Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Massa omg, Button apja még mindig alkoholista. Vettelke megmutatta ha nem lenne über autója és mákja azért messze nem állna ilyen jó. Dehát ez ilyen év.Gyula: HIHETETLEN HOGY VETTEL TUD HIBÁZNI NEM HINNÉ EL AZ EMBER - azta ég 😀
több mint 15 éve
MASSSA TE JÓ ÉG!
több mint 15 éve
Koba vs. Massa mekkora volt 😀 szegény Kamui 😕
több mint 15 éve
Jézusom, mik történtek amíg nem néztem 😀Mi a fasz ez a nyitható szárny? 😀tenorxEz azért van, mert a forma1es pilóták manapság már csak úgy tudnak előzni, ha 25ször gyorsabbak mint az előttük haladó. Egy kurva nagy fasság.
MASSA BAZMEG 😀 MEKKORAfetomy
több mint 15 éve
buttont megbüntetik és kigyerek nyer
több mint 15 éve
Massa mit nyomott gec! :cool:
több mint 15 éve
Mondjuk azért ha Button így nem kapna büntetést, az nagy faszság lenne... (Most nem Vettelpártiként hanem Sumipártiként mondom)
több mint 15 éve
Mi a fasz ez a nyitható szárny? 😀tenorxEz azért van, mert a forma1es pilóták manapság már csak úgy tudnak előzni, ha 25ször gyorsabbak mint az előttük haladó. Egy kurva nagy fasság.
MASSA BAZMEG 😀 MEKKORA
több mint 15 éve
KGB
79
Button lökte ki sztem, nem Vettel hibázott!
több mint 15 éve
Az isteni Vettel OMG 😀 Bár biztos csak azért hogy ne üssék ki őt ,gombtól úgyis elveszik. 😀
több mint 15 éve
Most ez miért is jó? Buttont megbüntetik a faszba és az isteni Vettel úgyis első lesz.
több mint 15 éve
Úgy is megbüntetik, nem tudom mit kiabál Gyula 😀ELŐSZÖR IDÉN HIBÁZIK?!
több mint 15 éve
:o jézusom
több mint 15 éve
Nyeeeheheheheheheheheheheee buzik. 😀
több mint 15 éve
MUAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
több mint 15 éve
Mi a fasz ez a nyitható szárny? 😀
több mint 15 éve
Gyula bazdmeg 😀 Buttonnak csak akkro van esélye ha 1mpn belül kerül. 😀 Másképp nehéz előzniUtána kiírják ohgy 1.1re van erre,nah meglehet az 1mp 😀
több mint 15 éve
Schumiiii 😕 Remélem elveszik Buttontól a faszomba..
több mint 15 éve
Üsse ki én Schumit dobogón akarom látni ,nem csak utólag.Ha Button megtarthatja a helyét akkor a FIA bekaphatja .TocaDe ha Button megalázza Vettelkét, akkor tartsa csak meg a helyét... 😀Duff
több mint 15 éve
Jenson kapjon büntit, különben fuck FIA. Bár amúgy is.
több mint 15 éve
Button kiütheti Vettelt érzem az erőt benne 😀TocaGyulának el is ment a hangja. 😂

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
KGB
79
Button megnyeri 6 kiállással, és utolag fogják elvenni tőle mert szándékosan ütötte ki Hamiltont 😂