Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
 www.autosport.com/news/report.php/id/112324

Hát a McLarentől többet vártam ma...a tavalyi éved közepétől 2014-re készülnek és erre elektronikai hiba miatt ki sem tudnak jönni...szánalmas.

Ez is "bíztató":  www.autosport.com/news/report.php/id/112137
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
ÁÁ de fura egy idény lesz ez..eddig olyan mintha egyetemista diákoknak lett volna házi feladat F1-es kocsit építeni és most tesztelik.... 😀 😀 😕
Idén aki kiegyensúlyozott,megbízható lesz sok 2-4. hellyel az világbajnok lesz,lehet.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De vártam már, hogy végre legyen teszt és a kocsik teljesítménye legyen a téma, nem pedig az idióta szépségverseny.

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Csak sikerül még mélyebbre is csúszni:

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A Ferkának nem volt a kocsiva gond elvileg, a telemetria volt a hibás, biztonsági okból álltak akkor meg. A McLaren-nél ami csak lehet hiba az mind megvan. A RedBull azt mondja alig készültek el időben, van alkatrészük ami még tán le sincs gyártva, bár ezt nem értettem, mert közben azon dolgoznak, hogy ma elinduljanak már. Mercinek nincs pótszárny, úgyhogy mára nekik ennyi.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 807 — a new hope (again)
nah jap, a költségcsökkentés... mióta le van szabályozva, hogy hány motort, váltót stb... lehet felhasználni egy szezonban azóta van ez. mivel büntetés jár a túl sok cserééért, így le vannak szabályozva az autók a tartósság miatt, ergó kb max 20 %-ban használják ki a tényleges kapacitást, így a kímélés miatt kevesebb a technikai hiba. ami szerintem is faszság. Mondjuk idén többre számítok, elég gáz, hogy az első napon még az autók elindítása is komoly gondokat okoz a csapatoknak.... 😀

szerk: tocy gyorsabban gépelsz 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem (csak) a Pirelli miatt van. Egyrészt a Pirelli megmondta, ha a csapatok és Ecclestone úgy akarná, akkor tudnának olyan gumit készíteni, ami egy egész versenyt kibír, de nem ezt kértél tőlük. Másrészt meg van szabva egy motornak hány versenyt kell kibírnia, ez a szám egyre nagyobb és nagyobb, ergo nem lehet feszíteni a húrt, mert komoly büntetésbe kerül extra motorokat felhasználni. Szóval nem a Pirelli tehet erről, hanem a csapatok, mert gyorsan kopó gumikat akartak és a szabályhozók, akik kötelezik a csapatokat 3-4-5 versenyt fussanak ugyanazzal a motorral.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
remélem felrázza egy kicsit a bajnokságot idén ez a váltás,igenis szerintem hozzá tartozik a technikai sportokhoz a technikai malőr,ebből az utóbbi években egyre kevesebbet láttunk,nekem ebben is túl "steril" lett az F1.Ha az élmezőnyt vesszük(RBR-McLaren-Ferrari) egy kezemen meg tudom számolni hányszor rohadt le alattuk az autó mondjuk az elmúlt 3 évben.Mondjuk a McLarennél egy kicsit több volt,de régen ez nagyon nem így működött,az aútok a végletekig voltak feszítve,mert az kellett hogy gyors legyen,nem az hogy "csak érjen célba",ez a mentalitás főleg a Pirelli gumik miatt nagyon beleivódott ebbe a sorozatba sajnos,ja és ugye a legjobb ebben az hogy mindez a költségcsökkentés zászlaja alatt megy,aztán látjuk hogy a kis csapatok gyakorlatilag máról holnapra élnek,szvsz az élcsapatok büdzséje se csökkent jelentősen.

Más:
 www.p1race.hu/hir/vissza_a_jovobe_a_ducati_bemutatta_uj_superbike_motorjat_20140127
Kinézettel idén sem lesz gond az SBKban,a Panigale valami geci szép,és a Davis-Guiglliano páros is erős,jó lenne ha mostmár az eredmények is jönnének.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 920
Kimi egy kör után lerobbant, Hamilton műszaki hiba miatt törte össze csúnyán. Mások még ki se tudtak menni.
több mint 12 éve
Amúgy haljak meg nekem tetszik a motorhang a turbó sziszegéssel 😀 Egyelőre mondjuk nem futják még szénné magukat a srácok, van gond mindenhol...

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Oszt' erre emlékszik-e valaki? Micsoda skandallum volt... 😀 Nem is jött be...

több mint 12 éve
Merci egyértelműen a legszebb. Nekik valahogy sikerült úgy megcsinálni a porszívó orrot, hogy harmonikusan megy lefelé az egész orr, a Ferrarinál nekem a nagy törés nem tetszik.

Amúgy annyira ugyanaz a két autó, hogy a két kis légterelő az orron is pont ugyanott van. Na kinek sikerült a helyi fénymásolóban lekopizni a másikat?

több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A Mercedes a legszebb. Tony
Igazán kemény volt a konkurencia. 😀😀iktriad
Vakok között félszemű a király, főleg a "dizájnereknél". 😀 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 922 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Mercedes a legszebb. Tony
Igazán kemény volt a konkurencia. 😀😀
több mint 12 éve
A Mercedes a legszebb. A Red Bull meg legalább a festéssel próbálja leplezi a makkot, a faszorr végén.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 922 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mercedes

Red Bull

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most lusta vagyok belinkelni képet de így hogy nagyjából már az összes autó le lett leplezve én kihirdetek egy megosztott első helyezést a Ferrari és a Mercedes között,szerintem mind a kettő nagyon szép lett.A Lutos meg kb a legrandább,a McLaren szerintem nem nézne ki rosszul egy kicsit értelmesebb festéssel.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Pont belepasszol a Lotus "puncijába".😀 😛 😀😀
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 920
 www.nemzetisport.hu/f1/az-osszes-2014-es-f1-es-auto-fotoi-egy-helyen-2310183
Na, akkor az eddig bemutatott 2014-es sebeskocsi egy galériában.
Lehet s/z/avazni, hogy melyik a legkevésbé randa.
Tőlem 1 a Saubernek.laccoo74
R u sure? 😀
több mint 12 éve
Csak óvatosan, nem véletlenül van csak oldalról lefotózva szerintem. 😀
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.nemzetisport.hu/f1/az-osszes-2014-es-f1-es-auto-fotoi-egy-helyen-2310183
Na, akkor az eddig bemutatott 2014-es sebeskocsi egy galériában.
Lehet s/z/avazni, hogy melyik a legkevésbé randa.
Tőlem 1 a Saubernek.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 326 — Vikings fan

Végre egy normálisan kinéző autó. Eddig egyértelműen ez a legszebb.Raven17
Ennek okán a leglassabb is 😀
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com

Végre egy normálisan kinéző autó. Eddig egyértelműen ez a legszebb.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 658 — Tyrone Creek
szerintem is eddig ez a legfaszább megoldás, kifejezetten tetszik is.

hozzátenném ebbe is beleillik a faszorr 😀 😀
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 259
MorzsaporszívóJayB
😀
Mindig is defektes volt az ízlésem, de nekem tetszik ez a morzsaporszívós kivitel.
Legalábbis a McLaren és a Lotus-féle orrokhoz képest egészen dizájnos.
😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May