Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Spec most szerintem ez nem Bottas volt, nekem ugy tünt kifejezetten balra huzott ahogy észre vette maga mellett Russel-t. Persze azt nem tudom, hogy esetleg már korábban látta és a balra huzás már csak terelés. De egyértelmüen nem tudom azt mindani, hogy Bottas hibája.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Én most a kis schumachernek szurkolok, emellett verstappen, leclerc, norris, ricciardo és a japán gyerek akik szimpatikusak. Hamiltont azóta nem kedvelem, mióta az akkori kedvencemet Massát 1 futamon kb 5-ször pakolta ki a kanyarban mindenféle szankció nélkül. Mindamellett hogy kétség kívül top3 pilóta jelenleg is, és az elmúlt 10 évben kb. folyamatosan az volt, baromi szerencsés pilótának tartom, 97-98 óta nézem az F1-et, de én még ilyen szerencsés pilótát nem láttam. A szimpátiámat eleve rontotta, hogy nem volt rajta kívül egyetlen újonc sem aki contender csapatba érkezett az első perctől, illetve még egy ilyen élmenőt sem láttam akinek folyamatosan ilyen balfasz csapattársai lettek volna mint neki.
Személy szerint már azt is túlzásnak találom hogy Hamiltonnak ugyanúgy 7 világbajnoki címe van mint Schumachernek mert egyáltalán nem tartom őket hasonló képességű versenyzőnek, miközben pl. egy Prost kalibernek csak 3 vb címe van. Azt végképp a sportág igazságtalanságának tartanám ha megelőzné Schumachert, ezért szurkolok most Verstappennek. Nem értem miért zavar bárkit is ha valaki nem annak szurkol mint ő és ezt meg is jegyzi. Könyörgöm 1000 ft egy görgős egér...
IIletve miért nem képes beismerni valaki ha a kedvence éppenséggel rajta kívül álló okok miatt a fasz jó oldalára kerül?
Mint pl. most, hogy "Bottasnak mi köze könyörgöm ahhoz, h Hamilton második lett?" Kb. annyi hogy ha nincs piros zászló, amit ő okozott akkor nincs 2. hely. Csak annyi köze van hozzá.
No offense de eléggé elvakultnak kell lenni hogy bárki másképp lássa, egyértelmű tény, hogy ha nincs a piros zászló akkor nem rázódik össze a mezőny, és Hamiltonnak még első szárnyat is kellett volna cserélni mert azt is összetörte . Esélye nem lett volna a Bottas baleset nélkül a 2. helyhez. De nehéz lehet ezt elismerni, inkább ki kell akadni hogy mások szóvá teszik az egyértelmű tényt: Hamiltonnak megint szerencséje volt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Én is utálom New Englandet és TB-t. Szinte mindig ő nyer.. Mégse írom le mindenhol, amikor barmilyen alkalim nyílik rá. Semmivel nem érzem magam jobban, ha Brady által belőlem kiváltott frusztrációt az ő lejáratásával vezetném le. Éppen ellelekezőleg lehető leghamarabb el akarom felejteni.Szinte mindig Hamilton nyer....ki örül egy második helynek? Most nem ő nyert mégis ő kapja a hypeot-hogy kicsúszik, aztán nekimegy a falnak, lényegében kiesik, de még onnan is majdnem nyer a piros zászló miatt....soha életemben nem láttam ennyire szerencsés pilótát....ennyire jót se sokat, de nem csodálkoznék, hogy a többségnek már a töke tele.Én a frusztrált hsz-ek sorát nem értem. Kb senki, aki a fruszrációját ma levezette nem derült ki miért nézi, amit néz. Nem fejti ki senki, h örül Verstappen, Leclerc, Norris bárki sikerének megmozdulasának,vagy bárminek. Nem a szurkolást, a pozitív élményekkel való gazdagodást írja le, hanem a negatívat. Erről beszéltem, h miért jó adott ember/csapat stb. ellenében meghatározni magad. Akkor örülsz, ha neki rossz, és akkor keseregsz, ha neki jó.Hűha...akkor amíg Hamilton sikeres, addig aki nem szereti ne nézze ezt a sportot vagy csak ne fórumozzon? Vagy mi lenne a megoldás, mert nem értem? Nem vagyok frusztrált Hamilton miatt, de ha ekkora mázlija van, azt miért ne lehetne egy a sporttal foglalkozó fórumon másokkal is megbeszélni?Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.Kedvem lenne trollkodni velük, de nem éri meg. Én csak azt nem értem, akinek ekkora frusztrációt okoz valakinek a sikeressége, az miért frusztrálja tovább vele az életét? Engem is sok minden/sok mindenki frusztrál, de akkor elengedem azt a témát, topicot, adott emberrel szó értést, adott sportot, versenysorozatot is képes vagyok skippelni akár. Felnőtt emberek viselkednek max kisiskolásként. Tényleg nem tudok másra gondolni, mint amikor, 'ha enyém se lehet a cukorka, akkor másé(Hamilton szimpatizánsok) se legyen' gyerekes hozzáállás.
