Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Tyler Austin és Aaron Judge back-to-back home run debütálás. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 9 éve
Még mindig nem értem,miért adtuk oda Cosartot,Naylort(hivatalosan No. 2 prospectünk volt,de inkább 1.) és Cappset(legjobb RP) egy átlagon alul teljesítő,Cosart-szintet meg nem ütő veterán dobóért,aki rendszerint az első inningből alig mászik ki. Komolyan mondom egy rakás csimpánz jobban vezetné a Marlinst,mint a jelenlegi front office.
Kíváncsian várom,hogy legalább A-Rod-ot elhozzuk-e bagóért.Visszatérhet szülővárosába,azon kívül Bour örökké tartó lábadozása miatt szükség is lenne rá. Ha már Ichiro nálunk szerezte meg a 3000. ütését, akkor A-Rod a mi mezünkben üthetné meg a 700. homárját.
több mint 9 éve
A szezonunk nagyon kevés pozitív pillanata közé tartozik a mostani Mets elleni söprés.
több mint 9 éve
Remélem Tebow-ot láthatjuk egyszer 😀Ilyen videót hogy elütögeti a labdát én is tudok feltenni. Nem tudom hogy a médiacirkuszon túl mennyi az esély a dologra.
Coolearie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Remélem Tebow-ot láthatjuk egyszer 😀
több mint 9 éve
Milyen felvágottat eszik ez a jóember? Egyik nap 504 láb, ma meg kapanyéllel ez:m.mlb.com/video/v1031976883

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
De megindult a Dodgers. Ez is valami.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Future HoF:m.mlb.com/instagram/photos/1312016919691669705_52762453
Szerkesztette: Matthew99

több mint 9 éve
Puig to Triple-A. o_o
több mint 9 éve
twitter.com/CSNHayes/status/760946995037081600Csávókám pár napja lett cserélve St. Louisból, tegnap bemutatkozott a major ligában, és helyből season ending.
Ő a második rookie idén a White Soxban, aki legelső meccsén season endinget szed össze.
Aki csak ennyit tud a ChiSox idei szezonjáról, az mindent tud. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Walk-off bunt Lestertől, lolz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
na. ha eddig nem lett volna éppen elég bajunk a rotációval, most a sérült Kershaw helyettese is lesérül, 0.1 után. király.úgy hullanak a dobóink, mint pár évvel ezelőtt a Cowboys linebackerek.
több mint 9 éve
Cubs... mindig akkor betliznek amikor elhiszem hogy ezt tuti megnyerik 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
A White Sox vajon Sale-t akarja provokálni azzal, hogy már napok óta a retro mezben játszik? 😀
több mint 9 éve
Chapman-> Cubsde legalább a kvázi semmiért cseréltük ide, aztán jó kis ellenértéket kaptunk most érte
Jó sokat volt nálunk...
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Chapman-> CubsJó sokat volt nálunk...

több mint 9 éve
Állítólag el akarja tradeltetni magát, persze erre nincs bizonyíték.Mi lehetett a baja igazából? Nem hiszem,hogy a mez designja nem tetszett neki,ennél biztosan többről van szó.Nem tudom ki az a Stuart Barron,de ezt tweetelte tegnap: ,,Chris Sale cut up tonight's throwbacks like a child & since children are no longer allowed in the #WhiteSox clubhouse, was sent home." 😀Újra bizonyítást nyert hogy még mindig van bennem egy kis naivság, mert azt gondoltam, Sale ennél sokkal értelmesebb. Nem is értem.
Nelson87
Mikey
Nelson87
több mint 9 éve
Mi lehetett a baja igazából? Nem hiszem,hogy a mez designja nem tetszett neki,ennél biztosan többről van szó.Nem tudom ki az a Stuart Barron,de ezt tweetelte tegnap: ,,Chris Sale cut up tonight's throwbacks like a child & since children are no longer allowed in the #WhiteSox clubhouse, was sent home." 😀Újra bizonyítást nyert hogy még mindig van bennem egy kis naivság, mert azt gondoltam, Sale ennél sokkal értelmesebb. Nem is értem.
Nelson87
Mikey
több mint 9 éve
Nem tudom ki az a Stuart Barron,de ezt tweetelte tegnap: ,,Chris Sale cut up tonight's throwbacks like a child & since children are no longer allowed in the #WhiteSox clubhouse, was sent home." 😀Újra bizonyítást nyert hogy még mindig van bennem egy kis naivság, mert azt gondoltam, Sale ennél sokkal értelmesebb. Nem is értem.
Nelson87
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve

Szezonfelező podcastünk.
sportmajom.com/2016/07/23/mlb-szezonfelezo/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Kershaw-nak eléggé kinéz egy operáció. uh-oh. végülis úgyis egy rakás fizetés van DL-en, 30 milla ide vagy oda igazán aprópénz, nem is beszélve a liga legjobb dobójáról.most képzeljük el, hogy ez a klubház:
www.youtube.com/watch?v=ElOEwtx7wjA
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy volt-e már említve, de erősen tudom ajánlani az alábbi dokufilmet:ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNzcyMzUzODk2M15BMl5BanBnXkFtZTgwNzAxNzYwODE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
Még nekem, a baseballt alig-alig követőnek is roppant szórakoztató volt, szerintem egy fannak sem szabad kihagynia. Talán a végére fárad el kissé.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Zieglert elpasszoltuk Bostonba, ezzel hivatalosan is bedobtuk a törölközőt idénre is
több mint 9 éve
Ryu ma visszatér a Padres ellen. Remélem nem lesz megint sokáig távol.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.