Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
BRIATORE TÁRGYALÁSOKAT FOLYTAT A FERRARIVAL! MEGVAN AZ ÚJ CSAPATFŐNÖK?
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
Év közben ilyet csinálni szvsz komoly kib@szás a csapatokkal, kb. mintha engedélyezték volna néhány csapatnak h építsen autót az offseasonben néhány meg csak a szezon közben kezdheti el.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://www.formula.hu/hirek/153/388/54198/veszelyben-a-red-bull-egyeduralma

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 713
Nagyon fasza volt a WTCC, óriási volt a hangulat!
JayB! Nem te utaztál ki HÉV-vel 8:44 körül mankóval?catattack
Nem (sajnos). Alábecsültem a nézőszámot és kocsival mentünk ennek eredményeképp az első futam utolsó körére értünk ki.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Nagyon fasza volt a WTCC, óriási volt a hangulat!
JayB! Nem te utaztál ki HÉV-vel 8:44 körül mankóval?
több mint 14 éve
A Renault kijelentette hogy ha nem lépnek életbe 2013-tól az új motorzsabályok kilép az F1-ből... Ez a meccs nem fog gyártók/csapatok hullása nélkül lemenni 😕
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
egy jó kis összefoglaló a hétvégéről:

http://www.zengomotorsport.hu/hu/koszonjuk_magyarorszag

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezt tanúsíthatom, a két merci már tavaly is fájdalmasan hangos volt.
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=35098JayB
Nem vagyok abban azért biztos, hogy amit hallottál élőben és ez az adat összefügg. Azért 0.3 dB nagy különbségnek semmiképp nem nevezhető szerintem. Ennél többet számít az, hogy arra a hangtartományra, ahol hangos az autó, mennyire érzékeny az emberi fül.

több mint 14 éve
Ezt tanúsíthatom, a két merci már tavaly is fájdalmasan hangos volt.
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=35098
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
A Belga srác az az volt aki helyzetjelzővel ment és majdnem tiszta fehér volt a kocsi? Ő tényleg állatul ment.JayB
Aha, 37-es rajtszámmal, és a bokszból indult. Végigelőzte a fél mezőnyt, majdnem felért a Vida-féle csoportra, aztán egyszercsak nem jött. 4 körrel később visszatért, de már csak körözött.
több mint 14 éve
Hihetetlen hangulat uralkodott a lelátón mindkét WTCC futam alatt, ilyet még nem tapasztaltam. Az eső nem gátolt meg semmit(irgalmatlanul eláztunk), sőt még jól is jött a javítás miatt(maxi respect a gyors szerelés miatt). A Gold tribünön álltunk, pont a célegyenesvégi kanyar mellett, szinte előttem történt Norbi balesete. Látványos volt, csak kár, hogy pont vele történt. Nem láttuk pontosan, de tényleg defektet kapott az egyenes végére? Ja és Fabiani FTW

Maserati Kupát sajnos kevesen várták meg, pedig szerintem egy fokkal jobb volt, mint a második túraautó verseny. Eszméletlenek ezek az olasz gépek, Kiss Norbinak hatalmas gratuláció, más dimenzióban versenyzett, mint a többiek. Talán a belga srác lehetett volna még olyan jó, mint ő, csak a futam közepén ő valahova eltűnt.

Ladies Cup érdekes volt, legalábbis furcsán hatott a váltás a méhzümmögésre 😀 Kiss Ramóna állat volt, Bús Edina meg nagyon tud vezetni. Kicsit rossz volt viszont, hogy amikor Kőváry Anett elhúzott a lelátó előtt, akkor csak én ugráltam/tapsoltam 😀shawnka
Énis Anettnek szurkoltam 😊 Egyébként Norbi nem defektet kapott, előtte befékeztek korábban mint ahogy ő gondolta volna, a füvön próbálta kikerülni de ott már csak utas volt a kocsiban. A Belga srác az az volt aki helyzetjelzővel ment és majdnem tiszta fehér volt a kocsi? Ő tényleg állatul ment.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Hihetetlen hangulat uralkodott a lelátón mindkét WTCC futam alatt, ilyet még nem tapasztaltam. Az eső nem gátolt meg semmit(irgalmatlanul eláztunk), sőt még jól is jött a javítás miatt(maxi respect a gyors szerelés miatt). A Gold tribünön álltunk, pont a célegyenesvégi kanyar mellett, szinte előttem történt Norbi balesete. Látványos volt, csak kár, hogy pont vele történt. Nem láttuk pontosan, de tényleg defektet kapott az egyenes végére? Ja és Fabiani FTW

Maserati Kupát sajnos kevesen várták meg, pedig szerintem egy fokkal jobb volt, mint a második túraautó verseny. Eszméletlenek ezek az olasz gépek, Kiss Norbinak hatalmas gratuláció, más dimenzióban versenyzett, mint a többiek. Talán a belga srác lehetett volna még olyan jó, mint ő, csak a futam közepén ő valahova eltűnt.

