NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nekem az a sanda gyanúm, hogy Massa nem nagyon fog csapatot találni jövőre.
A Lotust megkereste a menedzsmentje, de ott szerintem Hülkenbergnek fognak bizalmat szavazni.
Így lenne nekik két fiatal, ígéretes pilótájuk, akikre hosszú távon számíthatnak.
A Saubernél nem fogják elküldeni Gutierezt, mert egy valag lóvét hoz Mexikóból.
Szirotkin hozza a rubelt, tehát a kör bezárult.
Toro Rosso szóba sem jöhet.
Marad valami levezető sorozat, aztán bye!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Kifejtenéd, hogy mire alapozod azt, hogy Alonso dominálni fog? Mert én annyit látok, hogy két azonos tudású pilóta kerül egy csapatba, és közülük éppen az fog előrébb végezni akinek jobb napja van.
FViktor93
Sohasem volt egyébként a kedvencem, de az én szememben Alonso az egyetlen aki megközelíti Schumacher szintjét. (Sennát, Prostot, Laudát stb. nem láttam versenyezni, róluk nem mondok véleményt)eaglesmcnabb
jó lenne majd ez ügyben egyszer Vettelt megnézni egy hagyományos csapatban.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Na igen , de ha a híresztelések igazak akkor Massa a legjobb esetben is egy süllyedő hajóra érkezhet, ha meg még ez is kacsa akkor maradnak az olyan csapatok akiknek már a vízre eresztés pillanatában elsüllyedt a hajója. 😊
Amúgy Kimi Ferrarihoz való szerződését vegyes érzelmekkel fogadtam. Mondjuk a jövőre tekintve még mindig a legjobb megoldás, mert ebből az autóból még lehet is vmi de az , hogy Alonsoval versenyeztessék az sok jóra nem fog vezetni (lásd két dudás esete - McLaren). Ez megint a Vettbullnak kedvez.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
Kifejtenéd, hogy mire alapozod azt, hogy Alonso dominálni fog? Mert én annyit látok, hogy két azonos tudású pilóta kerül egy csapatba, és közülük éppen az fog előrébb végezni akinek jobb napja van.
FViktor93
Ferrari: Massa -vs Kimi
2007:
Kimi: 110 pont, 6 győzelem, 12 dobogó 3 pole
Massa: 94 pont, 3 győzelem, 10 dobogó, 6 pole
2008:
Kimi: 75 pont, 2 győzelem, 9 dobogó, 2 pole
Massa: 97 pont, 6 győzelem, 9 dobogó, 6 pole,(mindezt úgy, hogy a szezon nagy részében címvédésre készültünk, Massa nyíltan 2. számú pilóta volt, főleg azután hogy az első 2 futamon egyaránt nullázott)
2009 Felipe sérüléséig:
Kimi: 10 pont 1 dobogó 0 pole
Massa: 22 pont, 1 dobogó, 0 pole

Nyilvánvalóan látszik hogy a 3 év alatt egyszer volt jobb mint a brazil.

Az Alonso-Massa párharcot most évekre lebontva leírni, mert annyira egyértelmű hogy Alonso bucira verte a brazilt.

1: Szvsz. a Ferrari óriásit hibázott, mert amíg nem épít normális autót tök mindegy ki van Alonso mellett.
2.: kurvára örülök neki hogy a személyes kedvencem Massa elhagyta a süllyedő hajót.
3.: Örülök neki, mert végre kiderül hogy nem Massa a kutyaütő gyenge pilóta, hanem Alonso a zseni (mindamellett hogy a ferrari egy nagy szar).

Egyedül Hamilton volt aki hosszú távon Alonso szintjén versenyzett, csak ugye neki a toronyban nincs minden rendben.
Sohasem volt egyébként a kedvencem, de az én szememben Alonso az egyetlen aki megközelíti Schumacher szintjét. (Sennát, Prostot, Laudát stb. nem láttam versenyezni, róluk nem mondok véleményt)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Amióta F1et nézek a legszimpatikusabb pilóta Massa. Remélem talál csapatot, egy Massa-Grojean duót megnéznék. bírom a franciát is.

Kimit meg Alonso bucira fogja verni ha visszamegy a ferkáhozeaglesmcnabb
Ez az Alonso-Kimi páros az elmúlt néhány éve legerősebb párosa, durva lesz.(ha kapnak jó autót persze..)

