Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Régen mindig az aktuális világbajnok autójának volt a rajtszáma az 1-es. A csapattársé a 2-es. Az egy csapatban lévőké meg két egymást követő szám, 5-6, 11-12, stb.
Mióta nem így van, és azt lehet tudni, hogy miért változott ez meg?
Sobri Jóska
2013-as idény után szabadon választhatnak 1-99 között 1-est csak az aktuális világbajnok választhatja.
hogy miért, who knows

Szerkesztette: Kúrfürst briareos

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 768 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem hamarosan egy ilyen kaliberű autóban fog ülni, nem csak beugróként.

Régen mindig az aktuális világbajnok autójának volt a rajtszáma az 1-es. A csapattársé a 2-es. Az egy csapatban lévőké meg két egymást követő szám, 5-6, 11-12, stb.
Sobri Jóska
2014 óta a pilóták választhatják ki a rajtszámukat.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress

több mint 5 éve
dawyd728 4 041
Szerintem nem lesz olyan jó mint az apja...de tévedhetek
ThundersNFL
Schumacher név nélkül nem lenne minden évben a legjobb csapatban és már 2-3 éve lemorzsolódott volna az f1 felé vezető úton. Ugyan sokkal tehetségtelenebbek is jutottak már el az F1-be sőt lesznek jövőre is a mezőny tagjai, de a hype ami körül öleli az elég zavaró. Szerintem azt a karriert se fogja befutni, amit Earnhardt Jr. képes volt, pedig ő sem a legélesebb kés volt a fiókban mezőnyben.
dawyd728
Ezt a sokaknál meglévő ellenszenvet nem értem vele szemben. Semmivel sem kapott több, vagy nagyobb támogatást mint egy gazdagabb apuka csemetéje. Azokat az autókat nem egy név vezette, hanem ő. Ha nem néznénk a nevet csak az eredményeket, senki megnem kérdőjelezné, hogy megérdemli e az F1-es ülést vagy sem. Folyamatosan fejlődött és lett egyre jobb pilóta. Ennek ellenére én sem tartom top pilótának, valahol a középmezőny közepén lehet, Gio, Stroll, Magnussen körül. A média hype valóban zavaró, de ő erről sokat nem tehet és a körülményekhez képest kíválóan kezeli azt, ezért degradálni a teljesítményét és eredményeit unfair.
Mr.Breaker

Maradjunk annyiban, h nem véletlen nem Magnussen vagy Grosjean mellé rakják be. Plusz kapóra jön a pénz, amit az orosz hozni tud.
Másrészt végig a Prema csapatban ment. Minden bajnokságban, amit megnyert. Mégsem emelkedett ki a mezőnyből. Ha 2 hétvégével korábban behúzza, semmi baj nem lenne vele. Egyszerűen egy Stroll-lal több a mezőnyben és lehet egy Perezzel kevesebb. Teszem hozzá Hulkenberg hiánya is fájó pont.
Mindegy cáfoljon rám. Csak, ha egy Bruno Senna lesz, akkor ne akarjon az apja miatt óriási marketing értékével 10 évet sétakocsikázni. Így is túl sok a tehetségtelen versenyző a mezőnyben. 4-5 éve sokkal jobban álltunk.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Nem tudom, hogy Bottasnak mennyi kedve lesz még Abu-dhabiban kocsiba ülni ezek után.
gamerkr
Egyáltalán bárhol kocsiba ülni hogy van még kedve, én azt nem értem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 393 — Patriot
Nem tudom, hogy Bottasnak mennyi kedve lesz még Abu-dhabiban kocsiba ülni ezek után.

Hihetetlen peches, ennyi szerencsétlenséggel egészen egyszerűen sansztalan, - és ironikusan, egy Hamilton mentes versenyen is az ág húzza a finnt.

