Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 216 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.

Matthew99
De akkor már rég bent volt.
Ez inkább arról szólt, hogy levette a futás miatt, aztán amikor jött a labda poénból odanyomta. Nem ezen múlt.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem volt bent, mert túlcsúszott. Ugyanaz a szitu, mint amikor úgy dönt, hogy továbbfut a kettesről, de meggondolja magát, és vissza akar menni. Akkor is ki lehet ejteni, kiejtheti a kettes védő is, hiába járt már a kettesen. Amikor érinti a bázist, akkor van biztonságban.
Lecsó
Szerintem Matthewnak van igaza, én is lezavartam volna. Túlcsúszott, és a sisakjával érintette a bázist. Mehet le...
Gergőke
Az a baj nem tudjuk a pontos szabályt. Szóval csak úgy nem lehet lezavarni, ha szabályos. Már ha van erre külön szabály, ha eddig nem volt mostmár tuti lesz 😀
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 066 — #NoStress
Miért nem dobta el útközben? Ez szerinted megszokott mozdulatsor bármelyik sportban? Mintha futóversenyen levenné a cipőt futás közben és előrenyújtaná. Ahogy te is mondod nem nyert vele semmit, akkor meg mi értelme volt?
Matthew99
Nem tudom miért nem dobta el. Lehet úgy érezte, hogy meglesz simán a bázis. Passz. Nem hiszem, hogy eleve ez volt a terve.
Egyébként ez így szabálytalan?

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 950 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.

Matthew99
Ez inkább arról szólt, hogy levette a futás miatt, aztán amikor jött a labda poénból odanyomta. Nem ezen múlt.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem volt bent, mert túlcsúszott. Ugyanaz a szitu, mint amikor úgy dönt, hogy továbbfut a kettesről, de meggondolja magát, és vissza akar menni. Akkor is ki lehet ejteni, kiejtheti a kettes védő is, hiába járt már a kettesen. Amikor érinti a bázist, akkor van biztonságban.
Lecsó
Szerintem Matthewnak van igaza, én is lezavartam volna. Túlcsúszott, és a sisakjával érintette a bázist. Mehet le...

több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 3 329

Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 083 — Invisible man

Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska
Miért nem dobta el útközben? Ez szerinted megszokott mozdulatsor bármelyik sportban? Mintha futóversenyen levenné a cipőt futás közben és előrenyújtaná. Ahogy te is mondod nem nyert vele semmit, akkor meg mi értelme volt?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 066 — #NoStress

Matthew99

több mint 1 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 443 — Amerikai sportok rajongója
2024.05.04., szombat - 11:30
MLB Plays of the Week

2024.05.06., hétfő - 22:05
Philadelphia PHILLIES - San Francisco GIANTS

2024.05.07., kedd 21:35
Oakland ATHLETICS - Texas RANGERS
🤘 gaben 🤘
Kieg:

📺 2024.05.08., szerda 19:05
⚾️ Philadelphia PHILLIES - Toronto BLUE JAYS

📺 2024.05.11., szombat 11:30
⚾️ MLB Plays of the Week
Bruschi85
Na, ez szép felhozatal, kicsit már morogtam hogy két hét alatt egy meccset sikerült adni mostanában.😊
több mint 1 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
MLB Plays of the Week

🤘 gaben 🤘
Kieg:

📺 2024.05.08., szerda 19:05
⚾️ Philadelphia PHILLIES - Toronto BLUE JAYS

📺 2024.05.11., szombat 11:30
⚾️ MLB Plays of the Week

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 659 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛
slowmotion
Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítő és kb.minden fizetős oldal olvasható 😉
 www.reddit.com/r/firefox/comments/12iarpr/bypass_paywalls_clean_firefoxchrome/
robiroboter
444-re nem jó 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 817 — Deion Sanders for president!
MLB Plays of the Week

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 859 — Cowboys fan
jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛
slowmotion
robiroboter
tudom, hirdeted mindenhol, de én már csak egy megkésett ember vagyok. meg amúgy sem nagyon lehet mit telepíteni a céges laptopra, és otthon arról szoktam netezni meg dolgozni.
több mint 1 éve
robiroboter 2 246 — Let's go O's!
slowmotion

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 859 — Cowboys fan
eeeeez 😀
Explaining perfect games and other baseball rarities through poker odds (and vice versa)
 theathletic.com/5423704/2024/05/02/baseball-rarities-poker-odds/
robiroboter
több mint 1 éve
eeeeez 😀
Explaining perfect games and other baseball rarities through poker odds (and vice versa)
 theathletic.com/5423704/2024/05/02/baseball-rarities-poker-odds/

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 950 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Siralmas az ütőforma. Williams , Davis és Bednar nyugodtan visszatért triple A-be és jöjjön Gonzales, Grandal meg Bednar helyett bárki. Priester lehoz egy vállalható meccset, erre 0 run. Következő széria otthon a Rockeis ellen. Ennél jobb lehetőség nem hiszem, hogy kell, hogy egy kicsit gatyába rázzuk magunkat. És kezd bennem egyre nagyobb kérdőjel Shelton kapcsán is kialakulni.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 640 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na, most mi forditottunk úgy, hogy 0-5el mentünk a 9. inningbe 😀 Vannak még csodák 😀
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 902
Már megint méhek zavarták a meccset a Chase Fielden.
Nem tudom, hogy ezek mire tudnak így ekkora tömegben összegyűlni.

www.mlb.com/news/dodgers-diamondbacks-bee-delay

több mint 1 éve
Rendesen lemásoljuk eddig a tavalyi szezonunkat😒 Tragikus volt április második fele.Borzasztóan visszaesett az ütésünk, a védekezéssel még mindig kevesebb a probléma. Remélem ma majd végre sikerül javítani.Skenes viszont nagyot megy triple A-ben, ahogy Nick Gonzales is.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 1 éve
Elég sokáig perfect game volt, aztán így zárult:

több mint 1 éve
Idén már kaptunk ki 5-0ról, 6-0ról. Most véghez visszük ezt 7-0ról is.
adamfaragoo
 larrybrownsports.com/baseball/miami-marlins-social-media-roasted-viral/632281

több mint 1 éve
Idén már kaptunk ki 5-0ról, 6-0ról. Most véghez visszük ezt 7-0ról is.
több mint 1 éve
Persze jó volt, Reynolds és Hayes mrgnyerte,Bednar pedig majdnem elvesztette. Bednarral valamit csinálni kell, mert borzasztó.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 902
Egyetértek, bár nagyon nem ugyanaz.

Matthew99
Nem tartana az MLB-nek semeddig bejelenteni, hogy perfect game-nek ismeri el.