NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
A Giants bullpen hozza a tavalyi formáját.legalább Romót elhoztuk onnan, hogy ránk is ragadjon egy kicsi a skillből.
Jakehomer
na, este tízkor remélhetőleg kezdődik az újabb CK to CY kampány
több mint 8 éve
Egy pitcher vezeti az AVG és HR league leader listát is 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
A Giants bullpen hozza a tavalyi formáját.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
C'mon man!!!!
több mint 8 éve
Akkor is o a hibas. Persze, tisztaban vagyok vele Godwin's law elkerulhetetlen torvenyszeruseg es ennek meg kellett tortennie... de Kampman rogton ezzel kezdte a diskurzust, a 2. hozzaszolasban mar benyogte a dolgot.Őt ne hibáztasd. No-hittlert írt. 😀Ezzel el is dőlt. És akkor még jól járunk, ha nem lesz egy no-hittler is Bumgarnernek.encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcYLleu8drJJ15D1BtasS_OdzSocqb8AQmr2N9OPHaMxHcrlYQ
Kampman
Ezert nem irjuk be, megint eljinxelted..
Nelson es zsutu szinten hibasak, de te voltal az elso.. 😛
Igor
Amúgy gyönyörű, hogy 2 perce még perfect gameről beszéltünk, mostanra meg már 3 runt engedett. 😀
Jughead
Elfogadhatatlan.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ezert nem irjuk be, megint eljinxelted..Iktriad legjobb tanítványa vagyok.
Igor
több mint 8 éve
Őt ne hibáztasd. No-hittlert írt. 😀Ezzel el is dőlt. És akkor még jól járunk, ha nem lesz egy no-hittler is Bumgarnernek.encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcYLleu8drJJ15D1BtasS_OdzSocqb8AQmr2N9OPHaMxHcrlYQ
Kampman
Igor
Amúgy gyönyörű, hogy 2 perce még perfect gameről beszéltünk, mostanra meg már 3 runt engedett. 😀
több mint 8 éve
Épp akartam mondani,hogy miattam volt. 😀Hogy lehetett ebből 3-3?
több mint 8 éve
Ezzel el is dőlt. És akkor még jól járunk, ha nem lesz egy no-hittler is Bumgarnernek.
Kampman
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ezzel el is dőlt. És akkor még jól járunk, ha nem lesz egy no-hittler is Bumgarnernek.No-hitter? Ne legyél ilyen optimista,ebből még perfect game is lehet. 😀
Kampman
több mint 8 éve
Azt hiszem Arrieta ütött egy HR-t Greinkeről a Spring Training alatt,szinte éreztem,hogy ma MadBum is vág egyet. 😀igazából akkor a leginkább veszélyes ütőként, ha egy top pitcher ellen játszik.
Félelmetes a fickó.
Nelson87
Greinke ellen már ütött korábban is, és hát Kershaw-t se egyszer vitte táncba.
több mint 8 éve
Ezzel el is dőlt. És akkor még jól járunk, ha nem lesz egy no-hittler is Bumgarnernek.
több mint 8 éve
Azt hiszem Arrieta ütött egy HR-t Greinkeről a Spring Training alatt,szinte éreztem,hogy ma MadBum is vág egyet. 😀Félelmetes a fickó.
több mint 8 éve
Lehet ennél is rosszabb? Nyerni fog a Giants,de max 5 earned runt jósolok Greinke-nek.Tanaka-t egy kicsit megégették.Kicsit félek Greinke-től.
zsutu
Kampman
több mint 8 éve
Erre megérte ennyit várni. :'D
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 8 éve
Tanaka-t egy kicsit megégették.
több mint 8 éve
Szerencsétlen Bryan Shaw... ST alatt 7.2IP, 19H, 15ER, 17.61ERA, 3.26WHIPAkármennyire is hangoztatja Tito, hogy betonbiztos setup relief... Sokkal jobb produktumú cserét is kidobott már...
több mint 8 éve
Én is örülök a pozitív (16-15) mutatónak, még akkor is ha pontosan semmi jelentősége nincs, mert már a ST alatt is vereségek sorát vártam. 😀El sem hiszem, hogy végre vége a Spring Trainingnek, és két nap milwaukee-i kitérő után hétfőn végre kezdődik a szezon! 😊 😊Mi meg behúztuk a ST "bajnoki címét" (legtöbb W) 😀
Mikey
Remélem, nem ez lesz az egyetlen sikerélményünk idén azért... 😀
Darksun3
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Először címvédőként nekimenni az MLB szezonnak... megfizethetetlen! 😊
több mint 8 éve
Az MLB The Show 17 intrója elég hidegrázósan mutatja be a sport történelmét. Ajánlott videó a baseballfejeknek. 😊Vin Scully,Lou Gehrig...ez tényleg nagyon jó lett. 😊
www.youtube.com/watch?v=bTMbj4WrnQw
Maka
Decemberben tervezek PS4-et venni,addig sajnos marad a 2K11 Xboxon,meg a High Heat MLB 2003 PS2-n. Lehet viccesen hangzik,de utóbbi minden idők legkirályabb baseball játéka szvsz.