Szokol
dawyd728
Inkább azt nem értem, hogy egy Hamilton fant miért zavar ha valaki nem szereti? Győztes pozícióból nem kellene ezzel foglalkozni...winner takes it all 😊
Klaci79
dawyd728
Én majd örülök, ha Ferrari nyer, már csak pár évet kell várnom 😀
Klaci79
több mint 4 éve
Szinte mindig Hamilton nyer....ki örül egy második helynek? Most nem ő nyert mégis ő kapja a hypeot-hogy kicsúszik, aztán nekimegy a falnak, lényegében kiesik, de még onnan is majdnem nyer a piros zászló miatt....soha életemben nem láttam ennyire szerencsés pilótát....ennyire jót se sokat, de nem csodálkoznék, hogy a többségnek már a töke tele.Én a frusztrált hsz-ek sorát nem értem. Kb senki, aki a fruszrációját ma levezette nem derült ki miért nézi, amit néz. Nem fejti ki senki, h örül Verstappen, Leclerc, Norris bárki sikerének megmozdulasának,vagy bárminek. Nem a szurkolást, a pozitív élményekkel való gazdagodást írja le, hanem a negatívat. Erről beszéltem, h miért jó adott ember/csapat stb. ellenében meghatározni magad. Akkor örülsz, ha neki rossz, és akkor keseregsz, ha neki jó.Hűha...akkor amíg Hamilton sikeres, addig aki nem szereti ne nézze ezt a sportot vagy csak ne fórumozzon? Vagy mi lenne a megoldás, mert nem értem? Nem vagyok frusztrált Hamilton miatt, de ha ekkora mázlija van, azt miért ne lehetne egy a sporttal foglalkozó fórumon másokkal is megbeszélni?Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.Kedvem lenne trollkodni velük, de nem éri meg. Én csak azt nem értem, akinek ekkora frusztrációt okoz valakinek a sikeressége, az miért frusztrálja tovább vele az életét? Engem is sok minden/sok mindenki frusztrál, de akkor elengedem azt a témát, topicot, adott emberrel szó értést, adott sportot, versenysorozatot is képes vagyok skippelni akár. Felnőtt emberek viselkednek max kisiskolásként. Tényleg nem tudok másra gondolni, mint amikor, 'ha enyém se lehet a cukorka, akkor másé(Hamilton szimpatizánsok) se legyen' gyerekes hozzáállás.
Szokol
dawyd728
Inkább azt nem értem, hogy egy Hamilton fant miért zavar ha valaki nem szereti? Győztes pozícióból nem kellene ezzel foglalkozni...winner takes it all 😊
Klaci79
dawyd728
Én majd örülök, ha Ferrari nyer, már csak pár évet kell várnom 😀
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Én a frusztrált hsz-ek sorát nem értem. Kb senki, aki a fruszrációját ma levezette nem derült ki miért nézi, amit néz. Nem fejti ki senki, h örül Verstappen, Leclerc, Norris bárki sikerének megmozdulasának,vagy bárminek. Nem a szurkolást, a pozitív élményekkel való gazdagodást írja le, hanem a negatívat. Erről beszéltem, h miért jó adott ember/csapat stb. ellenében meghatározni magad. Akkor örülsz, ha neki rossz, és akkor keseregsz, ha neki jó.Hűha...akkor amíg Hamilton sikeres, addig aki nem szereti ne nézze ezt a sportot vagy csak ne fórumozzon? Vagy mi lenne a megoldás, mert nem értem? Nem vagyok frusztrált Hamilton miatt, de ha ekkora mázlija van, azt miért ne lehetne egy a sporttal foglalkozó fórumon másokkal is megbeszélni?Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.Kedvem lenne trollkodni velük, de nem éri meg. Én csak azt nem értem, akinek ekkora frusztrációt okoz valakinek a sikeressége, az miért frusztrálja tovább vele az életét? Engem is sok minden/sok mindenki frusztrál, de akkor elengedem azt a témát, topicot, adott emberrel szó értést, adott sportot, versenysorozatot is képes vagyok skippelni akár. Felnőtt emberek viselkednek max kisiskolásként. Tényleg nem tudok másra gondolni, mint amikor, 'ha enyém se lehet a cukorka, akkor másé(Hamilton szimpatizánsok) se legyen' gyerekes hozzáállás.
