NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Amilyen penge bullpenünk van, annyira gyengélkedik a rotációnk, ráadásul a run support is erősen akadozik (Edwin eddig nem nagyon dolgozik meg a 20 milkájáért...). Szabályosan fájdalmas nézni mostanában Indians meccset nézni, hiába hosszú még a szezon.
több mint 8 éve
Kershaw has 7 wins in first 9 starts for first time in his career.no meg persze az is jól jön, ha van run support, sőt főleg az jön jól (54 a 31-hez képest azért nem kis segítség), mert ezt az eredményt szignifikánsan gyengébb statok mellett érte el (ERA +0,50, SO -32, BB +4, -7.1 IP)
több mint 8 éve
na. Bellingernek annyira bejött az első MLB-s home run érzése, hogy ütött még egyet.de azért nem kellett volna megint az utolsó inningre hagyni a döntést...
több mint 8 éve
Jakehomer írta még tavaly, hogy júliusig nem szabad nézni a tabellát, de nem tudom megállni 😀azért jó, hogy a D-backs utolsó 15 meccse közül csak a Giants elleni széria lesz hazai csoportmeccs (#157-#159), mert így nem fognak megint vendégek csobbanni a medencében 😛
Kampman
több mint 8 éve
Jakehomer írta még tavaly, hogy júliusig nem szabad nézni a tabellát, de nem tudom megállni 😀
több mint 8 éve
Tanaka vs. Sale hozta az elvárásokat azt hiszem. Brutál duel volt a végéig. Tank meg hatalmas király. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 8 éve
Azt meghiszem. Kb.,mint mikor mi söpörjük a Bravest,vagy a Philliest.....ja ilyen sosem történik. 😀Én Dodgers fan vagyok és örülök amikor elverjük őket. 😊Az engem nem vigasztal,nem vagyok Dodgers fan. 😀Mindegy ez már KO a Giants-nak. 😊Szép a végjáték most a Giants ellen.Isten faszáért rakták fel Striplinget A-Gon helyett,amikor úgyis várható volt a base hit az inningben. Értem én,hogy egy esetleges Toles fly outnál Gonzalez sebessége double playt eredményezett volna sac fly helyett,de így megfosztottak egy runtól fantasyben. 😀
danyly
Nelson87
danyly
Én csak a fantasy miatt aggódom... minden run számít. 😀
Nelson87
danyly
több mint 8 éve
Én Dodgers fan vagyok és örülök amikor elverjük őket. 😊Az engem nem vigasztal,nem vagyok Dodgers fan. 😀Mindegy ez már KO a Giants-nak. 😊Szép a végjáték most a Giants ellen.Isten faszáért rakták fel Striplinget A-Gon helyett,amikor úgyis várható volt a base hit az inningben. Értem én,hogy egy esetleges Toles fly outnál Gonzalez sebessége double playt eredményezett volna sac fly helyett,de így megfosztottak egy runtól fantasyben. 😀
danyly
Nelson87
danyly
Nelson87
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Az engem nem vigasztal,nem vagyok Dodgers fan. 😀Mindegy ez már KO a Giants-nak. 😊Szép a végjáték most a Giants ellen.Isten faszáért rakták fel Striplinget A-Gon helyett,amikor úgyis várható volt a base hit az inningben. Értem én,hogy egy esetleges Toles fly outnál Gonzalez sebessége double playt eredményezett volna sac fly helyett,de így megfosztottak egy runtól fantasyben. 😀
danyly
Nelson87
danyly
több mint 8 éve
Mindegy ez már KO a Giants-nak. 😊Szép a végjáték most a Giants ellen.Isten faszáért rakták fel Striplinget A-Gon helyett,amikor úgyis várható volt a base hit az inningben. Értem én,hogy egy esetleges Toles fly outnál Gonzalez sebessége double playt eredményezett volna sac fly helyett,de így megfosztottak egy runtól fantasyben. 😀
danyly
Nelson87
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Szép a végjáték most a Giants ellen.Isten faszáért rakták fel Striplinget A-Gon helyett,amikor úgyis várható volt a base hit az inningben. Értem én,hogy egy esetleges Toles fly outnál Gonzalez sebessége double playt eredményezett volna sac fly helyett,de így megfosztottak egy runtól fantasyben. 😀
danyly
több mint 8 éve
Szép a végjáték most a Giants ellen.
több mint 8 éve
Thamest milyen cápatesztoszteronnal etették Koreában?
több mint 8 éve
Persze nem most kell hajrázni elég a végén is. 😊Az úgy szép: 4 vereség egyhuzamban az Arizona ellen, ebbe az utolsó kettő 10 pont feletti kapott pont. Szépen megszórtak. Főleg az előző meccs végén (5-4-re vezetünk és jön egy 0-9). Búúúú...nem a szezon elején kell megnyerni a csoportot. lesz vagy 19 meccsünk ellenük, még a 2-5 sem lenne végzetes mérleg egyelőre.
danyly
slowmotion
De a csoportot dominálni kell. De most sikerült nyerni. A Rockies most meglepően jól kezdett, de már eljátszották egy párszor. Félidőben meg kidurrant a lufi.
több mint 8 éve
Az úgy szép: 4 vereség egyhuzamban az Arizona ellen, ebbe az utolsó kettő 10 pont feletti kapott pont. Szépen megszórtak. Főleg az előző meccs végén (5-4-re vezetünk és jön egy 0-9). Búúúú...nem a szezon elején kell megnyerni a csoportot. lesz vagy 19 meccsünk ellenük, még a 2-5 sem lenne végzetes mérleg egyelőre.
danyly
több mint 8 éve
Az úgy szép: 4 vereség egyhuzamban az Arizona ellen, ebbe az utolsó kettő 10 pont feletti kapott pont. Szépen megszórtak. Főleg az előző meccs végén (5-4-re vezetünk és jön egy 0-9). Búúúú...
több mint 8 éve
Várjuk az élménybeszámolót.DS maradhatnátok még egy pár napot NY-ban... #StreakElég hihetetlen volt az egész basszus. 😊
Matthew99
Megtiszteltek minket a srácok a kint létünk alatt ezzel a 9/8-as homestand-del.
Darksun3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
DS maradhatnátok még egy pár napot NY-ban... #StreakElég hihetetlen volt az egész basszus. 😊
Matthew99
Megtiszteltek minket a srácok a kint létünk alatt ezzel a 9/8-as homestand-del.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 8 éve
Home Sweet Home 😊Mondjuk amilyen segítséget a Dodgers bullpentől kapunk, ahhoz nem kell hozzászokni, mert évente kb. egyszer van.
több mint 8 éve
Konkrétan fájdalmas nézni ezt a White Sox offense-t. Idén is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
A kurva anyját Mattinglynek,de most már tényleg.Chen-nek 7 inning után no hittere van,erre ez a fasz leveszi őt,esélyt sem ad neki a 8. elkezdésére.
Biztos jön majd a hülye dumával,hogy sérülés így meg úgy,akárcsak Conley esetében tavaly.
Fun fact: Conley pár hónappal később kidőlt a hüvelykujja miatt,szóval ennyit a nagy óvatosságról.
több mint 8 éve
A Chase Fieldtől távol kicsit elhalkult az offense, ennek ellenére még mindig vezetjük a csoportot és a Padres ellen egy söprést se bánnék.
több mint 8 éve
DS maradhatnátok még egy pár napot NY-ban... #Streak

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Greinke csak háztűznézőben volt nálunk. 😊