Ha Massa megy a Lotusba az a páros se lesz semmi, két "lúzer",nem rossz értelemben de versenyen mindig van velük vmi,hiba,ütközés stb.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Sajnos én is azt látom, hogy pl idén aki autóversenyzett az Alonso és Hami volt. Emlékeim szerint ők voltak azok, akik több versenyen is előadták a pocsék helyről rajtolunk de szépeket előzünk és feljövünk előkelő helyre dolgokat. Szép dolok Kimitől, hogy üres pályán szépen megyek, de idén volt neki valami igazán tökös előzése? Vetteltől is megnéznék egy kb 10 helyről indulásról feljövetelt😊NB2
Monte-Carlo?somoskovig
Sajnos én is azt látom, hogy pl idén aki autóversenyzett az Alonso és Hami volt. Emlékeim szerint ők voltak azok, akik több versenyen is előadták a pocsék helyről rajtolunk de szépeket előzünk és feljövünk előkelő helyre dolgokat. Szép dolok Kimitől, hogy üres pályán szépen megyek, de idén volt neki valami igazán tökös előzése? Vetteltől is megnéznék egy kb 10 helyről indulásról feljövetelt😊NB2
Monte-Carlo?somoskovig
Nem Raikonen ellen, de ott elengedték Bottasék mert azt hitték ő vezet. Ez meglepően még a jobb f1-es oldalakon sem jött le hírként ami elég nagy what da fak. 😀
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 527 — Chiefs GM
Monte-Carlo?

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Sajnos én is azt látom, hogy pl idén aki autóversenyzett az Alonso és Hami volt. Emlékeim szerint ők voltak azok, akik több versenyen is előadták a pocsék helyről rajtolunk de szépeket előzünk és feljövünk előkelő helyre dolgokat. Szép dolok Kimitől, hogy üres pályán szépen megyek, de idén volt neki valami igazán tökös előzése? Vetteltől is megnéznék egy kb 10 helyről indulásról feljövetelt😊
több mint 12 éve
Ha nem is úgy mint Massánál de azért Alonso dominálni fog ettől nem félek. Attól inkább hogy ez a dominancia majd a 6-7. helyeket jelenti. Ferrarinál ritkán sikerült jól reagálni a szabályváltozásokra, ez különösen egy nehéz projekt és a turbókról sincs fogalmuk.JayB
FViktor93
Ki hát. Én személy szerint Alonsot jobb pilótának tartom. Egyedül Hamiltont látom vele azonos szinten. Aztán majd persze kiderül...
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ha nem is úgy mint Massánál de azért Alonso dominálni fog ettől nem félek. Attól inkább hogy ez a dominancia majd a 6-7. helyeket jelenti. Ferrarinál ritkán sikerült jól reagálni a szabályváltozásokra, ez különösen egy nehéz projekt és a turbókról sincs fogalmuk.JayB

Amúgy egy részről örülök annak, hogy Kimi visszamegy a Ferrarihoz, mert ott több esélyét látom annak, hogy világbajnok legyen mint a Lotusnál. Más részről nagyon remélem, hogy Alonso nyugton fog maradni, és nem a sírásával lesz tele a 2014es szezon. Erre nem sok esélyt látok sajnos. Alonsonak nem való erős csapattárs mivel nem bírja ki, hogy ne ő legyen a főnök. Ezt bizonyította az évek során.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Nem szép dolgok pletykákon alapozni, de azt olvastam valahol, hogy a Lotus csapatfőnöke már beszélt Massa menedzsmentjével, legalábbis ezt nyilatkozta egy francia lapnak.Wirtschaftsteil
...de rossz lenne. Szegény Lotus. 😕 Persze kulcs embereket veszítenek el (idén) a csapatból ... és már látszik a gödör alja.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Nem szép dolgok pletykákon alapozni, de azt olvastam valahol, hogy a Lotus csapatfőnöke már beszélt Massa menedzsmentjével, legalábbis ezt nyilatkozta egy francia lapnak.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
 www.f1-live.hu/f1-hirek/alonso-sajat-maganak-okozta-a-bajt-a-ferrarinal-mely-vegul-leszerzodtette-raikkonent/

mondjuk hosszútávon Hulk lehet jobb lett volna.
több mint 12 éve
Ha nem is úgy mint Massánál de azért Alonso dominálni fog ettől nem félek. Attól inkább hogy ez a dominancia majd a 6-7. helyeket jelenti. Ferrarinál ritkán sikerült jól reagálni a szabályváltozásokra, ez különösen egy nehéz projekt és a turbókról sincs fogalmuk.
több mint 12 éve
A Ferrarinál jövőre roppant kiélezett küzdelem várható, minden centiméternyi előnyért.Kimi nem fog "lefeküdni" Alonsonak, az szinte biztos.
Ha így tenne, roppant csalódott lennék.
Massa?Hm.
Sauber?
Lotus?
Game over?laccoo74
Szerintem nála csak a Lotus játszik. Én nagyon remélem hogy meglesz.
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na Alonso kezdhet rettegni 😊 Kimi biztos nem fog félre állni előle.
több mint 12 éve
 formula.hu/hirek/153/383/82702/hivatalos-raikkonen-2014-ben-visszater-a-ferrarihoz
több mint 12 éve
A Ferrarinál jövőre roppant kiélezett küzdelem várható, minden centiméternyi előnyért.Kimi nem fog "lefeküdni" Alonsonak, az szinte biztos.
Ha így tenne, roppant csalódott lennék.
Massa?Hm.
Sauber?
Lotus?
Game over?
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Imádom Raikkonent is, de szerintem nem tartozik jelenleg a mezőny legjobb pilótái közé, mert az Alonso és Hamilton. Nem is tudom, mi lesz jövőre a Ferrarinál, Kimi nem fogja elviselni a másodhegedűs szerepet....Duff
Es ezt mire alapozod?

