Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 826
Azert Verstappen is oriasi maker am.
Stez
Ja mert idén nem állt meg kétszer alatta a kocsi. 😀
Jughead
Es ra is mutat a vb komolysagara, hogy igy is siman ott van a versenyben az elso helyert, mert amugy meg barmi tortenik, az kb neki kedvezett.
Stez
Mi volt ami még neki kedvezett Leclerc mai kiesésén kívül? Leclerc egyszer eldobta a kocsit, az nem hiszem, hogy szerencse.
Jughead
Hat mondjuk Sainz allando gyokerkedese, amin elment legalabb plusz egy w Leclercnek, peldaul, hogy az a szerencsetlen meg rajtolni sem kepes normalisan, hogy tartsa a rivalist.

De en amugy az elmult ket evrol beszeltem, amiota igazan megy a nyalazas Verstappen, nem csak az elmult versenyekrol. Es ezt a tavot megnezve, szerintem vegkepp nincs mirol beszelni, hogy szerencses e a faszi vagy sem. 😀
Stez
Te valami nagyon más sportágat néztél eddig, Max karrierjére a tavalyi Abu Dhabit leszámítva pont nem volt jellemző a nagy mákolások sorozata. Ha az általad vett tavalyi és idei évet nézzük csak, akkor is neki volt a legtöbb önhibán kívüli nullázása az élmezőnyben.
több mint 3 éve
Mr.Breaker 1 933
Nem csípem Hamiltont, de ez a mai felzárkózása és 5. helye kb. többet ért mint az elmúlt 8 év jópár győzelme. Első kör végén több, mint 55 mp-re volt Leclerc-Verstappen-Russel hármastól, futam végére meg ha nem kotlik le alatta a gép még Verstappenen is hozott volna jó pár mp-t, Russelnek adott 30 mp-t 65 kör alatt tisztán versenytempóból.

VB párharc érdekes lehet így, hogy bekerült a Merci is a képbe, de leginkább az RB-Ferrari csata miatt, mert az látszik, hogy egyenesben megjött a Merci tempója, nehéz őket megelőzni azonos gumikon és stratégián, hiába lennének gyorsabbak tiszta pályán. Könnyen eldönthet majd futam győzelmeket ez, hogy melyik RB-Ferrari pilóta ragad be mögéjük, mert azzal ki is húzhatják arra a napra a győzelmet.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 170 — Vikings fan
A mondanivalóm lényege annyi volt, hogy még csak 6 futam ment le és én nem írnám le a Mercit, ha és amennyiben más pályán is működni fog az autó.
Szokol
Igen értem, de nem ezt írtad.
Azt írtad 6 pilótának van eselye bármikor nyerni, azután, hogy Russelt úgy rajzolták meg ahogy akarták az RB oldaláról a Merci legjobb futamán. Lecrec és Max tempojatól fényévekre volt.

És igen egy űrfejlesztéssel lehetne esélye a Mercinek, de nagyon nagy baki parádé kene menjen az RB / Ferrari duotol ehhez.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 366 — Steelers fan
A mondanivalóm lényege annyi volt, hogy még csak 6 futam ment le és én nem írnám le a Mercit, ha és amennyiben más pályán is működni fog az autó.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 606 — nabege2@yahoo.com
Én nem írnám le a Mercit a VB-cím szempontjából. Tavaly hiába nyert Hamika vagy Maxika, a másik valószínűleg második lett és így csak 7 pontot dobott egyik a másikra.

Most viszont van 6 pilóta, aki bármikor megnyerhet egy futamot. Ez azt jelenti, hogy az első 17 pontot tud hozni a másikon adott esetben. Még Hamika is lehet nyócszoros, Rásszel esélyeiről nem is beszélve. Lehet ez még Merci diadalút, feltéve ha a többi pályán is így fog működni az autójuk.
Szokol
Lol
Perez és sainz vak
Mercedesnek meg volt egy jó futama de egy körön időmérőn gyengék.
braxa88
Mondjuk idén pont az nem számít. LEC sokszor veri a hollandot, de az RBR-nek jobb a versenytempója. Azért a merci alapban is 3. erő, ha egy picit jobbak lesznek - meg persze egy kis mákkal - simán nyerhetnek futamot.
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Én nem írnám le a Mercit a VB-cím szempontjából. Tavaly hiába nyert Hamika vagy Maxika, a másik valószínűleg második lett és így csak 7 pontot dobott egyik a másikra.

