Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jólvan a sors visszaadta amit a ferrari elvett. Csak a gyapotszedő előtt kocsikázik Massa 😀eaglesmcnabb
Azért ne becsüld le a Ferrarit 😀 Még mindig az jár jobban aki előbb jött ki, és megint később jött Alonso mint Webá'
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Webbernel van mukodo kers?

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 883 — je suis poloska
Jólvan a sors visszaadta amit a ferrari elvett. Csak a gyapotszedő előtt kocsikázik Massa 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
igen jobb szeretem az olyat, mint pl. kanada, vagy monaco pl. ahol a kanyar után jönnek ki. Sokkal biztonságosabb..

Bakker Alonso 😮 Na, a motor áll meg, defektet kap, vagy esőgumit raknak fel neki?
több mint 14 éve
Bazdmeg Petrov.. :/fetomy
Itt miért ő volt a hibás? Nem véletlenül kékzászlóznak a bokszból kijövőnek, Schuminak kellett volna figyelnie.Schleck
nem egyértelműen ő volt a hibás, csak káromkodtam egyet 😀

szvsz mindkettő hibás valamennyire. MS se állhat meg azért.fetomy
Mondjuk hozza kell tenni, hogy szerintem eleve elmebeteg egy kanyarbejaratba rakni a pit kijaratat. Adja magat az ilyen szitu.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Itt miért ő volt a hibás? Nem véletlenül kékzászlóznak a bokszból kijövőnek, Schuminak kellett volna figyelnie.Schleck

szvsz mindkettő hibás valamennyire. MS se állhat meg azért.fetomy
Akkor oké. Csak Waltert sem értettem már, erre látom, hogy itt is Petrov a téma. 😀

több mint 14 éve

szvsz mindkettő hibás valamennyire. MS se állhat meg azért.
több mint 14 éve
Az a baj Karhikeyannal, hogy O az indiai utakon szocializalodott es ott nem divat az europai ertelemben vett kreszkovetes es a jelzolampak is csak jelzesertekunek veszik. Webbert jol megszivatta ezzel a tole megszokott el nem engedessel.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
na megnyugodtam, a ferrari tett arról hogy Massa jó rajtja ne érjen lófaszt sem 😉eaglesmcnabb
Csak egyetértenek az FIA politikájával. Ha valaki valamit jobban csinál mint a többiek, azt vissza kell kompenzálni 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Itt miért ő volt a hibás? Nem véletlenül kékzászlóznak a bokszból kijövőnek, Schuminak kellett volna figyelnie.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 883 — je suis poloska
na megnyugodtam, a ferrari tett arról hogy Massa jó rajtja ne érjen lófaszt sem 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Miért nem lep meg, hogy a ferrarik cserélnek utoljára kereket, amikor láthatjuk, hogy aki cserél, sokkal gyorsabb? Alonso leszakadt Webberről, Hamilton meg megelőzte Massát.

Bazdmeg Petrov.. :/
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 819
Vettelnek minden esélye megvan rá hogy majd Alonsoval együtt, esetleg felett emlegesség, szomorú hogy ez már most megtörténik. Amíg űr autóval futja a köröket legelöl és nincs egyetlen egy ellenfele se akit erőből le kéne nyomni nem tud nőni a szememben. Schumacher sem azért a sportág legnagyobbja mert zsinórban 4 vb-t nyert ellenfél nélkül, ezen kívül olyan dolgokat is csinált amit kevesen.
több mint 14 éve
Áh, Vettel Trabanttal is kenterbe verné őket.

Egyébként biglájk Apeszosnak! Végre nem nekem kell előjönnöm azzal, hogy a nagyon utált Schumi ellen is metették ugyanezt, mint most Vettellel szemben, amikor elhúzott a mezőnytől.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 077 — Axel Foley
Hülyék vagytok. Vettel a Lotussal is símán verne mindenkit. kérdezzétek Gyulát!

