Newey tervezte) igazságérzete... Miközben teljesen ártatlan arckifejezéssel csinált bohócot Webberből, és még meg is magyarázza. No meg az a hosszú, kontinenseken átívelő mozgékony nyelve, ami nem akar kiszabadulni Mateschitz..... onnan.apeszosAzt mond már nekem, hogy Webberből mikor csináltak bohocót a RedBullnál? Mert én nem emlékszem semmilyen esetre sem, ahol Webbert bántották volna. Egyedül azt a szárnymizériát lehet felhozni, de ott se tudunk minden részletet.FViktor93
Törökországban nem értünk egyet. Ott nálam Webber volt a hibás, de ezt már kitárgyaltuk. Viszont továbbra se látok kézzelfogható bizonyitékot, hogy Webber el van nyomva.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Belgium és Fuji ennyit a 2008as szezonról. Szépen ment Massa, de Hamilton balfasz büntetései nélkül esélye se lett volna.Lesz itt fölény. Az időmérőn megint találnak a pult alatt 4-5 tizedet, oszt kész. Hamilton bekavarhat, de inkább Vettellel tegye.... Eszembe jutott 2008 Brazília, ahol Vettel majdnem elvette Hamiltontól a VB-t. 😀 Most visszaadhatná....apeszosNem Glock-al kevered? Ő ment száraz pályás gumikkal Hamilton előtt, csak az újra rákezdő eső miatt nem tudott kigyorsítani az utolsó kanyarnál és Lewis le tudta előzni, így a végelszámolásban megelőzte Massa-t.
Pedig abban az évben nagyon megérdemelte volna a brazil a címet! Hungaroringen rajt-cél győzelem lett volna, erre megállt az uccsó körben a motorja (ez mondjuk benne van), de Szingapúr-ban - Domenicali-ék faszsága miatt - ment el a VB-cím (lámpa a "nyalókás ember" helyett... jól megváltották vele a világot).N-Drew
több mint 14 éve
Mondjuk Törökországban. És a folyamatos nyilatkozatok.... "Nálunk nincs csapatsorrend...." Ja, nincs. Mégis Vettelt tolták, amennyire csak lehetett, minden mozdulatuk azt sugallta, hogy Vettel a király. Ezzel nem is lenne baj, ha mondjuk az elején elmondják, hogy Vettel a favorit. Akkor most csak Vettelen röhögnénk, hogy megveri a "másodpilóta". Így az egész csapaton, hogy milyen balf@szok. Meg azon a farok csapatfőnökön. Már csak a Czollner hiányzik a stábjukból.... 😛Azt mond már nekem, hogy Webberből mikor csináltak bohocót a RedBullnál? Mert én nem emlékszem semmilyen esetre sem, ahol Webbert bántották volna. Egyedül azt a szárnymizériát lehet felhozni, de ott se tudunk minden részletet.FViktor93Hornerrel mi a bajod? én bírom a tagot...Mondjuk azt se gondoltam volna, hogy Ferrari fan létemre valaha egy másik csapat versenyzőjének fogok drukkolni 😊eaglesmcnabbHornerrel? Az a hatalmas erkölcsössége, és óriásira fejlesztett (talán azt is Newey tervezte) igazságérzete... Miközben teljesen ártatlan arckifejezéssel csinált bohócot Webberből, és még meg is magyarázza. No meg az a hosszú, kontinenseken átívelő mozgékony nyelve, ami nem akar kiszabadulni Mateschitz..... onnan.apeszos