Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Oké, de ha jön egy monszuneső, akkor hellóazt néztem pont, hogy az utolsó előtti körét direkt elrontotta és mindent az utsó körre tett felA Vettel mákhoz: az ugye feltűnt, hogy a 2 RBR jött ki a leghamarabb először is, magyarán a CSAPAT jól dolgozik.Valóban, de a mák az, hogy nem kezdett rá teljes erőből esni, mert a kör előtt 10. volt........csi77
És holnap eső lesz, szóval örült futam sajnos Hamiltonnak áll a zászlóNB2
a fő mákos Hami, akinek a legjobb körülményei voltak (bár az igazság az, hogy Hami nagyon jó esőben)NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
azt néztem pont, hogy az utolsó előtti körét direkt elrontotta és mindent az utsó körre tett felA Vettel mákhoz: az ugye feltűnt, hogy a 2 RBR jött ki a leghamarabb először is, magyarán a CSAPAT jól dolgozik.Valóban, de a mák az, hogy nem kezdett rá teljes erőből esni, mert a kör előtt 10. volt........csi77
a fő mákos Hami, akinek a legjobb körülményei voltak (bár az igazság az, hogy Hami nagyon jó esőben)
több mint 12 éve
És holnap eső lesz, szóval örült futam sajnos Hamiltonnak áll a zászlóNB2Remélem igazad lesz. Hamilton egész szimpatikus arc lett Ross Brawn szárnyai alatt.
Do your job
több mint 12 éve
A Vettel mákhoz: az ugye feltűnt, hogy a 2 RBR jött ki a leghamarabb először is, magyarán a CSAPAT jól dolgozik.Valóban, de a mák az, hogy nem kezdett rá teljes erőből esni, mert a kör előtt 10. volt........
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ferrari jól hozta,küldte a kocsikat ismét..... szánalom...KroosTényleg, amióta Ross Brawn és csapata odébb állt, nem nagyon látunk tőlük váratlan húzásokat, illetve, ha igen, abban sincs köszönet. Amúgy Massa hol a bánatban volt? Neki még illett volna beérnie még egyszer. Ennyit erről......
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
A Vettel mákhoz: az ugye feltűnt, hogy a 2 RBR jött ki a leghamarabb először is, magyarán a CSAPAT jól dolgozik.És holnap eső lesz, szóval örült futam sajnos Hamiltonnak áll a zászló
több mint 12 éve
Hamilton P1 Vettel P2 Kimi P8 és ez mind múlt 10 másodpercen...
több mint 12 éve
Ferrari jól hozta,küldte a kocsikat ismét..... szánalom...
több mint 12 éve
remélem a verseny is ilyen lesz. Kiminek a 8. helyről nehéz lesz...hogy benézte mindenki, te jó ég. Bravó Force india!annyira nem 😀
ááááááááááááágamerkr
de faszkalap Vettelnek valami hatalmas mákja van szokás szerint...braxa88
több mint 12 éve
hogy benézte mindenki, te jó ég. Bravó Force india!annyira nem 😀
ááááááááááááágamerkr
de faszkalap Vettelnek valami hatalmas mákja van szokás szerint...
több mint 12 éve
hogy benézte mindenki, te jó ég. Bravó Force india!ááááááááááááá
több mint 12 éve
Ez a stílus már lejért lemez. Ez a román válogatott hidrogéneztetésére emlékeztet. Szánalmas.
Kocsoglaccoo74
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Szerencsétlen Marusia azt sem tudjam most, hogy mit csináljanak. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Az igen!!! Aki mer az nyer, gratula a kis csapatoknak, bármi lesz hatalmas eredmény nekik így ez már.
több mint 12 éve
Megmosolyogtató, hogy Massát mint korábbi futam győztest említik a Belga nagydíj kapcsán. 😊
több mint 12 éve
Nem ő ts -sel írja a nevét, így kötsög....
Kocsoglaccoo74
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Alonso meg megy Vettel mellé a kólásokhoz?Érdekes versenyek várnak ránk, ha igaz a hír.Szujó minden verseny után mehet kareokézni, mint Charlie imitátor.
De csak akkor, ha igazak a hírek!
Én azt mondom, hogy nyugtával dicsérd a napot!
több mint 12 éve
Mai pletyka szerint (persze megy már ideje a találgatás) Raikkönen a Ferrari-ban folytatja 2014-ben. De ez csak akkor éri meg igazából, ha versenyképes is lesz az a Ferrari. Mert valljuk be nem olyan rossz, de eddig ez kevés Vettel ellen. Szerintem most jelenleg nincs óriási nagy különbség a Lotus és a Ferrari között. A finn akár a Lotus-al is tudna világbajnok lenni, de lehet nem akar már olyan sokáig F1-ben karikázni, és mielőbb akar egy VB címet és mehet bulizni + iszogatni, és néha bepattanni egy autóba, hobbiból versenyezgetni. 😊
több mint 12 éve
durván fél óra múlva kezdődik a Sprint Cup verseny Watkins Glenben. van benne jobb kanyar is, F1 és versenyéhség enyhítésére tökéletes a laikusoknak is 😊
több mint 12 éve
mé', még a Gyilkos számokban is olyan motort vett magának a Fleischman dokiPénzkérdés... akár a motorgyártók. Pl. az olasz MV Agusta visszatalált az F3-mal a supersport kategóriához, amivel - lassacskán - nem csak a piacon, hanem a pályán is sikereket érnek el. Egy Castiglioni interjúban hallottam, hogy eleinte nagy befektetés volt a típus versenyeztetése, de a papa elképzelése végül beigazolódott; a versenypályákon szerzett elismertség (pl.: az amerikai piacon - gyakorlatilag - ismeretlennek számított a márka) elkezdte termelni a vásárló-közönséget.
Jó lenne, ha több autógyár is megtalálná az utat/ visszatalálna a túraautózás világába!laccoo74
A túraautók gyártóinál annyival lehet komplikáltabb a szitu, hogy nagy konszernekbe tömörülnek és egy konszernen belül lehet, hogy nem éri meg egymás ellen versenyeztetni a típusokat...toxique
több mint 12 éve
Pénzkérdés... akár a motorgyártók. Pl. az olasz MV Agusta visszatalált az F3-mal a supersport kategóriához, amivel - lassacskán - nem csak a piacon, hanem a pályán is sikereket érnek el. Egy Castiglioni interjúban hallottam, hogy eleinte nagy befektetés volt a típus versenyeztetése, de a papa elképzelése végül beigazolódott; a versenypályákon szerzett elismertség (pl.: az amerikai piacon - gyakorlatilag - ismeretlennek számított a márka) elkezdte termelni a vásárló-közönséget.
Jó lenne, ha több autógyár is megtalálná az utat/ visszatalálna a túraautózás világába!laccoo74
A túraautók gyártóinál annyival lehet komplikáltabb a szitu, hogy nagy konszernekbe tömörülnek és egy konszernen belül lehet, hogy nem éri meg egymás ellen versenyeztetni a típusokat...
több mint 12 éve

Jó lenne, ha több autógyár is megtalálná az utat/ visszatalálna a túraautózás világába!