Szokol
dawyd728
Klaci79
több mint 4 éve
Bár talán előzések tekintetében annyira nem rágta le az ember ma a körmét, igazából a győzelem kiléte se volt kérdéses Rins hibája után, mégis szerintem zseniális verseny volt. (Mint ahogy ez is igazolja azt hogy sok előzés =/= jó vagy izgalmas verseny)Quartararora sok szót szerintem nem kell "pazarolni", ugyanazt megcsinálta amit Katarban, amúgy is egész hétvégén látszott hogy neki van a legjobb tempója. Talán nem túl korai kijelentés, hogy megtaláltuk az egyik bajnok aspiránsunkat.
Bagnaia talán lehet a másik. Három verseny, egy harmadik egy ötödik meg egy második hely. Ha nem üt be a mennykő az időmérőn tegnap, hála Oliveirának, lehet a franciát is az utolsó körig kísérgette volna. Szépen átjött a mezőnyön a tizenegyedik helyről, úgy hogy a végére még maradt is abroncs | először gumit irtam de miután már tegnap is emlegettem egy three some'-ot inkább ezt hagytam | Mir és Morbidelli ellen védekezni. Szerintem azt mindenképpen ki lehet jelenteni, hogy ha a vörösöknek egy motorosra kell majd tenni az összes zsetont, az bizony Bagnaia kell hogy legyen.
Binder amit ma ment az valami hihetetlen volt. A dél afrikai a 15. helyről jött fel az ötödikre, egy olyan pályán ahol kifejezetten nehéz előzni. Úgy tűnik a KTM szarul járt nagyon a Michelin idei első abroncsaival, de ha lesz pálya ahol ez ennyire nem jön ki, vagy valahogy az osztrákok tudnak változtatni a gépen, én BB-t simán beikszelném egy két győzelemre idén (is).
Morbidelli a negyedik helyével végre egy értelmezhető eredményt tudott felmutatni, idén először.
Külön bekezdést érdemel Marquez is szerintem. Az ember behozta a vasat a hetedik helyen, szerintem Ő maga is rosszabbra számított. A verseny elején meg nem lehetett róla megmondani, hogy sérült lenne. Régi énjét idézve pofozkodott a többiekkel. Nyilván utána elfogyott az oxygén. Ha már Hamilton fel jött itt szóba, biztos vagyok benne hogy MM is sokak utálatát ki fogja még vívni az eredményeivel 😉
Zarcoért kár, bár még én is tudtam hogy nem reális ez a bajnoki éllovasság. Azért továbbra is előre az első győzelemért! 😊
Jerezbe lehet megint egy El Diablo győzelmet látunk majd, tavaly szét dominálta a mezőnyt ott. Meglássuk'.
| Rossinak vajon el jön végre idén a pont amikor belátja, hogy van amit nem kell erőltetni?... ezt találtam ma még a verseny előtt. Sajna az elmult kb 3-4 évet remekül foglalja össze |
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Szerintem is gyökér, nem erről van szó. Szerintem amennyire szerencséje volt ma a piros zászlóval, legalább akkora pechje a kicsúszással. Legalább is szerintem ez inkább volt egy szerencsétlen szituáció, mint vezetői hiba. Ez viszont nem szempont sokaknál a topicban.Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.Ami azt illeti én Mclaren néhai Senna drukkerként természetesen szerettem Hamiltont. Az első egy két évében még drukkolni is tudtam neki a Mercinél. De ahogy nőtt a VB címeinek a száma úgy nőtt az arca, és ahogy nyerte ezeket, úgy vált szàmomra is egyre kevésbé elfogadhatóvá. Már már Schumi szintet elérve (őt sem csíptem, mondjuk más okból) Elismerem a tudását, de nem ártott volna mellé egy Prost szintű ellenfél... Vettel sajnos elfogyott mellőle... Még Schuminak is komolyabb vetélytársai akadtak időnként. Ráadásul ami támogatást megkap... Szóval nekem ezért van bajom vele.
