Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Büntessük meg Alonsot mert lement a pályáról és időt vesztett. Gyula hülye vagy...Fernandonak imádkoznia kell hogy 2 ember essen ki előle...
több mint 14 éve
Kubicának szólnia kellene Petrovnak hogy engedje el a haverját. 😀EasyGhostHamiltonnak meg Rosbergnek. 😀
több mint 14 éve
Kubicának szólnia kellene Petrovnak hogy engedje el a haverját. 😀
több mint 14 éve
Button legendás körön van. Nah ha Button nyer beszarok. 😀Kár hogy Vettel jobb 😕
több mint 14 éve
Hamiltonnak elszáll az agya...kitesz magával még vagy 2 embert oszt csá 😀de Buttont sem írnám le 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
JéBé
7 024
picsábaaa
több mint 14 éve
Dehogynem! negro nyer a szép emlékekre! 😀
több mint 14 éve
Nem gondoltam volna hogy ilyet mondok, NYOMJAD HAMI!!!OOO le kell nyomni Ladát meg a Mercit.
több mint 14 éve
Basszameg, ezeknek milyen idegeik lehetnek, én már rég lehuzodtam volna a picsába, mert agyvérzést kaptam volna, annyira feszült lennék. 😀EasyGhostannyi fizuval nem idegeskednél. 😉
Ha Vettel nem nyer,nincs gond.tudom... de nehogymá a nigger nyerje meg neki a címet 😀
Atyaég!Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szerintem Vettel nem nyeri meg a futamot... ha Alo elől 1 ember kiesik, vagy előz 1et és csáóeaglesmcnabbHa Vettel nem nyer,nincs gond.
Atyaég!
több mint 14 éve
szerintem Vettel nem nyeri meg a futamot... ha Alo elől 1 ember kiesik, vagy előz 1et és csáó
több mint 14 éve
Basszameg, ezeknek milyen idegeik lehetnek, én már rég lehuzodtam volna a picsába, mert agyvérzést kaptam volna, annyira feszült lennék. 😀
több mint 14 éve
Hamilton kéne a csoda. 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Ó basszameg Rosberg és Petrov.
több mint 14 éve
Na a Ladás. 😀
több mint 14 éve
Vettelnél vannak gondok, mert Alonso körönként 0,5-et d neki. Kár hogy utoléri Petrovot.
több mint 14 éve
Ha Massa nem előzi meg még az is lehet. 😊Ha nyer Alonso, Algersuari gazdagabb egy Ferrarival. 😀EasyGhostde nem lesz munkája jövőre 😀
szerk.: vagy úgy értetted hogy megy Massa helyére? 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Mateschitz átszólt hogy Red Bull emblémával eláttot autó csak Alonsot segítheti 😀Mért az RBnél nincs csapatutasítás, tehát el se kellett engednie.... 😀TocaHa nyer Alonso, Algersuari gazdagabb egy Ferrarival. 😀EasyGhostde nem lesz munkája jövőre 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Mért az RBnél nincs csapatutasítás, tehát el se kellett engednie.... 😀Ha nyer Alonso, Algersuari gazdagabb egy Ferrarival. 😀EasyGhostde nem lesz munkája jövőre 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Tesztpilóta a Ferrarinál. 😛Ha nyer Alonso, Algersuari gazdagabb egy Ferrarival. 😀EasyGhostde nem lesz munkája jövőre 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Ha nyer Alonso, Algersuari gazdagabb egy Ferrarival. 😀EasyGhostde nem lesz munkája jövőre 😀
szerk.: vagy úgy értetted hogy megy Massa helyére? 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Algersuari Webber helyére pályázik? Ez múltidő már csak 😀
több mint 14 éve
Ha nyer Alonso, Algersuari gazdagabb egy Ferrarival. 😀
több mint 14 éve
Ez meleg volt basszus. A spanyol a spanyolnak korrekt. 😀
több mint 14 éve
Alonso be fogja bukni attól tartok :/