Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Le is fogjak cserélniAzt hittem, bottas képességei a téma. 😊 Egyébként idén baromira kellene a jelek szerint egy épkézláb második pilóta a mercinek, mert nincs utcahossznyi tempó előny.És ez a Mercedes érdeke lenne?Tudnék mondani 10 versenyzőt szerintem a mostani mezőnyből is, aki jobb lenne nála a Mercedesben.Én is szeretem oltani ot de azért nem annyira rossz versenyző. Csak megalkuvó Hamilton mellettBezzeg szárazon k*rva jó 😊Bottas is hozza magàtEsőben mindig is szörnyű volt
NB2
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Sztem michelisznek van igaza.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Az tetszik, h megint Bottasra húzza mindenki.
több mint 4 éve
Bottas befosott
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Azt hittem, bottas képességei a téma. 😊 Egyébként idén baromira kellene a jelek szerint egy épkézláb második pilóta a mercinek, mert nincs utcahossznyi tempó előny.És ez a Mercedes érdeke lenne?Tudnék mondani 10 versenyzőt szerintem a mostani mezőnyből is, aki jobb lenne nála a Mercedesben.Én is szeretem oltani ot de azért nem annyira rossz versenyző. Csak megalkuvó Hamilton mellettBezzeg szárazon k*rva jó 😊Bottas is hozza magàtEsőben mindig is szörnyű volt
NB2
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
több mint 4 éve
Azért ezt szerencsésen megúszták legalább. Rosszabb is lehetett volna ennél a sebességnél...
több mint 4 éve
Egy autónyi hely megvolt szerintem Russellnek csak megilyedt Bottas kormány mozdulatától és lement a fűre, onnantól csak utas volt.Én is mintha így láttam volna belülről de igazán kívülről kellene kép
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Jaa amúgy szabály könyvben nem úgy van, hogy nem lehet tolatni a pályán? Vagy csak boxutcában él ez?Csak a boxban tilos tolatni.
Mr.Breaker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Egy autónyi hely megvolt szerintem Russellnek csak megilyedt Bottas kormány mozdulatától és lement a fűre, onnantól csak utas volt.
több mint 4 éve
mindketten bolondosak voltak itt, de ott már nem kellett volna terelgetni Georgiet.Nem volt elég hely ott, ahol Bottas picit jobbra terelte Russellt.Bottas istenem...Sztem ez Russelle
Hoppà Hami
NB2
csebi
Beki
szóval a csicskalángos jogos volt
több mint 4 éve
És ez a Mercedes érdeke lenne?Tudnék mondani 10 versenyzőt szerintem a mostani mezőnyből is, aki jobb lenne nála a Mercedesben.Én is szeretem oltani ot de azért nem annyira rossz versenyző. Csak megalkuvó Hamilton mellettBezzeg szárazon k*rva jó 😊Bottas is hozza magàtEsőben mindig is szörnyű volt
NB2
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
több mint 4 éve
Nincs teljesen jó kamera sztem de ha Mki ugyanígy húz befelé ott.Nem volt elég hely ott, ahol Bottas picit jobbra terelte Russellt.Bottas istenem...Sztem ez Russelle
Hoppà Hami
NB2
csebi
Beki
Russell meg rohadt unszimpatikus h megcsapja Bottas sisakjat
több mint 4 éve
Tudnék mondani 10 versenyzőt szerintem a mostani mezőnyből is, aki jobb lenne nála a Mercedesben.Én is szeretem oltani ot de azért nem annyira rossz versenyző. Csak megalkuvó Hamilton mellettBezzeg szárazon k*rva jó 😊Bottas is hozza magàtEsőben mindig is szörnyű volt
NB2
csebi
somoskovig
csebi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem volt elég hely ott, ahol Bottas picit jobbra terelte Russellt.Bottas istenem...Sztem ez Russelle
Hoppà Hami
NB2
csebi
több mint 4 éve
Bottas istenem...Sztem ez Russelle
Hoppà Hami
NB2
Szerkesztette: csebi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Vazze Hamilton így is 9.?! 😀
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Jaa amúgy szabály könyvben nem úgy van, hogy nem lehet tolatni a pályán? Vagy csak boxutcában él ez?
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Na Toto, válassz csapattársat #44-nek!
több mint 4 éve
Botlás bevetette magát nehogy nagy legyen Hamilton hátránya. xDEjnye, ilyet már nem csinálnak....😊
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Csapatmunka😂😂😂Bottas összehozta a safetycart
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Botlás bevetette magát nehogy nagy legyen Hamilton hátránya. xD
több mint 4 éve
safety car, ebből is jól jön ki beszarás
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
B+ így meg mázlija lesz rohadt Hamiltonnak 😀