Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Annak azért örülök, hogy a playoffban nincs ez a runner on 2nd kezdés a 10. inningtől. Így persze tovább tart a meccs, de azért mégis.
több mint 5 éve
Bauer komolyan nyomja eddig.Mert Fried nem? 😀 Tőle meglepőbb. Bár pont most (7^) kezd szétesni. De végre egy rendes NL pitching duel a playoffban.
deyell
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
2 kedvenc csapatom lett.Hol van a sok Yankees drukker és hogy örültök.Bátor vállalás, nem lehet könnyű manapság Houston drukkernek lenni
Ja és go Twins, szeretném ha a 3.meccsen dőlne el a párharc. Ha meg az Astros jut tovább így jártam, akkor velük viszem végig a PO-t 😊
Heisman Trophy
Kampman
A Twins akkor amikor megvettem egy MLB játékot és a videós velük volt akitől megtanultam hogy kell játszani.
Csak ugye akkor Playoff volt és a Twins nem jutott be abban az évben, így a Denver miatt a jól teljesítő narancs csapatnak drukkoltam, abban az évben nyerte az Astros WS-t. Tudom hogy csaltak, sőt emlékszem még írtam is hogy ahol laktunk ott este vitték ki a szemetet mindig csörömpöltek a kukán. Dehát Pats drukkerek is vannak 😛
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Hol van a sok Yankees drukker és hogy örültök.Bátor vállalás, nem lehet könnyű manapság Houston drukkernek lenni
Ja és go Twins, szeretném ha a 3.meccsen dőlne el a párharc. Ha meg az Astros jut tovább így jártam, akkor velük viszem végig a PO-t 😊
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Hol van a sok Yankees drukker és hogy örültök.Ja és go Twins, szeretném ha a 3.meccsen dőlne el a párharc. Ha meg az Astros jut tovább így jártam, akkor velük viszem végig a PO-t 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ma este hattól reggel kb. 7-ig folyamatos playoff baseball, összesen 8 meccs 😊
több mint 5 éve
Mondjuk ő minden volt idén, csak meggyőző nem.ezért jobbkezes dobót kellett volna kezdetni. ott volt Fiers.nem tudom kinek az ötlete volt, hogy egy balkezes kvázi rookie pitcher kezdjen a White Sox ellen, de nem sült el jól. persze ez nem mentség az ütőjátékosok teljesítményére.Gondolom Bassitt mögött Luzardo a legjobb A's kezdő dobó. Amúgy teljesen mindegy, bármelyik lefty ellen nyert volna a Sox. 15-0 idén.
deyell
Mikey
deyell
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
ezért jobbkezes dobót kellett volna kezdetni. ott volt Fiers.nem tudom kinek az ötlete volt, hogy egy balkezes kvázi rookie pitcher kezdjen a White Sox ellen, de nem sült el jól. persze ez nem mentség az ütőjátékosok teljesítményére.Gondolom Bassitt mögött Luzardo a legjobb A's kezdő dobó. Amúgy teljesen mindegy, bármelyik lefty ellen nyert volna a Sox. 15-0 idén.
deyell
Mikey
buhloone mindstate
több mint 5 éve
nem tudom kinek az ötlete volt, hogy egy balkezes kvázi rookie pitcher kezdjen a White Sox ellen, de nem sült el jól. persze ez nem mentség az ütőjátékosok teljesítményére.Gondolom Bassitt mögött Luzardo a legjobb A's kezdő dobó. Amúgy teljesen mindegy, bármelyik lefty ellen nyert volna a Sox. 15-0 idén.
deyell
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nem tudom kinek az ötlete volt, hogy egy balkezes kvázi rookie pitcher kezdjen a White Sox ellen, de nem sült el jól. persze ez nem mentség az ütőjátékosok teljesítményére.