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Imádom Raikkonent is, de szerintem nem tartozik jelenleg a mezőny legjobb pilótái közé, mert az Alonso és Hamilton. Nem is tudom, mi lesz jövőre a Ferrarinál, Kimi nem fogja elviselni a másodhegedűs szerepet....
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
Amióta F1et nézek a legszimpatikusabb pilóta Massa. Remélem talál csapatot, egy Massa-Grojean duót megnéznék. bírom a franciát is.

Kimit meg Alonso bucira fogja verni ha visszamegy a ferkához

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Felipe Massa has confirmed he is to leave Ferrari at the end of the season.

Kíváncsi lennék, ha menne Kimi helyére, akkor Grosjean-t verné-e.Duff
Eltekintve attól, hogy amióta az F1ben van Massa szimpatizáns vagyok, szerintem mindenképpen verné. Ami megnyugtat az az, hogy elmondása szerint a célja a lehető legjobb csapathoz való igazolás. A Lotusban 2 hely kiadó, a McLaren-ben 1, úgyhogy lehet itt még keveredés. Holnap lehet többet tudunk.Wirtschaftsteil
Mclaren? Ott nemigen van hely.

Grosjean nem ügyetlen gyerek azért, Massának meg jót tehet a fresh start. Kiélezett párharc lenne.
több mint 12 éve

Kíváncsi lennék, ha menne Kimi helyére, akkor Grosjean-t verné-e.Duff
Eltekintve attól, hogy amióta az F1ben van Massa szimpatizáns vagyok, szerintem mindenképpen verné. Ami megnyugtat az az, hogy elmondása szerint a célja a lehető legjobb csapathoz való igazolás. A Lotusban 2 hely kiadó, a McLaren-ben 1, úgyhogy lehet itt még keveredés. Holnap lehet többet tudunk.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374

Kíváncsi lennék, ha menne Kimi helyére, akkor Grosjean-t verné-e.
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
O-o...
NASCAR moved Ryan Newman into the Chase for the Sprint Cup and Martin Truex Jr. out after investigating the final laps of Saturday night's race at Richmond. Truex and teammates Clint Bowyer and Brian Vickers received 50 point penalties.
Azt mondják, Bowyer szándékosan pördült meg, hogy Newman jó eséllyel elveszítse a vezető helyét (amit a boxutcában sikeresen meg is tett), és így Truex kapta volna meg a tizenkettedik Chase-helyet.

ez még szebb:
Jeff Gordon was also affected by the MWR maneuver, as Bowyer and Brian Vickers, who was in the No. 55, slowed down over the last few laps to ensure that Joey Logano got ahead of them. That moved Gordon from 10th place and a guaranteed spot in the Chase to 11th place. Gordon was ineligible for a Wild Card because he didn't have a win while Logano would have gotten a Wild Card over Truex by virtue of his win at Michigan. However, Gordon is still out of the Chase.

nem értem, ez így miért kerek. nem el akarták kerülni, hogy még egy Hendrick autó bekerüljön, hogy ne tudjanak összejátszani? vagy csak megint ki akartak baszni Gordonnal, mert még mindig a tavalyi oda-vissza genyózás miatt füstölögnek?slowmotion
Az volt az egész lényege, hogy Newman vezetett ez miatt ugye övé lett volna a másik wild card spot és ahhoz, hogy Truexet is bedudják tenni a chasebe az kellett, hogy Newman ne nyerjen és Gordont beelőzze összetettben Logano, mert Gordonnak nincs winje, Loganonak viszont volt szóval mindenképp az kellett, hogy Logano top10-es emberként jusson be chasebe. Ezért szóltak Vickersnek, hogy lassítson le, hogy beelőzze Őt Logano aki így pont megelőzte összetettben Gordont, Gordon meg wild cardosként nem tudott volna bejutni, mert ugye nem volt győzelme és mivel Truexnek lett így a legtöbb pontja az 1 győzelmesek közül így megkaphatta a másik wild card helyet. Szóval nem Gordonnal akartak kicseszni, csak ez is kellett ahhoz, hogy Truexet betegyék. (bár Bowyerből simán kinézem azt is, hogy Gordonnal is ki akart cseszni, mert am sem puszi pajtások)