Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Annak azért örülök, hogy a playoffban nincs ez a runner on 2nd kezdés a 10. inningtől. Így persze tovább tart a meccs, de azért mégis.

több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Bauer komolyan nyomja eddig.
deyell
Mert Fried nem? 😀 Tőle meglepőbb. Bár pont most (7^) kezd szétesni. De végre egy rendes NL pitching duel a playoffban.

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
Bauer komolyan nyomja eddig.

buhloone mindstate

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Hol van a sok Yankees drukker és hogy örültök.
Ja és go Twins, szeretném ha a 3.meccsen dőlne el a párharc. Ha meg az Astros jut tovább így jártam, akkor velük viszem végig a PO-t 😊
Heisman Trophy
Bátor vállalás, nem lehet könnyű manapság Houston drukkernek lenni
Kampman
2 kedvenc csapatom lett.
A Twins akkor amikor megvettem egy MLB játékot és a videós velük volt akitől megtanultam hogy kell játszani.
Csak ugye akkor Playoff volt és a Twins nem jutott be abban az évben, így a Denver miatt a jól teljesítő narancs csapatnak drukkoltam, abban az évben nyerte az Astros WS-t. Tudom hogy csaltak, sőt emlékszem még írtam is hogy ahol laktunk ott este vitték ki a szemetet mindig csörömpöltek a kukán. Dehát Pats drukkerek is vannak 😛

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nem potyognak a runok.

több mint 5 éve
Ja és go Twins, szeretném ha a 3.meccsen dőlne el a párharc. Ha meg az Astros jut tovább így jártam, akkor velük viszem végig a PO-t 😊
Heisman Trophy
Bátor vállalás, nem lehet könnyű manapság Houston drukkernek lenni

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ma este hattól reggel kb. 7-ig folyamatos playoff baseball, összesen 8 meccs 😊

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
nem tudom kinek az ötlete volt, hogy egy balkezes kvázi rookie pitcher kezdjen a White Sox ellen, de nem sült el jól. persze ez nem mentség az ütőjátékosok teljesítményére.
deyell
Gondolom Bassitt mögött Luzardo a legjobb A's kezdő dobó. Amúgy teljesen mindegy, bármelyik lefty ellen nyert volna a Sox. 15-0 idén.
Mikey
ezért jobbkezes dobót kellett volna kezdetni. ott volt Fiers.
deyell
Mondjuk ő minden volt idén, csak meggyőző nem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nem tudom kinek az ötlete volt, hogy egy balkezes kvázi rookie pitcher kezdjen a White Sox ellen, de nem sült el jól. persze ez nem mentség az ütőjátékosok teljesítményére.
deyell
Gondolom Bassitt mögött Luzardo a legjobb A's kezdő dobó. Amúgy teljesen mindegy, bármelyik lefty ellen nyert volna a Sox. 15-0 idén.
Mikey
ezért jobbkezes dobót kellett volna kezdetni. ott volt Fiers.

buhloone mindstate

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
deyell

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve

buhloone mindstate

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Nyerjünk ma is valahogy, mert ez sajnos csak egy győzelmet ért.
gdavid
A best-of-three szériák tippmix-matekja: kb. 75%-ban azé, aki az első meccset nyerte. (79% ha hazaiként, 72% ha vendégként)
 www.mlb.com/news/how-winning-game-1-affects-teams-wild-card-series-odds
robiroboter
Tudom én ezt, de engem az a fennmaradó kb. 25% nyugtalanít.
gdavid
Mi esetünkben ez 28
csebi
megy a jinxelés, mi? 😊
slowmotion
Tegnap fradinal bejött hátha ma is

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
gdavid
A best-of-three szériák tippmix-matekja: kb. 75%-ban azé, aki az első meccset nyerte. (79% ha hazaiként, 72% ha vendégként)
robiroboter
gdavid
Mi esetünkben ez 28
csebi
megy a jinxelés, mi? 😊
több mint 5 éve
gdavid
robiroboter
gdavid
Mi esetünkben ez 28

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
gdavid
robiroboter

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
gdavid

több mint 5 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Csóri Bieber, elkapta a Kershaw-szindrómát?
slowmotion
Ezt nem láttam jönni btw.
csebi
Ezt szerintem senki. Pedig ez még csak nem is egy vonat volt, hanem egy anyahajó 🙂

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
slowmotion
Ezt nem láttam jönni btw.

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
😊 a 8-2 Yankees, 2 HR tippem így az 5. inningben elég optimistán néz ki
labo7
Túl is teljesítettünk. 😀
Darksun3
Még jó, hogy Sanyiék este mondták a POban már nem leszenek sok-kevés eredmények...,😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
labo7
Túl is teljesítettünk. 😀

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 5 éve
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 605
Sok sikert mindenkinek a rájátszásban! Kivéve a Yankeesnek.
labo7
Köszi 😀
kapitnono
Jó hát adni kell a keményfiút a csörténk előtt 😀. Mondjuk szerintem jóval esélyesebbek vagytok.
labo7
Én azért félek tőle, hogy a dobóitok szét fogják szedni az ütősorunkat, legalábbis az elmúlt időben ez jóval gyengébb dobóknak is sikerült, nemhogy Bieber-nek és társainak
kapitnono
Bieber talán, de ő is azért engedte fel a hazafutásokat néha-néha, abban meg ahogy figyeltem jók vagytok. Mi meg nem tudunk ütni, Tanaka gondolom a breaking ballokat dobálja még mindig, szóval az elég rossz matchup. Őszintén szerintem az ütősorral nem fogjuk tartani a lépést, de lehet én nézek ki keveset a csapatból.
labo7
több mint 5 éve
Dusty Baker nem véletlenül az ötödik csapatával van playoffban, itt most csak két meccset kell nyerniük, a bullpen pihent 😀 (Csak néztem a meccset, nem drukkolok én oda sehova. Nincs narancs-fekete a PO-ban. De az öreg szépen megetette a Twinst a két starterrel.)

több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
öcsém, milyen error a Twinstől 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!