Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Bottasnak mi köze könyörgöm ahhoz, h Hamilton második lett? Maximum egy versenybaleset volt, de inkább Russell. Ha hülyeség fájna, itt mindenki ordibálna.
több mint 4 éve
Pont ezt akartam írni, hogy ott állunk, hogy úgy néz ki Haminak nem Bottas, hanem Verstappen az ellenfele. De eddig 2 verseny ment le, mikor Hami bajba került volna röhögve átvergődött a mezőnyön! A verseny előtt megjósoltam, hogy nem lesz jó, nyilván az eső miatt lett egy kis kalamajka, de amint a felszáradó pályát kaptuk meg Hami előzésein kívül semmi nem történt.Melyik Mercedes sorelőzés volt élvezetes?Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.Az a márkakupa meg utanpótlás-széria. Ez a szezon eddig kifejezetten élvezetes, nem tudom miért most jön ilyen komment.
Coolearie
Vito
8 helyet ugrott át erőfeszítés nélkül...
Ugyanolyan hulladék ez, csak a RedBull jobb lett most év elejére. Egyelőre 1 ember van, aki felveszi a versenyt azzal a gyökérrel, ez még nem nagy változás.
Chargers LT
Motogp-ben tavaly 9 győztes volt, nah hol van ez az f1 ahhoz képest?😊
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Bottas jót szolgált most is Hamiltonnak, Perez elbaltázta megint. Hihetetlen, csak egyszer élném meg, hogy Hamiltonnak ne legyen szerencséje. 😅 Nullázás helyet sima 2. hely...
több mint 4 éve
Kellett volna Lecrlecet hagynia 1mpn belül végigPerezen megy el Norris második helye. 😕a lágy gumikon ment el a 2. helye Landónak
Ami ennél nagyobb baj a Red Bullnak, hogy Verstappenek meg a VB címe mehet el, ha Perez nem tud faktor lenni. Az előző versenyen se segített neki, ezért volt elévágás, most meg Hamiltonnak a dobogó is necces lenne, ha még előbb Perezen is át kellett volna rágnia magát.
Jughead
shawnka
több mint 4 éve
Melyik Mercedes sorelőzés volt élvezetes?Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.Az a márkakupa meg utanpótlás-széria. Ez a szezon eddig kifejezetten élvezetes, nem tudom miért most jön ilyen komment.
Coolearie
Vito
8 helyet ugrott át erőfeszítés nélkül...
Ugyanolyan hulladék ez, csak a RedBull jobb lett most év elejére. Egyelőre 1 ember van, aki felveszi a versenyt azzal a gyökérrel, ez még nem nagy változás.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Na 2 verseny és egyik sem rajt cél. Izgalmas lesz az év sztem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Perezen megy el Norris második helye. 😕a lágy gumikon ment el a 2. helye Landónak
Ami ennél nagyobb baj a Red Bullnak, hogy Verstappenek meg a VB címe mehet el, ha Perez nem tud faktor lenni. Az előző versenyen se segített neki, ezért volt elévágás, most meg Hamiltonnak a dobogó is necces lenne, ha még előbb Perezen is át kellett volna rágnia magát.
Jughead
több mint 4 éve
Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.Az a márkakupa meg utanpótlás-széria. Ez a szezon eddig kifejezetten élvezetes, nem tudom miért most jön ilyen komment.
Coolearie
több mint 4 éve
Perezen megy el Norris második helye. 😕 Ami ennél nagyobb baj a Red Bullnak, hogy Verstappenek meg a VB címe mehet el, ha Perez nem tud faktor lenni. Az előző versenyen se segített neki, ezért volt elévágás, most meg Hamiltonnak a dobogó is necces lenne, ha még előbb Perezen is át kellett volna rágnia magát.
több mint 4 éve
Na megvolt a mai Mazespin is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mazeoin félpöri
több mint 4 éve
Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.Nyilván a MotoGP-ben nincs ekkora különbség, de ott is van, mégse reklamálod. Miért érné meg ez bármelyik csapatnak. Bármilyen sportban.
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Viszont Max tud menni töltőkört.
több mint 4 éve
Durranna ki a kereke... 😕
több mint 4 éve
Elképesztő hogy lehet valakinek ekkora mázlija....ha csak 1 körrel később jön a piros zászló már vége...Isten fogja a kezét....de úgy ahogy soha senki kezét nem fogta
több mint 4 éve
Remélem megélem azt hogy egy azonos motorral/aerodinamika/mindennel lesz F1, nem ez a szar.
több mint 4 éve
Most is hozta a dobogót Hamiltonnak, nem latom mi a gond.Azt hittem, bottas képességei a téma. 😊 Egyébként idén baromira kellene a jelek szerint egy épkézláb második pilóta a mercinek, mert nincs utcahossznyi tempó előny.És ez a Mercedes érdeke lenne?Tudnék mondani 10 versenyzőt szerintem a mostani mezőnyből is, aki jobb lenne nála a Mercedesben.Én is szeretem oltani ot de azért nem annyira rossz versenyző. Csak megalkuvó Hamilton mellettBezzeg szárazon k*rva jó 😊Bottas is hozza magàtEsőben mindig is szörnyű volt
NB2
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Természetesen a lányoknak 1,5 órát kellett sorban állni a premier outlet Nike boltja előtt, szóval mikor délelőtt leszögeztem, hogy úgy induljunk el, hogy háromra haza AKAROK érni, az majdnem sikerült... Nyilvan ilyenkor van dráma faszom 😃Még jó hogy elhúzódott a verseny 😛
Hanni
több mint 4 éve
Pereznek nem lesz pontszerzés
több mint 4 éve
Természetesen a lányoknak 1,5 órát kellett sorban állni a premier outlet Nike boltja előtt, szóval mikor délelőtt leszögeztem, hogy úgy induljunk el, hogy háromra haza AKAROK érni, az majdnem sikerült... Nyilvan ilyenkor van dráma faszom 😃
több mint 4 éve
McLarennél ki találta ki a lágyat? Lassú, de legalább hamarabb el fog fogyni.
több mint 4 éve
Perez hibájáig Red Bull, Mclaren és Ferrari volt csak a top6-ban.Pont most írják ki, hogy a 11-ik helyért ölre menő csata van Alonso és Vettel között.
2012 vibes
shawnka
több mint 4 éve
Ez a Verstappen melletti ülés el van átkozva
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Haminak egy ezüst simàn kinéz. Főleg ha mindenki kiesik előle...Lassan Luckylton lesz a neve
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Haminak egy ezüst simàn kinéz. Főleg ha mindenki kiesik előle...