Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
A Vettel mákhoz: az ugye feltűnt, hogy a 2 RBR jött ki a leghamarabb először is, magyarán a CSAPAT jól dolgozik.
És holnap eső lesz, szóval örült futam sajnos Hamiltonnak áll a zászlóNB2
Valóban, de a mák az, hogy nem kezdett rá teljes erőből esni, mert a kör előtt 10. volt........csi77
azt néztem pont, hogy az utolsó előtti körét direkt elrontotta és mindent az utsó körre tett fel
a fő mákos Hami, akinek a legjobb körülményei voltak (bár az igazság az, hogy Hami nagyon jó esőben)NB2
Oké, de ha jön egy monszuneső, akkor helló

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
A Vettel mákhoz: az ugye feltűnt, hogy a 2 RBR jött ki a leghamarabb először is, magyarán a CSAPAT jól dolgozik.
Valóban, de a mák az, hogy nem kezdett rá teljes erőből esni, mert a kör előtt 10. volt........csi77
azt néztem pont, hogy az utolsó előtti körét direkt elrontotta és mindent az utsó körre tett fel
a fő mákos Hami, akinek a legjobb körülményei voltak (bár az igazság az, hogy Hami nagyon jó esőben)
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Remélem igazad lesz. Hamilton egész szimpatikus arc lett Ross Brawn szárnyai alatt.

Do your job
több mint 12 éve
Valóban, de a mák az, hogy nem kezdett rá teljes erőből esni, mert a kör előtt 10. volt........

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ferrari jól hozta,küldte a kocsikat ismét..... szánalom...Kroos
Tényleg, amióta Ross Brawn és csapata odébb állt, nem nagyon látunk tőlük váratlan húzásokat, illetve, ha igen, abban sincs köszönet. Amúgy Massa hol a bánatban volt? Neki még illett volna beérnie még egyszer. Ennyit erről......

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
És holnap eső lesz, szóval örült futam sajnos Hamiltonnak áll a zászló
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hamilton P1 Vettel P2 Kimi P8 és ez mind múlt 10 másodpercen...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Ilyen mák már nincs.
Hányok.

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Ferrari jól hozta,küldte a kocsikat ismét..... szánalom...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
hogy benézte mindenki, te jó ég. Bravó Force india!
ááááááááááááágamerkr
annyira nem 😀
de faszkalap Vettelnek valami hatalmas mákja van szokás szerint...braxa88
remélem a verseny is ilyen lesz. Kiminek a 8. helyről nehéz lesz...

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
ááááááááááááágamerkr
annyira nem 😀
de faszkalap Vettelnek valami hatalmas mákja van szokás szerint...
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ááááááááááááá

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan

Kocsoglaccoo74
Ez a stílus már lejért lemez. Ez a román válogatott hidrogéneztetésére emlékeztet. Szánalmas.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Szerencsétlen Marusia azt sem tudjam most, hogy mit csináljanak. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Az igen!!! Aki mer az nyer, gratula a kis csapatoknak, bármi lesz hatalmas eredmény nekik így ez már.
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Megmosolyogtató, hogy Massát mint korábbi futam győztest említik a Belga nagydíj kapcsán. 😊
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 625
Hangulatos időutazás. 😊

több mint 12 éve

Kocsoglaccoo74
Nem ő ts -sel írja a nevét, így kötsög....

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Kocsog
több mint 12 éve
Alonso meg megy Vettel mellé a kólásokhoz?
Érdekes versenyek várnak ránk, ha igaz a hír.Szujó minden verseny után mehet kareokézni, mint Charlie imitátor.
De csak akkor, ha igazak a hírek!
Én azt mondom, hogy nyugtával dicsérd a napot!
több mint 12 éve
Mai pletyka szerint (persze megy már ideje a találgatás) Raikkönen a Ferrari-ban folytatja 2014-ben. De ez csak akkor éri meg igazából, ha versenyképes is lesz az a Ferrari. Mert valljuk be nem olyan rossz, de eddig ez kevés Vettel ellen. Szerintem most jelenleg nincs óriási nagy különbség a Lotus és a Ferrari között.
A finn akár a Lotus-al is tudna világbajnok lenni, de lehet nem akar már olyan sokáig F1-ben karikázni, és mielőbb akar egy VB címet és mehet bulizni + iszogatni, és néha bepattanni egy autóba, hobbiból versenyezgetni. 😊

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
durván fél óra múlva kezdődik a Sprint Cup verseny Watkins Glenben. van benne jobb kanyar is, F1 és versenyéhség enyhítésére tökéletes a laikusoknak is 😊
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan

Jó lenne, ha több autógyár is megtalálná az utat/ visszatalálna a túraautózás világába!laccoo74
Pénzkérdés... akár a motorgyártók. Pl. az olasz MV Agusta visszatalált az F3-mal a supersport kategóriához, amivel - lassacskán - nem csak a piacon, hanem a pályán is sikereket érnek el. Egy Castiglioni interjúban hallottam, hogy eleinte nagy befektetés volt a típus versenyeztetése, de a papa elképzelése végül beigazolódott; a versenypályákon szerzett elismertség (pl.: az amerikai piacon - gyakorlatilag - ismeretlennek számított a márka) elkezdte termelni a vásárló-közönséget.

A túraautók gyártóinál annyival lehet komplikáltabb a szitu, hogy nagy konszernekbe tömörülnek és egy konszernen belül lehet, hogy nem éri meg egymás ellen versenyeztetni a típusokat...toxique
mé', még a Gyilkos számokban is olyan motort vett magának a Fleischman doki
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns

Jó lenne, ha több autógyár is megtalálná az utat/ visszatalálna a túraautózás világába!laccoo74
Pénzkérdés... akár a motorgyártók. Pl. az olasz MV Agusta visszatalált az F3-mal a supersport kategóriához, amivel - lassacskán - nem csak a piacon, hanem a pályán is sikereket érnek el. Egy Castiglioni interjúban hallottam, hogy eleinte nagy befektetés volt a típus versenyeztetése, de a papa elképzelése végül beigazolódott; a versenypályákon szerzett elismertség (pl.: az amerikai piacon - gyakorlatilag - ismeretlennek számított a márka) elkezdte termelni a vásárló-közönséget.

A túraautók gyártóinál annyival lehet komplikáltabb a szitu, hogy nagy konszernekbe tömörülnek és egy konszernen belül lehet, hogy nem éri meg egymás ellen versenyeztetni a típusokat...
több mint 12 éve

Jó lenne, ha több autógyár is megtalálná az utat/ visszatalálna a túraautózás világába!