Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
catattack
3 520
Megunták?HanniSemmi konkrétumot nem olvastam még.
Mindenhol a körítés megy...hogy mennyit köszönhet a WTCC-nek a Chevy.
több mint 13 éve
basszameg. meg nem is.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Jövőre lelép a WTCC-ből a Chevy!
több mint 13 éve
F1-es autók evolúciója: http://www.youtube.com/watch?v=HrsoPM2d9B0&feature=player_embedded

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
hát ez nem volt egy kifejezetten izgalmas verseny. nyilván a technika megint ellenünk dolgozott...shawnka100. kör tájékán elaludtam, a csicska telóm meg nem ébresztett fel a beállítás ellenére sem 😕
részegen még unalmasabb volt a futam amúgy
a 2,4,5,6 eléggé megsüvegelendő a csapattól
következik Daytona 😛
utána Loudon, majd 4 verseny korai kezdéssel, tehát még éjszakázni sem kell. Köztük 29-én Indianapolissssss

JT Daniels fan
több mint 13 éve
hát ez nem volt egy kifejezetten izgalmas verseny. nyilván a technika megint ellenünk dolgozott...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Norbika 2. az időmérőn. Remélem lejteni fog a hazai pálya... Ez kellene a beteg lelkemnek!
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Xx7neIAVbxoitt a londoni F1 pálya, ha jól tudom, akkor Valencia helyére. bizarr.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Egyre jobban fáj a szívem, hogy nem tudok kimenni... 😕
több mint 13 éve
Superstars első szabadedzés végeredménye: 
Teljesen rendben van 😀
több mint 13 éve
jaja, elég fasza, hogy nem kell várni holnap estig és még a Beszólás sem fog közbeavatkozni 😀Hát Habi, fasza kis verseny lesz ez vasárnap. Johnson a pole-ban, mögötte KisBusch és Hamlin 😛shawnkaa tojásrántotta felrakása után elaludtam 😀 pont elkezdtem válaszolni twitteren azt hiszem, és utána lemerült az aksim 😀
1,7,9 eléggé jó, Kahne megint nem alkotott nagyot 😀
ííccaka futamHabi
több mint 13 éve
Hát Habi, fasza kis verseny lesz ez vasárnap. Johnson a pole-ban, mögötte KisBusch és Hamlin 😛shawnkaa tojásrántotta felrakása után elaludtam 😀 pont elkezdtem válaszolni twitteren azt hiszem, és utána lemerült az aksim 😀
1,7,9 eléggé jó, Kahne megint nem alkotott nagyot 😀
ííccaka futam

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hát Habi, fasza kis verseny lesz ez vasárnap. Johnson a pole-ban, mögötte KisBusch és Hamlin 😛
több mint 13 éve
korrekt idő van Kentucky-ban. konkrétan azzal szórakoznak a pitben, hogy az aszfalton sütnek tojásrántottát 😀
több mint 13 éve
A heti Nascar futam, a Quaker State 400 Vasárnap hajnal fél2kor kezdődik, sport klub élőben adja

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Schumi próbál németül nyilatkozni: http://www.youtube.com/watch?v=9f_3QoH2KaA&feature=player_embedded😀
több mint 13 éve
Verseny után egyébként úgy tudom még csak nincs is ilyen ha eljutsz a célig akkor oké. Bár biztos betudott volna menni ha nincs a műszaki hiba a legnagyobb lelátó előtt 😀Hamilton autójából kifogyott a benzin ezért leállíttatták. De megvan, hogy mennyivel kell visszaérni a boxba amit így nem teljesített. Gondolom ha Alonsonál is kiderül hasonló vagy hogy más műszaki hibát kamuzott, akkor őt is előveszik.Matthew99Most tudtam csak megnézni, fantasztikus verseny volt. Alonso: Kis gond akadt az autóval ezért le kellet parkolni, pont ott volt hely a két tömött lelátónál és egy kis időt el kellet ott töltenem amím a medic car értem jött" 😀 😀JayBemlékeim szerint ezért hamilton keményen meg*aszták, igaz az időmérő volt... most akkor ez miért más? vagy nem ugyanazok a szabályok? :rolleyes:peach
Ui.:Tök jó ez a kép a következő oldalra is linkelje be még valaki lécci 😛 😀
több mint 13 éve
😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hamilton autójából kifogyott a benzin ezért leállíttatták. De megvan, hogy mennyivel kell visszaérni a boxba amit így nem teljesített. Gondolom ha Alonsonál is kiderül hasonló vagy hogy más műszaki hibát kamuzott, akkor őt is előveszik.Most tudtam csak megnézni, fantasztikus verseny volt. Alonso: Kis gond akadt az autóval ezért le kellet parkolni, pont ott volt hely a két tömött lelátónál és egy kis időt el kellet ott töltenem amím a medic car értem jött" 😀 😀JayBemlékeim szerint ezért hamilton keményen meg*aszták, igaz az időmérő volt... most akkor ez miért más? vagy nem ugyanazok a szabályok? :rolleyes:peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Most tudtam csak megnézni, fantasztikus verseny volt. Alonso: Kis gond akadt az autóval ezért le kellet parkolni, pont ott volt hely a két tömött lelátónál és egy kis időt el kellet ott töltenem amím a medic car értem jött" 😀 😀JayBemlékeim szerint ezért hamilton keményen meg*aszták, igaz az időmérő volt... most akkor ez miért más? vagy nem ugyanazok a szabályok? :rolleyes:
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Most tudtam csak megnézni, fantasztikus verseny volt. Alonso: Kis gond akadt az autóval ezért le kellet parkolni, pont ott volt hely a két tömött lelátónál és egy kis időt el kellet ott töltenem amím a medic car értem jött" 😀 😀JayBmég komoly arccal sem tudta előadni a történetet 😀
egy nascaros kerékégetést még eltolhatott volna 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Most tudtam csak megnézni, fantasztikus verseny volt. Alonso: Kis gond akadt az autóval ezért le kellet parkolni, pont ott volt hely a két tömött lelátónál és egy kis időt el kellet ott töltenem amím a medic car értem jött" 😀 😀
több mint 13 éve
na az fasza.amugy facebookon is megy ezzel kapcsolatban a szájkarate hát meg van kb a NSO-os,soccer színvonal,jókat lehet mosolyogni 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Mindkettőt magkapta...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.