Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Kicsit értelmes csapatban az ember simán nyerhetne 20 meccset...twitter.com/CSNHayes/status/744003334055436288
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
...és az csak most tudatosult bennem, hogy Justin Morneau is a White Soxhoz került, igaz sérülten, és legalább öt hét mire játszhat, de ez akkor is nagyon WTF igazolás.A FO-ban kicsit kavarodás lehet, hogy most mit kellene csinálni és merre kellene haladni, mert idehoznak két sokat látott veteránt Shields és Morneau személyében, de ugyanakkor felhívnak két (top) prospectet is megnézni hol tartanak a fejlődésben -- hát a franc se érti ezt. De az is igaz, hogy már évek óta így vagyok a csapattal. 😊
több mint 9 éve
és nem csak a floridai hőségben...Latos tündöklése és bukása megvolt két hónap alatt 😊Hehe,én már a szezon elején megmondtam,hogy nem érdemes nagy elvárásokat támasztani az irányába. Volt év elején egy jobb időszaka,de azért csak előjött a tavalyi Latos. Másra sem emlékszem belőle tavalyról,csak arra,hogy egész meccsen izzadt,mint egy disznó. 😀
Jakehomer
Nelson87
több mint 9 éve
Latos tündöklése és bukása megvolt két hónap alatt 😊Az egész csapattal együtt. 😊
Jakehomer
Latos és Rollins DFA, Danish és Anderson felhívva, azt mondom NA VÉGRE!
több mint 9 éve
Latos tündöklése és bukása megvolt két hónap alatt 😊Hehe,én már a szezon elején megmondtam,hogy nem érdemes nagy elvárásokat támasztani az irányába. Volt év elején egy jobb időszaka,de azért csak előjött a tavalyi Latos. Másra sem emlékszem belőle tavalyról,csak arra,hogy egész meccsen izzadt,mint egy disznó. 😀
Jakehomer
Szerkesztette: Nelson87
több mint 9 éve
Latos tündöklése és bukása megvolt két hónap alatt 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
A tavalyi drafton "jól" sikerült az első két választás (1. körben). Az egyik RHP Tommy John műtéten van túl (Walker Buehler; a Vandy elég kapós csapat), a másik meg visszament senior idényére mivel a Dodgers nem írt alá vele (Kyle Funkhouser, Louisville). Ha jól tudom őt a Giants környékezte meg. Idén csak a 3. és 4. választás lett dobó (szintén van Vandy játékos; remélem ez már nem bukta, bár Buehler még felfejlődhet a minorban).
Első választás egy merész húzással egy HS-ből érkezett SS posztra (Gavin Lux). Hátha olyan jól beválik mint Seager, aki szintén első körben, szintén HS-ből érkezett 2012-ben.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Végre mi is olyan játékost draftoltunk,akit a legtöbb szakértő a draft elejére várt.Igaz,hogy a tavalyi első körösünk eddig nagyon bevált Greensboroban,de őt simán el lehetett volna hozni később is(4. körös prospectnek volt kikiáltva).
több mint 9 éve
Louisville szempontból elég jól alakult a draft első köre 😊 (sose draftoltak még a Cards-ból eddig senkit ilyen magasan, erre idén most három ember is elvittek, az egyiket ráadásul a White Sox)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
true, mondjuk ő elég inkonzisztens idénez a 200 milliós nyikhaj kezd belejönni, kár, hogy rajta és Bradley-n nincs értelmes kezdő pitcherCorbin is az.
Löfli
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
ez a 200 milliós nyikhaj kezd belejönni, kár, hogy rajta és Bradley-n nincs értelmes kezdő pitcherCorbin is az.
Löfli
több mint 9 éve
Köszi az infókat!
több mint 9 éve
Sziasztok!Nem rossz az,amit Tito linkelt be,de annyiban kijavítanám a cikket,hogy itt nem pont van,hanem run(magyarul futás,de csakúgy,mint a legtöbb baseball kifejezés magyarra fordítva,ez is hülyén hangzik.)
Még egy baseball meccset sem láttam, de kíváncsi vagyok rá. Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet találni magyar nyelvű gyors talpalót, hogy valamilyen szinten értsem is, hogy mi történik a pályán?
Spol15
A legjobb módszer a játék megértésére pedig a meccsek nézése.Lehet,hogy a wikipédiáról is meg lehet tanulni,de amikor az ember élesben látja a történéseket,mérföldekkel könnyebben megy. Amit érdemes megnézni a neten azok inkább a szakkivejezések,statisztikai adatok rövidítései.
több mint 9 éve
Sziasztok!www.rangado.hu/tartalom/cikk/242748_bevezeto
Még egy baseball meccset sem láttam, de kíváncsi vagyok rá. Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet találni magyar nyelvű gyors talpalót, hogy valamilyen szinten értsem is, hogy mi történik a pályán?