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Tegnap fradinal bejött hátha ma ismegy a jinxelés, mi? 😊Mi esetünkben ez 28Tudom én ezt, de engem az a fennmaradó kb. 25% nyugtalanít.Nyerjünk ma is valahogy, mert ez sajnos csak egy győzelmet ért.A best-of-three szériák tippmix-matekja: kb. 75%-ban azé, aki az első meccset nyerte. (79% ha hazaiként, 72% ha vendégként)
gdavid
www.mlb.com/news/how-winning-game-1-affects-teams-wild-card-series-odds
robiroboter
gdavid
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
megy a jinxelés, mi? 😊Mi esetünkben ez 28Tudom én ezt, de engem az a fennmaradó kb. 25% nyugtalanít.Nyerjünk ma is valahogy, mert ez sajnos csak egy győzelmet ért.A best-of-three szériák tippmix-matekja: kb. 75%-ban azé, aki az első meccset nyerte. (79% ha hazaiként, 72% ha vendégként)
gdavid
robiroboter
gdavid
csebi
több mint 5 éve
Mi esetünkben ez 28Tudom én ezt, de engem az a fennmaradó kb. 25% nyugtalanít.Nyerjünk ma is valahogy, mert ez sajnos csak egy győzelmet ért.A best-of-three szériák tippmix-matekja: kb. 75%-ban azé, aki az első meccset nyerte. (79% ha hazaiként, 72% ha vendégként)
gdavid
robiroboter
gdavid
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Tudom én ezt, de engem az a fennmaradó kb. 25% nyugtalanít.Nyerjünk ma is valahogy, mert ez sajnos csak egy győzelmet ért.A best-of-three szériák tippmix-matekja: kb. 75%-ban azé, aki az első meccset nyerte. (79% ha hazaiként, 72% ha vendégként)
gdavid
robiroboter
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Nyerjünk ma is valahogy, mert ez sajnos csak egy győzelmet ért.A best-of-three szériák tippmix-matekja: kb. 75%-ban azé, aki az első meccset nyerte. (79% ha hazaiként, 72% ha vendégként)
gdavid
több mint 5 éve
Ezt szerintem senki. Pedig ez még csak nem is egy vonat volt, hanem egy anyahajó 🙂Csóri Bieber, elkapta a Kershaw-szindrómát?Ezt nem láttam jönni btw.
slowmotion
csebi
Nyerjünk ma is valahogy, mert ez sajnos csak egy győzelmet ért.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Csóri Bieber, elkapta a Kershaw-szindrómát?Ezt nem láttam jönni btw.
slowmotion
több mint 5 éve
Csóri Bieber, elkapta a Kershaw-szindrómát?
több mint 5 éve
Még jó, hogy Sanyiék este mondták a POban már nem leszenek sok-kevés eredmények...,😁😊 a 8-2 Yankees, 2 HR tippem így az 5. inningben elég optimistán néz kiTúl is teljesítettünk. 😀
labo7
Darksun3

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
😊 a 8-2 Yankees, 2 HR tippem így az 5. inningben elég optimistán néz kiTúl is teljesítettünk. 😀
labo7
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
😊 a 8-2 Yankees, 2 HR tippem így az 5. inningben elég optimistán néz kiBieber talán, de ő is azért engedte fel a hazafutásokat néha-néha, abban meg ahogy figyeltem jók vagytok. Mi meg nem tudunk ütni, Tanaka gondolom a breaking ballokat dobálja még mindig, szóval az elég rossz matchup. Őszintén szerintem az ütősorral nem fogjuk tartani a lépést, de lehet én nézek ki keveset a csapatból.Én azért félek tőle, hogy a dobóitok szét fogják szedni az ütősorunkat, legalábbis az elmúlt időben ez jóval gyengébb dobóknak is sikerült, nemhogy Bieber-nek és társainakJó hát adni kell a keményfiút a csörténk előtt 😀. Mondjuk szerintem jóval esélyesebbek vagytok.Sok sikert mindenkinek a rájátszásban! Kivéve a Yankeesnek.Köszi 😀
labo7
kapitnono
labo7
kapitnono
labo7
több mint 5 éve
Dusty Baker nem véletlenül az ötödik csapatával van playoffban, itt most csak két meccset kell nyerniük, a bullpen pihent 😀 (Csak néztem a meccset, nem drukkolok én oda sehova. Nincs narancs-fekete a PO-ban. De az öreg szépen megetette a Twinst a két starterrel.)
több mint 5 éve
öcsém, milyen error a Twinstől 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!