Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 7 éve
You Gotta Step It Up Now, Kid … This Is New YorkLuuuuuuuuuuuuuuke!!!
Imádom az embert. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Örülök hogy a Braves is megtalálta az ütőformáját, szomorú lett volna az ennyire sima 0-3as kiesés.
több mint 7 éve
ráadásul jól emlékszelhát ha bases loaded, 2 out szitunál sikerül a .044-es átlagú pitchert megsétáltatni, akkkor meg is érdemeljük a vereséget.ráadásul 4 dobásból ha jól emlékszem ...
sikerült öt runt ajándékozni az ellenfélnek, ez playoffban nem fér bele.
slowmotion
csebi
több mint 7 éve
hát ha bases loaded, 2 out szitunál sikerül a .044-es átlagú pitchert megsétáltatni, akkkor meg is érdemeljük a vereséget.ráadásul 4 dobásból ha jól emlékszem ...
sikerült öt runt ajándékozni az ellenfélnek, ez playoffban nem fér bele.
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
hát ha bases loaded, 2 out szitunál sikerül a .044-es átlagú pitchert megsétáltatni, akkkor meg is érdemeljük a vereséget.sikerült öt runt ajándékozni az ellenfélnek, ez playoffban nem fér bele.
több mint 7 éve
Eddig sima a játék. Reméljük így is marad.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Szerintem még '48 után újra Indians WS győzelem lesz 😉
több mint 7 éve
Úgyis kiderül előbb utóbb, de szerintem sima lesz nagyon és nem az Astros javára...Az Astros lineup megközelíti az AL east csapatokét a pitchingjük meg sokkal jobb top to bottom.Első ránézésre ez megint Astros-Dodgers döntőnek tűnik.Szerintem meg pont fordítva van, aki a yankees-red soxból továbbjut az nyeri a ws-t is. Nem nagyon nézem ki az astrosból, hogy bármeliyket meg tudná állítani, a clevelendből meg pkáne nem
A Braves leeresztett már az alapszakasz végére, Rockies ütői lengetnek ész nélkül mindenre, a Brewers pitching staff meg kevés lesz egy best of 7 seriesben a Dodgers ellen. Az AL-ben nem ennyire egyszerű a helyzet, de a Red Sox és Yankees várhatóan eléggé le fogja izzasztani egymást, de tulajdonképpen majdnem mindegy, melyik jut tovább, az Astros annyira komplett csapat, hogy egy hosszú seriesben ott sem látom, hogy verik meg őket.
Jakehomer
kapitnono
Jakehomer

több mint 7 éve
Az Astros lineup megközelíti az AL east csapatokét a pitchingjük meg sokkal jobb top to bottom.Első ránézésre ez megint Astros-Dodgers döntőnek tűnik.Szerintem meg pont fordítva van, aki a yankees-red soxból továbbjut az nyeri a ws-t is. Nem nagyon nézem ki az astrosból, hogy bármeliyket meg tudná állítani, a clevelendből meg pkáne nem
A Braves leeresztett már az alapszakasz végére, Rockies ütői lengetnek ész nélkül mindenre, a Brewers pitching staff meg kevés lesz egy best of 7 seriesben a Dodgers ellen. Az AL-ben nem ennyire egyszerű a helyzet, de a Red Sox és Yankees várhatóan eléggé le fogja izzasztani egymást, de tulajdonképpen majdnem mindegy, melyik jut tovább, az Astros annyira komplett csapat, hogy egy hosszú seriesben ott sem látom, hogy verik meg őket.
Jakehomer
kapitnono
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Első ránézésre ez megint Astros-Dodgers döntőnek tűnik.Szerintem meg pont fordítva van, aki a yankees-red soxból továbbjut az nyeri a ws-t is. Nem nagyon nézem ki az astrosból, hogy bármeliyket meg tudná állítani, a clevelendből meg pkáne nem
Jakehomer

több mint 7 éve
Első ránézésre ez megint Astros-Dodgers döntőnek tűnik. A Braves leeresztett már az alapszakasz végére, Rockies ütői lengetnek ész nélkül mindenre, a Brewers pitching staff meg kevés lesz egy best of 7 seriesben a Dodgers ellen. Az AL-ben nem ennyire egyszerű a helyzet, de a Red Sox és Yankees várhatóan eléggé le fogja izzasztani egymást, de tulajdonképpen majdnem mindegy, melyik jut tovább, az Astros annyira komplett csapat, hogy egy hosszú seriesben ott sem látom, hogy verik meg őket.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
na, visszahoztuk a jól bevélt forgatókönyvet. Kersaw 8 + Jansen 1 inning, shutout.ha a szétlövéses meccsen Arenado és Story nem üt be két hosszút Jansenről, akkor zsinórban négy shutout-ot csináltunk volna, ebből hármat playoff-résztvevő ellen.
következő meccsen Buehler kezd, kíváncsi vagyok, mit mutat - de a Rockies ellen bíztatóan dobott.
több mint 7 éve
Hernan Perez meg mit futkos Arenado mellől? Milyen szépen otthagyta a csukát a bázis előtt 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 7 éve
Yankees-Red Sox... Nem lehetne az hogy mindkettő kiessen?
több mint 7 éve
Itt nem nagyon volt kérdés ki a jobb 😁Akkor jöhet a Yankees Red sox
Go Yankees!!

több mint 7 éve
tudom nagypofájú new yorki srácnak fogok tűnniUgye
de nem izgulok a ma éjjel miatt.
shawnka
több mint 7 éve
A tv biztos jobban örülne egy RedS-Yankeesnek, én nem biztos 😛Baseballban, ahogy kosárban, a Bostonnak szurkolok. 😊
több mint 7 éve
Szerintem meg brutál szoros volt az NL (főleg a vége). Ilyen már rég volt + 2 division is plusz meccsen dőlt el. Továbbá olyan csapatok vitézkednek akik évek ota semmik voltak.Igen, nekem is nagyon bejön, hogy ott van egy Colorado, egy Brewers, egy Braves is pl.
danyly
Ma éjjel pedig egyértelműen Go Oakland!
Szerkesztette: zavi27
több mint 7 éve
Szerintem meg brutál szoros volt az NL (főleg a vége). Ilyen már rég volt + 2 division is plusz meccsen dőlt el. Továbbá olyan csapatok vitézkednek akik évek ota semmik voltak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
A's-t a ligadöntőbe, és kicsit megnyugodnék az idei szezon után 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 7 éve
tudom nagypofájú new yorki srácnak fogok tűnnide nem izgulok a ma éjjel miatt.