Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
1 napja
Ilyenek ezek a Brusdarok...Hallod, amióta kiválasztottad a kedvenc pitcheredet, azóta alig bír a pályán maradni.Én láttam a rájátszást, ez egy hülye formula. Szerintem. Szerinted nem?Stanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?egy: mert Formula: (2024 WAR x 8) - 2024 salary = net value
Nem ugrik be a neve. Tudsz segíteni?
Őszentsége Sobri Jóska
kettő: Arozarenára gondolsz? nyáron elboltolták Seattle-be.
robiroboter
Rá, köszi. Miért adták el? Mert a döntő alatt, amit a Rays játszott úgy beszéltek róla, mint aki ezer évig ott lesz es jó lesz. Elromlott? Vagy csóró csapat, és kellett a pénz?
Őszentsége Sobri Jóska
Idén is bírt 9 2/3 inninget, vállműtét, következő szezon fele off
slowmotion
1 napja
Hallod, amióta kiválasztottad a kedvenc pitcheredet, azóta alig bír a pályán maradni.Én láttam a rájátszást, ez egy hülye formula. Szerintem. Szerinted nem?Stanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?egy: mert Formula: (2024 WAR x 8) - 2024 salary = net value
Őszentsége Sobri Jóska
robiroboter
Rá, köszi. Miért adták el? Mert a döntő alatt, amit a Rays játszott úgy beszéltek róla, mint aki ezer évig ott lesz es jó lesz. Elromlott? Vagy csóró csapat, és kellett a pénz?
Őszentsége Sobri Jóska
Idén is bírt 9 2/3 inninget, vállműtét, következő szezon fele off
2 napja
Mikey
18 708
Nem véletlenül kérdeztem. 😊 Itt már a pálya is a Yankeesé lesz.És akkor a Rays-Yankees meccseken ki lesz a "hazai" csapat?Mert a Tropban aztán a Rays volt a "hazai" 😀
Mikey
www.reddit.com/r/tampabayrays/comments/ot1g1d/ashamed_to_see_so_many_yankees_fans_tonight/
robiroboter
2 napja
És akkor a Rays-Yankees meccseken ki lesz a "hazai" csapat?Mert a Tropban aztán a Rays volt a "hazai" 😀
Mikey
www.reddit.com/r/tampabayrays/comments/ot1g1d/ashamed_to_see_so_many_yankees_fans_tonight/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
2 napja
Mikey
18 708
BREAKING: #Rays are planning to play 2025 season at Tampa's Steinbrenner Field.És akkor a Rays-Yankees meccseken ki lesz a "hazai" csapat?
Hivatalosan is a szegény ember Yankees-e lett a csapat
r.baggio
3 napja
Állítólag érkezik Brent Strom, Oscar Marin mellé és ketten fognak dolgozni a dobókkal, de kell még egy bullpen coach is majd. Matt Hague meg érkezik új ütő edzőnek. Nem rossz hírek.
" class="embed">
5 napja
Franco nem bír leállni:Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
6 napja
Úgy tűnik Clayton McCullough lesz a befutó nálunk.látott már bajnokcsapatot közelről, akár még be is jöhet 😮
adamfaragoo
8 napja
Ranking all 30 MLB rosters as they stand right nowwww.mlb.com/news/where-every-mlb-team-starts-2024-2025-offseason
9 napja
Én láttam a rájátszást, ez egy hülye formula. Szerintem. Szerinted nem?moneyball: az egész éves teljesítményt matekolják, nem csak az októbert.
Őszentsége Sobri Jóska
az Arozarena boltról meg:
clutchpoints.com/grading-mariners-rays-blockbuster-randy-arozarena-trade
www.nytimes.com/athletic/5660311/2024/07/26/mlb-trade-grades-randy-arozarena-mariners-rays/
9 napja
Én láttam a rájátszást, ez egy hülye formula. Szerintem. Szerinted nem?Stanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?egy: mert Formula: (2024 WAR x 8) - 2024 salary = net value
Őszentsége Sobri Jóska
robiroboter
9 napja
Stanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?egy: mert Formula: (2024 WAR x 8) - 2024 salary = net value
Őszentsége Sobri Jóska
9 napja
idei "moneyball"-rangsorStanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?
bleacherreport.com/articles/10142310-mlb-moneyball-power-rankings-which-team-got-the-most-value-from-2024-roster
robiroboter
Illetve volt pár éve egy latin nevű fekete rookie ütő (első vagy második) srác a Raysben, amikor döntőt jatszottak, és kurva nagy tehetségnek aposztrofálták. Nem ugrik be a neve. Tudsz segíteni?
