Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Már nincs Padres színekbe ráadásul astrosba ment de baromi rossz látni, hogy mennyire szenved Hader...A tegnapi meccs is rajta ment el. Pedig nálunk God módba tolta.
Örök emlék marad tőle a 22-es NLDS lezárás.
több mint 1 éve
Keller complete game. Olivares grand slam. 😎
több mint 1 éve
Cruz kezd valami ütőforma szerűséget mutatni. Amúgy döbbenet mik vannak, Bednar save.
több mint 1 éve
Kemény hogy LA-ben 2.3 körüli szorzó van a Dodgersra. 😀Dodgers-Braves ma MLB-n ingyen meccsként. Paxton és Fried dobnak.Brávesz fog nyerni, mert annyival nem vagyunk jobbak, hogy söpörjük őket
KeyG
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Dodgers-Braves ma MLB-n ingyen meccsként. Paxton és Fried dobnak.Brávesz fog nyerni, mert annyival nem vagyunk jobbak, hogy söpörjük őket
KeyG
több mint 1 éve
Dodgers-Braves ma MLB-n ingyen meccsként. Paxton és Fried dobnak.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Remélem ma nem kapunk 20-at Athleticstől...
több mint 1 éve
Azèrt erről a hathetes Turner kiesèsről lemondtam volna bár nèlküle is sikerült nagyot nyernünk. Igaz inkább most mint mondjuk ősszel hiányozzon.
több mint 1 éve
T(welve straight)wins!Alias ezek Minnesota nagy napjai: új QB, menetelő T-Wolves, eszméletlen Twins.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Basszus 4 rohadt ütés a Rockies ellen. Jézusom 😱😱🤬🤬. Mi a franc történt az ütésekkel? Nem tudom, hogy mikor és mi, de nagyon elromlott ezen a téren. Szezon elején simán mentek az ütések, simán volt, hogy egyszerűen túlütöttük az ellenfelet, most meg még véletlenül sem találkozik senki a labdával. A dobóink hozzák magukat. 2-3 engedett runnal azért lehet meccset, meccseket nyerni. Azt gondolom most már, hogy ez edzői kérdés, mert csapat szinten esett szét az egész.Elkeserítő az egész. Fellángolásaink vannak három szezon óta, majd trade deadline-nál Cherrington robbantja a keretet, jönnek a fiatalok, majd visszaesünk. A fiatalok a következő évre mennek minorba, mert jön néhány veterán, majd sérülés miatt megint rotálunk.
Gergőke
Tőlem mehet év végén mindenki a vezetőségből, GM és Shelton is.
több mint 1 éve
Reliever, aki a karámból jön mikor a starting pitcher kapcsolata elfárad a home plate mögött játszó elkapóval.Felváltó? Az micsoda?És jön cserébe 4 játékos, aligha van közte értékelhető…A 3 ütő játékos kifejezetten ígéretes. OF Dillon Head egyelőre inkább csak jó atléta kell még idő neki, OF Jakob Marsee, 1B Nathan Martorella minor szinten jó ütőnek számítottak. Woo Suk-Go felváltó a nyáron érkezett még nem MLB szint.
adamfaragoo
Szerintem korrekt Trade volt. Mi meg kaptunk egy jól ütő kezdő játékost aki tud több poszton is játszani.
P@trik
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Felváltó? Az micsoda?És jön cserébe 4 játékos, aligha van közte értékelhető…A 3 ütő játékos kifejezetten ígéretes. OF Dillon Head egyelőre inkább csak jó atléta kell még idő neki, OF Jakob Marsee, 1B Nathan Martorella minor szinten jó ütőnek számítottak. Woo Suk-Go felváltó a nyáron érkezett még nem MLB szint.
adamfaragoo
Szerintem korrekt Trade volt. Mi meg kaptunk egy jól ütő kezdő játékost aki tud több poszton is játszani.
