Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Jóság:Nincs Gyula 😀 , Schumi és a Merci jó, Vettel végre nem űrszekérrel megy, Lotus is jónak tűnik
Rosszság:Ferrari fos, Alonso benézte,de kb 5-6 helyre lett volna talán jó. Kimi kiesett 1.körben.
Ha Schumi nem ragad be Grosjean mögött(aki hatalmasat ment) izgi futam lehet, ha beszorul (mondjuk az űrDRS-errel csak nem) akkor sima McLaren 1-2 . Mondjuk ha Buttont nem tudja le gyorsan Haminak nem lesz izgis versenye.
Massa botrányfos, évközben kivágnám, nem is értem mért van még ott. Érdekes elsz Alonso és Kimi hogy fog majd előretörni ,legalább előzések lesznek.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
Massát úgy le kéne cserélni mint a szél. Már tavaly se tudott semmit hozzátenni a csapathoz és ez a mostani időmérő alapján is látszik. Amíg Alonso legalább széttépi a technikát addig a brazil elautózgat. Kéne helyette egy fiatal akinek legalább motivációja van. Raikkönen pedig még nem igazán szokott sajnos vissza, de remélem hogy gyorsan magára talál mert úgy tűnik a gép egész jó lehet.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nem hittem ebben az évszázad kamuja címen tegnap napvilágot látott Ferraris cikkben, igaz abban sem, hogy selejtek lesznek. De azt a munkát amit ekkora költségvetéssel végeznek, hogy lehet ennyire szarul csinálni éveken át, az talány. Massanak semmi de semmi esélye nem volt bekerülni a top10!!!!!!be
Alonso azért valszeg bekerült volna

2 örömöm van:
-nem volt végre Szebásztián Fettelezés fél percenként
-van sok közel azonos autó

JT Daniels fan
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Már kopizza a Red Bull a Merci új fegyverét 😂 😂
több mint 13 éve
tényleg ennyire jó lesz idén Schumi és a Merci?Amadeus91
Tényleg ennyire. Mennyire? 😀 Lement két vizes teszt Ausztráliába ebből te milyen következtetést vontál le ? 😀Toca
nem láttam csak olvasom, hogy jól mennek.Amadeus91
Persze, csak 2 teszt után ez a kérdés értelmezhetetlen, főleg mivel még száraz sem volt a pálya. Majd vasárnap kiderül mi a helyzet bár tényleg versenyképesnek tűnik a Merci
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Tényleg ennyire. Mennyire? 😀 Lement két vizes teszt Ausztráliába ebből te milyen következtetést vontál le ? 😀Toca
nem láttam csak olvasom, hogy jól mennek.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ne legyetek naivak...
Tudom, hogy szükség lenne már egy kiegyensúlyozott idényre, de megint a Red Bull után lohol mindenki. Aláírom, hogy a 2. helyért őrült nagy verseny lesz, de az már senkit nem érdekel!
több mint 13 éve
Tényleg ennyire. Mennyire? 😀 Lement két vizes teszt Ausztráliába ebből te milyen következtetést vontál le ? 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
tényleg ennyire jó lesz idén Schumi és a Merci?
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Raikonen volt a Top Gear vendége, nem is mondok többet 😀
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/48776/32/raikkonen_fantasztikus_ideje_nagyon_esos_korulmenyek_kozott_a_top_gearben_video/JayB
Várom már a feliratot hozzá 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Itt ez a rohadék:
http://www.youtube.com/watch?v=SaPrYrAaTCMcatattack
Ez egy "galambol".

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Raikonen volt a Top Gear vendége, nem is mondok többet 😀
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/48776/32/raikkonen_fantasztikus_ideje_nagyon_esos_korulmenyek_kozott_a_top_gearben_video/
több mint 13 éve
catattack 3 520
Itt ez a rohadék:
http://www.youtube.com/watch?v=SaPrYrAaTCM
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
azért Coronell gépe tudtommal jobb mint Normié. Legalább is tavaly még erről volt szó, ideit akkor nem tudom. Jó volt látni a versenyeket, de hogy 1 nagyobb koccanással és egy balesettel is a 3 chevy nyert, az azért kemény. Tényleg más sorozatban a helyük 😀Habi
Az vitathatatlanul rendben volt viszont, ahogy Muller megfogta a Cruze-t. Sőt, jobban jött ki az egészből, mintha simán bement volna a sikánba 😀 Menu meg továbbra sem normális, mondjuk imádom is a faszi stílusát. Konkrétan leszar mindenkit maga körül és ész nélkül belemegy minden balhéba 😀shawnka
pláne h huff is állandóan csinálja a cirkuszt... 😀 , mint most is.