Szokol
Norissal hátha végre találtunk valakit....
dande
Amúgy sokkal több ilyen eset lesz idén, mert most nem az övé a legjobb autó a mezőnyben, többet kell majd határon mennie és jönni fognak a hibák.
több mint 4 éve
Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.Ami azt illeti én Mclaren néhai Senna drukkerként természetesen szerettem Hamiltont. Az első egy két évében még drukkolni is tudtam neki a Mercinél. De ahogy nőtt a VB címeinek a száma úgy nőtt az arca, és ahogy nyerte ezeket, úgy vált szàmomra is egyre kevésbé elfogadhatóvá. Már már Schumi szintet elérve (őt sem csíptem, mondjuk más okból) Elismerem a tudását, de nem ártott volna mellé egy Prost szintű ellenfél... Vettel sajnos elfogyott mellőle... Még Schuminak is komolyabb vetélytársai akadtak időnként. Ráadásul ami támogatást megkap... Szóval nekem ezért van bajom vele.
Szokol
Norissal hátha végre találtunk valakit....
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
amúgy, ha kipaterolják Bottast és Hamilton visszavonul, szerintetek milyen párossal fog próbálkozni a Merci?Ha szorosan alakul a szezon, akkor Hamilton marad. Ha kikap, vissza akar vágni. Ha nyer, becélozza a 10-et.
Russell ugye kb fix, viszont a másik ülés érdekes lehet. Olvastam olyat, hogy Verstappent szeretné majd Toto, de közben annyira megy Hamiltontól a Lando praise mostanság, hogy azt is simán el tudnám képzelni. Sőt.
shawnka
Az első esetben még Russellt is könnyebben beültetik mellé Totoék.
több mint 4 éve
Hűha...akkor amíg Hamilton sikeres, addig aki nem szereti ne nézze ezt a sportot vagy csak ne fórumozzon? Vagy mi lenne a megoldás, mert nem értem? Nem vagyok frusztrált Hamilton miatt, de ha ekkora mázlija van, azt miért ne lehetne egy a sporttal foglalkozó fórumon másokkal is megbeszélni?Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.Kedvem lenne trollkodni velük, de nem éri meg. Én csak azt nem értem, akinek ekkora frusztrációt okoz valakinek a sikeressége, az miért frusztrálja tovább vele az életét? Engem is sok minden/sok mindenki frusztrál, de akkor elengedem azt a témát, topicot, adott emberrel szó értést, adott sportot, versenysorozatot is képes vagyok skippelni akár. Felnőtt emberek viselkednek max kisiskolásként. Tényleg nem tudok másra gondolni, mint amikor, 'ha enyém se lehet a cukorka, akkor másé(Hamilton szimpatizánsok) se legyen' gyerekes hozzáállás.
Szokol
dawyd728
több mint 4 éve
amúgy, ha kipaterolják Bottast és Hamilton visszavonul, szerintetek milyen párossal fog próbálkozni a Merci?Szerintem marad Bottas (kiválló segéd) és mellé Russell. Vagy kifizetik Verstappent Hami fizetéséből. Van ott pénz. Norris marad szerintem ha javul a McLaren, nagyon jól érzi magát, és kiskora óta McLaren drukker (pont Hami miatt). Neki az a szerencséje hogy nem olyan toxic a légkör mint amikor Lewis ment ott.
Russell ugye kb fix, viszont a másik ülés érdekes lehet. Olvastam olyat, hogy Verstappent szeretné majd Toto, de közben annyira megy Hamiltontól a Lando praise mostanság, hogy azt is simán el tudnám képzelni. Sőt.
shawnka
Max jön valaki fiatal tehetség a finn helyett. A Red Bull érdekesebb lesz ha Maxot elveszítik. Ja és Leclercnek ki tudja mikor lesz elege a Ferkából.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
amúgy, ha kipaterolják Bottast és Hamilton visszavonul, szerintetek milyen párossal fog próbálkozni a Merci?Russell ugye kb fix, viszont a másik ülés érdekes lehet. Olvastam olyat, hogy Verstappent szeretné majd Toto, de közben annyira megy Hamiltontól a Lando praise mostanság, hogy azt is simán el tudnám képzelni. Sőt.
