Baseball
Szerkesztette: Löfli
Az a baj nem tudjuk a pontos szabályt. Szóval csak úgy nem lehet lezavarni, ha szabályos. Már ha van erre külön szabály, ha eddig nem volt mostmár tuti lesz 😀Szerintem Matthewnak van igaza, én is lezavartam volna. Túlcsúszott, és a sisakjával érintette a bázist. Mehet le...Nem volt bent, mert túlcsúszott. Ugyanaz a szitu, mint amikor úgy dönt, hogy továbbfut a kettesről, de meggondolja magát, és vissza akar menni. Akkor is ki lehet ejteni, kiejtheti a kettes védő is, hiába járt már a kettesen. Amikor érinti a bázist, akkor van biztonságban.Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.De akkor már rég bent volt.
Pete Crow-Armstrong took off his helmet while running and then used it to stay on the base pic.twitter.com/I4ZeBEBG2u
— Jomboy Media (@JomboyMedia) May 2, 2024
Matthew99
Ez inkább arról szólt, hogy levette a futás miatt, aztán amikor jött a labda poénból odanyomta. Nem ezen múlt.
Őszentsége Sobri Jóska
Lecsó
Gergőke
Miért nem dobta el útközben? Ez szerinted megszokott mozdulatsor bármelyik sportban? Mintha futóversenyen levenné a cipőt futás közben és előrenyújtaná. Ahogy te is mondod nem nyert vele semmit, akkor meg mi értelme volt?Nem tudom miért nem dobta el. Lehet úgy érezte, hogy meglesz simán a bázis. Passz. Nem hiszem, hogy eleve ez volt a terve.
Matthew99
Egyébként ez így szabálytalan?
Szerintem Matthewnak van igaza, én is lezavartam volna. Túlcsúszott, és a sisakjával érintette a bázist. Mehet le...Nem volt bent, mert túlcsúszott. Ugyanaz a szitu, mint amikor úgy dönt, hogy továbbfut a kettesről, de meggondolja magát, és vissza akar menni. Akkor is ki lehet ejteni, kiejtheti a kettes védő is, hiába járt már a kettesen. Amikor érinti a bázist, akkor van biztonságban.Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.De akkor már rég bent volt.
Pete Crow-Armstrong took off his helmet while running and then used it to stay on the base pic.twitter.com/I4ZeBEBG2u
Matthew99
Ez inkább arról szólt, hogy levette a futás miatt, aztán amikor jött a labda poénból odanyomta. Nem ezen múlt.
Őszentsége Sobri Jóska
Lecsó
Nem volt bent, mert túlcsúszott. Ugyanaz a szitu, mint amikor úgy dönt, hogy továbbfut a kettesről, de meggondolja magát, és vissza akar menni. Akkor is ki lehet ejteni, kiejtheti a kettes védő is, hiába járt már a kettesen. Amikor érinti a bázist, akkor van biztonságban.Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.De akkor már rég bent volt.
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska
Miért nem dobta el útközben? Ez szerinted megszokott mozdulatsor bármelyik sportban? Mintha futóversenyen levenné a cipőt futás közben és előrenyújtaná. Ahogy te is mondod nem nyert vele semmit, akkor meg mi értelme volt?Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.De akkor már rég bent volt.
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.De akkor már rég bent volt.
Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Na, ez szép felhozatal, kicsit már morogtam hogy két hét alatt egy meccset sikerült adni mostanában.😊2024.05.04., szombat - 11:30Kieg:
MLB Plays of the Week
2024.05.06., hétfő - 22:05
Philadelphia PHILLIES - San Francisco GIANTS
2024.05.07., kedd 21:35
Oakland ATHLETICS - Texas RANGERS
🤘 gaben 🤘
📺 2024.05.08., szerda 19:05
⚾️ Philadelphia PHILLIES - Toronto BLUE JAYS
📺 2024.05.11., szombat 11:30
⚾️ MLB Plays of the Week
Bruschi85
2024.05.04., szombat - 11:30Kieg:
MLB Plays of the Week
🤘 gaben 🤘
📺 2024.05.08., szerda 19:05
⚾️ Philadelphia PHILLIES - Toronto BLUE JAYS
📺 2024.05.11., szombat 11:30
⚾️ MLB Plays of the Week

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
444-re nem jó 😛jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítő és kb.minden fizetős oldal olvasható 😉
slowmotion
www.reddit.com/r/firefox/comments/12iarpr/bypass_paywalls_clean_firefoxchrome/
robiroboter

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
MLB Plays of the Week
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
tudom, hirdeted mindenhol, de én már csak egy megkésett ember vagyok. meg amúgy sem nagyon lehet mit telepíteni a céges laptopra, és otthon arról szoktam netezni meg dolgozni.jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítő és kb.minden fizetős oldal olvasható 😉
slowmotion
robiroboter
jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítő és kb.minden fizetős oldal olvasható 😉
slowmotion
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
eeeeez 😀jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛
Explaining perfect games and other baseball rarities through poker odds (and vice versa)
theathletic.com/5423704/2024/05/02/baseball-rarities-poker-odds/
robiroboter
Explaining perfect games and other baseball rarities through poker odds (and vice versa)
theathletic.com/5423704/2024/05/02/baseball-rarities-poker-odds/
Szerkesztette: Gergőke
Nem tudom, hogy ezek mire tudnak így ekkora tömegben összegyűlni.
www.mlb.com/news/dodgers-diamondbacks-bee-delay
Szerkesztette: Gergőke
It ain’t over till it’s over. #TridentsUp pic.twitter.com/0tyDATA3Pt
— Seattle Mariners (@Mariners) April 30, 2024

Idén már kaptunk ki 5-0ról, 6-0ról. Most véghez visszük ezt 7-0ról is.larrybrownsports.com/baseball/miami-marlins-social-media-roasted-viral/632281
adamfaragoo
Egyetértek, bár nagyon nem ugyanaz.Nem tartana az MLB-nek semeddig bejelenteni, hogy perfect game-nek ismeri el.
Matthew99