Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Alonso tiltott helyen DRS-ezett:http://www.f1hirek.hu/f1/20110417-alonso-tiltott-helyen-hasznalta-a-hatso-szarnyat-video.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Mondtam, hogy a Meki feladta a pole-t. 😀 Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel Vettel cikázása a rajtnál.... Nem először teszi, ráadásul sokkal durvábban mint Hamilton tette. És akkor Wéberék sem jól tudják a szabályt.
több mint 15 éve
Alonso a 15. leggyorsabb kört futott ma, Trulli (!!) Lotussal is ment gyorsabbat pedig ugyanolyan 2 cserés taktikán volt. Az úgy korrekt.
több mint 15 éve
Legalább a Ferrari autó látszott, h versenyképes. Csak a Ferrari mérnökök nem versenyképesek.
több mint 15 éve
Törökországban jön az új Ferrari (ami szart se ér ha idióták a versenymérnökök), nagy lesz a nyomás, valamit majd mutatni kell. (Isten ments a nyomás alatt dolgozó olasz emberektől)
több mint 15 éve
Webber egy állat!!! Fejlődik a merci egy kicsit, akkor még izgalmasabb lesz. 😊 Egyre jobban kijön a csapatok taktikai érzéke közti különbség, a Ferrari ebben nagyon hátul van, de nem írnám le őket.
több mint 15 éve
Webber most nőtt a szememben. Hatalmasat ment. És tényleg lehet, hogy ez lesz a jó taktika idén.
több mint 15 éve
Siralmas verseny Ferrari szempontból, megint.
több mint 15 éve
Nem gondoltam, hogy egyszer Hamiltonnak fogok "szurkolni"!catattackDetto.
Bárki csak ne a szuperfantasztikusóriásitehetségjobbmintSchumacher Fettel.
több mint 15 éve
catattack
3 520
Nem gondoltam, hogy egyszer Hamiltonnak fogok "szurkolni"!
több mint 15 éve
Webbert a 18. helyről behozzák Alonso elé, siralmas!!
több mint 15 éve
Tisztán látszik hogy a kevesebb kiállás-lassú vagyok taktika DRS-el nem jön be, nem lehet tartani a hátulról jövő gyorsabbat sehogy... A jól védekező pilóták (Alonso-Rosberg-Heidfeld) semmit nem érnek.
több mint 15 éve
Na most jöhet az a ferrari válságstáb de nem az autó miatt....
több mint 15 éve
Alonso nem, hogy dobogót nem fog elérni ma, de ha így folytatják még a pontszerzés is necces lesz.
több mint 15 éve
Már tavaly is mindig az járt jól, aki előbb jött ki, mennyi idő kell ahhoz, h erre a olaszok is rájöjjenek???
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Rosberg és Alonso közt fél másodperc se volt, előbbi vezet utóbbi 9. DOMENCIALI!!!JayBNem az a vicces hanem, hogy Schumacher is megelőzte. Miközben Massa megy a dobogóért.
több mint 15 éve
Rosberg és Alonso közt fél másodperc se volt, előbbi vezet utóbbi 9. DOMENICALI!!!
több mint 15 éve
Rosberg vezet 😂
több mint 15 éve
Jót röhögtem volna ha nem Button csinálja.Jézusom Button...BazzaniEz mi volt 😂Matthew99
Idén minden Feta kezére játszik.
több mint 15 éve
Jézusom Button...BazzaniEz mi volt 😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Button bazdmeg 😂 Mint tavaly Algersuari 😛Hamilton meg basszus második futamát rontja el a gumitaktika.
több mint 15 éve
Hát ez kurvanagy 😂 Már megérte baszki idekapcsolni 😂
több mint 15 éve
Amikor Alonso 2× világbajnok lett, ő rajtol a legjobban a mezőnyben. Azóta kb egyetlen jó rajtja se volt...Black_AdderMióta itt kínában kiugrott tényleg mindig csak pozíciót vesztett...