Mókás lesz nézni, ha a jövőhéten sem indul HAM, hogy a merci akkor is hozza-e ezeket a fasságokat. Ma nem úgy néztek ki, mint akik az elmúlt 7 világbajnoki címet behúzták.
gamerkr
Szerintem pont a 7 cim tette őket ilyenné. Kb felesleges volt a dupla kerékcsere, mindkét pilóta friss gumikon volt, 20 mp-el mindenki előtt. De jött a nagyképüség, “ez is belefér”. A csapatnak volt kb 15 mp-e kihozni a két szett gumit, láthatóan emberhiányban, a bal hátsó kicsit elgurult (2m-t) és már összekavarodott minden - innentől lejtmenet.
Hamilton lehet bemondta volna, hogy srácok, nem kell új gumi, hagyjatok a picsába.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 467 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hamilton visszajön, Bottas pozitív tesztet ad és jöhet a Ham Rus csata...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 563 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Hihetetlen peches, ennyi szerencsétlenséggel egészen egyszerűen sansztalan, - és ironikusan, egy Hamilton mentes versenyen is az ág húzza a finnt.

Mókás lesz nézni, ha a jövőhéten sem indul HAM, hogy a merci akkor is hozza-e ezeket a fasságokat. Ma nem úgy néztek ki, mint akik az elmúlt 7 világbajnoki címet behúzták.

több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 467 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mercedes vezetés mehet térdelni Russel elé....balfaszok

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 933
Valaki ügyes kereső meg tufja nézni hogy milyen büntetést kaphat Russell?
Heisman
Botlás a felemás keverékekért kapott áthajtásos büntit még '15-ben. Ha nagyon szigorúak akarnak lenni még ki is zárhatják, de a mostani közhangulatban, szerintem csak a csapat fog büntit kapni és George megtarthatja a pontokat.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 970 — Lucas Scott
Heisman
 www.eurosport.com/formula-1/mclaren-avoids-penalty-for-tyre-error_sto4808273/story.shtml

Ez időmérőn volt és csak egy kereket rontottak el de lehet elengedik. Büntették magukat eléggé

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 754
Fun Fact:

Ezen a hetvegen a Netlfix stabja a Mercinel filmezett 😀
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 511 — nabege2@yahoo.com
közben Grosi visszavonul, már az utsó futamon sem áll rajthoz
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 142 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Úgyis büntetést kapott volna Russell
csebi
Mondjuk ilyenkor marhara nem ertem miert kell a pilotat buntetni. Nyilvanvaloan csak hatrany szarmazott az egeszbol. Penzbuntetest kellene adni a csapatnak.
JéBé
ezt akartam én is írni, hogy itt rohadtul nem a pilóta hibázott, büntessék meg a csapatot
csóri Russel nem fog pontot kapni ? 😕

remélem Hamika még koronás lesz, megnézném én még Russelt egy másik versenyen
több mint 5 éve
És ennek az embernek nincs szerződés jövőre

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 563 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Megvan annak is a bája, hogy Räikkönen a két elsőversenyes, Aitken és Fittipaldi között a 17. helyen gurul azzal a nyomoronc Alfával. Én meg képes vagyok emiatt nézni az F1-et.
Mikey
Same here

Megérdemelne egy versenyképesebb gépet. Középmezőnybe mehetne halászni

több mint 5 éve
mondtam év elején, hogy vegyük ki Hamilton, Verstappen, Bottas 3-ast és rohadt jó verseny lesz😊
jó mondjuk kellett hozzá a 2 SC, mert anélkül sima merci 1-2 lett volna és csak a dobogóért lett volna harc
több mint 5 éve
Óriási verseny. Végre

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 768 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gratula Pereznek és a Racing Pointnak. Meg az új szerződésének.
több mint 5 éve
csebi
Mondjuk ilyenkor marhara nem ertem miert kell a pilotat buntetni. Nyilvanvaloan csak hatrany szarmazott az egeszbol. Penzbuntetest kellene adni a csapatnak.
JéBé
Azték a szabály könyvben nincs mérlegelésre lehetőség.
Pereznel is jó helyen van a győzelem

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 142 — Vikings fan
Russel ígyis eggyel bottas mögött jön be 😀
több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 754
csebi
több mint 5 éve

több mint 5 éve
A Mercedes full Ferrariban nyomja ma. Szegény Russell...