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
+1 ill. még annyi h az FIA legnagyobb érdeke a szoros bajnokság, ezért bűntették többször is szvsz jogtalanul Hamiltont 2008-ban.empty taxi
Hamiltont sosem büntetik elégszer. 😊
Az a baj hogy a teszt tilalom miatt sokkal nehezebb kocsit fejleszteni , néhány tizedet el lehet tüntetni de 1 Mpt mar nehez. Azert silverstonera közelebb lesz az RB hez mindenki a diffúzor miatt.
Amíg meg csak sztár autóval nyeri VBt Vettel engem nem győz meg hogy ő a király top sofőr.
FIA meg úgy érzi most kell meg belenyúlni hogy izgi versenyek legyenek a VB kb mar úgyis eldőlt.Toca
Ott a pont!Ezzel az autóval ugyan ezt megcsinálná a jelenlegi mezőny 5 legjobb versenyzője Alonsotol Kubicáig,a Monaco-i futamért nagyon kár,kiváncsi lettem volna mit tudott volna kezdeni Alonsoval a végéig.Ha azt ott megcsinálja nagyon sokat nőt volna a szememben mert ott nem volt RB fölény.Mondjuk annyiban mindenképp fejlődött hogy már nem csinálja azokat a buta hibákat amiket tavaly vagy legalábbis nem akkorákat,de ez hogy a mezőny magasan legjobb autójával végig megyek a versenyen hiba nélkül,ez nem "elit" versenyzősség.Vagy mondjuk úgy hogy nem emeli semmivel Alonso vagy Hamilton fölé.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Kiss Pál Tomi most megy a Eurosporton.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 209 — Vikings fan
+1 ill. még annyi h az FIA legnagyobb érdeke a szoros bajnokság, ezért bűntették többször is szvsz jogtalanul Hamiltont 2008-ban.empty taxi
Hamiltont sosem büntetik elégszer. 😊
Az a baj hogy a teszt tilalom miatt sokkal nehezebb kocsit fejleszteni , néhány tizedet el lehet tüntetni de 1 Mpt mar nehez. Azert silverstonera közelebb lesz az RB hez mindenki a diffúzor miatt.
Amíg meg csak sztár autóval nyeri VBt Vettel engem nem győz meg hogy ő a király top sofőr.
FIA meg úgy érzi most kell meg belenyúlni hogy izgi versenyek legyenek a VB kb mar úgyis eldőlt.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
+1 ill. még annyi h az FIA legnagyobb érdeke a szoros bajnokság, ezért bűntették többször is szvsz jogtalanul Hamiltont 2008-ban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Plusz 1 apeszosnak

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Jogosan élvez el mert szarrá ver mindig mindenkit, de miééért???JayB
Érdekes, hogy időmérőre mindíg találnak egy + másodpercet....apeszos
Talán ennyivel jobb tervező Newey mint a többiek, illetve ennyivel jobb versenyző Vettel mint a többiek? Tetszik nem tetszik, de ő idén a legjobb, Én örülök neki, szánalmas amit a Ferrari,McLaren bérenc FIA próbál velük csinálni szabálymódositás lévén.FViktor93
Azért ne süllyedj le Gyuluska színvonalára. 2005-ben ugyanezt tették Schumacher/Ferrari duóval. Tudod-e miért? Az átkozott nézettség.... Nem szerették volna, hogy egy idő után kizárólag Schumi fanok nézzenek F1-et. Csak most pár évvel előbb léptek. Elhiszem, és tudom, hogy egy Vettel fannak ez nem öröm, hidd el nekem sem az. Igaz, nekem ez az egész fejlesztés/teszt tilalom nem tetszik. Én személy szerint '84 óta nézek F1-et és megértem már pár dolgot a TV előtt, és néha a Ringen. Hidd el, az FIA-t egy dolog érdekli, az FIA. Ugyanaz hajtja mint a vén szarost (a'la Bernie): a PÉNZ.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Newey jobb a többieknél,Vettel szvsz nem jobb az Alonso-Hamilton vonulatnál.Newman
SZerintem Vettel jobb mint Alonso, de talán még Hamiltonnál is, persze ez szubjektív vélemény.FViktor93
persze,hogy jobb...a kocsija
a versenyző maga nem,legalábbis még nem... (persze ez is szubjektív)

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Newey jobb a többieknél,Vettel szvsz nem jobb az Alonso-Hamilton vonulatnál.Newman
SZerintem Vettel jobb mint Alonso, de talán még Hamiltonnál is, persze ez szubjektív vélemény.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Newey jobb a többieknél,Vettel szvsz nem jobb az Alonso-Hamilton vonulatnál.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jogosan élvez el mert szarrá ver mindig mindenkit, de miééért???JayB
Érdekes, hogy időmérőre mindíg találnak egy + másodpercet....apeszos
Talán ennyivel jobb tervező Newey mint a többiek, illetve ennyivel jobb versenyző Vettel mint a többiek? Tetszik nem tetszik, de ő idén a legjobb, Én örülök neki, szánalmas amit a Ferrari,McLaren bérenc FIA próbál velük csinálni szabálymódositás lévén.