Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 375 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
You Gotta Step It Up Now, Kid … This Is New York

Luuuuuuuuuuuuuuke!!!

Imádom az embert. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 460 — Amerikai sportok rajongója
Örülök hogy a Braves is megtalálta az ütőformáját, szomorú lett volna az ennyire sima 0-3as kiesés.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
hát ha bases loaded, 2 out szitunál sikerül a .044-es átlagú pitchert megsétáltatni, akkkor meg is érdemeljük a vereséget.
sikerült öt runt ajándékozni az ellenfélnek, ez playoffban nem fér bele.
slowmotion
ráadásul 4 dobásból ha jól emlékszem ...
csebi
ráadásul jól emlékszel
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
hát ha bases loaded, 2 out szitunál sikerül a .044-es átlagú pitchert megsétáltatni, akkkor meg is érdemeljük a vereséget.
slowmotion
ráadásul 4 dobásból ha jól emlékszem ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 105
Azt se gondoltam volna, hogy a Rockies 3 meccsen 2 runt szerez

több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Eddig sima a játék. Reméljük így is marad.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Szerintem még '48 után újra Indians WS győzelem lesz 😉
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 023 — WHO DAT!!!!
Első ránézésre ez megint Astros-Dodgers döntőnek tűnik.

A Braves leeresztett már az alapszakasz végére, Rockies ütői lengetnek ész nélkül mindenre, a Brewers pitching staff meg kevés lesz egy best of 7 seriesben a Dodgers ellen. Az AL-ben nem ennyire egyszerű a helyzet, de a Red Sox és Yankees várhatóan eléggé le fogja izzasztani egymást, de tulajdonképpen majdnem mindegy, melyik jut tovább, az Astros annyira komplett csapat, hogy egy hosszú seriesben ott sem látom, hogy verik meg őket.
Jakehomer
Szerintem meg pont fordítva van, aki a yankees-red soxból továbbjut az nyeri a ws-t is. Nem nagyon nézem ki az astrosból, hogy bármeliyket meg tudná állítani, a clevelendből meg pkáne nem
kapitnono
Az Astros lineup megközelíti az AL east csapatokét a pitchingjük meg sokkal jobb top to bottom.
Jakehomer
Úgyis kiderül előbb utóbb, de szerintem sima lesz nagyon és nem az Astros javára...

több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 446 — Panthers fan

A Braves leeresztett már az alapszakasz végére, Rockies ütői lengetnek ész nélkül mindenre, a Brewers pitching staff meg kevés lesz egy best of 7 seriesben a Dodgers ellen. Az AL-ben nem ennyire egyszerű a helyzet, de a Red Sox és Yankees várhatóan eléggé le fogja izzasztani egymást, de tulajdonképpen majdnem mindegy, melyik jut tovább, az Astros annyira komplett csapat, hogy egy hosszú seriesben ott sem látom, hogy verik meg őket.
Jakehomer
Szerintem meg pont fordítva van, aki a yankees-red soxból továbbjut az nyeri a ws-t is. Nem nagyon nézem ki az astrosból, hogy bármeliyket meg tudná állítani, a clevelendből meg pkáne nem
kapitnono
Az Astros lineup megközelíti az AL east csapatokét a pitchingjük meg sokkal jobb top to bottom.

Tepper takarodj!
több mint 7 éve

Jakehomer

több mint 7 éve

Tepper takarodj!
több mint 7 éve
na, visszahoztuk a jól bevélt forgatókönyvet. Kersaw 8 + Jansen 1 inning, shutout.

ha a szétlövéses meccsen Arenado és Story nem üt be két hosszút Jansenről, akkor zsinórban négy shutout-ot csináltunk volna, ebből hármat playoff-résztvevő ellen.

következő meccsen Buehler kezd, kíváncsi vagyok, mit mutat - de a Rockies ellen bíztatóan dobott.
több mint 7 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Hernan Perez meg mit futkos Arenado mellől? Milyen szépen otthagyta a csukát a bázis előtt 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 7 éve
Az Astros ütögeti a hazafutásokat

több mint 7 éve
Yankees-Red Sox... Nem lehetne az hogy mindkettő kiessen?
zsutu
Ne legyünk telhetetlenek, legalább az egyik kiesik. Aztán a következő seriesben a másik is 😊

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 7 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Yankees-Red Sox... Nem lehetne az hogy mindkettő kiessen?
több mint 7 éve
Itt nem nagyon volt kérdés ki a jobb 😁

Akkor jöhet a Yankees Red sox

Go Yankees!!

több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
tudom nagypofájú new yorki srácnak fogok tűnni

de nem izgulok a ma éjjel miatt.
shawnka
Ugye
több mint 7 éve
Ez elég gyorsan eldőlni látszik

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
A tv biztos jobban örülne egy RedS-Yankeesnek, én nem biztos 😛

Baseballban, ahogy kosárban, a Bostonnak szurkolok. 😊
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 460 — Amerikai sportok rajongója
Szerintem meg brutál szoros volt az NL (főleg a vége). Ilyen már rég volt + 2 division is plusz meccsen dőlt el. Továbbá olyan csapatok vitézkednek akik évek ota semmik voltak.
danyly
Igen, nekem is nagyon bejön, hogy ott van egy Colorado, egy Brewers, egy Braves is pl.
Ma éjjel pedig egyértelműen Go Oakland!

Szerkesztette: zavi27
több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Szerintem meg brutál szoros volt az NL (főleg a vége). Ilyen már rég volt + 2 division is plusz meccsen dőlt el. Továbbá olyan csapatok vitézkednek akik évek ota semmik voltak.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
A's-t a ligadöntőbe, és kicsit megnyugodnék az idei szezon után 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
tudom nagypofájú new yorki srácnak fogok tűnni

de nem izgulok a ma éjjel miatt.