am. wtf? a galamb miatt lassul be norbi? :o

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
azért Coronell gépe tudtommal jobb mint Normié. Legalább is tavaly még erről volt szó, ideit akkor nem tudom. Jó volt látni a versenyeket, de hogy 1 nagyobb koccanással és egy balesettel is a 3 chevy nyert, az azért kemény. Tényleg más sorozatban a helyük 😀Habi
Az vitathatatlanul rendben volt viszont, ahogy Muller megfogta a Cruze-t. Sőt, jobban jött ki az egészből, mintha simán bement volna a sikánba 😀 Menu meg továbbra sem normális, mondjuk imádom is a faszi stílusát. Konkrétan leszar mindenkit maga körül és ész nélkül belemegy minden balhéba 😀shawnka
Muller tudása tényleg fantasztikus. Azt úgy megfogni, hogy még legjobb első szektort is csinált 😀 hát nem mind1 😀

viszont a 3 chevysen látszik, hogy szeretnek egymás ellen meccselni 😀 párszor nyomhatnának még ilyen galibát 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
Az vitathatatlanul rendben volt viszont, ahogy Muller megfogta a Cruze-t. Sőt, jobban jött ki az egészből, mintha simán bement volna a sikánba 😀 Menu meg továbbra sem normális, mondjuk imádom is a faszi stílusát. Konkrétan leszar mindenkit maga körül és ész nélkül belemegy minden balhéba 😀
több mint 13 éve
azért Coronell gépe tudtommal jobb mint Normié. Legalább is tavaly még erről volt szó, ideit akkor nem tudom. Jó volt látni a versenyeket, de hogy 1 nagyobb koccanással és egy balesettel is a 3 chevy nyert, az azért kemény. Tényleg más sorozatban a helyük 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
De utálom a madarakat. :mad:Schleck
az vágta szét a motort? mert láttam, hogy szerencsétlen galamb nem tudott időben felszállni, de nem hittem, hogy okoz bármi kárt 😕shawnka
http://youtu.be/aLr-IhEn3Qs
Sajnos de. 😕Schleck
wow, Norbi meglepően higgadtan reagálta le a helyzetet. De igaza is van, felesleges volna őrjöngeni, erről Ejván kívül nem tehet senki.

Valenciát várom már nagyon, a 2. futamon azért láttuk, hogy be lehet lőni a BMW-t nagyjából, mint a Chevyket. Plusz a spanyol pályán van összesen egy hosszú célegyenes, ott nem lesz ekkora előnye a nagy hármasnak. Tavaly jól ment ott Norbi, remélem idén sikerül nem megpördülni a 2. helyen az utolsó kanyarban 😀
több mint 13 éve
az vágta szét a motort? mert láttam, hogy szerencsétlen galamb nem tudott időben felszállni, de nem hittem, hogy okoz bármi kárt 😕shawnka
http://youtu.be/aLr-IhEn3Qs
Sajnos de. 😕

több mint 13 éve
az vágta szét a motort? mert láttam, hogy szerencsétlen galamb nem tudott időben felszállni, de nem hittem, hogy okoz bármi kárt 😕
több mint 13 éve
De utálom a madarakat. :mad:

több mint 13 éve
Coronel alatt megy a BMW, Norbi alatt is menjen. Illetve a kurvaanyját Dudukalonak és Oriolának, hogy nem álltak be blokkolni és elbaszták verseny előtt inkább az autójukat.

Wéber Gabinak riszpekt, utolsóról feljött a 11. helyre.
több mint 13 éve
végre kezdődik! Hajrá Norbi!

10. rajtkockából 9. hely. Nem tűnik a többiekhez képest erősnek ma a BMW. A Chevyk meg alapítsanak külön bajnokságot..
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Norbié a pole a második futamon!
több mint 13 éve
Ma indul a WTCC. Jó lesz ez, azt leszámítva, hogy a Chevyk megint egy külön kategóriának számítanak.
Michelisz egészen jól meg a szabadedzéseken, Wéber Gabi is ott van a legjobb 10 környékén. Várjuk a holnapi versenyt, Monzában tavaly is faszán szerepeltünk.