P@trik
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Na végre léptünk valamit, Davis megy minorba, jön Grandal.
több mint 1 éve
Persze, csak itt nálunk a prospectek 90% egy defekt lett az elmúlt 5-6 évben. Ezért nem értem a próbálkozást, valszeg belőlük se lesz itt szupersztár. Szerintem egy játékosnak ettől rosszabb érzés nincs mikor Miamiba tradelik őket.És jön cserébe 4 játékos, aligha van közte értékelhető…A 3 ütő játékos kifejezetten ígéretes. OF Dillon Head egyelőre inkább csak jó atléta kell még idő neki, OF Jakob Marsee, 1B Nathan Martorella minor szinten jó ütőnek számítottak. Woo Suk-Go felváltó a nyáron érkezett még nem MLB szint.
adamfaragoo
P@trik
több mint 1 éve
És jön cserébe 4 játékos, aligha van közte értékelhető…A 3 ütő játékos kifejezetten ígéretes. OF Dillon Head egyelőre inkább csak jó atléta kell még idő neki, OF Jakob Marsee, 1B Nathan Martorella minor szinten jó ütőnek számítottak. Woo Suk-Go felváltó a nyáron érkezett még nem MLB szint.
adamfaragoo
több mint 1 éve
Ez a Peter Bendix annyira alkalmatlan és unszimpatikus személy. Kim Ng hozzáképest egy királynő volt.
több mint 1 éve
White Sox feeling. 12 éve csinálják, de még nem fejezték be. 😊The Marlins just started a rebuild to the rebuild that was a rebuild that never got built.Will Mansoadamfaragoo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
The Marlins just started a rebuild to the rebuild that was a rebuild that never got built.Will Manso
több mint 1 éve
Basszus 4 rohadt ütés a Rockies ellen. Jézusom 😱😱🤬🤬. Mi a franc történt az ütésekkel? Nem tudom, hogy mikor és mi, de nagyon elromlott ezen a téren. Szezon elején simán mentek az ütések, simán volt, hogy egyszerűen túlütöttük az ellenfelet, most meg még véletlenül sem találkozik senki a labdával. A dobóink hozzák magukat. 2-3 engedett runnal azért lehet meccset, meccseket nyerni. Azt gondolom most már, hogy ez edzői kérdés, mert csapat szinten esett szét az egész.
több mint 1 éve
És jön cserébe 4 játékos, aligha van közte értékelhető…
több mint 1 éve
Az igen:Remélem az öreg hamarosan vagy feldobja a papucsot vagy eladja a csapatot.
The @Padres are reportedly finalizing a trade to acquire 2B Luis Arraez from the Marlins, per multiple reports including https://t.co/Z3s2EphcSH's @Feinsand. pic.twitter.com/U6vvUKfwPc
— MLB (@MLB) May 4, 2024
Matthew99
Szánalmas nyomorék, 2 évente neki áll rebuildelni.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 1 éve
Az igen:The @Padres are reportedly finalizing a trade to acquire 2B Luis Arraez from the Marlins, per multiple reports including https://t.co/Z3s2EphcSH's @Feinsand. pic.twitter.com/U6vvUKfwPc
— MLB (@MLB) May 4, 2024

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Ezek szerint igen, de nem szerepel a szabálykönyvben:Miért nem dobta el útközben? Ez szerinted megszokott mozdulatsor bármelyik sportban? Mintha futóversenyen levenné a cipőt futás közben és előrenyújtaná. Ahogy te is mondod nem nyert vele semmit, akkor meg mi értelme volt?Nem tudom miért nem dobta el. Lehet úgy érezte, hogy meglesz simán a bázis. Passz. Nem hiszem, hogy eleve ez volt a terve.
Matthew99
Egyébként ez így szabálytalan?
Őszentsége Sobri Jóska
The Mets broadcast thought the play and ruling were odd. So it reached out to MLB for an official explanation, and that’s when it was reported that Crow-Armstrong would have been ruled out if the Mets challenged the play. The reasoning: You can’t use equipment to gain an advantage.
Basically, if the helmet had counted as an extension of the body, players would also be able to slide into bases with their helmet on steal attempts. That specific scenario is not in MLB’s rule book, but we can probably expect to see it added next year.
Szerkesztette: Matthew99