NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Monteiro okos volt!
több mint 12 éve
Norbi!
több mint 12 éve
Nem csak rajta múlott, szinte biztos, hogy a csapat döntése volt, ráadásul ez volt logikus. Semmi nem utalt arra, hogy akár csak megközelíteni meg tudják, ráadásul így egy szett gumit is megspórolt a versenyre, ami a keverékek közti különbséget nézve még talán akkor is megérné, ha nem első helyről, hanem 2-3-ról indulna.Nem , ilyenkor egy nem nagyképű köcsög, beül az autójába kifut utolsónak azt ha látja hogy nem verik meg akkor lassít azt bemegy. Ő meg önelégült mosollyal kiszáll a kocsijába. Geci nagy mákja volt hogy nem kapott ki ez látszott is rajta.TocaNB2laccoo74Toca
De amúgy sem hiszem, hogy sok versenyző ebben a helyzetben még kiment volna. (Hamilton/ Raikonen talán igen, Alonso kétlem)
sportgeza.hu/forma1/2013/09/21/kerekcseres_idobuntetes_a_forma-1-ben/Végre néhány jó szabályváltoztatás. És így kisebb vétségekért olyan büntetéseket is ki lehet osztani, ami nem teszi automatikusan tönkre valaki versenyét.
Érdekes lesz.Toca
A fiatal pilótáknak a "teszt" szintén pozitívum. Arra már inkább kíváncsi vagyok, hogy hányan élnek majd a lehetőséggel, mert azt sehol nem írják, hogy újabb szett gumit is kapnak a fél órára és akkor sok csapat inkább spórolni fog velük.
több mint 12 éve
Nem , ilyenkor egy nem nagyképű köcsög, beül az autójába kifut utolsónak azt ha látja hogy nem verik meg akkor lassít azt bemegy. Ő meg önelégült mosollyal kiszáll a kocsijába. Geci nagy mákja volt hogy nem kapott ki ez látszott is rajta.Te láttad is az edzést?😊 A q2-ben és a q3-ban olyan időt rittyentett, amihez a többieknek közük nem volt. ÉN is kiszálltam volna. Ha mondjuk marad és fut még egy gyors kört és megint megveri őket 8 tizeddel akkor meg az lett volna a baj.Az a durva üzenet a többi csapatnak!Annyira reménykedtem, hogy beszopja ez a tetű nagyképű fasz a ribanc csapatával együtt ,de sajna nem volt szerencséje Niconak belehibázott 2x a körébe kis piciket...
Kiszállok, sz@rok az egészre, a nyomomba se érhettek!laccoo74
Ezek után mondja azt valaki hogy nem nagyképűsködik amikor milyen arccal szállt ki az autóból. Rosberg rajtolná le azt tenné fel a falra.Toca
Inkább holnap reggel drukkoljunk Norbinak! Ebben legalább egyetért a topik😊NB2
több mint 12 éve
Te láttad is az edzést?😊 A q2-ben és a q3-ban olyan időt rittyentett, amihez a többieknek közük nem volt. ÉN is kiszálltam volna. Ha mondjuk marad és fut még egy gyors kört és megint megveri őket 8 tizeddel akkor meg az lett volna a baj.Az a durva üzenet a többi csapatnak!Annyira reménykedtem, hogy beszopja ez a tetű nagyképű fasz a ribanc csapatával együtt ,de sajna nem volt szerencséje Niconak belehibázott 2x a körébe kis piciket...
Ezek után mondja azt valaki hogy nem nagyképűsködik amikor milyen arccal szállt ki az autóból. Rosberg rajtolná le azt tenné fel a falra.Toca
Inkább holnap reggel drukkoljunk Norbinak! Ebben legalább egyetért a topik😊
több mint 12 éve
sportgeza.hu/forma1/2013/09/21/kerekcseres_idobuntetes_a_forma-1-ben/Érdekes lesz.
több mint 12 éve
Az a durva üzenet a többi csapatnak!Annyira reménykedtem, hogy beszopja ez a tetű nagyképű fasz a ribanc csapatával együtt ,de sajna nem volt szerencséje Niconak belehibázott 2x a körébe kis piciket...
Ezek után mondja azt valaki hogy nem nagyképűsködik amikor milyen arccal szállt ki az autóból. Rosberg rajtolná le azt tenné fel a falra.
több mint 12 éve
Vettel fal->safety car, izgalmak dögivel 😀 amúgy nico+grosjean kombóban bìzók h nem hadják h simán elforduljon.... a rush után szar volt ezt nézni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Micsoda verseny lesz holnap! Ja nem.JayBSímán alvós verseny, lehet pihenni NFL-re.
több mint 12 éve
Az a durva üzenet a többi csapatnak!Kiszállok, sz@rok az egészre, a nyomomba se érhettek!
több mint 12 éve
Micsoda verseny lesz holnap! Ja nem.
több mint 12 éve
Hülkenberget tartják a legesélyesebbnek arra, hogy jövőre elfoglalja a Lotusnál Kimi megüresedett ülését.Hulkenberg , Massa duó nekem tetszene. Beáraznák egymást elég jól
Kimi nem tagadja, hogy egy szép zsíros összeggel tartozik neki a csapat.
Nikonak tartozik a Force India, a Sauber, és ezek szerint tartozni fog a Lotus is.
