Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
aztabüdös mekkora perec volt SBK első futamánRea és Camier... nem hallani még semmit. 😕 Melandri sem volt boldog.
remélem jól vannakNB2
több mint 12 éve
aztabüdös mekkora perec volt SBK első futamánremélem jól vannak
több mint 12 éve
Tegnap kakucs-ringen open kategória 3.helyezet. Az épített simsonommal. 😀
több mint 12 éve
Most Ricciardonál ez a nem fér bele a csípője a RBR kocsijába tényleg komoly?Ugyértem annyira hogy ez megoldhatatlan feladat?Azért ez elég vicc szerintem,vagy legalábbis így tvn keresztül nem tűnt egy 6'4 magas elkapó alkatnak,akkor meg csak ki tudnánk valamit találni Neweyék nem?Más: Nem tudom ki szokta még esetleg figyelemmel követni rajtam kívül a Motogp youtube-os csatornáját de zseniális videók vannak fent!íme egy vezetési stílus összehasonlítás slowmotionben silverstoneból.
www.youtube.com/watch?v=gd49Mgrr148
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Massát a Sauberrel emlegetik.Bár, én ezt a Kimi+Ferrarit is óvatosan kezelném.De meglátjuk.
több mint 12 éve
Hát annyira nagy nem hinném, McLaren megvan, RB-nél jön Ricciardo, Lotusnál meg nemtom hirtelen, de lehet Massa?.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ha igaz a hír/kicsit kételkedem benne/, akkor várat még magára néhány bejelentés!
több mint 12 éve
No, úgy néz ki Raikkonen a Ferrarihoz kerül. Sajtó hírek alapján.
több mint 12 éve
Azért Marquez akár hogy is,mezőny legjobb motorja ide,mezőny legjobb motorja oda,negyedik győzelem zsinórban!Nem mondom hogy innen már eldőlt mert ha Pedrosa tényleg 100%os lesz végre,neadjisten' a Yamaha talál valamit,akkor a Pedrosa-Lorenzo párossal (idén még) nem hiszem hogy elboldogulna de amit csak idáig összerakott idén újonc szezonjában az azért nagyon emberes.Rossin meg sajnos én azt látom hogy egyszerűen nincs meg a sebessége a top3hoz,Lorenzotól is most Brnoban 120% kellett hogy egyáltalán versenyben maradjon Pedrosáékkal nagyjából a verseny végéig.Silverstoneban kíváncsi leszek mi lesz.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Jó akkor indítok egy végső hadjáratot, Monzában amúgy is ferka siker lesz . Szóval már csak a másik dolog jöjjön össze.Az a helyzet,hogy amíg ők az egyetlenek akik konzekvensen időmérőn és futamon is jó tempót mennek, a többi csapatnak nincs esélye se. Főleg hogy most már legjobb a verseny tempójuk is...TocaMúltkor azt mondtad, hogy még nincs vége, erre Vettel kiesett. Elég lenne még kétszer-háromszor mondanod.... 😊csi77
Egyébként buktak már el ilyen előnyről VBt csak a Ferrarinak el kéne gondolkoznia azon hogy nem feltétlen jó rajtpozició a 6-10 hely...
RB ha eljönne a Mercitől szívesen látnám pirosban 😊
több mint 12 éve
Csak engem zavar már kurvára Lauda mindenbe beleokoskodó pofázása? (mondjuk biztos az is közrejátszik, hogy az f1-live oldal nagyon ferdített címeket ad a híreinek, és ha elolvassa az ember, akkor általában lejön, hogy a cím a faszság...)
több mint 12 éve
Óriási vb lenne Vettelredbull nélkül...
több mint 12 éve
Az a helyzet,hogy amíg ők az egyetlenek akik konzekvensen időmérőn és futamon is jó tempót mennek, a többi csapatnak nincs esélye se. Főleg hogy most már legjobb a verseny tempójuk is...TocaMúltkor azt mondtad, hogy még nincs vége, erre Vettel kiesett. Elég lenne még kétszer-háromszor mondanod.... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Az a helyzet,hogy amíg ők az egyetlenek akik konzekvensen időmérőn és futamon is jó tempót mennek, a többi csapatnak nincs esélye se. Főleg hogy most már legjobb a verseny tempójuk is...
több mint 12 éve
Sajnos messze a legjobb tempója volt a mezőnyben. Sok van még hátra, de ez elment már sztem....... 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jaj de unom már ez a kis pöcsöt 😕
több mint 12 éve
Raikkönen kiesés, ilyen is jó régen volt...
több mint 12 éve
nem akar bejönni 😕Tocawebtv.at.ua/load/magyar_online_tv_csatornak/m1_hd/1-1-0-71#.Uhn5WUBhOIU
Ez HD is, csak regelni kell.
több mint 12 éve
Hamilton a taktikus 😀
több mint 12 éve
nálam megy
több mint 12 éve
nem akar bejönni 😕
több mint 12 éve
valaki tud m1 streamet előidézni nekem ? 😀Tocawww.nonstoptv.eu/sport-/sport-kozvetites3-/
több mint 12 éve
valaki tud m1 streamet előidézni nekem ? 😀
több mint 12 éve
a f1.com szerint nem úgy tűnik mintha eső lennemajd lesz. 😀
most megy a porsche szuper kupa, felhős az idő, de nincs esőNB2
csak az a baj hogy massának se az eső se a száraz pálya nem kedvez. Ilyen téren tökmindegy mi lesz 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
a f1.com szerint nem úgy tűnik mintha eső lennemost megy a porsche szuper kupa, felhős az idő, de nincs eső