Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
James Shields in da house. Váóváóváó!Apró szépséghibája a trade-nek, hogy nem 2013-at írunk 😊
Mikey
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
James Shields in da house. Váóváóváó!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Mi a fene történt Justin Uptonnal?Ha DBacks faneket kérdeznél, azt mondanák, mindig szar volt 😊
Maka
A Reds túl magas 😛 Phillips elcserélésének ő maga az akadálya, egy trade-et már megfúrt az offseasonben, NTC van a kontraktjában... Bruce viszont szinte biztos menni fog, még jó is, hogy eddig nem tudtuk elsózni sehova, régen volt már ilyen magasan az értéke.
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 9 éve

A szezon első negyede lecsorgott, így eljött az idő, hogy egy erősorrend keretein belül értékeljük az eddig látottakat. Pálfy Tamás a National League, én az American League csapatairól.
sportmajom.com/2016/06/03/mlb-erosorrend-i/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
2-12-ről felállni és nyerni 16-13-ra? 😊Mondanám, hogy ez csak a Padres ellen megy, de ellenünk is lehet 😊 A rotáció gyengélkedése elég aggasztó, a Rangers hosszú távon jobbnak tűnik.
7. inning alja, 2 out, jön zsinórban 7 single és 9 run. Nem nagyon emlékszem mikor éltem át ehhez hasonló élményt sport témakörben.
Maka
De maga az eset jól példázza a baseball nagyságát, itt nem lehet lepörgetni az órát, meg kibekkelni a meccs végét, meg kell csinálni a 27 outot minden körülmények között.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
2-12-ről felállni és nyerni 16-13-ra? 😊7. inning alja, 2 out, jön zsinórban 7 single és 9 run. Nem nagyon emlékszem mikor éltem át ehhez hasonló élményt sport témakörben.
több mint 9 éve
Homerunok májusban:Braves 16
Phillies 18
Giants 19
Cano - Cruz - Seager - Martin 23
😊
Elsők vagyunk a ligában HR-ben, ERA-ban, BAA-ben, második OBP-ben és run diffben.
több mint 9 éve
Christian Bethancourt a Padres-ban C-ként kezdett, 10-0-nál kiment LF-nek, 16-4-nél beállt pitchelni, de 2 outnál váltotta egy másik position player, úgyhogy 2B-ként fejezte be a meccset.Mintha magamat látnám... 😀
Mindennapos, nem? 😊
Maka

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Christian Bethancourt a Padres-ban C-ként kezdett, 10-0-nál kiment LF-nek, 16-4-nél beállt pitchelni, de 2 outnál váltotta egy másik position player, úgyhogy 2B-ként fejezte be a meccset. Mindennapos, nem? 😊
több mint 9 éve
remélem, figyelt a bullpenünk, hogyan kell háromnál több inninget baserunner nélkül lehozni.
több mint 9 éve
Maka, nálad remélem még nem ilyen a helyzet 😊Belefér, ha most négyszer elpicsázzuk a Padrest. 😊
Jakehomer
több mint 9 éve
Maka, nálad remélem még nem ilyen a helyzet 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Bradley remélem megragad a rotációban, ha már a Miller-trade ennyire jól bevált

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Közben a Royals csinált egy újabb mini-comeback-etelég kellemetlen módját választották annak, hogy kicsit helyre rakják a White Soxt...
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
lolÉn azon csodálkozom, hogy volt öt ilyen betli is 😊
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/736672971998302208
Löfli
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
loltwitter.com/ESPNStatsInfo/status/736672971998302208

Don't blink!
több mint 9 éve
hú amit itt a meccs elején csináltak két bases loadedból 0 run, és még azon kívül is volt 1-2 inningben pár RISP, amiből nem lett semmi... legalább Goldy egyenlített... hogy aztán ismét vesztésre álljunk 😀Double steal, szerintem ilyet 2-3 éve nem láttam Dbacks meccsen 😀Nekem rémlik jó néhány, kifejezetten jók voltunk benne, amikor megpróbáltuk.
Löfli
Nem tudom mi frusztrálóbb, az hogy ellenünk a pitcher is HR-t üt, vagy hogy a tavaly ligaelit offense-ből Pollock sérült, Peralta sérült, Tomas inkonzisztens, Goldie meg szar.
Kampman

Don't blink!
több mint 9 éve
Double steal, szerintem ilyet 2-3 éve nem láttam Dbacks meccsen 😀Nekem rémlik jó néhány, kifejezetten jók voltunk benne, amikor megpróbáltuk.
Löfli
Nem tudom mi frusztrálóbb, az hogy ellenünk a pitcher is HR-t üt, vagy hogy a tavaly ligaelit offense-ből Pollock sérült, Peralta sérült, Tomas inkonzisztens, Goldie meg szar.
több mint 9 éve
Double steal, szerintem ilyet 2-3 éve nem láttam Dbacks meccsen 😀 de sima bázislopásra se nagyon emlékszem idén 😀 cserébe sikerült jól elbaszniközben újabb HR-t ütött rólunk egy pitcher, idén kb huszadjára
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 9 éve
így van, 6. inningre még nincs emberünk ...Csakis bullpen...Eh, negyedik embernek a rotációba valami jobbat is hozhatna a Yankees 😛Sale elbaszta a 10-0-t, szégyellheti magát.Adják el. A Yankees meg vegye meg. Aztán ott majd megtanulja hogy ilyet nem csinálunk 😀
Jakehomer
Matthew99
Jakehomer
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Csakis bullpen...Eh, negyedik embernek a rotációba valami jobbat is hozhatna a Yankees 😛Sale elbaszta a 10-0-t, szégyellheti magát.Adják el. A Yankees meg vegye meg. Aztán ott majd megtanulja hogy ilyet nem csinálunk 😀
Jakehomer
Matthew99
Jakehomer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Eh, negyedik embernek a rotációba valami jobbat is hozhatna a Yankees 😛Sale elbaszta a 10-0-t, szégyellheti magát.Adják el. A Yankees meg vegye meg. Aztán ott majd megtanulja hogy ilyet nem csinálunk 😀
Jakehomer
Matthew99
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Sale elbaszta a 10-0-t, szégyellheti magát.Adják el. A Yankees meg vegye meg. Aztán ott majd megtanulja hogy ilyet nem csinálunk 😀
Jakehomer
Ezt vajon így tanítják a gyerekeknek is:
m.mlb.com/video/v733920783 😀
Szerkesztette: Matthew99

több mint 9 éve
Sale elbaszta a 10-0-t, szégyellheti magát.
Tepper takarodj!