Szép remények!laccoo74
több mint 12 éve
A 600as géposztály kivételével olyan unalmasak voltak a hétvégi motorversenyek, hogy azt hittem: Forma 1-et nézek 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Hülkenberget tartják a legesélyesebbnek arra, hogy jövőre elfoglalja a Lotusnál Kimi megüresedett ülését.Kimi nem tagadja, hogy egy szép zsíros összeggel tartozik neki a csapat.
Nikonak tartozik a Force India, a Sauber, és ezek szerint tartozni fog a Lotus is.
Szép remények!
több mint 12 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/honda-alonso-az-elso-valasztasunk-2015-re/De jó lenne 😀 Mindig is Honda fan voltam, nagyon jó lenne ez a páros nekem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A Sutil üggyel teljesen képben vagyok, azt nem tudtam hogy a sértett Lotus fejes.ezért kellett egy évet kihagynia, felfüggesztett sitkót kapott érte, hamiltonnal azóta rühellik egymást pedig országos haverok voltak, még nyaralni is együtt jártak előtte... 😀 a másik kettő meg hülyeség szvsvzpeachÉn csak a két jobb pilótára reflektáltam, a harmadik ponton viszont felröhögtem mert nem tudtam 😀JayBSutil-lal 3 baj van a Lotussal kapcsolatban.Hülkenberg, Sutil. Bár Massa-t nehéz megítélni, simán benne van hogy tiszta lappal megint megközelíti a 2008-as önmagát de ha én lennék Bouiler én előbb választanám a két németet.JayBLotushoz mondj mar 2 jobb pilotat nala.TocaFelipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteillesz ebből egy elfekvő hely valami kis/közép csapatnál.Amadeus91
1. Saját csapattársát sem tudja elverni
2. Massánál nem jobb autó fejlesztő és nem is gyorsabb és még csak fiatalnak sem mondanám már
3. Éric Lux-ot sebesítette meg egy pezsgővel 2 éve aki egy Lotus fejesToca
több mint 12 éve
ezért kellett egy évet kihagynia, felfüggesztett sitkót kapott érte, hamiltonnal azóta rühellik egymást pedig országos haverok voltak, még nyaralni is együtt jártak előtte... 😀 a másik kettő meg hülyeség szvsvzÉn csak a két jobb pilótára reflektáltam, a harmadik ponton viszont felröhögtem mert nem tudtam 😀JayBSutil-lal 3 baj van a Lotussal kapcsolatban.Hülkenberg, Sutil. Bár Massa-t nehéz megítélni, simán benne van hogy tiszta lappal megint megközelíti a 2008-as önmagát de ha én lennék Bouiler én előbb választanám a két németet.JayBLotushoz mondj mar 2 jobb pilotat nala.TocaFelipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteillesz ebből egy elfekvő hely valami kis/közép csapatnál.Amadeus91
2. Massánál nem jobb autó fejlesztő és nem is gyorsabb és még csak fiatalnak sem mondanám már
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Én csak a két jobb pilótára reflektáltam, a harmadik ponton viszont felröhögtem mert nem tudtam 😀Sutil-lal 3 baj van a Lotussal kapcsolatban.Hülkenberg, Sutil. Bár Massa-t nehéz megítélni, simán benne van hogy tiszta lappal megint megközelíti a 2008-as önmagát de ha én lennék Bouiler én előbb választanám a két németet.JayBLotushoz mondj mar 2 jobb pilotat nala.TocaFelipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteillesz ebből egy elfekvő hely valami kis/közép csapatnál.Amadeus91
több mint 12 éve
Sutil-lal 3 baj van a Lotussal kapcsolatban.Hülkenberg, Sutil. Bár Massa-t nehéz megítélni, simán benne van hogy tiszta lappal megint megközelíti a 2008-as önmagát de ha én lennék Bouiler én előbb választanám a két németet.JayBLotushoz mondj mar 2 jobb pilotat nala.TocaFelipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteillesz ebből egy elfekvő hely valami kis/közép csapatnál.Amadeus91
3. Éric Lux-ot sebesítette meg egy pezsgővel 2 éve aki egy Lotus fejes
több mint 12 éve
Ha valóban így van leírva, akkor szerintem arra gondol, hogy most két olyan pilóta fog a rendelkezésére állni, akik miatt KÁR, hogy nem dobta ki korábban a brazilt!
több mint 12 éve
Montezemolo: „Olyan versenyzőt akartam, akinek köszönhetően megbánással tekintek vissza Massára"Most ezt a mondatot rosszul fordították, vagy én nem értem? Megbánással tekint vissza Massára, mivel kapcsolatban?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hülkenberg a jövő egyik top pilótája lehet, ha kicsivel kevésbé lesz peches csapatválasztásügyileg.Total/Petrobras együtt lehetetlen.
több mint 12 éve
Hülkenberg, Sutil. Bár Massa-t nehéz megítélni, simán benne van hogy tiszta lappal megint megközelíti a 2008-as önmagát de ha én lennék Bouiler én előbb választanám a két németet.Lotushoz mondj mar 2 jobb pilotat nala.TocaFelipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteillesz ebből egy elfekvő hely valami kis/közép csapatnál.Amadeus91
több mint 12 éve
Lotushoz mondj mar 2 jobb pilotat nala.Felipe: We are negotiating with Lotus, Mclaren also contacted meWirtschaftsteillesz ebből egy elfekvő hely valami kis/közép csapatnál.Amadeus91