több mint 4 éve
Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.coub.com/view/1lygnt
Szokol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.Kedvem lenne trollkodni velük, de nem éri meg. Én csak azt nem értem, akinek ekkora frusztrációt okoz valakinek a sikeressége, az miért frusztrálja tovább vele az életét? Engem is sok minden/sok mindenki frusztrál, de akkor elengedem azt a témát, topicot, adott emberrel szó értést, adott sportot, versenysorozatot is képes vagyok skippelni akár. Felnőtt emberek viselkednek max kisiskolásként. Tényleg nem tudok másra gondolni, mint amikor, 'ha enyém se lehet a cukorka, akkor másé(Hamilton szimpatizánsok) se legyen' gyerekes hozzáállás.
Szokol
több mint 4 éve
Amugy ez biztos élöben kurva nehéz lehet, mert nyilvan nem tudod lebeszélni vele, hogy amigy ha véletlen csak 6-7 tited akkor ne elözz már meg lécci. Aztán lehet enélkül is menne ez nemtomPerezen megy el Norris második helye. 😕Kellett volna Lecrlecet hagynia 1mpn belül végig
Jughead
shawnka
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Jó volt látni a Verstappen-Norris dobogót, vélhetően nem ez volt az utolsó közös pezsgőzés, Leclerc-kel és Russell-lel jó kis versenyeket fog majd összehozni ez a négyes a következő években.
több mint 4 éve
igazán élvezetes volt a verseny.Szerintem a piros zászló utáni szakasz elején mindenki látta hogy ebből HAM dobogó lesz, ha csak nem ütteti ki magát valakivel.
Kimi kamerájából nekem úgy tűnt, hogy Bottas csak ment a versenyíven, SZERINTEM Russell túl optimista volt. Kár, hogy a tamburello-s kamera épp mást nézett.
több mint 4 éve
Melyik Mercedes sorelőzés volt élvezetes?Szerintem kifejezetten jó szórakozás ez a szezonkezdet az elmúlt pár évet elnézve, de persze ha neked szétcseszi a Hamilton-felzárkózás az egész versenyt, akkor elfogadom.
8 helyet ugrott át erőfeszítés nélkül...
Ugyanolyan hulladék ez, csak a RedBull jobb lett most év elejére. Egyelőre 1 ember van, aki felveszi a versenyt azzal a gyökérrel, ez még nem nagy változás.
Chargers LT
Csak annyi emberrel összefutottam már aki éveken át szarozza az egészet, de azért nézi/olvas róla/foglalkozik vele.
több mint 4 éve
Landolorian 😃
több mint 4 éve
Én nagyon remélem, hogy idén Hamilton nyer és ő lesz Mr Nyolcszoros! Nem csípem, de vicces, hogy mennyi frusztrációt tud okozni néhány emberkénél.
több mint 4 éve
Bottasnak mi köze könyörgöm ahhoz, h Hamilton második lett?Jobb hinni az ilyen összeesküvésekben...Hami kiesett és rászóltak Botira, hogy kell a baleset, erre legalább jó vagy....kész 😀 😀 😀
Maximum egy versenybaleset volt, de inkább Russell. Ha hülyeség fájna, itt mindenki ordibálna.
dawyd728
több mint 4 éve
Bottasnak mi köze könyörgöm ahhoz, h Hamilton második lett?Az ő balesete okozta a piros zászlót. Senki se gondolja, hogy szándékos volt, csak ezen megy a viccelődés, hogy ilyen a jó csapattárs, még véletlenül is segíti a másikat.
Maximum egy versenybaleset volt, de inkább Russell. Ha hülyeség fájna, itt mindenki ordibálna.
dawyd728
több mint 4 éve
Természetesen a lányoknak 1,5 órát kellett sorban állni a premier outlet Nike boltja előtt, szóval mikor délelőtt leszögeztem, hogy úgy induljunk el, hogy háromra haza AKAROK érni, az majdnem sikerült... Nyilvan ilyenkor van dráma faszom 😃otthagyod őket az anyjukkal, hazamész, megnézed a futamot, visszamész, felveszed őket.
Hanni
több mint 4 éve
Durranna ki a kereke... 😕Abból is jól jönne ki.
dande
Pezsgőt bontok, ha egyszer végre visszavonul...