Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem kezdenek, esőben nem versenyeznek ovál pályákon.Ma este 22:00-kor akkor is kezdenek ha esik az eső?Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
Vagy akkor újabb nappal eltolják?
Őszentsége Sobri Jóska
De már tisztul az ég, a nap is süt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ma este 22:00-kor akkor is kezdenek ha esik az eső?Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
Vagy akkor újabb nappal eltolják?
több mint 1 éve
Jaja, simán tehették volna korábbra.munkaszüneti nap van ma Amerikában (Presidents Day)De ha úgy nézed az a helyieknek pont délután 4 meló után.Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
zacknorb
törölt kristof
több mint 1 éve
munkaszüneti nap van ma Amerikában (Presidents Day)De ha úgy nézed az a helyieknek pont délután 4 meló után.Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
zacknorb
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
De ha úgy nézed az a helyieknek pont délután 4 meló után.Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ez jó nagy kicseszés a nézőkkel 😊
több mint 1 éve
Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
több mint 1 éve
Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszaka
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elmarad ma a Daytona 500, holnap lesz, eső miatt halasztva.Nem túl tapasztalt NASCAR nézőként én még annyit tennék hozzá, hogy ezek a legkevésbé jó beszálló versenyek, így ne add fel ezután.Srácok én is gondolkozom, h belekezdek a NASCAR nézés e, úgyhogy holnap nézni is akarom majd.Autóverseny, nincs benne semmi extra szabály. Aki elsőnek ér célba, az nyer. 😀
Mit lenne érdemes átnézni előtte, h nagyjából tisztában legyek a dolgokkal és értsem is, amit nézek? 😀
rob3r7o
Ha nézed holnap, annyit tarts figyelemben, hogy a 36-ból csak 6 verseny ilyen, mikor "egy csoportban" mennek. A többi 30 versenyen nincs ilyen, és aki itt jól megy, egyáltalán nem biztos hogy "alapból" gyors.
Mikey
Jughead
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
Nem túl tapasztalt NASCAR nézőként én még annyit tennék hozzá, hogy ezek a legkevésbé jó beszálló versenyek, így ne add fel ezután.Srácok én is gondolkozom, h belekezdek a NASCAR nézés e, úgyhogy holnap nézni is akarom majd.Autóverseny, nincs benne semmi extra szabály. Aki elsőnek ér célba, az nyer. 😀
Mit lenne érdemes átnézni előtte, h nagyjából tisztában legyek a dolgokkal és értsem is, amit nézek? 😀
rob3r7o
Ha nézed holnap, annyit tarts figyelemben, hogy a 36-ból csak 6 verseny ilyen, mikor "egy csoportban" mennek. A többi 30 versenyen nincs ilyen, és aki itt jól megy, egyáltalán nem biztos hogy "alapból" gyors.
Mikey
több mint 1 éve
Srácok én is gondolkozom, h belekezdek a NASCAR nézés e, úgyhogy holnap nézni is akarom majd.Autóverseny, nincs benne semmi extra szabály. Aki elsőnek ér célba, az nyer. 😀
rob3r7o
több mint 1 éve
Srácok én is gondolkozom, h belekezdek a NASCAR nézés e, úgyhogy holnap nézni is akarom majd. Mit lenne érdemes átnézni előtte, h nagyjából tisztában legyek a dolgokkal és értsem is, amit nézek? 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Az Xfinity pedig holnap 11 am ESTDaytona 800. 😎
zacknorb
több mint 1 éve
Az Xfinity pedig holnap 11 am EST
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Daytona 500Monday!!! 4 pm EST on FOX
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
21:11 lenne a zöld zászló pontos ideje.Az Xfinity verseny hétfőre halasztva. Az időjárás-előrejelzést elnézve várhatóan a Daytona 500 is erre a sorsra fog jutni.Magyar idő szerint mikor kéne kezdődnie a Daytona 500-nak?
- Honnan tudhatod hogy elkezdődött a NASCAR szezon?
- Esik az eső.
Mikey
Ezt a szezont is adja az Arena4?
Őszentsége Sobri Jóska
Adja igen.
több mint 1 éve
Az Xfinity verseny hétfőre halasztva. Az időjárás-előrejelzést elnézve várhatóan a Daytona 500 is erre a sorsra fog jutni.Magyar idő szerint mikor kéne kezdődnie a Daytona 500-nak?
- Honnan tudhatod hogy elkezdődött a NASCAR szezon?
- Esik az eső.
Mikey
Ezt a szezont is adja az Arena4?
több mint 1 éve
Az Xfinity verseny hétfőre halasztva. Az időjárás-előrejelzést elnézve várhatóan a Daytona 500 is erre a sorsra fog jutni.- Honnan tudhatod hogy elkezdődött a NASCAR szezon?
- Esik az eső.
több mint 1 éve
Karrierje első NXS versenyén egyből a pole-ból indulhat Jesse Love.Ugye róla már írtam hogy hatalmas tehetség, és érdemes lesz őt figyelni már a legelejétől.
Shane van Gisbergen szintén első versenyén P5 rajthely.
Sheldon Creed P14, persze semmit nem jelent.
Az első teljes NXS szezonját kezdő Hailie Deegan P28, de az AM Racing tavaly sem a jó kvalijairól lett ismert.
Előrehozták a rajtot 22:30-ra, de lehet így sem lesz ma verseny, mert nagy az eső valószínűsége.
több mint 1 éve
Blaney 55G-s terhelést viselt el a csütörtöki dueles újabb falnak csapódása során. Elvileg rendben lesz a holnapi (?) versenyre, de fáj a nyaka és a vállizmai is. Ki is volt akadva egyébként, mert rövid időn belül a harmadik alkalom volt a tegnapi hogy a frontstretchben valaki jobbról kipörgeti úgy hogy ő orral csapódik a falnak nagy sebességgel.
Nagyon nem kellene neki is egy agyrázkódás...
több mint 1 éve
Nick Sanchez megszerezte első győzelmét, ami egyben a Rev Racing első Truck Series győzelme is.A végén maradt talán három autó sértetlen a rekordot jelentő 13 sárga zászló után, borzasztó.
több mint 1 éve
az elmúlt évekhez hasonlóan idén is indul network4-es NASCAR fantasy liga, csatlakozzatok ti is!fantasygames.nascar.com/live/invitation/nascarhu
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Kicsit sok backup autó lesz a Daytona 500-on, közte nyilván a #10-es is. Na nem baj, szerencsére hosszú a verseny.
több mint 1 éve
Ja és egyre több a hír arról, hogy a Hondával komolyra fordultak a tárgyalások a NASCAR által, így talán ők állnak a legközelebb ahhoz hogy a negyedik OEM legyenek.
több mint 1 éve
Na a Front Row Motorsports tényleg szintet lépett, és a Ford Tier 1 csapata lett, és együttműködési megállapodást is kötöttek a Penskevel. Ez papíron nagyon jól hangzik.