Most viszont van 6 pilóta, aki bármikor megnyerhet egy futamot. Ez azt jelenti, hogy az első 17 pontot tud hozni a másikon adott esetben. Még Hamika is lehet nyócszoros, Rásszel esélyeiről nem is beszélve. Lehet ez még Merci diadalút, feltéve ha a többi pályán is így fog működni az autójuk.
Szokol
Lol
Perez és sainz vak
Mercedesnek meg volt egy jó futama de egy körön időmérőn gyengék.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 789

Szokol
ki a 6., mert gondolom nem erre a pöcsöm öccse Sainz-ra gondolsz...?
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 233
Stez
Jughead
Es ra is mutat a vb komolysagara, hogy igy is siman ott van a versenyben az elso helyert, mert amugy meg barmi tortenik, az kb neki kedvezett.
Stez
Mi volt ami még neki kedvezett Leclerc mai kiesésén kívül? Leclerc egyszer eldobta a kocsit, az nem hiszem, hogy szerencse.
Jughead
Hat mondjuk Sainz allando gyokerkedese, amin elment legalabb plusz egy w Leclercnek, peldaul, hogy az a szerencsetlen meg rajtolni sem kepes normalisan, hogy tartsa a rivalist.

De en amugy az elmult ket evrol beszeltem, amiota igazan megy a nyalazas Verstappen, nem csak az elmult versenyekrol. Es ezt a tavot megnezve, szerintem vegkepp nincs mirol beszelni, hogy szerencses e a faszi vagy sem. 😀
Stez
Ja hogy az a szerencséje, hogy jobb mint egy másik pilóta?

Tavaly az utolsó versenyen volt szerencséje, illetve Sochiban (nyert rajta 20 pontot), előtte Hamilton kiütötte Silverstone-ban, az utolsó körökben felrobbant a gumija Bakuban, meg Bottas kiütötte a Hungaroringen (bukott ezen 60-at kb). Ha szerencsés lett volna, akkor már Abu-Dhabiba bajnokként érkezik.
Jughead
Hat hogyne.
Stez
Jók az érveid. 😀 Mondjuk nem is lehet érvelni amellett, hogy Verstappen a szerencsés a VB csatákban, szóval megértelek.
Jughead
Nincs ertelme ervelni, szemmel lathatoan mas szemuveggel szemleled a dolgokat, igy maskent is fogod gondolni. Mas kerdes, hogy ami szamodra teny, kozel sem biztos, hogy valoban teny.

Vitatkozni meg nincs kedvem. Igazad van, Verstappent uldozte a balszerencse mindvegig. 😂
Stez
De mit lehet ezen más szemüvegen nézni?

Tavaly Hamilton bukott önhibáján kívül, tehát szerencsétlenül Monzában 15 pontot, Ausztriában 6 pontot (bár sérült a kocsi, de szimpla kerékvetőktől nem kéne) és Abu-Dhabiban 7 pontot, ez 28 pont.

Verstappen ezzel szemben bukott 26-ot Bakuban, legalább 18-at Silverstone-ban és 16-ot a Hungaroringen, ez 60 pont.

A szerencse: Hamilton nyert Imolában
11 pontot (6. hely lett volna talán reális a piros nélkül, a többiektől kört kapott), Sochiban 7 pontot és a Hungaroringen 3 pontot, Max Abu-Dhabiban nyert 7 pontot, Sochiban 14-et és a Hungaroringen 1 pontot. Ez 21 Hamiltonnál és 22 Verstappennél.

Szóval Max 31 ponttal volt szerencsétlenebb, mint Hamilton.

Idén eddig Max bukott 36 pontot, mert megállt a kocsija Leclerc meg 25 pontot, cserébe a maival Max még nyert is 7 pontot. Ez egyelőre 36-32.
több mint 3 éve

Szokol
Te melyik TVt nézed amelyiket a Merci futamot nyerhet, anélkül hogy a 2-2 RB és Ferrari ki nem esik? Na jó Sainz mellett meg lehet.