9 napja
idei "moneyball"-rangsorbleacherreport.com/articles/10142310-mlb-moneyball-power-rankings-which-team-got-the-most-value-from-2024-roster
10 napja
The Dodgers plan to have Mookie Betts play the infield during the 2025 season, per general manager Brandon Gomes.
10 napja
adamfaragoo
1 418
Úgy tűnik Clayton McCullough lesz a befutó nálunk.
12 napja
Az eredeti szerződését írta alá, csak az opciós év nem él így. De állítólag új szerződésről tárgyalnak.'Maybe the grass isn't always greener': Inside the Cole opt-out saga
Mikey
www.mlb.com/news/gm-meetings-2024-executives-discuss-gerrit-cole
12 napja
Mikey
18 708
Az eredeti szerződését írta alá, csak az opciós év nem él így. De állítólag új szerződésről tárgyalnak.Alá is írta a 4 év 144 milliótBárki bármit mond, ennyi pénzt nem ér Cole. Persze mivel Yankees, úgyis aláíratják jó drágán, jó sokáig.Iszonyat jól dobott mert a szezon felet kihagyta. Sztem teljes szezont ilyen szinten nem tud vinni plusz a POtHopp Gerrit Cole vszeg lèp vhova....azt olvastam, hogy ugyan Cole lépett egy opt-outot, de a klub meg rá tud kontrázni, ha rátesz még egy évet 36 millióért.
dande2
mondjuk más kérdés, hogy van-e még öt év Cole-ban, iszonyat jól dobott, de attól még 34 éves, és már ő is csak egyre kehesebb lesz...
slowmotion
csebi
Mikey
kapitnono
12 napja
Alá is írta a 4 év 144 milliótBárki bármit mond, ennyi pénzt nem ér Cole. Persze mivel Yankees, úgyis aláíratják jó drágán, jó sokáig.Iszonyat jól dobott mert a szezon felet kihagyta. Sztem teljes szezont ilyen szinten nem tud vinni plusz a POtHopp Gerrit Cole vszeg lèp vhova....azt olvastam, hogy ugyan Cole lépett egy opt-outot, de a klub meg rá tud kontrázni, ha rátesz még egy évet 36 millióért.
dande2
mondjuk más kérdés, hogy van-e még öt év Cole-ban, iszonyat jól dobott, de attól még 34 éves, és már ő is csak egyre kehesebb lesz...
slowmotion
csebi
Mikey
12 napja
a sérüléseket nem tudod irányítani.És mivel a Yankees mindig bejut a PO-ba, így elég ha ez a fêl szezon a szezon második fele, nem?Fél szezonban azBárki bármit mond, ennyi pénzt nem ér Cole. Persze mivel Yankees, úgyis aláíratják jó drágán, jó sokáig.Miért, nem egy top5-ös pitcher?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
12 napja
És mivel a Yankees mindig bejut a PO-ba, így elég ha ez a fêl szezon a szezon második fele, nem?Fél szezonban azBárki bármit mond, ennyi pénzt nem ér Cole. Persze mivel Yankees, úgyis aláíratják jó drágán, jó sokáig.Miért, nem egy top5-ös pitcher?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
12 napja
Fél szezonban azBárki bármit mond, ennyi pénzt nem ér Cole. Persze mivel Yankees, úgyis aláíratják jó drágán, jó sokáig.Miért, nem egy top5-ös pitcher?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
12 napja
Bárki bármit mond, ennyi pénzt nem ér Cole. Persze mivel Yankees, úgyis aláíratják jó drágán, jó sokáig.Miért, nem egy top5-ös pitcher?
Mikey
12 napja
Mikey
18 708
Bárki bármit mond, ennyi pénzt nem ér Cole. Persze mivel Yankees, úgyis aláíratják jó drágán, jó sokáig.Iszonyat jól dobott mert a szezon felet kihagyta. Sztem teljes szezont ilyen szinten nem tud vinni plusz a POtHopp Gerrit Cole vszeg lèp vhova....azt olvastam, hogy ugyan Cole lépett egy opt-outot, de a klub meg rá tud kontrázni, ha rátesz még egy évet 36 millióért.
dande2
slowmotion
csebi