Ladies Cup érdekes volt, legalábbis furcsán hatott a váltás a méhzümmögésre 😀 Kiss Ramóna állat volt, Bús Edina meg nagyon tud vezetni. Kicsit rossz volt viszont, hogy amikor Kőváry Anett elhúzott a lelátó előtt, akkor csak én ugráltam/tapsoltam 😀
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
kiba*zott nagy élmény volt ez a hétvége...aki nem jött ki a ringre bánhatja szvsz.

zengo densionnek meg nagy-nagy like és grat!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
http://www.a5.hu/cikkek/2/47819.shtml
Csak én nem értem miért kell a szenzációst idézőjelbe tenni?Cowboykarcsi
Pff, ez szánalmas...

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://www.a5.hu/cikkek/2/47819.shtml
Csak én nem értem miért kell a szenzációst idézőjelbe tenni?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Én is újabb élő hungaroringes élménnyel lettem gazdagabb. Norbi=Hamilton 😀 Nembaj, nincs semmi ok a szomorkodásra, az első verseny mindent elfelejtet. A WTCC szemre kevésbé volt látványos mint a Maserati kupa, utóbbiak sokkal gyorsabbnak is tűntek (nyilván a hang miatt is) de itthon megnéztem az időket és nincs így, a jóval gyengébb túraautókkal is 4-5 másodperccel jobb időket mentek. Amin még szakadtam az a ladies cup, Kiss Ramóna és még páran sem tudtak megálni a rajtkockában, tolatniuk kellet, iszonyat gáz volt 😀
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 317 — we almost always almost win
Hatalmas élmény volt élőben. A Forma autók hangja utánozhatatlan, pedig ez nem is Forma1, a Maserati a kedvenc autó márkám, eddig is biztosra vettem volna, h az lesz az első sportautóm, most h élőben láttam még inkább van, a legszebb autók 😊
A wtcc is jó volt egynek 😀

Remélem jövőre is ingyenes lesz, vagy legalábbis óccsó

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Norbiban azt bírom hogy elég tökös gyerek. Jó most cudarul benezte de ha a másikBMW idealisat fékez szép manőver lehetett volna. Mondjuk ha nem itthon van tuti nem csinálta volna. Aztán szerintem slick gumival próbálkozott ezért nem jött előrébb sajna a pálya lassan száradt így csak egy leggyorsabb körre futotta.
több mint 14 éve
Azért az botrány, hogy egy verseny, ami miatt csúszik a műsor negyed órát, már nem tud csúszni még 4 percet, hogy lássam a végét. Mert muszáj elindulni egy olyan fos sorozatnak, ami rögzített anyag 10 éve. Az nem ér rá később.ulpianus
Miért nem az Eurosporton nézted? Ott még Gyulát sem kell hallhatni.Schleck
Mert nem fizetek elő TV műsorra. Ingyen érdekel az a havi egy akármi amit, amit nézek, és kész. Gondoltam megnézem. Meg tudom nézni nem az, de nem mindenki oldja meg 4 perc alatt, aki nézte. A hozzáállással van gondom.ulpianus
Jah, ezt nem tudtam, bocs.

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azért az botrány, hogy egy verseny, ami miatt csúszik a műsor negyed órát, már nem tud csúszni még 4 percet, hogy lássam a végét. Mert muszáj elindulni egy olyan fos sorozatnak, ami rögzített anyag 10 éve. Az nem ér rá később.ulpianus
Miért nem az Eurosporton nézted? Ott még Gyulát sem kell hallhatni.Schleck
Mert nem fizetek elő TV műsorra. Ingyen érdekel az a havi egy akármi amit, amit nézek, és kész. Gondoltam megnézem. Meg tudom nézni nem az, de nem mindenki oldja meg 4 perc alatt, aki nézte. A hozzáállással van gondom.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Eurosporton vegigadtak.
több mint 14 éve
Miért nem az Eurosporton nézted? Ott még Gyulát sem kell hallhatni.

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azért az botrány, hogy egy verseny, ami miatt csúszik a műsor negyed órát, már nem tud csúszni még 4 percet, hogy lássam a végét. Mert muszáj elindulni egy olyan fos sorozatnak, ami rögzített anyag 10 éve. Az nem ér rá később.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Bassza meg a kurva élet....

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Sok WTCC versenyt láttam már, de ilyen szurkolás túl sok helyen még nem volt az biztos. Hajrá Norbi!Habi
Ebben szinte biztos vagyok. Szerintem ezután muszáj nekik felvenni a magyar futamot a rendes naptárba. Annyi olyan hely van, ahol nem megy ki tized ennyi ember sem. Igaz, persze nem biztos, hogy mindenhol ingyenes, de akkor is. 😊Schleck
Sztem azért volt most ingyenes a belépés, hogy tényleg sokan jöjjenek ki és ne az legyen, hogy kérünk 2000et a jegyekért és akkor kevesen jönnek ki. Így meg rengetegen vannak, hangulat is nagyon jó és lesz esély bőven, hogy jövőre is visszajöjjenek versenyezni. Akkor meg már kérnek egy ezrest max a jegyekért, ami talán mindenkinek vállalható is és már bevétel is lesz szépen.

JT Daniels fan