Spol15
megj. ez a cikk 2013 íródott, azóta az Astros átkerült az AL Nyugat csoportba
Szerkesztette: Tito05
több mint 9 éve
Sziasztok!Még egy baseball meccset sem láttam, de kíváncsi vagyok rá. Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet találni magyar nyelvű gyors talpalót, hogy valamilyen szinten értsem is, hogy mi történik a pályán?
több mint 9 éve
Kicsit sokat kellett rá várnom, de csak elérte a csapat az .500-at, amit még április 5-én, 2-0-s mutatónál írtam... 😊Ez van, ha nincs pitching.
több mint 9 éve
ez a 200 milliós nyikhaj kezd belejönni, kár, hogy rajta és Bradley-n nincs értelmes kezdő pitcher

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Majd bemelegszik...Azért nem csak Kershawból áll a csapat. Maeda és Kazmir is jó fogás volt, bár a bullpen már hagy maga után kívánni valót. Az ütő átlag viszont katasztrófa. Lehet Ward nem volt túl jó ötlet hitting coachnak (bár még sok van hátra az idényből + idén jött). Mondjuk szép számokat produkált tavaly a D'Backsel, de nálunk egyelőre nem mutatkoznak az eredmények. De lehet nem is ő a hibás. Puig is állandóan sérült, nem tudom mikor lesz újra teljes értékű.Kazmir jó fogás? a fogással egyetértek, de azért az én kis mesevilágomban 13 millióért az ember elvárná, hogy egy pitcher ne engedélyezzen ipari mennyiségben pontszerzést. no de majd idővel talán stabilabbá válik...
danyly
slowmotion
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
az nem sokkal tér el a cikkben említett árkategóriától, pláne az inflációt meg a fizuemelkedéseket nézve 😉
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 9 éve
azért írtam 13 milliót, mert idén éppen annyit keres, lévén első év a szerződésben.…az én kis mesevilágomban 13 millióért az ember elvárná, hogy egy pitcher ne engedélyezzen ipari mennyiségben pontszerzést…slowmotionPont tegnap olvastam az árkategóriáról a mi 13 milliós sétagépünkkel kapcsolatban: camdendepot.blogspot.hu/2016/06/is-jimenez-disappointment.html
robiroboter
az AAV 16 millióra jön majd ki (3 év/ 48 millió)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
…az én kis mesevilágomban 13 millióért az ember elvárná, hogy egy pitcher ne engedélyezzen ipari mennyiségben pontszerzést…slowmotionPont tegnap olvastam az árkategóriáról a mi 13 milliós sétagépünkkel kapcsolatban: camdendepot.blogspot.hu/2016/06/is-jimenez-disappointment.html
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 9 éve
Azért nem csak Kershawból áll a csapat. Maeda és Kazmir is jó fogás volt, bár a bullpen már hagy maga után kívánni valót. Az ütő átlag viszont katasztrófa. Lehet Ward nem volt túl jó ötlet hitting coachnak (bár még sok van hátra az idényből + idén jött). Mondjuk szép számokat produkált tavaly a D'Backsel, de nálunk egyelőre nem mutatkoznak az eredmények. De lehet nem is ő a hibás. Puig is állandóan sérült, nem tudom mikor lesz újra teljes értékű.Kazmir jó fogás? a fogással egyetértek, de azért az én kis mesevilágomban 13 millióért az ember elvárná, hogy egy pitcher ne engedélyezzen ipari mennyiségben pontszerzést. no de majd idővel talán stabilabbá válik...
danyly
több mint 9 éve
Azért nem csak Kershawból áll a csapat. Maeda és Kazmir is jó fogás volt, bár a bullpen már hagy maga után kívánni valót. Az ütő átlag viszont katasztrófa. Lehet Ward nem volt túl jó ötlet hitting coachnak (bár még sok van hátra az idényből + idén jött). Mondjuk szép számokat produkált tavaly a D'Backsel, de nálunk egyelőre nem mutatkoznak az eredmények. De lehet nem is ő a hibás. Puig is állandóan sérült, nem tudom mikor lesz újra teljes értékű.
több mint 9 éve
Végigvárni a másfél óra+ esőszünetet csak azért, hogy lásd, ahogy az ellenfél azonnal megfordítja a meccset... prájszlessz.Éljen az 1 pontot produkáló Yankees O#!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 9 éve
húha, Kershaw-nak már csak hat inning fért bele tegnap, ráadásul csak 4 K. nínóóóó! 😀