Majd erre térjünk vissza ha saját erőből tud nyerni a Merc futamot, akkor nézzük meg mire van esélye, mert jelenleg nem mérhetően kicsi.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Izgi lesz ez a VB így.
Toca
Semennyire nem az
Red bull versenytempoja annyira jobb a mezőnynél, h bőven elég ha időmérőn "csak" 2.ok
A szerencsefaktor meg mindig a faszopo mellett van
braxa88
Szerintem nem jobb annyival a versenytempojuk. Sőt a versenytempojuk egyelőre annyival jobb, hogy kevésbé eszik a gumit.
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
egyébként hülyén hangzik, de Hamilton jól járt Magnussen kilökésével, mert ő is 3 kiálláson volt és így piszok gyors volt
sanszos, ha ott marad, akkor csak 2x jön ki
NB2
Amilyen versenytempója volt, megnéztem volna mit alkot. Egyedül ő indult közepesen.
Ja, és a 3 kiállása gyakorlatilag 2. Az 1. kör végén jönnie kellett.
csipkelli
lehet, hogy akkor is ez lett volna, de így, hogy hátraesett a saját tempóját mehette, soha nem került forgalomba, pont mindenki előtte ment ki, meg a 3 kerékcsere miatt nyomhatta is, nem kell óvatoskodnia
NB2
Közepesen indulásnak pont ez lett volna az értelme. Rajt után marad a 6. helyen, és mehet jó sokat egyedül.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 449 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Azért érdekes h ki-kit tart szerencsésnek!
Verstappen szemszögéből.
Azeri nagydíj

1. Verstappen 2. Hamilton
25/18 pontokat kaptak volna. 7 pontos nyereség. Erre defekt, majd Ham. hiba.
7 helyett 0 pont

Spanyol nagydíj

1. Leclerc 2. Verstappen
25/18 pontokat kaptak volna. 7 pontos veszteség. Erre Lec. motorhiba, Vers. nyer
-7 helyett 25 pont

Azért van kontraszt a 2 között..
Persze számtalan példát lehet felsorolni.
De azért Verstappen se egy szerencsétlen pilóta. Persze van szerencse és szerencse között is különbség!
több mint 3 éve
egyébként hülyén hangzik, de Hamilton jól járt Magnussen kilökésével, mert ő is 3 kiálláson volt és így piszok gyors volt
NB2
Amilyen versenytempója volt, megnéztem volna mit alkot. Egyedül ő indult közepesen.
csipkelli
lehet, hogy akkor is ez lett volna, de így, hogy hátraesett a saját tempóját mehette, soha nem került forgalomba, pont mindenki előtte ment ki, meg a 3 kerékcsere miatt nyomhatta is, nem kell óvatoskodnia
több mint 3 éve
csóri Hamilton...
több mint 3 éve
Mákos Hamika! 😀
több mint 3 éve
Grat merci...
Hh nem Russellnél?!
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Bono, Toto, ez ügyes volt!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 038 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Jughead
Stez
Jughead

Stez
Ja hogy az a szerencséje, hogy jobb mint egy másik pilóta?

Tavaly az utolsó versenyen volt szerencséje, illetve Sochiban (nyert rajta 20 pontot), előtte Hamilton kiütötte Silverstone-ban, az utolsó körökben felrobbant a gumija Bakuban, meg Bottas kiütötte a Hungaroringen (bukott ezen 60-at kb). Ha szerencsés lett volna, akkor már Abu-Dhabiba bajnokként érkezik.
Jughead
Hat hogyne.
Stez
Jók az érveid. 😀 Mondjuk nem is lehet érvelni amellett, hogy Verstappen a szerencsés a VB csatákban, szóval megértelek.
Jughead
Nincs ertelme ervelni, szemmel lathatoan mas szemuveggel szemleled a dolgokat, igy maskent is fogod gondolni. Mas kerdes, hogy ami szamodra teny, kozel sem biztos, hogy valoban teny.

Vitatkozni meg nincs kedvem. Igazad van, Verstappent uldozte a balszerencse mindvegig. 😂

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 282 — "Montoya por favor!"
RB-Ferrari viszonyt abban lehet még szépen látni, hogy Max és Carlitos is eldobta egyszer az autót, az egyik simán nyer Leclerc kiesése miatt a másik meg 5.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Russell beárazta Lajost kommenteket várok face-n
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
NB2

Szerkesztette: csipkelli
több mint 3 éve
több mint 3 éve
bár utálom, de nálam a nap versenyzője Hamilton
NB2
azért Alonso is játszik nálam. dehát a csodafiú DRS nélkül is nyert, szóval ő a driver of the day
Heisman
Mondjuk nem is előzött... Sóderágyban többet volt

Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 282 — "Montoya por favor!"
bár utálom, de nálam a nap versenyzője Hamilton
NB2
azért Alonso is játszik nálam. dehát a csodafiú DRS nélkül is nyert, szóval ő a driver of the day

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz