NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
catattack 3 520
Monteiro okos volt!
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Norbi!
több mint 12 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
laccoo74
Toca
NB2
Nem , ilyenkor egy nem nagyképű köcsög, beül az autójába kifut utolsónak azt ha látja hogy nem verik meg akkor lassít azt bemegy. Ő meg önelégült mosollyal kiszáll a kocsijába. Geci nagy mákja volt hogy nem kapott ki ez látszott is rajta.Toca
Nem csak rajta múlott, szinte biztos, hogy a csapat döntése volt, ráadásul ez volt logikus. Semmi nem utalt arra, hogy akár csak megközelíteni meg tudják, ráadásul így egy szett gumit is megspórolt a versenyre, ami a keverékek közti különbséget nézve még talán akkor is megérné, ha nem első helyről, hanem 2-3-ról indulna.

De amúgy sem hiszem, hogy sok versenyző ebben a helyzetben még kiment volna. (Hamilton/ Raikonen talán igen, Alonso kétlem)

sportgeza.hu/forma1/2013/09/21/kerekcseres_idobuntetes_a_forma-1-ben/
Érdekes lesz.Toca
Végre néhány jó szabályváltoztatás. És így kisebb vétségekért olyan büntetéseket is ki lehet osztani, ami nem teszi automatikusan tönkre valaki versenyét.
A fiatal pilótáknak a "teszt" szintén pozitívum. Arra már inkább kíváncsi vagyok, hogy hányan élnek majd a lehetőséggel, mert azt sehol nem írják, hogy újabb szett gumit is kapnak a fél órára és akkor sok csapat inkább spórolni fog velük.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Az a durva üzenet a többi csapatnak!
Kiszállok, sz@rok az egészre, a nyomomba se érhettek!laccoo74
Annyira reménykedtem, hogy beszopja ez a tetű nagyképű fasz a ribanc csapatával együtt ,de sajna nem volt szerencséje Niconak belehibázott 2x a körébe kis piciket...
Ezek után mondja azt valaki hogy nem nagyképűsködik amikor milyen arccal szállt ki az autóból. Rosberg rajtolná le azt tenné fel a falra.Toca
Te láttad is az edzést?😊 A q2-ben és a q3-ban olyan időt rittyentett, amihez a többieknek közük nem volt. ÉN is kiszálltam volna. Ha mondjuk marad és fut még egy gyors kört és megint megveri őket 8 tizeddel akkor meg az lett volna a baj.
Inkább holnap reggel drukkoljunk Norbinak! Ebben legalább egyetért a topik😊NB2
Nem , ilyenkor egy nem nagyképű köcsög, beül az autójába kifut utolsónak azt ha látja hogy nem verik meg akkor lassít azt bemegy. Ő meg önelégült mosollyal kiszáll a kocsijába. Geci nagy mákja volt hogy nem kapott ki ez látszott is rajta.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Annyira reménykedtem, hogy beszopja ez a tetű nagyképű fasz a ribanc csapatával együtt ,de sajna nem volt szerencséje Niconak belehibázott 2x a körébe kis piciket...
Ezek után mondja azt valaki hogy nem nagyképűsködik amikor milyen arccal szállt ki az autóból. Rosberg rajtolná le azt tenné fel a falra.Toca
Te láttad is az edzést?😊 A q2-ben és a q3-ban olyan időt rittyentett, amihez a többieknek közük nem volt. ÉN is kiszálltam volna. Ha mondjuk marad és fut még egy gyors kört és megint megveri őket 8 tizeddel akkor meg az lett volna a baj.
Inkább holnap reggel drukkoljunk Norbinak! Ebben legalább egyetért a topik😊
több mint 12 éve
 sportgeza.hu/forma1/2013/09/21/kerekcseres_idobuntetes_a_forma-1-ben/
Érdekes lesz.
több mint 12 éve
Ezek után mondja azt valaki hogy nem nagyképűsködik amikor milyen arccal szállt ki az autóból. Rosberg rajtolná le azt tenné fel a falra.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Vettel fal->safety car, izgalmak dögivel 😀 amúgy nico+grosjean kombóban bìzók h nem hadják h simán elforduljon.... a rush után szar volt ezt nézni 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Micsoda verseny lesz holnap! Ja nem.JayB
Símán alvós verseny, lehet pihenni NFL-re.

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kiszállok, sz@rok az egészre, a nyomomba se érhettek!
több mint 12 éve
Micsoda verseny lesz holnap! Ja nem.
több mint 12 éve

Az őrangyalának kinéz a béremelés.Idióta!
több mint 12 éve
Hülkenberget tartják a legesélyesebbnek arra, hogy jövőre elfoglalja a Lotusnál Kimi megüresedett ülését.
Kimi nem tagadja, hogy egy szép zsíros összeggel tartozik neki a csapat.
Nikonak tartozik a Force India, a Sauber, és ezek szerint tartozni fog a Lotus is.
Szép remények!laccoo74
Hulkenberg , Massa duó nekem tetszene. Beáraznák egymást elég jól
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A 600as géposztály kivételével olyan unalmasak voltak a hétvégi motorversenyek, hogy azt hittem: Forma 1-et nézek 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Hülkenberget tartják a legesélyesebbnek arra, hogy jövőre elfoglalja a Lotusnál Kimi megüresedett ülését.
Kimi nem tagadja, hogy egy szép zsíros összeggel tartozik neki a csapat.
Nikonak tartozik a Force India, a Sauber, és ezek szerint tartozni fog a Lotus is.
Szép remények!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 153 — No one likes us, cause no one like us
 www.f1-live.hu/f1-hirek/honda-alonso-az-elso-valasztasunk-2015-re/
De jó lenne 😀 Mindig is Honda fan voltam, nagyon jó lenne ez a páros nekem.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Felipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteil
lesz ebből egy elfekvő hely valami kis/közép csapatnál.Amadeus91
Lotushoz mondj mar 2 jobb pilotat nala.Toca
Hülkenberg, Sutil. Bár Massa-t nehéz megítélni, simán benne van hogy tiszta lappal megint megközelíti a 2008-as önmagát de ha én lennék Bouiler én előbb választanám a két németet.JayB
Sutil-lal 3 baj van a Lotussal kapcsolatban.
1. Saját csapattársát sem tudja elverni
2. Massánál nem jobb autó fejlesztő és nem is gyorsabb és még csak fiatalnak sem mondanám már
3. Éric Lux-ot sebesítette meg egy pezsgővel 2 éve aki egy Lotus fejesToca
Én csak a két jobb pilótára reflektáltam, a harmadik ponton viszont felröhögtem mert nem tudtam 😀JayB
ezért kellett egy évet kihagynia, felfüggesztett sitkót kapott érte, hamiltonnal azóta rühellik egymást pedig országos haverok voltak, még nyaralni is együtt jártak előtte... 😀 a másik kettő meg hülyeség szvsvzpeach
A Sutil üggyel teljesen képben vagyok, azt nem tudtam hogy a sértett Lotus fejes.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Hülkenberg, Sutil. Bár Massa-t nehéz megítélni, simán benne van hogy tiszta lappal megint megközelíti a 2008-as önmagát de ha én lennék Bouiler én előbb választanám a két németet.JayB
2. Massánál nem jobb autó fejlesztő és nem is gyorsabb és még csak fiatalnak sem mondanám már
Én csak a két jobb pilótára reflektáltam, a harmadik ponton viszont felröhögtem mert nem tudtam 😀JayB
ezért kellett egy évet kihagynia, felfüggesztett sitkót kapott érte, hamiltonnal azóta rühellik egymást pedig országos haverok voltak, még nyaralni is együtt jártak előtte... 😀 a másik kettő meg hülyeség szvsvz

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Én csak a két jobb pilótára reflektáltam, a harmadik ponton viszont felröhögtem mert nem tudtam 😀
több mint 12 éve
3. Éric Lux-ot sebesítette meg egy pezsgővel 2 éve aki egy Lotus fejes
több mint 12 éve
Ha valóban így van leírva, akkor szerintem arra gondol, hogy most két olyan pilóta fog a rendelkezésére állni, akik miatt KÁR, hogy nem dobta ki korábban a brazilt!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 153 — No one likes us, cause no one like us
Montezemolo: „Olyan versenyzőt akartam, akinek köszönhetően megbánással tekintek vissza Massára"

Most ezt a mondatot rosszul fordították, vagy én nem értem? Megbánással tekint vissza Massára, mivel kapcsolatban?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hülkenberg a jövő egyik top pilótája lehet, ha kicsivel kevésbé lesz peches csapatválasztásügyileg.
Total/Petrobras együtt lehetetlen.
több mint 12 éve
Hülkenberg, Sutil. Bár Massa-t nehéz megítélni, simán benne van hogy tiszta lappal megint megközelíti a 2008-as önmagát de ha én lennék Bouiler én előbb választanám a két németet.
több mint 12 éve
Lotushoz mondj mar 2 jobb pilotat nala.